Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sunrise - New Moon Alice módra

1. rész - A buli

Wedó   

A buli 

Az iskolánál várakoztunk Edward-dal. Hirtelen elmémet megtöltötte egy vízió miszerint Bella elindult öreg Chevy furgonjával a Forks-i Középiskola felé.

  • Már jön –mondtam Edwardnak, izgatottan, de ő csak a szemét forgatta. – Nincs jó kedve…- Vajon miért? Általában az emberek szeretik a születésnapjukat, különösen, ha az a 18. De Bella sanyarú ábrázattal szegezi a szemét az aszfaltra, semmi öröm, semmi lelkesedés. Hiába Bella, márcsak Bella.

2. rész - Öltések

Wedó   

Öltések 

A szomjúság égette a torkomat. Mintha forró, égő vasat tuszkolnának le rajta. De meg tudtam fékezni. Az agyam tiszta volt. elmémbe ugyan bekúszott Bella mézédes vérének csábító illata, de ő a legjobb barátnőm volt. És egyszer már ellenálltam a szomjúságnak, amit Bella vérének édessége okozott, így most is meg tudok vele birkózni. Mi lenne, ha lenyalnám, a kezéről? Abba nem halna bele. NEM! Egy ujjal sem érhetek hozzá, mert akkor még többet akarnék.

3. rész - A Vég

Wedó   

A Vég 

Eltüntettem a buli minden maradványát. Emmett és Rosalie már visszajöttek a házba, de Jasper mélyen dagonyázott a bűntudatban és elment Kanada déli részére. Edward hazakísérte Bellát és este is ott maradt.

Láttam egy új víziót, amiben egy kéz egy hosszú egyenes vonalat rajzol vízszintesen. Majd hirtelen elrántja a kezét és az eddig tökéletesen egyenes vonalat, lefelé kezdi rajzolni. Ez egy nagyon különös látomás volt. Eddig nem ilyen képletesen láttam a jövőt.

4. rész - Üresség

Wedó   

Üresség 

Az egész napomat a gardróbban töltöttem. Jasper kicsit aggódott, de nem tette szóvá. Engem pedig mardosott az üresség. A szívem már nyolcvan éve nem dobog, de ez most más volt. Mintha nem is lenne szívem. Mintha egy erőszakos mozdulattal kitépték volna a mellkasomból. A fájdalom hasogatott. A többieknek az volt a legerősebb fájdalom, amikor átváltoztak. Én erre nem emlékszem, így nekem a legerősebb fádalmaim most voltak. Égetett, lüktetett.

5. rész - Ébredés

Wedó   

Ébredés

A Nap első sugara ébresztett. Rájöttem, hogy igenis van élet a mi házunkon kívül is. Pontosabban, a mi házunkon kívül mindenhol van élet. Megint a fejembe kúszott az a látomás, amiben a múltam után kutatok. Kicsit izgatott lettem. Végre leleplezhetem a múltam, emberi életemet megismerhetem. Mi az igazi nevem? Hol éltem? Ki az édesanyám? Ki az édesapám? Van testvérem? Ha van, akkor hogy hívják? Hol él? Él még? Fiú? Esetleg lány? Rokonok, az iskolám, a szüleim, a barátaim. Milyen házunk volt? Most ki lakik ott? Áll még? Milyen volt a szobám? Volt barátom?

6. fejezet - Edward és a szabadság

Wedó   

Edward és szabadság

Mindenki pontosan tudta, hogy ki várakozik az ajtó előtt.

Carlisle egy jó házigazdához híven, szívélyesen fogadta bátyánkat és invitálta maradásra. A nappaliban Edward megtalálta Esmet, akit a családból igazán látni akart.

- Hogy….hogy vagytok? – kérdezte feszülten, de a hangja más volt. Mint amikor a tinédzser fiúk mutálni kezdenek, neki is megváltozott a hangja. De biztos nem mutált. Arra tippeltem, hogy rég nem használta már a hangját és ezért ilyen furcsa.

7. rész - Újra itthon

Wedó   

Újra itthon

Megéreztem az ismerős illatokat. Forks illatait. November 19-e csütörtök van. Délután körülbelül fél négy. Az iskolának már vége, a parkoló üres. Elindultam Newtonék sportszerboltjába. Bella furgonja ott állt a bolt előtt. Felmásztam egy fára, a bolt egyik nyitott ablaka mellett. Innen mindent pontosan láttam és hallottam, ellenben egy ember sem láthatott meg.

Bella éppen nap sárga egyen pólóját vette fel. Szíve fölé biggyesztette a kitűzőt, amelyen ez állt: Bella Swan, eladó. Mellette Mike a kulacsokat igazgatta, közben gyanúsan sokszor sandított Bellára.

8 .rész - Rock' n ' roll

Wedó   

Rock’n’roll

Benyitottam a házba. Jasper azonnal a karjaiba szorított. Viszonoztam az ölelését.

– Szeretlek! – suttogta. – Hogy tehetted ezt velem, Alice?! A hiányodba szinte beleőrültem. Se levél, se SMS. Egy rövidke üzenetet hagyhattál volna. A legrosszabbra is gondoltam! Elraboltak, megöltek!! Bármi! Egyszerűen beleőrültem ebbe a két napba!

9 . rész - Új teendő

Wedó   

Új teendő 
 

Sikerült, feladat kipipálva. Jasper mosolygott, és pár órára elfelejtett mindent. Egyfajta cukorkamámorban töltöttük az elmúlt…nem is tudom hány órát. Könnyű mámor, az élet apró-cseprő szépségei. Fura hely a mi világunk. Mi szép? Mi nem? Egy büdös csatorna, patkányokkal, és szennyvízzel nem túl hívogató. De ha egy városban körbenézel, találsz szépségeket. És nem kell semmi extra. Például egy árnyas fákkal teli utca, ahol az út közepén villamos jár. Az épületek a hetvenes-nyolcvanas években épültek, az akkori divat szerint. Semmi extra nincs rajta.

10. rész - Jasper levele

Wedó   

Itt az erdő… Milyen békés, nyugodt. Nem úgy, mint az élet. Az vad és gyors. A gyűlölet erős, és a világ kegyetlen. De kitartunk. Eddig. A helyzetet kilátástalannak ítélem. És ki mindennek az okozója? Naná, hogy én. Több évtizede próbálkozom a „vega” életmóddal, de az agyam rosszul van programozva. Egy lelketlen gyilkos vagyok. Sajnos nincs jobb szó rá. Vagyunk, akik vagyunk. Alice egy szent, és én nem érdemlem meg. Túl jó hozzám. Tönkretettem az életét, de ő nem panaszkodott. Ez vagyok én… Fájdalmat okozok a szeretteimnek. És ezt ki tudná jobban nálam?

11. rész - A kívánság

Wedó   

A gépen nyugodt volt a hangulat. Legalábbis látszatra. Én a belsőm legmélyén forrtam, mint a vulkáni magma. Egyfelől ideges voltam Jasperre, amiért egyedül hagyna. Bár mégis szerettem, mert nem akart belerángatni. Bárgyú gondolat volt tőle, hogy nem megyek utána. Még ha megkért is. Szeretem Jaspert és nem akarom elveszíteni. Bella elvesztését túléltem, de a lelkem egyik fele Jaspernél van. És, ha akarja, sem tudja visszaszolgáltatni nekem. Örökkön örökké magával fog hordozni egy darabkát belőlem. Hiába próbál levakarni magáról, én tapadok, mint a pióca. Undorító, de egyben szükséges.

12. fejezet - Préri tábla

Wedó   

/Jasper szemszöge/ 

Meleg szellő legyezte a sápadt arcbőrömet. Csukott szememen keresztül élveztem a hazatérés  örömét. Egy magas sziklán álldogáltam, ami vörös kőből volt. A homok érdes, és durva volt, régi ismerősként üdvözölt. Valamilyen szinten megnyugodtam. Boldog lettem volna? Nem, ez nem a boldog megnyugvás, hiszen a halál torkában vagyok, de könnyű szívvel vettem az akadályt. Tudtam, hogy egy jobb élet vár mindenkire ezután, egy boldogabb világ.

13. fejezet

Wedó   

/Jasper szemszöge/ 

Jeges kezek szorították le szemeimet. Ismeretlen, ugyanakkor mégis ismerős illatok úsztak a fejemben. Orchidea, mentol, eukaliptusz, jácint, mályva, csoki, és némi dezodor szaga keveredett a levegőben. Lágy selyem suhogott az oldalam mellett, és egy kasmír anyag súrolta a kézfejemet. Farmer súrlódott, és éreztem a levegő járását, ahogy lóbálta a mellettem jövő alak a kezét. Mindenki néma csendben volt. Ez egyfelől nyomasztó, mert csak a lépteket hallom, ahogy a cipők halkan csikorognak a kavicson.

14. rész - Telefonbetyárok

Wedó   

/Alice/ 

„ – Rosalie! Rose, hallasz? Ébredj, Rose!

Emmett térdelt a nővérem mellett, aki az ágyukon feküdt. Szőke haja meg-megcsillant a bágyadt napsugárban. Arca élettelen volt, békés. Olyan, amit napközben sosem lehet látni rajta. Szempillái meg sem rebbentek Em szólongatására.”

Elég érdekes látomásom volt. És a női megérzésem rosszat sugall. Nem lesz ennek jó vége! Valami baj van Rose körül. Olyan misztikum, ami bántalmazni akarja! Ettől megfájdult a fejem…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal