Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Silver Moon - Ezüst Hold

1. fejezet - Az első találkozás

Szozsa914   

Az eget vastag porfelhők lepték el. Egy csöppnyi esélyt sem láttam arra, hogy a Nap egyetlen sugara is áttörhetné a vastag falat, amely plafonként nehezedett Forks városa fölé. Sosem gondoltam bele, hogy egyáltalán eljuthatok eddig. Nem voltam abban sem biztos, hogy a Cullen család valóban erre felé lakik-e. De nem hagyhattam abba a keresést. Pedig már egész fáradtnak éreztem magam. Ami elég szokatlannak bizonyult a helyzetemben, mivel havi egy alvás bőven feltölt annyi energiával, hogy kibírjam az ilyen fajta emberi szükségleteim nélkül.

2. fejezet - Család

Szozsa914   
Ott álltam a mezőn, a szél egyre vadabbul játszadozott a környező fák leveleivel. Az eget még mindig vastag felhők borították, amiből apró cseppekben kezdett hullani az eső. Néztem az arcokat, akik velem szemben álltak. Mind meglepődve figyeltek.

3. fejezet - Játékszer

Szozsa914   
Az érzés, ami elfogott ezzel a családdal, más volt, mint amit eddig éreztem. Eddig is tudtam, mi az a szeretet, de hirtelen átértékelődött minden. Egész életemben arra vágytam, hogy legyen egy saját családom, arra, hogy amikor felriadok éjjel egy rossz rémálom után, jöjjön valaki, aki megvigasztal.

4. fejezet - Hugi

Szozsa914   

És akkor hirtelen megcsillant a lelkem eldugott szegletében, a szívem legmélyén továbbkúszva és kitöltve egész testemet a lábujjaimtól a fejem búbjáig, a remény. Ami égetni, marni kezdett, de mégis annyira tökéletesen és szívbemarkolóan boldoggá tett, mint amit még sosem éreztem.

5. fejezet - Vadászat

Szozsa914   

Nem értem, miért akkora probléma, hogy szomjas vagyok. Hisz Nessie-t soha nem bántanám, és inkább meghalnék, mint hogy bárki is bántsa őt. De nem lehettem biztos abban, hogy ezt ők is tudják. A négy fiú még mindig körülöttem helyezkedett el. Kinézte a tiszta és csillogó ablakon. A tiszta eget, most sem lehetett látni, hisz eltakarták a vastag és sötét felhők. Majd lassan, de biztosan visszafordultam a fiúk felé.

6. fejezet - Elkápráztatás

Szozsa914   
Az éjszaka sötétje ellepett mindent. Jasper-el némán sétáltunk az erdő  reccsenő avarán. A kör alakú hold fénye, még a fák közé is beragyogott, annak ellenére, hogy körülötte mindent vas-tagon és monotonon búskomor felhők borítottak. A szél finoman táncolt kusza tincseimmel. Jasper néhány méterrel előttem járt. Egyetlen századmásodpercnyi idő alatt fordult felém, megtorpanva.

7. fejezet - Kimerültség

Szozsa914   

Még mindig Jasper mellett sétáltam, tartva, emberi lassúságú lépteit. Az eső még mindig csepergett. Halkan kopogott, szoborszerű bőrömön. Most ismét Jasperre pillantottam, majd belekezdtem további kérdésembe.

8. fejezet - Kristályos csillogás

Szozsa914   
Ott álltam a szobámban, a hatalmas gardróbom előtt, amit Alice-től kaptam. A ruhák csoda-szép látványa elkápráztatott, és ha tudtam volna sírni, most megtettem volna, persze örömben. Végre úgy éreztem, hogy van családom, akik szeretnek és meglepnek. Ezt valahogy viszonoznom kell nekik. Hisz annyira vágytam rá mindig, de most, hogy megkaptam, nem hanyagolhatom el a kapcsolat gondozását.

9. fejezet - Könnyes kérdések

Szozsa914   
Még mindig az ablak előtt álltam, csodáltam, ahogy a fák leveli érzéki táncot lejtenek a lágy szellővel. Lassan fordultam vissza az ablaktól, miután a farkasok eltűntek a szemem elől. Valami furcsa izgalom lett úrrá az egész testemen, amit nem tudtam szabályozni. Valami furcsa villanás a szívemig hatolt.

10. fejezet - Farkaskölykök

Szozsa914   
Seth nem sokkal az indulás után már be is érte Edwardot. Élveztem velük futni. Felszabadító és megnyugtató is volt egyszerre. Jólesett nézni őket, ahogy igazodnak egymás mozdulataihoz, versenyeznek, elmerülnek a sebesség mámorában. Meglepő érzéseket produkált bennem Seth.

11. fejezet - Kíváncsiság - 1. rész

Szozsa914   

Idegesen ültem le az asztalhoz. A gombóc még mindig vadul marcangolta a torkom. Szaggatottan vettem a levegőt. Remegtem volna, de hirtelen ötlettől vezérelve mégis felálltam és járkálni kezdtem. Jasper összehúzott szemöldökkel figyelte minden mozdulatom.

12. fejezet - Kíváncsiság - 2. rész

Szozsa914   
Jasper behunyta csodás, szigorú szemeit és sátort formált jéghideg ujjaival. Ezernyi apró, ezüst sebet láttam bőrén. Hányan próbálhatták már megölni Jaspert? Milyen erővel bírsz, hogy mindezt túlélted?

13. fejezet - Égető fáradtság

Szozsa914   
Ott álltam a konyhában, körülöttem mindenki érdeklődve figyelte reakcióimat. Beleremegtem a gondolatba, hogy végre megmutathatom, mit is tudok valójában. Edwardra pillantottam, majd Jacobra, vetettem egy futó pillantást Emmettre hogy lázas tekintetem megállapodhasson Seth tarkóján. Kezem még mindig a vállán nyugtattam és ő továbbra is lágyan, simogatta.

14. fejezet - Zöldszemű szörnyeteg

Szozsa914   
Még mindig Seth karjai között feküdtem. Ugyan tényleg nem szundítottam sokat, de mintha farkasom közelsége energiát adott volna. Fittnek és kipihentnek éreztem magam. Illata minden érintésétől és közelségétől egyre jobban gyakorolt rám mámorító hatást.

15. fejezet - Ragadozó pillantások

Szozsa914   

Már az ajtóban álltam, amikor egy kéz visszafordított a vállamnál fogva. Alice bosszúsan nézett rám és úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, aki hibát követett el, vagy készül elkövetni, csak azt nem tudja mit. Némán vártam valamiféle fejmosást. De ő egy szót se szólt, hangtalanul fintorogva nézett velem farkasszemet.

16. fejezet - Titokzatos mondatok

Szozsa914   
A következő  mozdulatával Emmett a levegőbe dobott, csak kiment a fejéből a dolog fizikája, vagyis, hogy pont őrá fogok pottyanni. Arra, pedig aztán végképp nem számított, hogy érkezésem erejétől a földre zuhan. Majd ráülve a mellkasára, két fehér, tréning-gatyás lábammal szorítom le hatalmas karjait a földre.

17. fejezet - Pislákoló fájdalom

Szozsa914   
Néhány lépést még tettem az erdő irányába. Szippantottam egy hatalmasat a levegőből. A környező szagokat még mindig nem tudtam megkülönböztetni. Összvissz egyetlen emberét lettem volna képes felismerni bármikor. Seth illata olyasmi hatást váltott ki belőlem, mint akit egyszerre nyugtatóztak be és ütöttek le. Ez az érzés akkor volt a legerősebb, mikor egyidejűleg hatott rám az összes tulajdonsága.

