Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végső boldogság
Végső boldogság : 21. fejezet

21. fejezet

Miután a Volturi tagjai túl voltak a jelenlegi meglepődésükön, jött a második. Az ablakon ugyan is az én példámat követve Rosaline és Jacob is beugrott. Gyorsan mind a kettőjük köré kiterjesztettem a pajzsom, és addig fenn is tartottam, ameddig oda nem értek mellém. Jacob megölelt, Rosaline pedig odament anyához, és megfogta a kezét. 
- És bennük kiket tisztelhetek? – tette fel az újabb kérdést Aro. Egy pillanatra elkuncogtam magam. ha megtudják, hogy Rosaline a testvérem, és Jacob – aki nem mellesleg egy alakváltó-, az én szerelmem. 
- A fiú a lányom… szerelme, Jacob. A másik lány pedig Rosaline, és ő is az én lányom – mondta el nyugodtan apa az egészet
.


Renesmee szemszög

Miután a Volturi tagjai túl voltak a jelenlegi meglepődésükön, jött a második. Az ablakon ugyan is az én példámat követve Rosaline és Jacob is beugrott. Gyorsan mind a kettőjük köré kiterjesztettem a pajzsom, és addig fenn is tartottam, ameddig oda nem értek mellém. Jacob megölelt, Rosaline pedig odament anyához, és megfogta a kezét. 
- És bennük kiket tisztelhetek? – tette fel az újabb kérdést Aro. Egy pillanatra elkuncogtam magam. ha megtudják, hogy Rosaline a testvérem, és Jacob – aki nem mellesleg egy alakváltó-, az én szerelmem. 
- A fiú a lányom… szerelme, Jacob. A másik lány pedig Rosaline, és ő is az én lányom – mondta el nyugodtan apa az egészet. A Volturi tagoknak szintén leesett az álluk, Aro pedig elmosolyodott. 
- Mégis hogy lehet az, hogy egy vámpírnak gyereke szülessen, egy másik vámpírtól? – kérdezte Aro kíváncsisággal a hangjában. 
- Bella ember volt, amikor teherbe esett. Miután visszajöttünk a nászútról ő megszökött… mert… mert… - Apa valamiért nem tudta tovább mondani, de végül erőt vett magán, és Rosaline-re és rám függesztette a pillantását. – Bella elszökött, mert a lányokat el akartuk venni tőle. Nem tudtuk, hogy mi lesz Bellával, és hogy a lányok milyenek lesznek. Ezért Bella életét akartuk menteni. Ezért szökött el tőlünk. – Amint apa befejezte lehajtotta a fejét.  
Rosaline-re néztem, és az ő arcán is ugyan azt láttam: meglepődöttség és megbocsátás.  
Gondolom ugyan azok az érzések kavarogtak benne is, mint bennem. Akármennyire is haragudnunk kellett volna apára, nem tettük. Megbocsájtottunk neki, mert a lehetséges következményekkel tisztában volt, mégis elmondta nekünk. Megfogtam testvérem kezét, Jacobot pedig elengedtem, és oda álltunk anyáék elé. Megöleltük apát mind a ketten, és két oldalról megpusziltuk. Erősen magához szorított. 
- Köszönöm – suttogta bele a fülünkbe, mire mi is még erősebben szorítottuk őt. 
- Gyönyörű családi idill – gúnyolódott a szöszi kiscsaj. – Mindjárt könnyezni kezdek. 
- Ha megkóstoltatom veled a saját főztöd, akkor tuti – morogtam neki vissza. Elengedtem apát, és visszaálltam Jacob mellé. 
- Hogy értetted azt, amit az előbb mondtál? – kérdezte mohó tekintettel Aro. 
Én csak sejtelmesen elvigyorodtam. Ránéztem apára és Charlisle-ra, és úgy tettem fel a kérdést: 
- Ha nagyon szeretnéd Aro, akkor szívesen megmutatok, hogy értettem. 
Mindenki helytelenítő pillantást lövellt felém, kivéve Rosalie, anya és testvérem. Na meg persze Alice. Még Esme is dorgálón nézett rám. Akármennyire is Volturi a Volturi, Esme-nek a szemében mindenki „egyenlő” és senkit sem szeretne bántani, ha nem muszáj. 
Ránéztem a Volturi tagokra is, és észrevettem, hogy az egyik srác nagyon méregeti Rosaline-t. A szőke kislány szemében, pedig mintha a félelem egy szikráját fedeztem volna fel. Fél a saját képességétől? 
- Mi az szöszi, félsz a sajt képességedtől? Márpedig ha te is félsz, akkor el tudod képzelni, mit élhet át, akin használod? 
- Van nevem is! – csattant fel. – Jane vagyok, nem szöszi. 
- Bocsi, de a bemutatósdi elmaradt – válaszoltam gúnyosan.  
- Anyja lánya – nevetett fel Aro. – Demetri, Alec, Michael, Jane – mutatott sorba mindenkire. – Az én nevem pedig már tudod, tehát fölösleges bemutatkozni, de azért megteszem: az én nevem Aro Volturi. 
Tehát Michael a tűzgyújtó – elmélkedtem magamban. 
- Aro, rátérhetnénk a lényegre, amiért jöttetek? Mert ahogy eddig észrevettem, te őszintén meglepődtél rajta, hogy Bella és a lányok itt vannak. 
- Már annyira nem lényeges, amiért jöttem. Azóta változtak a terveim – mondta azzal a mohó éllel a hangjában. – Feltennék egy kérdést a két lánynak. – Apa hirtelen morogni kezdett, és Rosaline is felszisszent. Megfogtam a kezét, és gyorsan fejben megkérdeztem: 
„Ugye tudod, hogy mit akar?” 
„Igen. Meg akarja kérdezni, hogy akarunk-e csatlakozni a Volturihoz.” 
- Nem! – csattantunk fel hirtelen Rosaline-nel, még mielőtt Aro feltehette volna a kérdést. 
- Csak nem gondolatolvasók vagytok ti is? 
- Csak Rosaline. Én képesség felismerő-másoló vagyok. Egyetlen egy képességet nem tudok lemásolni, és ez a gondolatolvasás. 
- De akkor te honnan tudtad meg? – tette fel a kérdést az a fiú, akit Alec-nek hívtak, és aki még mindig Rosaline-t vizslatta. 
- Mivel ikrek vagyunk – akármennyire is nem látszik rajtunk-, tudunk gondolatban üzenni egymásnak. – Igazából magam is meglepődtem milyen könnyedén kifecsegtem neki mindent, de ez biztos azért volt, mert Jasper egy óriási adag nyugtatóhullámot küldött mindenkire, és ez rám is elég nagymértékben hatott. 
- Tehát, ha csak azért jöttetek, hogy ezt megkérdezzétek, akkor azt hiszem akár mehettek is.  
Aro, szinte már hahotázva elnevette magát.  
- Felteszem a kérdést, de most már mindenkinek: akar valaki csatlakozni hozzánk? 
- Mert ha nem, akkor mi lesz? – kérdezte apa. 
Aro mélyen hallgatott. Ez így nem jó… nagyon nem jó… 
- Csak nem megölsz minket? – tette fel az újabb kérdést apa, de ezt már gúnyos hangnemben 
- Akár – válaszolt a fő Volturi nyugodt hangon. Mindenki morogni kezdett, Jacob pedig remegni kezdett. Nem értettem mi történik vele, de a következő pillanatban már nem mint ember állt mellettem, hanem mint farkas. Iszonyúan vicsorított a Volturira, én pedig leguggoltam hozzá, és simogatni kezdtem, hogy nyugodjon meg.  
- Régen láttam már alakváltót átváltozni – mélázott Aro. – Neked nem lenne kedved csatlakozni hozzánk? Lehetnél a házőrzőnk. 
Jacob még jobban morogni kezdett, így már muszáj voltam Jasper erejét is bevetni, és minden erőmmel arra koncentráltam, hogy sikerüljön lenyugtatni szerelmem. Nem lenne jó, ha neki ugrana a Volturinak.  
Talán ha más lett volna a szituáció, akkor viccnek is fel lehetet volna fogni a dolgot, de a kérdésben jelen esetben egy csepp humor sem volt. Még Emmett sem röhögött, pedig ő aztán mindenen röhög. 
- Aro, régi barátom, kérlek távozzatok békében. Mi nem ártottunk nektek semmit, és nem is szeretnénk veletek összeütközésbe keveredni. 
- Mi sem akarunk. Eleinte igazából csak azért jöttünk, hogy megtudjuk, hogy vagytok, és hogy mégsem gondoltátok-e meg magatokat. De előkerült Bella és a lányai is, így teljes a család. Gondolom nem nagyon akartok egymástól elszakadni. De amint szétmegy a család, vagy külön utakon akartok járni, szóljatok – kacsintott ránk. - Állunk rendelkezésetekre, és tárt karokkal várunk benneteket.  
Jane felhorkant, majd őt követte Demetri és Michael. Alec meg sem mukkant. Elmerült magában, mintha valamit nagyon mérlegelne.  
- Nem kell ennyire örülni – mondtam Jane-nek címezve. Az a csaj nagyon a begyemben van, de nem tudom megmondani miért. Alapból ellenszenves nekem. 
Éreztem, ahogy megtámadják a pajzsom. Én az anyáén kívül álltam, hiszen magamnak is tudok egyet fenntartani, amibe persze Jacobot is bevontam. Jane-re néztem, és láttam, hogy valamire nagyon koncentrál. Tehát ő támadja a pajzsom! 
Én is rá meredtem, ő pedig megrázkódott, és sikoltva a földre borult, és ott vonaglott tovább. Aro nem tett semmit, a többiek sem. Sőt, Aro inkább mosolyogva szemlélte a tettem. Elálltam Jacob mellől, óvatosan betoltam őt anya pajzsa alá, és magam köré fonva a pajzsom, odasétáltam Jane mellé. Már abbahagytam a kínzást, és ő csak nyöszörögve ült a földön. 
- Ha még egyszer meg akarsz támadni bárkit a családtagjaim közül, vagy akár engem, ennek a dupláját kapod.  
- Jane, sajnálom, de most igazat kell adnom Renesmee-nek. A parancsom nélkül cselekedtél, tehát ezt megérdemelted. 
Az említett csak a fogát csikorgatta. Felállt, majd kiviharzott az ajtón. 
- Mi is mennénk akkor. Örültem a találkozásnak. 
- Viszlát, Aro. Máskor is jöhettek nyugodtan. 
- Óh, afelől kétségem sincs, hogy sokszor fogok jönni. Hátha egyszer beadjátok a derekatokat. De azt hiszem, az majd maximum csak a következő századfordulóban következik be, talán – nevette el magát. Haha… tipikus vámpír. Nekünk könnyű nevetni, hiszen halhatatlanok vagyunk, és előttünk az örökkévalóság. 
Aro-ék kimentek az ajtón, mi pedig ott maradtunk a nappaliban, még mindig egy sorban állva. 
- Most komolyan elmentek, és nem volt bunyó? – kérdezte Em egy kicsit sértődötten, de közben érezni lehetett a hangján, hogy legszívesebben vigyorogna, mint a vadalma. 
Hirtelen nevetésben törtem ki, Roslaine-nel együtt. A többiek is követtek minket. nem tudom miért nevettünk, talán agyunkra ment a stressz, és a halálfélelem, de mi akkor is nevettünk. 
Annyira boldog voltam, hogy megcsókoltam Jacobot. Ez amolyan „újra együtt” csók volt. Hiszen fennállt a veszélye annak is, hogy elveszítjük egymást. 
A többiek is nagyon boldogok voltak. Mindenki a párját ölelte, kivéve szegény testvéremet. neki nem volt senkije. MÉG! De ahogy elnéztem, hódolója már akadt, méghozzá egy Volturi személyében. 
Megöleltem őt is, majd anyáék is odajöttek, és átöleltek minket.

*

A következő hetek a búcsúzkodással és pakolással teltek. A Cullen család már elég régóta tartózkodott Forks-ban, ezért mindenkinek kezdett szemet szúrni, hogy nagyapa még mindig ilyen fiatal. Jacob is velünk jön, és átadja az alfaságot Seth-nek, akivel futólag találkoztam. Jacob mutatott be neki, hiszen ő a legjobb barátja. Anya és apa is bejöhettek a faluba, de persze úgy, hogy Charlie ne vegye őt észre. Akármennyire is szerettük volna, nem fedhettük fel előtte a kilétünket. Minden jó úgy, ahogy van. Mi elmegyünk, a többiek pedig meglesznek nélkülünk. Csak Billy-t sajnáltam. Miattam elveszíti az egyetlen fiát. Jacob is nehéz szívvel vált meg szülőotthonától.

- Furcsa lesz elmenni innen – mondta szerelmem, miközben a parton ültünk. Utolsó nap gondoltuk kijövünk ide a partra. Jacob szeret itt lenni, és úgymond elbúcsúzik a tengerparttól.  
- Ha szeretnéd, akkor meggondolhatod magad. Itt maradok veled akkor.  
- Nem, elutazunk a szüleiddel. Apa és a többiek meg lesznek nélkülem, te alig voltál még együtt a családoddal. Nem kérhetem tőled, hogy még alig ismerted meg őket, de máris szakadj el tőlük. Nem. Ezt az áldozatot nekem kell meghoznom, és meghozom, mert szeretlek – nyomott egy csókot ajkaimra. Felálltunk, és kézen fogva visszamentünk a házukba. Az elmúlt napokat itt töltöttük, hogy Jacob még az apukájával lehessen, és össze tudjon pakolni. Nehéz volt a búcsúzás, de végül elindultunk Denali felé. Oda költözünk, a Denali klánhoz. Sajnálatos módon már csak két tagjuk maradt együtt, Carmen és Eleazar. A többiek mind elmentek máshová, meg akarják találni a párjukat, úgyhogy most hozzájuk tartunk. Mindegy, hogy tíz vámpír és egy alakváltó, vagy tizenkét vámpír és egy alakváltó él együtt nem igaz?

Másnap boldogan indultunk el, bár Jacob volt egy kicsit elszomorodva. Biztosítottam róla, hogy egyszer majd visszajövünk ide. Majd ha a Cullenek neve teljesen homályba merül, újra visszatérünk. Az alakváltók remélhetőleg még itt lesznek, hiszen Jacob rendszeresen fogja velük tartani a kapcsolatot telefonon, és nem hiszem, hogy az az alakváltó, amelyik még nem vésődött be, feladja a farkas mivoltát.

Búcsút vettünk Forks városától, egy új élet reményében. Egy olyan élet reményében, ahol együtt a család, és én is együtt lehetek a szerelmemmel. Számomra pedig ez mindent megér.

The End

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!