Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végső boldogság

1. fejezet

Angyal   

Alkonyat van. Ez a kedvenc napszakom. Egy éve és három hónapja nem telt el olyan nap, amikor ne figyeltem volna. A lányok már ágyban vannak, holnap pedig egy óriási beszélgetés vár minket. Megtalálták a Cullenek képét a ruháim között, és kérdezősködni kezdtek. Hogy legyen egy kis gondolkodási időm, azt mondtam nekik, majd holnap mindent elmondok. De nem tudom, hogyan kezdjek bele. Nem tudom, mit fognak szólni… Több mint egy teljes éven keresztül eltitkoltam az édesapjuk kilétét. Vagyis nem eltitkoltam, azt mondtam, hogy meghalt amikor terhes lettem velük. Vámpír volt, és az alakváltókkal keveredett összetűzésbe. Ez a fedő sztori.

2. fejezet

Angyal   

Rosalie szemszög

Még ma is bánt a dolog, hogy Bella elment, én pedig nem akadályoztam meg. Bár a többieknek azt mondom, hogy én nem tehetek róla, legbelül még is érzem, hogy az én hibámból sikerült Bellának megszöknie. Nem figyeltem rá eléggé, csak a Charlie-val való veszekedés foglalt le.  
De ha Edward és Charlisle nem akarták volna elvenni Bellától a kisbabáját, még mindig itt lennének velünk.

3. fejezet

Angyal   

Bella szemszöge

- Emlékeztek, hogy mit mondtam mindig is az édesapátokról? – Ez elég hülye kérdés. Félig vámpírok az istenért! Mind a két lányom bólintott, én pedig folytattam. – Hazudtam – mondtam lehajtott fejjel. Ezek után nem tudok a szemükbe nézni. – Az édesapátok él és virul, és ezen a fényképen is rajta van. Az ő neve Edward Cullen…

Már öt perce halálos csendben ülünk. Azóta nem mertem felnézni a lányaimra. vajon itt vannak még?

4. fejezet

Angyal   

Bella szemszöge

Én magam sem hittem el, hogy ezt mondtam. De mégis. Bár féltettem a lányokat, de ha ez minden vágyuk, én nem állok az útjukba. Én tehetek róla, hogy nem ismerhetik az apjukat. Akkor megadom a lehetőséget, hogyha akarják mégis megtudják ismerni.

Rose-nak igaza van, a problémákat csak Renesmee-ékkel tudom megoldani. Őt szeretem a legjobban az alaszkai klánból. Ő mindig megért engem.

5. fejezet

Angyal   

Edward szemszöge

Telnek a napok, az órák a percek… Én pedig egyre nagyobb lelki roncs leszek. Minél hosszabb időre nyúl a hiánya, én egyre rosszabbul vagyok. Minden percben Rá gondolok, és minden percben érzem, már nem dobogó szívemben azt a bizonyos sajgást. A hiánya lassacskán elviselhetetlen. Én tehetek mindenről. Ha nem akarom tőle elvenni a kisbabát, akkor még mindig velünk lenne. Rosalie egy időben gondolatban minden nap a fejemhez vágta, de már nem teszi. Tudom, csak azért mondogatta nekem, hogy önmagán kívül találjon egy jobb bűnbakot. És, mint egy jó bűnbakhoz illik, én felvállaltam. Mert tudom, igaza volt.

6. fejezet

Angyal   

Charlie szemszöge

Munka után gondoltam benézek, hogy haladnak az új lakók. Abban a lányban aki bejött, volt valami… Bellás. Talán a csoki barna szemek miatt, nem tudom. A házat semmiképpen sem szerettem volna kiadni, de neki mégis kiadtam. Valami érthetetlen okból. Kár, hogy a testvérével nem ismerkedhettem meg. és a vezetéknevét sem tudom. teljesen elkápráztatott. Igen, azt hiszem ez a megfelelő szó. Éppen bekanyarodok az utcára, és látom, hogy a ház nappalijában ég a villany. 
Leparkolok a felhajtón álló Volvo mellé, majd becsöngetek a házba. Ez azért elég vicces. A saját házamba csengetek

7. fejezet

Angyal   

Renesmee szemszöge

Reggel vidáman ugrottam ki az ágyamból. Ma elmegyünk a La Push-ba.  
Rosaline-t meg sem várva lerohantam a konyhába, és megreggeliztem. Müzli tejjel. Rolsaine is lassan leballagott, és leült mellém az asztalhoz. 
- Látom be vagy sózva. Akkor egy éjszaka alatt mégsem jött meg a józan eszed? 
- Elakarok menni a La Push-ba. Tudod… anélkül a farkas nélkül, úgy érzem magam, mintha hiányozna egy részem.  
- Ez durva… nem hittem volna, hogy ez a te részedről is ennyire intenzív. 
- Ezt hogy érted? – kérdeztem bambán.

8. fejezet

Angyal   

- Kérlek, hozd fel a testvéredet az orvosiba. Itt nem tudom megvizsgálni. Embry-t pedig próbáljátok meg felébreszteni, és visszaváltoztatni. Addig sajnos nem tudok vele mit kezdeni – osztotta ki mindenkinek a feladatát Charlisle. – És Jasper… ha a vér… nehéz számodra, vagy a többiek számára, akkor menjetek ki. 
- Nem apa – mondja a szőke hajú férfi – gondolom ő Jasper -, nem is érzem a vérük illatát.  
- Ez azért lehet, mert félvérek vagyunk – szólalok meg halkan. – De nem vihetnénk fel Rosaline-t? Így is elég sok vért veszített. 
Dr. Cullen intett, hogy kövessem.   
Elmentünk a lépcsőn álló Cullenek mellett, akik úgy néztek ránk, mintha szellemet láttak volna. Igen, úgy néz ki lelepleződtünk.

9. fejezet

Angyal   

Bella szemszöge

Hamar megérkeztem Port Angeles-be. Onnan pedig rohantam Forks-ba. Minél hamarabb a lányaimmal akarok lenni. Ha ehhez pedig az kell, hogy elmenjek a Cullen villába, akkor megteszem. nem lesz valami jó fogadtatásom, de a lányaimnak szüksége van rám. 

10. fejezet

Angyal   

Edward szemszög

Ahogy egyre közelebb hajoltam Bellához, egyre boldogabb lettem. Már épp elértem az ajkait, amikor hirtelen kifutott a karjaim közül, és megállt nekem háttal az ablak előtt. Kezeit maga előtt összekulcsolta, én pedig elveszítettem minden reményem. Hogy is hihettem, hogy ennyi idő után még szeret? Csak egy kósza ábránd volt. Visszajött, de nem miattam. A lányaink miatt. Ők az egyetlenek, akik még összekötnek bennünket, és az emlékeink.

11. fejezet

Angyal   

Már percek óta sétáltunk, és egyikőnk sem szólt egy szót sem. Kezdtem beletörődni, hogy egy szót sem fogunk szólni egymáshoz. Nekem a közelsége is elég.  
Ahogy mentünk tovább, nem vettem észre, de Jacob megállt. Megfogta a kezem, és maga felé húzott.  
- Hát höm… izé… nos, nem azért jöttünk ki elméletileg, hogy sétáljunk. Vagyis azért, de… szeretnélek jobban megismerni. – Szegényke alig találta a megfelelő szavakat, de legalább megtörte ezt az amúgy is elég hosszúra nyúlt csendet. Ami eddig nem volt kínos, de kezdett azzá válni. 
- Nos, akkor a megismerkedést kezdhetnénk ott is, hogy elmondod mi a rendes neved, és mesélsz egy picit magadról – kezdtem bele a beszélgetésbe én is.  
- Nos a teljes nevem Jacob Black. De egy kérdés. Bella nem mesélt rólunk?

12. fejezet

Angyal   

Bella szemszöge

Rohantam az erdőn keresztül, könnyeim pedig közben hullottak, mint a záporeső. És ha már itt tartok… az eső is rákezdett. 
Nem tudom elhinni. Most békültünk ki, és máris megbántott. De talán én reagáltam túl. Vagy én nem is tudom… Meg itt van az is, hogy sírok. Hogy vagyok én erre képes, amikor a vámpírok nem tudnak sírni?

13. fejezet

Angyal   

Renesmee szemszög

Nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet anyával. De jobb volt így, a végén még nekiesek Jacobnak. Hogy volt képes velem csókolózni, közben pedig elfelejtette elmondani, hogy egy időben szerelmes volt az anyámba? Mi van, ha legközelebb Rosaline-be lesz szerelmes, és végig megy az egész családon? Tudom, a bevésődésnél ez nem lehetséges, de sosem lehet tudni.  
Egy pillanatra megálltam, és homlokon vágtam magam. Ilyen hülye gondolataim nem lehetnek! Hogy gondolhatok ilyeneket Róla? Mi lenne ő, trófeagyűjtő? Csak az én meglódult fantáziám képes ilyeneket kitalálni. és azt is mondta, hogy szeret.

14. fejezet

Angyal   

Edward szemszöge

Alig hiszem el még mindig, hogy Renesmee beugrott közénk. Most pedig azzal a korccsal beszélget…  még szerencse, hogy innen jól szemmel tudom tartani.  
- Öhm, nem tudom biztos lemaradtam valamiről, de mióta hívja Jacob Renesmee-t Nessie-nek? – kérdezi szerelmem halkan. 
- Azt hiszem most-óta – sziszegtem neki. Csak úgy fortyogott bennem a düh. 
- Nyugi Edward… ne légy ennyire dühös – próbált meg Jasper csitítani, aztán csak egy csattanást hallottam, és Renesmee-ék felé néztem. Egy pillanatig azt hittem, a lányomnak esett valami baja, de amikor meghallottam Em-et, azonnal meggyőződtem az ellenkezőjéről.

15. fejezet

Angyal   

Bella szemszöge

- Edward, nem gondolod, hogy fel kéne mennem Renesmee-hez, és megpróbálni kiengesztelni?  
- Nem Bella. Had főjön még egy kicsit a saját levében. Mármint nehogy félre értsd… de amit veled és a testvérével művelt, azután még szerintem hagyni kéne neki még egy kis gondolkodási időt. Én is szeretném, hogyha minél hamarabb kibékülnétek. És szerintem akkor kellene, hogyha Rosaline is visszajött a vadászatból. Együtt kellene megbeszélnetek.

16. fejezet

Angyal   

Renesmee szemszög

Égett az arcom az anya által adott pofontól. Nem is azért, mert fájt. Csak azért, mert anyától kaptam. Talán… 

Rávetettem magam a szobában lévő kanapéra, és megint sírni kezdtem. Miért történik ez velem? Először Jake, most anya és Rosaline. Bennem valami genetikailag nagyon el van kódolva. Mindenkivel rekordidő alatt össze tudok veszni. 

17. fejezet

Angyal   

Még mindig a látomás hatása alatt voltam. Láttam, amint az a lány megkínozza apátt, és azt is, miként ég le a Cullen ház.  
- Kérlek Bella, engedj oda – szólalt meg Jasper. Anya kiengedett ölelő karjai közül, és helyette Jasper ölelt át. Elkezdte rajtam használni a képességét, és egyre jobban éreztem, ahogy átjár a nyugalom. Bár, amikor a látomásra gondoltam, mindig elkezdett rajtam újra eluralkodni a félelem és a kétségbeesés, Jasper ezeket az érzelemhullámaimat is visszatartotta.  
Miután megnyugodtam, Jasper elengedett én pedig visszaültem a kanapéra.  
Mindenki engem figyelt. Tudtam, hogy kíváncsiak minden egyes részletre, és nekem el kell mondanom. 
Mély levegőt vettem, és belekezdtem a mondandómba.

18. fejezet

Angyal   

- Jacob, kérlek, várj. Azt hiszem mást is meg kellene beszélnünk… 
- Tudom. – Fordult vissza. - De igazad volt. Nem volt tőlem igazságos, hogy nem mondtam el már a legelején. 
- Nem, igazad volt. Ha az anyámmal is volt valami dolgod, az már régen történt. És sajnálom, amiket mondtam. De abban a pillanatban ez tűnt a legésszerűbbnek. Arra nem is gondoltam, hogy talán igazat mondasz, és tényleg vége annak az időnek, amikor anya tetszett neked.  
Most már előttem állt, én pedig felálltam, és megsimogattam az arcának azt a részét, ahol megütöttem. 
- És azt is sajnálom, hogy megütöttelek.

19. fejezet

Angyal   

Bella szemszöge

Rossz volt ott hagyni a lányokat. Bár tudtam, hogy Jacob mindent megtenne annak érdekében, hogy megvédje őket. Még azt is felajánlotta, hogy segít nekünk, de mi nemet mondtunk. Ez a mi harcunk, nem akartuk belekeverni a farkasokat is a Volturi és a Cullen család ügyébe.  
- Bella – szólalt meg mellettem Edward. Nem akartunk futni, így sétálva indultunk vissza az erdőn át. 
- Igen?

20. fejezet

Angyal   

- Öhm… - Hirtelen nem jutott eszembe semmi jó hazudnivaló. Ha azt mondanám, hogy más fajta levegőre volt szükségem, úgysem hinné el. 
- Mi az, benned akadt a szó? – kérdezi gúnyolódva Jane. 
- Megnyugodhatsz, nem – nézek rá szúrós szemekkel. Ő is elég mérgesen nézett rám. 
Ahogy végig néztem a társaságon, Aro mellett felismertem azt a srácot, akit Alec-nek hívnak. Mellette Demetri állt, és Aro másik oldalán az idegen férfi, és Jane. 
- Kit tisztelhetek Önben? – nézek a férfi felé. Próbálom húzni az időt. 

21. fejezet

Angyal   

Miután a Volturi tagjai túl voltak a jelenlegi meglepődésükön, jött a második. Az ablakon ugyan is az én példámat követve Rosaline és Jacob is beugrott. Gyorsan mind a kettőjük köré kiterjesztettem a pajzsom, és addig fenn is tartottam, ameddig oda nem értek mellém. Jacob megölelt, Rosaline pedig odament anyához, és megfogta a kezét. 
- És bennük kiket tisztelhetek? – tette fel az újabb kérdést Aro. Egy pillanatra elkuncogtam magam. ha megtudják, hogy Rosaline a testvérem, és Jacob – aki nem mellesleg egy alakváltó-, az én szerelmem. 
- A fiú a lányom… szerelme, Jacob. A másik lány pedig Rosaline, és ő is az én lányom – mondta el nyugodtan apa az egészet
.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal