Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vampire's War

1. Bevezetés

Vampire Nóri   
A sötét utcán sétáltam, és azon gondolkoztam, mit is csináljak, ugyanis épp az elmúlt fél órában rúgtak ki a munkahelyemről. Most kereshetek magamnak másik állást. Ráadásul mérges voltam, mivel szerintem egy dolgozó elbocsájtásához nem elég annyi, hogy véletlenül ráönt egy pohár bort az egyik vendégre. De hát mit tehetek én arról, hogy meglöktek? Végül is mindegy, az a fontos, hogy perpillanat nincs munkahelyem, és egyenlőre fogalmam sem volt, miként fogok másikat találni. 

2. Változások

Vampire Nóri   
Végre képes voltam kinyitni a szememet, és észleltem, hogy éjszaka van. Különösen furcsa volt, hogy a sötét ellenére mindent tökéletesen láttam. Gyorsan felálltam arról az ágyról amin eddig feküdtem. Meglepődtem, hogy nem zuhantam vissza a sok fekvés miatt, még csak nem is szédültem. Ráadásul nem értettem, hová tűnt a fájdalom, de már teljesen jól éreztem magam. Vagyis mégsem teljesen. Valami továbbra is égette a torkomat. Mindenesetre szétnéztem a szobába. Nem volt sok bútor, kicsit üresnek hatott az egész helyiség.

3. A vadászat

Vampire Nóri   
- Hogy mi? A vámpírok embert esznek, nem? – végképp nem tudtam már, hogy hol áll a fejem. 

     - Igen, mint márt mondtam a többségünk emberi vért iszik. De már azt is említettem, hogy én magam állatokon élek. Szeretném ha te is így tennél.  

4. Ismerkedés

Vampire Nóri   
A napok rohanva múltak. Többnyire egyedül voltam a szobámban, és próbáltam rendezgetni olyasformán, ahogy nekem a legotthonosabb. Volt időm gondolkodni. Egyetlen dolgot tudtam csak biztosan: egy szörny vagyok. De végül is arra jutottam, hogy ameddig nem ölök meg egy embert sem, addig nem foglalkozom ezzel a ténnyel.

5. Az "újak"

Vampire Nóri   
Layla éppen a vámpírságról magyarázott valamit. De ez nem volt különös inkább az, hogy Layla-n kívül még hét vámpír volt összesen a nappaliban. Igen, hét. És mind újszülöttek. 4 fiú és három lány.

6. Találkozás az ellenséggel

Vampire Nóri   
Mindenki abban a szobában tolongott, ahol a lány, egyenlőre még eszméletlenül feküdt. A srácok azt találgatták, vajon milyen lesz az „új lány”. A házat mostanság nem kerülte el a szerelem, főleg Adam és Chris, meg Lotti és Pete. Szerintem mindkét páros szuper, ráadásul szerintem Alicia és Nate között is van valami.

7. Az első igazi harc

Vampire Nóri   
Ahogy az idő telik, egyre edzettebbnek érzem magam. A sok gyakorlástól, ha ember lennék, már biztosan fáradt volnék. Az utóbbi időben azt is megtudtuk, hogy May képessége az, hogy bárhol meg tudja mondani bárki tartózkodási helyét.  

8. Veszekedések

Vampire Nóri   
Nem tudom, hogy meddig ültünk a tűz mellett. Talán órákig. Amikor a láng elaludt, szinte egyszerre álltunk fel a földről. Hazafelé tartva, a már megszokott némaság kísért bennünket. Jólesett futni. Nem akartam még hazamenni, mert otthon csak újabb gondok várnak. Ennek ellenére, azért jó volt újra látni a hatalmas házat.

9. fejezet

Vampire Nóri   
Míg a vámpírelmémnek is felfoghatatlanul gyorsan történt minden. Egyik pillanatban még a földön feküdtem, miközben Ben engem védett, azután pedig erős karok ragadtak meg és arrébb húztak, egészen az erdő széléig, távol a verekedéstől. Erőt vetem magamon, és felnéztem, hogy ki az aki elrántott. Természetesen Ben volt az, de amíg ő engem arrébbvitt, addig eltalálta egy ütés, és egy fának csapódott neki, amely majdnem derékba tört. Villámsebesen rohantam oda hozzá.

