Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sunrise - New Moon Alice módra
Sunrise - New Moon Alice módra : 14. rész - Telefonbetyárok

14. rész - Telefonbetyárok

/Alice/ 

„ – Rosalie! Rose, hallasz? Ébredj, Rose!

Emmett térdelt a nővérem mellett, aki az ágyukon feküdt. Szőke haja meg-megcsillant a bágyadt napsugárban. Arca élettelen volt, békés. Olyan, amit napközben sosem lehet látni rajta. Szempillái meg sem rebbentek Em szólongatására.”

Elég érdekes látomásom volt. És a női megérzésem rosszat sugall. Nem lesz ennek jó vége! Valami baj van Rose körül. Olyan misztikum, ami bántalmazni akarja! Ettől megfájdult a fejem…


/Alice/ 

„ – Rosalie! Rose, hallasz? Ébredj, Rose!

Emmett térdelt a nővérem mellett, aki az ágyukon feküdt. Szőke haja meg-megcsillant a bágyadt napsugárban. Arca élettelen volt, békés. Olyan, amit napközben sosem lehet látni rajta. Szempillái meg sem rebbentek Em szólongatására.”

Elég érdekes látomásom volt. És a női megérzésem rosszat sugall. Nem lesz ennek jó vége! Valami baj van Rose körül. Olyan misztikum, ami bántalmazni akarja! Ettől megfájdult a fejem… 

De mi is volt ez a látomás?

Tegyük rendbe a dolgokat. Mit láttam?

  • Rosalie-t, és mellette Emmettet.
  • Rose egy ágyban feküdt, a szeme le volt csukva.
  • Emmett kétségbeesett volt.
  • Carlisle nem volt velük.

    Te jó ég, ha Em kétségbe volt esve, akkor óriási a baj. Rosalie meg lehunyt szemmel fekszik egy ágyon? Mi a ...?

    Megpróbáltam többet megtudni a jövőjükről. Erősen koncentráltam, de semmi. Illetve nem semmi, mert halk susmorgást hallottam. Se kép, se motívum, vagy valami, ami alapján elindulhatnék. Csak suttogás, de olyan, mintha egy fal túloldaláról hallgatóznék. Megpróbáltam a hangokra fókuszálni. Sikerült egy szopránt, és két tenort kivennem belőle. De semmi egyéb. Nem értettem meg beszédüket, így csak a sötétben tapogatózhatok.

    – Minden rendben? – tette a vállamra a kezét Esme. Kinyitottam a szemem, és nézegettem az előttem elterülő tájat. A kocsi felgyorsított, így még jobban elmosódott a környék. Házak, aztán vörös semmi. Barna homok, sziklák, de lakott területnek nyoma sincs.

    Esme vezetett, mert én a jövőt akartam kémlelni, és a kettőt egyszerre elég nehéz, még nekem is. Igazából én akartam vezetni, de addig nyaggatott, míg beláttam, hogy egyszerre nekem is sok lesz, és valamelyik dolgot nem fogom pontosan csinálni. Most nem engedhetem meg magamnak, hogy hibázzak. Épp eleget hibáztunk eddig, de most Jazz élete a tét.

    Megráztam a fejem.

    – Beszélnem kell Carlisle-al. – mondtam, és már kerestem a mobilom. A gyorshívóba benyomtam a 3-as gombot. A családban mindenki a gyorshívót használja, és nem is vagyunk olyan sokan, hogy ne lehessen. Hármas fontosságú személy, akivel telefonon is szoktam beszélni az Carlisle.

    Lomhán tárcsázta a számot, szinte éreztem, ahogy beméri a számot. Aztán a csöngött, csöngött és csöngött.

    De a vonal túloldalán egy nő  szólalt meg.

    – A hívott szám jelenleg nem elérhető… - és még csiripelte volna a rögzítőre felmondott szöveget, csakhogy én lecsaptam.

Ilyen nincs! Carlisle nem veszi fel a telefont? Ráadásul, ha családtag hívja?

Mi a fene történhetett?

– Valami baj van? – nézett rám Esme. – Mi történt, Alice?

– Ahh, csak a rögzítő vette fel! Hol a fenében lehet? Jajj, istenem pont most nem elérhető? A villám vágjon bele, ebbe a mobilba is! – morogtam. De már hívtam is Emmettet. Ő csak fölveszi. Láttam, otthon vannak! Ha nem, én tömeggyilkosságot fogok rendezni, ha hazaértünk. Még Jasper sem állíthat meg! És a fülükre ragasztom a telefont!

– Halló? – hallottam meg bátyám kókadt hangját a harmadik csöngés után.

– Emmett! – sikoltottam, hogy végre sikerült elérni őt. Az a három csöngés is végtelenül hosszúnak tűnt. A kocsi óráját kezdtem nézni miközben eldaráltam Emmettnek a mondandóm. – Figyelj! Mi történt Carlisle-al? Nem veszi fel a telefonját, és nem tudom elérni. Remélem, tudsz róla valamit, mert eléggé felhúzott. Na, mindegy. Mi van Roslie-val? Miért van lehunyva a szeme? Tudni akarok mindent!

– Hé-hé! Nyugi, hugi! Nem hajt a tatár, nem fog senki sem megenni. Carlisle elment a kórházba, aztán beleássa magát a keresgélésbe! Előkereste az összes orvosismerősének a telefonszámát, és azokat hívogatja.

– Miért? – bukott ki belőlem a következő kérdés.

– Hát… Ezt nem telefonba kéne! – visszakozott Em.

– Emmett Cullen! Most azonnal megmondod, mi van Rosalie-val! – ordítottam.

De olyan történt, amire sosem számítottam volna egy telefonbeszélgetés közben.

Rosalie sikítása szakította félbe Emmett hablatyolását.

– Emmett, nem érdekel, hogy telefonba való-e! Azonnal megmondod, hogy mi van a nővéremmel! – jelentettem ki ellentmondást nem tűrően. Megadóan sóhajtott.

– Hát, izé… összefutottunk Rose egyik régi ismerősével, nem tudok ki, és honnan, de ismerte. Nem volt valami kedves a csaj… Rosie feldúlt volt, aztán mikor hazajöttünk…. Hát, ömm, nem is tudom…

- Emmett bökd már ki! – buzdítottam.

– Biztos, hogy kíváncsi vagy a hálószobatitkainkra? – kérdezte kételkedve.

– Oh, hát inkább kímélj meg a szaftos részletektől, ha lehet. – motyogtam, és egy kicsit elszégyelltem magam.

– Tehát, mondjuk úgy, hogy kellemesen töltöttük a délutánt. – Külön megnyomta a kellemesen szócskát. - Aztán mintha kiütötték volna. Nem válaszolt, ilyesmi. Azóta semmi. Nem mond semmit, nem csinál semmit. Még a vásárlást is felajánlottam neki, de semmi változás.

Egy vízió töltötte be a fejemet. Emmett egy papírt olvasott, és Rose keze ökölbe szorult, aztán  újból kinyílt.

A látomás már tova is tűnt, így nem volt sok teendőm.

– Emmett, van valami Rose kezében? Papír, vagy valami hasonló. – kérdeztem sietősen.

– Öööö… de! Egy papírkát szorongat. Kiveszem a kezéből…. – hallottam a papír sercegését, ahogy kinyitotta, és szinte láttam, hogy olvassa. Még véletlenül se hangosan.

Aztán a vészjósló csönd. Egyetlen lélegzetvételt sem hallottam, és Emmett sem zörgött már.

Bennem egyre feljebb és feljebb ment a pumpa, és akár ölni is tudtam volna. Nem lehet igaz, hogy nem olvassa fel hangosan! És már rég befejezte a levelet! Tuti biztos! Csak idegeltem magam, egyre és egyre jobban kezdtem kiakadni. Ha ember lennél, most rákvörösen festene az egész arcom, és a kezem is remegne.

Azon gondolkodtam, talán kivágom az ablakon a telefont, ki a prérire, nem is nézném merre ment. Vidáman fütyörészve száguldanánk tovább az országúton, és minden problémám hirtelen magától megoldódna.

Hirtelen dúdolászni lett kedvem. Elképzeltem egy rétet tele pipacsokkal, és mezei virágokkal. Kezemben piknik kosár, szép piros-fehér kockás terítő. Fejem piros kendő, és dúdolva szökkennék egyik lábamról a másikra. Ugrálnék egy sort, mire megtalálnám pontosan a rét közepét, ott leteríteném a tökéletesen négyzet alakú piros-fehér kockás terítőt. Levenném a fejemről, a piros – szintén tökéletes négyzet alakú – kendőmet. A piknikkosaramat a terítő sarkába helyezném, egyforma távolságra a két szélétől. Leheverednék a terítőre egyenesen, egyvonalban a kockákkal, és a kosárral párhuzamosan. Ha közém, és a kosárka közé egy óriási vonalzót tennénk, akkor éppen derékszöget zárna be.

A tökéletes világ. Ami kocka alakú,  és le lehet esni a peremeiről.

De vissza kell térnem a valóságba! Most azonnal reálisan, és logikusan kell gondolkoznom, hogy Jasper, és Rosalie, no meg Esme, és én is túléljük a mát. Megérjük a holnapot, hogy küzdhessünk.

– Emmett, jobb, ha megmondod – motyogtam a telefonba, ami még mindig néma volt. – Jobban jársz, ha én is tudok segíteni és nem csak egyedül ügyködsz!

A vonal túloldalán még egyszer felhangzott a vérfagyasztó sikoly.

Emmett megadóan sóhajtott. – Rendben van. Felolvasom.

„Cullenek, Rosalie, Emmett!

Tudom, ti nem ismertek engem, de én mindent tudok rólatok. Ja, és halkan megjegyezném, hogy nem előnyös, ha Edward mókusokat gyilkolászik Alaszkában. Visszakanyarodva hozzátok, és az ügyünkhöz. Nem vagyok őrült, és nem ok nélkül támadok neki egy ilyen klánnak, mint ti. Én az igazamat védem, és a bosszú hajt. Nem tudom, mennyit árult el Rosalie egy bizonyos Royce Kingről.”

Royce King? Hát ez meg kicsoda? Rosalie titkai… Ez nem túl bíztató, mit nem tudunk még?

„A lényeg, hogy a barátnőtök kinyírta őt. Royce egy rendes ember volt. És nem mellesleg a barátom. Szerelmem, kiválasztottam. Nem sokat mond nektek a kiválasztott szócska, mert ilyen nem sok van.”

Kiválasztott? Ez vajon mi lehet?

„Pontosan tudom, mik vagytok. Mint említettem mindent tudok rólatok. A vámpír társadalom is rétegekből áll. Az egyik réteg a Diesek. A Dies (ejtsd diész) a társadalom közepe tájékán van. Olyan erőkkel rendelkezem, mint ti. Pl.: gyorsaság, erő, stb. De én több vagyok nálatok. Mindegy, ne is fecséreljünk több szót rám, minden Diesnek van egy Noxa. A Nox a kiválasztottja. Őt védelmezi minden áron. De nem érhetünk a Noxunkhoz. Ez tiltott, mert akkor elporladna a Nox. Ő általában ember, de nagyon cikis, és szerencsétlen helyzetben állat is lehet.

Nekem Royce volt a Noxom. Nem haltam bele az elvesztésébe, de kihasználtam az adottságaimat, és a holttesténél vérbosszút esküdtem. Szegény Rosalie… Vagy inkább Emmettet sajnáljam jobban? Teljesen mindegy. De Rosalie nem fog felébredni; amíg én azt nem parancsolom neki. Nekem viszont eszem ágában sincs ilyen utasítást adni neki. Esetleg majd még beszélünk! …Vagy nem. Minden jót, illetve rosszat!

Lia”
 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!