Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vélemények
[32-13] [12-1]

2010.07.09. 20:45 Idézet
Bella Cullen

Csak az igazat mondtam:$

Igen, most már rájöttem, hogy nem lenne jó ötlet kiadni...mármint hogy Steph miatt is...meg hát szerintem érted...de egy kérdést azért megért:D

Ha viszont egy saját történetedet szeretnél kiadni...csak írj nekem nyugodtan^^

Persze a pihenés..értem én^^ 


2010.07.09. 20:39 Idézet
Wámpírlány

Nem kell ezért köszönetet mondanod...:)

"Az pedig, hogy többször is elolvastad... csak egy dolog érdekelne, de az nagyon: nem unalmas??"   Kérdésedre a válaszom pedig: Engem annyira magával ragadt a történeted, hogy ha 100x olvasnám akkor sem lenne unalmas;) Az érzelmek kifejezése, és a történet csavarossága annyira fantasztikus...h lehetetlen megunni. Egyszer egész nap olvastam, és szerencsére nem is kellett abba hagynom és IMÁDOM LLLLLL!!!!!

Na, akkor te is nagy alkonyatos vagy:D én sem tudom már hányszor olvastam a könyveket...de azokat is lehetetlen letenni...nagyon szeretem...de a te történetedet is egyszerűen lehetetlen nem elolvasni többször is...NAGYON VÁROM A FOLYTATÁST!!!!!

Stephanie-hoz hasonlóan téged is imádlak, h ennyire csodálatos történetet írtál!!! Én is írtam egy alkonyatos történetet...Vampire Story a címe:$   na mind1 ez nem lényeges!!!

Láttam, h 11-ére várjuk a folytatást...remélem így lesz...már majd kiugrom a bőrőmből...:D

Csak így tovább!!!!! Puszi!

 


2010.07.08. 22:22 Idézet

Hát, én nem is tudom, mit mondjak... vagy ilyen helyzetben mit is írhatnék ide. Főleg úgy, hogy elég régóta hanyagolom a kommentárokra a választ, és bevallom, röstellem, de itt is rég jártam. Elkavarodott a címe a honlapnak, meg aztán amit írtam az oldalamon, hogy a gépem egyik pillanatról a másikra befuccsolt és mindenem elveszett... nos, talán illene, sőt, kötelező egy hatalmas köszönetet mondanom nektek, és legalább 100 milliószor a nyakatokba borulva sírni a boldogságtól.. :D Na, jó, ez kicsit így drámai, de azért ennyi minimum kell: KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM! És, hogy a pletykáknak elébe menjek, nem azért tűntem el, mert biztatásra vagy megható levelekre vágytam ;)

Hencii, te még tavaly írtál nekem, így tőled térden kúszva könyörgök bocsánatodért :) Azóta látom, hogy folytattad a történet olvasását minda mai napig, és ezért írtóra hálás vagyok neked. Be kell, valljam, nem te vagy az egyetlen, aki hasonló véleménnyel volt először a történettel kapcsolatban. Több embernél is olvastam, hogy féltek belekezdeni, pontosan a szemszöge miatt. De valahogy mégis megragadta őket annyira, hogy megosszák velem a véleményüket, és hű olvasóim legyenek. Így, mint nekik is persze, neked is jár egy hálás köszönet :)

Miszosz, te már idén írtál, január 11.-e mégis milyen régen volt... :$ Így tőled is azt kérem, ne haragudj rám :) A harccal kapcsolatban, csak sejtelmes választ tudok adni, konkrétot nem szabad, mert tiltja a saját magamnak tett szerződésem :D Szóval, lesznek benne csitt-csatt-bumm jelenetek, amiben sok résztvevő lesz :D Remélem, valamelyest sikerült enyhítenem a türelmetlenségeden :) Megértem, hogy szeretnél ilyet olvasni, és így az 50. küszöbén állva, azt kell, hogy mondjam, már nincs sok hátra, és teljesül a kívánságod ;)

Kata, én sohasem terveztem Edwardnak és Bellának gyereket :D Ez az egyik oka, hogy nincs Nessie. A másik az, hogy ennek az ötlete még a Twilight elolvasása után pattant ki belőlem, még azelőtt, hogy hallottam volna a New Moon-ról... szóval egy jó ideje :D Azóta persze tudjuk, hogy lehetnek Nessie-hez hasonló mutánsok, de én akkor sem tervezek efféle lényeket belevinni :) Talán egy teljesen más történetben, egyszer... de most nem. Engem is rabul ejtett Nessie, de úgy érzem, hogy akkor túlságosan hasonlítana a többi 3 könyv eseményeire, főbb szereplőire, mint amennyire én szeretném ezt. Szóval sajnálom, de be kell érned Nessie helyett Félixszel és a többiekkel ;)

Wámpírlány, neked különösen nagy hálával tartozom, mert negyed órája, mikor néztem a blogom, láttam chatben, hogy írtál, és megemlítetted ezt az oldalt. Köszönöm, hogy nem hagytad feledésbe merülni nekem :) Hiszen ez a hely is sokat jelent, ennek hála született még 2 novellám, ha nem 3 :D Az pedig, hogy többször is elolvastad... csak egy dolog érdekelne, de az nagyon: nem unalmas?? :D Úgy értem, tudod, hogy mi fog történni, és mégis :D Mondjuk, én ne beszéljek, aki többször olvasta az Alkonyat bármelyik részét, mint ahány éves a tulajdon huga :D

1 rajongó, sajnálom, hogy nem írtad le a neved, de ezt a sajnálatot hamar felváltotta nálam a döbbenet, miután tudatosult is bennem a neved. Komolyan? :O Kb. ez volt az első reakcióm rögtön azután, hogy a szívem az egekbe szökellt a boldogságtól :D Örülök, ha tetszik, ahogy írok, és amit írok :) Tudom, nagyon jól tudom, hogy vannak hibáim. Tisztában vagyok velük, elismerem. Ahogy azt is, hogy néha lusta vagyok visszamenni kijavítani őket (A) Akár hiszed, akár nem, már mások is említették, hogy ki kellene adnom könyvben. De ez sajnos nem lehetséges. Törvényekbe ütközne, jogszabályt sértenék vele, Stephenie pedig szimplán beperelhetne, amiért az általa létrehozott karakterekkel kiadtam a könyvemet. Nem, köszönöm :) Esetleg, ha majd megszületik egy teljesen saját ötletem, akkor hallani fogtok rólam a könyvesboltokban :) De egyébiránt nem igazán :)

Henna, örülök, hogy neked is elnyerte tetszésed! Az 50. fejezetet legkésőbb vasárnapig felteszem, hiszen jövőhéten elutazom egy hétre nyaralni. Szóval már nem kell sokat várnotok ;)

Bella Cullen, azért mégis sikerült összehoznod egy szép kis kritikát :) Nagyon szépen köszönöm a pozitív véleményedet, elismerésedet. Ugyanazt kell, hogy mondjam neked is, mint 1 rajongónak, hogy lehetetlen dolog lenne ezt a történetet kiadni. Talán egy sajátot :) De mindeddig nem született semmiféle ötlet erre vonatkozóan!! Igen, szünet... :) Igyekszem, esküszöm, de szeretnék pihenni is :P

Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm, hogy írtatok, hogy azt írtátok, amit, és hogy ennyire pozitívan fogadtok mind engem, mind a történeteim! Hálás vagyok nektek, ha néha nem is látszana :) Ölellek mindanyiótokat!

Nikcimaci


2010.07.08. 20:57 Idézet
Bella Cullen

Annyira hihetetlenül fantasztikus...h szóhoz sem jutottam utána!

Az oroszlán és a bárány történeted a legjobb! (persze a többiért is elismerésem)

Ha szeretnéd kiadni a történeted...akkor írj rám, és én szívesen segítek ebben neked.(Az egyik rokonom egy könyvkiadónál dolgozik.)

Az oldalad is nagyon jó! ;)

Remélem minél hamarabb lesz folytatás! Megértem a suli...meg minden! De ugye most szünet van...szóval szerintem sokak nevében beszélhetek, hogy NAGYON TEHETSÉGES VAGY! úgyhogy nagyon várom a folytatás! Az érzelmeket, ahogy leírod...húhú...fantasztikus:D Kicsit könnyeztem is a történeten:$

 Kicsit hosszúra sikeredett bocsi....de tényleg LENYŰGÖZTÉL.


2010.07.07. 15:14 Idézet

Nagyon, nagyon tetszenek az írásaid... :)

Az oroszlán és a bárány mindegyik részét egy nap alatt olvastam el. Kérlek folytasd... Nem bírom ki, hogy ne tudjam mégis mi lesz :P

Köszi


2010.06.15. 15:59 Idézet
1 rajongó

Azta Váó Hű Úristen.

Hihetetlenül jól írsz. Minden történetedet elolvastam és egyik sem okozott csalódást. Nagyon választékos és jó stílusod. Az oroszlán és a bárány történet egy-két aprócska javítással ki is lehetne adni. (szerintem próbáld is meg)  

 Eddig csak nagyon kevesen érték el (veled 2-en), hogy kitöltse azt az űrt ami a Twilight saga elolvasása után maradt. (Ó basszus most, hogy befejeztem a történeteid olvasását vissza jött.) Kérlek, sőt inkább térden állva könyörgök, hogy folytasd.

Mély tisztelettel egy Setphenie és Nikcimaci rajongó.


2010.03.30. 13:37 Idézet

Istenem!

Fantasztikusan írsz!

Az oroszlán és bárány történetét már háromszor elolvastam és mindig élvezettel!!!!

Örülök, ha az én történetem ilyesmi lesz...bár biztos, hogy nem, mert, ahogy az előttem lévők írták, nem sokára jobb leszel, mint Steph!!!!:D IGAZUK VAN!

Nagyon szeretem a történetet! A bellablogon, a kedvencem! Amikor van időm, például most szünetben, mindig elolvasom az egészet!!!

Kérlek, folytasd!

Csak így tovább!!!!!


2010.03.07. 23:55 Idézet
Kata

Szia Niki! Hű!!!!!!!!!!! az oroszlán és a bárány története naon tetszik. Egyszerűen magával ragadott. Remélem mihamarabb folytatod. Már alig várom, hogy mi lesz benne. Nagyon érdekel, hogy Félix végülis miért is csatlakozott Cullenék-hez. Igaz egy kicsit sajnálom, hogy Bellának és Edwardnak nem lesz gyerekük, mert én nagyon IMÁDOM Nessie-t. Jó lenne ha Bella valami véletlen folytán mégis teherbe tudna esni. Annak nagyon örülnék. Na mindegy ez most elég hosszúra sikerült. Szóval csak annyi, hogy várom a folytatást! Puszi.


2010.01.11. 17:48 Idézet
Miszosz

Szia!!

nagyon jól írsz, imádom!! nagyon tetszik h E/3ban írtad meg! ;)

nem írnál egy kicsit harcról? nem akarlak befolyásolni csak érdekelne, h Bella hogy harcol a képességével! :D nem tervezted valamikorra h írsz ilyesmiről?

van weboldalad is? mi a címe?

puszii: miszosz


2009.10.24. 14:29 Idézet

Szija Nikii:) Én már jártam az oldaladon is.. nagyon teteszik az is ;)
Az oroszllán és a bárány történetével úgy voltam hogy mivel az író szemszögéből van írva. nem tudom majd annyira beleélni magamat, így hát else kezdtem elolvasni. De valami fogtán, az én elvetemült személyem fogta és rákattintott a történetedre.. hát tegnap elött kezdtem olvasni..(tegnap sajnos nem votam egész nap gép közelébe:S) .. szóval ma pedig be fejezetem az egészet. HÁT EZ VALAMI FANTASZTIKUS.. egyszerűen nem tudom leírni hogy mennyire tetszik, és oda vagyok érte, helyesen csalekedtem, amikor mégis úgy döntöttem hogy elolvasom, kérlek folytasd minnél hamarabb!!! :) , már ígyis újra neki kezdtem az olvasásának, egyszerűen nem tduom abbahagyni, BELESZERETTEM :DD 
Bocsi, kicsit hosszú lett.XD. tehát folytasd minnél hamarabb :$ én egyszerűen imádom. Eszméletlenül tehetséges vagy.
Pusz: Hecii(: ♥


2009.10.22. 22:33 Idézet

Hűű, Rose, nem jutok szavakhoz szinte :)) Nagyon örülök, hogy így gondolkodsz mind a történetről, mind rólam, de azért szerintem még bőven tanulhatnék akár Steph stílusából is :)) De azért nagyon-nagyon jól esett/esik :$$ Köszönöm :))

köszönöm Grétussh :)) Én pedig imádom írni, csak sajnos suli mellett nagyon kevés időm van rá, ezért se tudom mindig mondani, mikorra várható. Ha rendszeresen figyeled a blogom (nikcimaci.blogspot.com) akkor ott van, hogy kiírom, ha már konkrét :)

Neked is köszönöm, cera :) Én próbálkozom tényleg minél előbb folytatni, de nem mindig jön össze :P Köszönöm :))


2009.10.11. 18:33 Idézet
cera

 imádom a fanfice-jeidet!!! de lécci, lécci "Az oroszlán és a bárány történeté"-t folytasd  minnél előbb! lécci!!! És csak Így tovább ;) 


2009.09.09. 17:51 Idézet
Grétussh

uhh. nagyon tehetséges vagy egysterűen imádom az Oroszlán és a bárány történetét!
mikorra várhatjuk a folytatást?
rem. minnél hamarabb.
puszi. és további sok sikert


2009.08.30. 09:06 Idézet
Rose

Nagyon teccik igazi tehetség vagy és én ilyet soha nem tudnék írni. Igaz 34 fejezetet olvastam csak de akkor mádom tényleg olyan mntha Sthep írta volna vagy még annál is jobb nekem nagyon teccik! És így tovább NAGYON TEHETSÉGES VAGY! és a saját oldalad is nagyon klassz!


2009.08.16. 15:26 Idézet

Köszönöm :) Örülök, hogy tetszik :DD Próbálom hamar folytatni, tényleg :))

Én köszönöm, hogy írtál :D


2009.08.15. 19:15 Idézet
Ashleycicus

Hú!!!!Elképesztően írtad meg az orszlán és abárány történetét!Nagyon tetszett és lécci lécci folytasd mert elképesztően jó!
További sok sikert és köszi ezt a történetet! :D


2009.07.28. 13:13 Idézet

Úristen, úristen, úristen... levegőőőőt! xD Kb. így ezek jutottak esezmbe mikor elolvastam a véleményed.

Örülök neki, hogy tetszett :)) Főleg, ha olyan volt a hozzáállásod, mint amit leírtál. Nekem ez fantasztikus érzés, nem tudom szavakba önteni sem.

Mi az az őrültség, hogy lassan jobb leszek, mint Steph? :OO A nyomába sem érek... :S :( De azért igyekszem jól megírni a történeteket, és arra is figyelek, hogy azért a szereplők jellemeitől ne térjek el.

Köszönöm a bíztatást :)

A folytatást szerintem holnap legkésőbb elküldöm e-mailben az oldal szerkesztőjének :) Arra is várom a véleményed :P


2009.07.28. 07:56 Idézet

Hát kellemesen csalódtam benned....mikor először feljöttem az oldalra azt gondoltam hogy lehetetlen elkanyarodni a megszokott történettől..és hogy nem lesz olyan jó...tévedtem!!!még jobb!!!Fantasztikus ahogyan leirod...!!!:D:DKénytelen vagyok azt irni hogy lassan jobb leszel mint Steph!Csak igy tovább!!!!:DMár nagyon várom a folytatást!!!!:D

 


2009.07.08. 18:34 Idézet

Örülök, hogy elnyerte tetszésed :D Többen mondták már, hogy egész jól írom le az érzéseket :$ Akkor ezek szerint van valamiféle valós alapja :D

Köszi, megpróbálok megfelelni :DD


2009.07.07. 22:26 Idézet
anett

Nagyon jó lett a történet.Izgalmas és az érzéseket is nagyon jól írtad le...sztem nagyon szuper lett!Csak így tovább!!!!


[32-13] [12-1]

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!