10. Kirándulás

Vampire Nóri   

Ha lett volna szívem, akkor már egészen biztosan elképzelhetetlenül gyorsan verne.

A csók szenvedélyes lett, majd véget ért. Nem akartunk kapkodni, amikor remélhetőleg örökké  itt leszünk.  

Leültünk a fa mellé, a földre és néztük egymást. Én Ben arcát figyeltem. Annyira gyönyörű volt. Hihetetlen, hogy első találkozásunkkor nem vettem észre csodálatos szépségét. Nem volt szükségünk szavakra, mert nincs az a szó, ami le tudná írni azoknak a pillanatoknak a szépségét.

11. Sorsdöntő beszélgetés

Vampire Nóri   
Csendesen mentem a ház felé, azzal a szándékkal, hogy megkeresem Ben-t. Beszélnem kellet vele, ennyit tudtam. Fogalmam sem volt a válaszáról, csak reménykedni tudtam. De azt is meg fogom érteni, hogyha nem érez úgy irántam, mint én őiránta.

12. Slamasztika

Vampire Nóri   

A ház előtt a többiek körülállták Layla-t. Amikor Lay észrevette, hogy mi is csatlakoztunk, beszélni kezdett.

      - Chris-nek látomása volt… - mondta Lay – Az ellenség támadni készül. Nem tetszik nekik, hogy ilyen sokan vagyunk. Mostantól sokkal többet fogunk gyakorolni! – jelentette ki. 

13. Megszegett ígéret

Vampire Nóri   

Álmodozni mindig lehet, más kérdés, hogy valóra válnak-e ezek az álmok.

Nekem az egyetlen vágyam egy kevés nyugalom volt, de ez nem valósulhatott meg. Chris eltűnt. Még nem körvonalazódott meg a végleges tervem a felkutatására, csak egyetlen dolgot tudtam: megtalálom őt, akárhol is van most.

14. Chris meséje

Vampire Nóri   
Türelmetlenül lassítottam újból, immár sokadjára. Most kifejezetten idegesítőnek találtam, hogy én vagyok a leggyorsabb. Minél előbb haza akartam érni. Nagyon furdalt a kíváncsiság, hogy Chris mit látott az ellenség főhadiszállásán. Lehet, hogy lesznek olyan információi, amiket később a saját hasznunkra fordíthatunk, legalábbis ezt szerettem volna.

15. A megfejthetetlen jövő

Vampire Nóri   
Az ablakon kitekintve most is a már jól megszokott erdő látványa tárult a szemem elé. A fák zöld lombkoronája biztonságot és búvóhelyet, de ugyanakkor titkokat és rejtélyeket is hordozott magában. Ezek a fák már sok mindent megértek, láthattak sok rosszat és még több jót, de abban nem vagyok biztos, hogy háborúra készülő vámpírokkal találkoztak-e.

16. Megsemmisülés: Egy Lélek, Egy harc

Vampire Nóri   
A garázsban Layla sok mindent tárolt, ami hatalmas méretei ellenére is zsúfolt volt. Több autó, motor, és rengeteg szerszám kapott itt helyet.

17. Az „új fiú”

Vampire Nóri   

Mozdulatlanul vártam, hogy a fiú kinyissa a szemét. Értetlenül nézett körül, majd fürkésző  pillantással, hosszasan mért végig engem élénkvörösen csillogó tekintetével.

Hosszú másodpercek, vagy talán egész percek teltek némán, míg végül megtörtem a csendet. 

  • Lucy vagyok – mondtam óvatosan. Ennél jobb kezdésnek nem jutott eszembe.

18. Kétség és boldogság

Vampire Nóri   

Ben tekintete az arcomról a kezemre vándorolt. A következő pillanatban gyönyörű  vonásai döbbent kifejezésbe torzultak.

Láttam rajta a nemtetszést, ahogy a karomat szemlélte, amely továbbra is Andrew csuklóját szorította. 

19. Vadász és Áldozat

Vampire Nóri   

Imádtam futni. Emberként is gyors voltam, de ez a fajta sebesség teljesen különbözött az akkoritól.

Most alig érintette a lábam a talajt. Szinte repültem, keresztül az erdő rengetegén. 

A sötét erdő egy ember számára félelmet jelentett volna, de nekem kényelmes és biztonságos volt.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal