Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Véletlen végzet
Véletlen végzet : 1.Titokzatos idegen

1.Titokzatos idegen

Mindig is zárkózott lány voltam. Soha nem értettem mi vezérel, mondjuk egy-egy színészt vagy énekest, hogy kiálljon több ezer ember elé énekelni, vagy játszani. Nagyon jól megvoltam a saját kis világomban. Stephenie Meyer Twilight Saga-ja tiszta fanatikussá tett. Teljesen Team Edward voltam. Olvastam mind a négy könyvet, sőt az ötödikbe is beleolvastam így nem érdekelt Jacob milyen jófej. Engem Edward karaktere milliószor jobban vonzott.


  Mindig is zárkózott lány voltam. Soha nem értettem mi vezérel, mondjuk egy-egy színészt vagy énekest, hogy kiálljon több ezer ember elé énekelni, vagy játszani. Nagyon jól megvoltam a saját kis világomban. Stephenie Meyer Twilight Saga-ja tiszta fanatikussá tett. Teljesen Team Edward voltam. Olvastam mind a négy könyvet, sőt az ötödikbe is beleolvastam így nem érdekelt Jacob milyen jófej. Engem Edward karaktere milliószor jobban vonzott.
  A szüleim teljesen kiakadtak a Twilight mániámtól. Nem értették. Elolvasni sem voltak hajlandóak. Anya azt mondta túl vastag, apa meg azzal védekezett, hogy így is túl sok az olvasásra váró könyv.
  Londonban laktunk már vagy tíz éve. Öt éves koromban költöztünk ki Magyarországról. Anya angol származású, apa magyar. És természetesen az okokat tekintve anyanyelvi szinten beszéltem angolul, magyarul és a suliban olaszt tanultam már 9 éve.
  A suliban nem volt egyetlen igazi barátom se, mint mondtam visszahúzódó típus voltam. Két mozgatórugó hajtotta az életem: a zene és a Twilight. Zenét legtöbbször rockot és komolyzenét hallgattam. Nem heavy metalt és nem is Beethovent vagy Mozartot :) Rock alatt Demi Lovatot értem, Miley Cyrust, a BarlowGirlt, a Linkin Parkot és a Muse-t. Komolyzene alatt pedig az „instrumentális” zenéket. Például imádtam Clint Mansell Lux Aeterna-ját. Szomorú, de gyönyörű.
  Így telt minden napom. Fiúm nem volt. Az osztályomban mindegyikük olyan gyerekes volt. És tudtam, hogy valószínűleg csak egy Edwardhoz hasonló fiú tudna eléggé levenni a lábamról. Eléggé ismertem magam ahhoz, hogy ezt tudjam. És ez a gondolat természetesen elkeserített, hiszen vámpírok és Edward Cullenek nem léteznek! Maradtam hát a zenénél.
 
  A tavaszi szünet utáni első hétfőn az egész iskola be volt zsongva. Állítólag új család költözött a kerületbe. Egy pár a három gyerekével. Akiket örökbe fogadtak. Mikor ezt meghallottam nevethetnékem támadt… Hát igen. Aki a Twilight világában él… Mind a három gyerek ide fog járni a suliba. Ezen gondolkoztam törire menet. Egyszerre csak Georgina termett mellettem. Ő volt talán az egyetlen, akivel úgy ahogy összebarátkoztam. Mint Angela Bellának… Csak éppen itt én voltam a zárkózott, hallgatag. És igen már megint a Twilight Saga járt a fejemben.
 - Min gondolkodsz Csillagbogár? – úgy tűnt kitűnő kedve van ma reggel.
 - Áhh csak azon gondolkozom hogy… hagyjuk. – mondtam, és rávigyorogtam.
 - Oké, oké. Már megint...? – rögtön tudta. Ő is szerette a könyveket, mint szinte minden lány a suliban, de senki nem volt annyira fanatikus, mint én.
 - Bocsi. Nem tehetek róla. – tudtam nincs értelme magyarázkodásnak. Ő sem érti. Neki alapból van pasija…
 - Semmi. Neked elnézem. Mit tudsz a három újról? – ezzel sikerült elterelnie a figyelmem Angela és Bella kapcsolatának elemzéséről.
 - Csak ennyit. Te?
 - Kettő fiú, egy lány. A két idősebb 16, a fiatalabb 15. De akik látták őket azok szerint sokkal idősebbnek látszanak… A tizenötös számú versenyző az osztálytársunk lesz – tette hozzá vigyorogva.
 - Melyik melyik? Mármint korra.
 - Az egyik fiú és az egyik lány 16. A másik fiú tizenöt. – gyanakodva méregetett. – tervezed a behálózásukat, drágám?
 - Tudod, hogy nem vagyok olyan. Amúgy sem tudom hogy néznek ki. – szóltam zavartan.
 - Oké. Akkor most siessünk törire.
 A teremben leültünk a helyünkre. Én szokás szerint a terem leghátsó csücskébe, egyedül. Ginát nem engedték hogy mellém üljön, mert nekem túl sokat dumált. Nem is baj, gondoltam.
  Még nem csengettek be, így az iPodomon hallgattam a BarlowGirltől a Never Alone-t. Georgina hirtelen a padomnál állt, szeme izgatottan csillogott.
 - Itt vannak!
 Értetlenül meredtem rá.
 - Itt van az új család… Masenék.
 Éljen. Nagyon nem érdekelt. Gina ezt megláthatta rajtam.
 - Egy kicsit több lelkesedést, ha kérhetem. Olyan autójuk van, hogy húúúú.
 - És ez engem hol izgasson Gee? Valószínűleg elkényeztetett újgazdag kölykök, akik csak Sabinnal fognak szóba állni. – Sabin volt a sulikirálynő, a mazsorettek vezére. Tisztára mint a filmekben.
 - Ha te mondod… - hagyta rám.
 Leült a helyére, előttem két paddal.
  És akkor belépett a terembe egy fiú. Valószínűleg a legfiatalabb Masen lehetett. Nem bírtam róla levenni a szemem. De nem a márkás ruhái miatt. Olyan elképzelhetetlenül gyönyörű volt, hogy azt gondoltam álmodom. Nem. Nem lehet! Ez a sok egybeesés… És én amilyen megrögzött voltam rögtön a Twilight jutott eszembe. „… elképesztően, embertelenül gyönyörű”. Magas volt, úgy 185 cm lehetett. Nem úgy nézett ki mint egy tizenöt éves fiú. Talán tizennyolc. A haja rendezetlenül kócos, sötétbarna volt egy kis aranyos árnyalattal. De nem az jutott róla eszébe az embernek hogy nem fésülködött. A szeme – majd behaltam a rémülettől – aranyos karamella színű. Az arca sápadt, a szemei alatt lila karikák, de az arca így is mint egy görög isten. „Adonisz”. Nem, nem és nem. Ez nem a valóság, csak álom. De… Nem. Vám… vámpírok NEM léteznek… Ohh  my god.
  A tanár a nevét kérdezte.
 - Edmund Masen. – olyan halkan mondta, hogy alig értettem, de a hangja olyan gyönyörű, olyan káprázatos volt! Mint a… nem is tudom. Bársonyos, simogató. A tekintetem Sabinra rebbent. Teljesen elkábulva ült a padban és bámulta az új jövevényt. Igen, valószínűleg a behálózását tervezgeti. A fiú körbenézett a teremben. A pillantása megakadt rajtam. Zavartan lesütöttem a szemem. Mr. Clide a mellettem lévő egyetlen üres helyre mutatott:
 - Isten hozott Edmund a VII Henrik Középiskolában! Ülj le kérlek Liliane mellé.
 Edmund kecses léptekkel hátrajött és leült a mellettem lévő padra. Még mindig nem csengettek be, tehát igyekeztem erősen a zenére koncentrálni, miközben gondolatban egy szót ismételgettem. Nem, nem, nem, nem...NEM!
 - Szia… Lily! – egy lágy hang szólt hozzám jobbról. Felnéztem. Eléggé távol ült tőlem, a pad másik szélére húzta a székét, de az arca felém fordult és a szemembe nézett.
 - Öh… uhm. Helló!
 - Szeretnék bemutatkozni. Edmund Masen vagyok. – a hangja udvariasan csengett. Mintha csak puszta illedelmességből mutatkozott volna be.
 - Uhm. Izé. Liliane Turner. De inkább csak Lily.
 - Rendben. – rám mosolygott.
 Az óra hátralevő részében nem szólt hozzám és én még mindig azon gondolkodtam, mi lehet erre a magyarázat. Már rég nem hittem a véletlen egybeesésekben. De ilyen akkor se lehetséges! Talán…

 

 

 

 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal