Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vampire's War
Vampire's War : 4. Ismerkedés

4. Ismerkedés

A napok rohanva múltak. Többnyire egyedül voltam a szobámban, és próbáltam rendezgetni olyasformán, ahogy nekem a legotthonosabb. Volt időm gondolkodni. Egyetlen dolgot tudtam csak biztosan: egy szörny vagyok. De végül is arra jutottam, hogy ameddig nem ölök meg egy embert sem, addig nem foglalkozom ezzel a ténnyel.

A napok rohanva múltak. Többnyire egyedül voltam a szobámban, és próbáltam rendezgetni olyasformán, ahogy nekem a legotthonosabb. Volt időm gondolkodni. Egyetlen dolgot tudtam csak biztosan: egy szörny vagyok. De végül is arra jutottam, hogy ameddig nem ölök meg egy embert sem, addig nem foglalkozom ezzel a ténnyel. 

      Layla sokat beszélgetett Ben-nel, a képességére akart fényt deríteni. Nem kellett sokáig várni. Ben-nek félelmetes képesség van a birtokában. Képes kikapcsolni mások érzékeit. És ami még meglepőbb: rám ő sem tud hatni. Míg saját szememmel láttam, hogy Layla percekig vakon járkál, velem továbbra sem történt semmi. Ez megerősítette Layla gyanúját, miszerint valamiféle pajzzsal rendelkezem. Ezek után Layla gyakorolt velem, hogy ki tudjam terjeszteni másokra is a pajzsot. Már egészen jól ment. Amikor az engem védő ,,burkot” kiterjesztettem Layla-ra akkor Ben semelyikünkön sem tudta gyakorolni félelmetes képességét. 

      A sok időmből jutott arra is, hogy Layla-t  faggassam, illetve hogy váltsak néhány mondatot Ben-nel. Layla-t főleg az ellenségekről kérdeztem, többet akartam tudni azokról akik ellen egyszer majd harcolni fogok. Layla viszont alig akart bármit is ebben a témában elárulni, úgyhogy egyenlőre felfüggesztettem a kérdezést, elvégre egyszer úgyis megtudom. Ben-nel más volt a helyzet. Kedves srác, kifejezetten sajnálom, hogy nem tudok vele gyakrabban beszélgetni. 

      Reggel viszont egy elég furcsa dolog történt: 

      - Lucy! Ben! Meg szeretnélek kérni benneteket, hogy pár napra hagyjátok el a házat. Nem lenne jó ha…. – Layla gyorsan elhallgatott. 

      - Ha…? – nem értettem mit nem akar velünk megosztani Layla. 

      - Semmi, csak éppenséggel újabb átváltoztatásokra fog sor kerülni, és nem lenne jó, ha ti is itt lennétek – válaszolta Layla kicsit szomorúan. 

      - A vér miatt? – Ben-en látszódott hogy megérti miért akar minket elküldeni Layla. 

      - Többnyire igen. Jó lenne ha pár mérfölddel arrébb mennétek, de azért ne menjetek túl messzire, és lakott terület közelébe sem. És kérlek 3-4 napig ne gyertek vissza. 

      - Rendben van. Mikor induljunk? – Ben-t látszólag nem zavarta különösebben, hogy éppen embereket készülnek szörnyeteg-sorra ítélni. 

      - Minél hamarabb. Estére már feltétlenül ne legyetek itt. 

      Ezek után Ben-nel rögtön elindultunk. Nem tudtuk, hogy merre megyünk, csak futottunk. Már egészen  sötét volt, amikor megálltunk. Nem voltunk fáradtak, csak meguntuk a céltalan futást. Egy barlang bejáratánál ültünk le, és figyeltük az erdőt. Pár óráig csendben ültünk, majd Ben megszólalt: 

      - Akkor most itt ülünk 3 napig némán? 

      - Attól függ. De beszélgethetünk is.

      - Mégis mitől függ? – értetlenkedett Ben. 

      - Attól, hogy te akarsz-e beszélgetni velem. 

  • És ha akarok? – kérdezte mosolyogva.
 

Egy pillanatig nem tudtam szóhoz jutni, annyira elbűvölt a mosolyával. Az eddig eltelt idő alatt még egyszer sem mosolygott igazából, de a mostani után alig tudtam szóhoz jutni.

      - Akkor természetesen beszélgethetünk. 

      Innentől kezdve a következő két napot megállásnál nélkül végigbeszéltük. Nem emlékszem rá, hogy valaha is beszéltem volna ilyen sokat egyszerre. Alaposan kifaggattuk egymást, így sokat megtudtam róla. Ember korában Brooklyn-ban lakott a szüleivel és a húgával. Úgy emlékszik, hogy a húgát nagyon szerette, és  sok mindent csináltak együtt. Volt egy kutyája is, akit nagyon kedvelt. Sok barátja volt, és szerette az autókat és a motorokat. Műszaki egyetemre járt. Két hónappal ezelőtt volt a huszadik születésnapja.  

      Ahogy mesélt magáról, éreztem, hogy egyre jobban megkedvelem. Okos és kedves srác, és az sem elhanyagolható, hogy jól néz ki. 

      Ő is kérdezett engem, s én emberi emlékeim alapján igyekeztem válaszolni neki. Ekkor ébredtem rá, hogy hiányoznak a szüleim. Bár nem sok dolog maradt róluk a fejemben, mégis éreztem, hogy annak idején nagyon szerettem őket. Én építésznek tanultam. Ez mindig is érdekelt, ráadásul apám is az volt. A munka mellett dolgoztam az étteremben is, ahonnan azon a bizonyos estén kirúgtak. Az emlékeim homályosak voltak, és néhol hiányosak is. Volt egy pár barátom, akire emlékszem, de sok mindenkire nem. Aztán más dolgokról kezdtünk beszélgetni: 

      - Furcsa ez a vámpír-dolog igaz? – kérdezte megint mosolyogva. 

      - Az nem kifejezés, hogy furcsa. Egyik nap még éled nyugodtan az emberéleted, rá három napra pedig már arra ébredsz, hogy egy szörnyeteg vagy. Egy olyan lény akiről egészen addig azt hitted, hogy csak a mesékben létezik. Ez nekem több mint furcsa – válaszoltam a kelletnél erőteljesebb hangon. 

      - Nekem furcsa. A barátaimmal sokat viccelődtünk, többek között a vámpírokról is. Például tudod mit iszik a vámpír ha ideges? 

      - Nem. 

      - Csigavért! – ez tényleg vicces volt, bár nem értettem teljesen, hogyan tud ilyen könnyen beszélni a témáról. 

      Egy darabig megint csendben ültünk, míg én nem javasoltam, hogy ideje lenne visszamennünk. Az én időérzékem ( amely mostanában csalhatatlan) szerint már eltelt három nap, és míg visszafutunk, az  is egy fél nap lesz. 

      A vámpírlétemben kétségkívül a futást élveztem a legjobban. Nem emlékeztem rá, hogy emberkoromban különösebben szerettem volna a sebességet, de ez a dolog, mint sok más, nagyon megváltozott. Csodálatos érzés volt mindennél gyorsabban keresztülszáguldani az erdőn. 

      Sokáig futottunk, majd egy fél mérfölddel a ház előtt lassítottunk. Itt már sokfajta illatot éreztem, és szerintem mind vámpírszag volt. Sok vámpíré. Ben-nel egymás mellett léptünk be az ajtón, és nagyot csodálkoztam az elém táruló látványtól.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!