Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Történet egy különleges lányról

Prológus

Esme Cullen   
A Cullen család a Volturik látogatása után békében élt egészen három évig. Három év után azonban szörnyű tragédia történt. A Volturik szereztek két új vámpírt: az egyik képes kitörölni az emberek emlékeit a másik képes összezavarni azt, hogy mit halljanak valaki felől a gondolatolvasók, illetve mit lássanak a jövőbelátók. Ezek után a Volturi elindult, hogy  véghezvigye alattomos tervét: elszakítani Nessie-t a családjától majd leszámolni a Cullenekkel. A terv egy része sikerül, és Nessie a családjától elszakítva a napfényes Miamiba kerül (mert az ő bőre nem csillog úgy, mint az igazi vámpíroké) elveszítve az összes emléket, a becenevét kivéve.  Ezért nevezik el Vanessa Diamonds-nak. Miközben Nessie Miamiban azon gondolkozik, ki is lehet ő, addig a Forks-i erdőben a Cullenek a vérfarkasok és azok a vámpírok, akik három évvel korábban kiálltak Nessie mellett (vámpír)történelmet írnak: legyőzik a zsarnok Volturit veszteség nélkül! Illetve Nessie-t elveszítették (legalábbis azt hitték). Bella és Edward ezért úgy dönt, egy időre a Cullenektől távol fognak élni. Később Jacob is csatlakozik hozzájuk, mert  La Push-ban minden rá emlékezteti. A család többi tagja is megsínyli ezt az időszakot, bár sokkallta kevésbé, mint Belláék. Tizennégy év elteltével azonban Nessie úgy dönt, elköltözik Miami-ból. A véletlen folyamán azonban pont oda akar költözni ahol a Cullenek épp, letelepedtek, Raleigh közelébe. Nessie-nek rá kell döbbennie a szomorú igazságra: a családja mindvégig halottnak hitte! Ám ami még nehezebb és nyomja főhősnőnk vadul kalapáló szívét: hogyan mondja el barátjának és szíve választottjának, hogy nem az, aki régen volt, bűnöket követett el, szörnyű bűnüket! Ráadásul volt barátja, aki összetörte a szívét felbukkan a semmiből, és erőszakkal vissza akarja szerezni magának. De vajon mit fog szólni hozzá Nessie? Többféle szemszögből íródott fanfiction!

1. fejezet - Különös felfedezések

Esme Cullen   
(Nessie szemszöge)
A nevem Vanessa Diamonds. Eddig a napsütötte Miamiban éltem. Most készülök egy igen esős vidékre, Raleigh közelébe. Huszonnégy éves vagyok. Azt hiszem. És még mindig tizenhét évesnek nézek ki. Tíz évesen ébredtem fel egy árvaházban. Az árvaház előtti
Életemből csak a becenevemre emlékszem. Nessie. A vezetéknevem a gyönyörű fogaimről kaptam. Vanessa Diamonds. Ez vagyok én. A Miamiban is hófehér bőrű lány. A bőröm érintése forró.

2. fejezet - Végre tudom ki vagyok

Esme Cullen   

(Nessie szemszöge)

Tudtam, hogy semmi bajom sincs. Megkerestem az albérletem, majd miután lepakoltam, elmentem vadászni. A kórház sokkolt. Honnan tudtam, hogy ő kicsoda? És miért éreztem, hogy megbízhatok benne? Miért éreztem, hogy már évek óta ismerem? És miért tudtam hogy vámpír? 

3. fejezet - Álmok és rémálmok

Esme Cullen   

(Nessie szemszöge)

Fél órával később már a hatalmas Cullen ház parkolójában voltunk. Egyszerűen elképesztő. Rengeteg jobbnál jobb sportkocsi sorakozott a parkolóban. A nevelőszüleim megpukkadnának az irigységtől, ha még élnének. Hiába, nem tudták elviselni, ha másnak jobb valamije van. Vesztükre. Engem is azért fogadtak örökbe, hogy még jobban elkényeztethessék a lányukat.

4. fejezet - Egy őszinte beszélgetés Rosalie Hale-lel

Esme Cullen   

(Nessie szemszöge)

Rosalie leült mellém, és hátrahajtotta a fejét. Nem szólt egy szót sem. Várt.
- Mit akarsz mondani? â013 kérdeztem.
- A történetemet. Nem hallottad még, igaz?
- Nem hallottam én semmilyen történetet rólad. Mit kellett volna hallanom?
- Azt ugye tudod, hogy Carlisle csak azokat változtatná át vámpírrá, akinek nincs más esélye?

5. fejezet - Az érkezés

Esme Cullen   
Izgatott voltam. De hát ki ne lenne izgatott az én helyemben? Egész jól aludtam, az előző napi álomhoz képest. Mikor lefeküdtem, még nem volt itthon Alice. Reggel kilenckor viszont az ő hangjára ébredtem.
- Jó reggelt, egyetlen unokahúgom! - mondta.
- Jó reggelt Alice! Ugye tudod, hogy aludni szerettem volna?

6. fejezet - Az álmok néha valóra válnak…

Esme Cullen   

(Jacob szemszöge) 

Beléptem a szobába, és szó  szerint elakadt a lélegzetem, amikor megláttam őt. Pont olyan volt, mint amilyennek mindig is elképzeltem, hogy milyen lenne. Gyönyörű, hófehér bőre csak úgy világított a halványzöld ruhában, amit minden bizonnyal Alice adott rá. Bronzvörös haja hullámosan omlott rá a hátára. És a szeme… Ugyanaz a gyönyörű tejcsokoládébarna, mint amiről olyan régóta ábrándoztam. Teljesen biztos voltam benne, hogy ő az.

7. fejezet - Egy tökéletes nap La Pushban

Esme Cullen   

(Nessie szemszöge) 

Már lassan egy hete itthon vannak. Ez idő alatt egyre jobban megismertem őket. Igazából a lelkem mélyén sosem felejtettem el, hogy milyenek voltak. Mindig azok társaságát kerestem, akik egy kicsit is, de hasonlítottak rájuk. Hamarosan, miután Carlisle elintézi a papírokat, miszerint ők nevelnek minket, mi is iskolába fogunk járni.

8. fejezet - A hófehér fekete

Esme Cullen   

(Edward szemszöge) 

Nyugtalanított Alice látomása. Nem is igazán a látomás, hanem az, hogy Nessie mintha felismerte volna azt, akiről szól a látomás. És ugyebár ez könnyen elképzelhető, mert Ness évekig külön utakon járt. Időnként hallom a gondolataiban megcsillanni a fájdalmat, de sosem fejezi ki igazán, mi bántja. Sokkal inkább az a csendben szenvedő típus, aki nem igazán szereti megosztani másokkal a problémáit.

9. fejezet - Alice és az ő őrült ötletei

Esme Cullen   

(Nessie szemszöge) 

Már két hét telt el Jacob és a köztem történt őszinte beszélgetés óta, és ez idő  alatt mind mélyebbre és mélyebbre fonódott közöttünk a kapcsolat, mintha már évek óta, nem pedig pár hete lennénk együtt. Még nem fűztük szorosabbra a viszonyunkat, de mindketten úgy láttuk, hogy nem kell ezt elsietni.  Nem azért, mert szégyenlős lennék, hanem mert én ezt tényleg komolyan gondolom, épp ezért nem szeretném elsietni.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!