18. Fejezet - Félreértések kereszttüzében

Szozsa914   
Lassan közelebb lépett hozzám, finoman megcirógatta az állam. Kezei lágy melegséggel töltöttek fel. Szemei - mint már oly sokszor - megint fogva tartották az enyémeket. Szája csábos mosolyra húzódott. Tenyerei satuba fogták arcom két oldalát. Lassú érzékiséggel közelített ajkam felé. Megcsókolt.

19. Fejezet – Régmúlt családi emlékek

Szozsa914   
Még mindig egy helyben álltam, képtelen voltam bármiféle reakcióra. Az agyam egyre csak zakatolt. Hogy lehettem ilyen idióta? Most mit tehetnék? Reálisan gondolkodva, villámgyorsan rohannom kellene Seth-hez, bocsánatot kérnem és egy csók mellett – ha még akarná – a karjaiba omlanék.

20. Fejezet – Béke az alkonyat árnyékában

Szozsa914   
Finoman visszahajtogattam a levelet az eredeti formájára, majd egy hatalmas levegő adagot kipréselve a tüdőmből – suttogva – szólítottam Alice-t. Reméltem, hogy meghallja, hisz most szükségem volt rá. Néhány pillanat múlva jelent csak meg a szobámban.

21. fejezet - Ellenállhatatlan

Szozsa914   

A sötét erdő  előtt állt. Rövid hajával a szél még mindig önfeledten játszadozott. Mosolyogva figyeltem meglepődött arcát, miközben egy kisebb lépést tett felém.

- Szabad? –  kérdezte telhetetlenül.

22. Fejezet - Gyilkos múlt

Szozsa914   

- Alice! –  szólítottam meg kíváncsi, de mégis aggódó hanggal. Lassan kinyitotta apró szemeit. Könnyek nélkül sírt. Rám pillantott, majd elengedve Jasper karját, mellém sétált.

- Dawn!

23. fejezet - Kérdezz-felelek

Szozsa914   

Lassan lépkedtünk a szobám felé, Seth finoman szorította ujjaim.

Hosszú  percekig egyikünk sem szólalt meg. Szemeivel édesen méregette az ágyamon elhelyezkedő kesze-kusza takarót.

24. fejezet - Csillámló reggel

Szozsa914   

Reggel meglepő  könnyedséggel ébredtünk. A Nap sugárzó fénye beragyogta az egész szobát.

- Jó  reggelt! – suttogtam alvó farkasom fülébe, s közben egy apró puszit adtam az arcára.

25. fejezet - A csodás nap 1.

Szozsa914   

- Igazán szép neved van – beszélte a Rachel nevű lány.

- Hát, nagyon köszönöm – mosolyogtam rá, majd folytattam – Egyébként neked is – tettem hozzá.

- Jake? –  kérdezte Seth, aki a tengerről a lányra emelte a tekintetét.

26. fejezet - A csodás nap 2.

Szozsa914   
A Nap még mindig teljes erejéből sütött. A fény szikrázó szépsége beragyogta a tengerpart ezen szakaszát. A srácok lármás labdajátéka törte meg a víz morajlásának hangját. A szellő finoman fújta felénk a tenger sós illatát és a Napfény simogató melegét.

27. fejezet - A csodás nap 3.

Szozsa914   
A Nap forrósága még mindig égette bőröm, s közben a szél hűvöse enyhítette a hőséget. A tenger hullámának kinyúló karmai néhol hidegzuhanyként csapdosták felhevült testünket. Ott ültem Seth-tel és csókolóztunk. Egy örökkévalóságnak tűnt, ahogy nyelvünk vad táncot járt elnyíló ajkaink között.

28. fejezet - Betolakodó

Szozsa914   
Lábaimat, még mindig vadul ostromolták a tenger sós hullámai. A szellő enyhítette a Nap sugarainak forró hőjét. Seth finoman markolta ujjaimat, tenyerével. Szemeivel, hol engem, hol pedig a tenger kéklő vizét figyelte. Amint, kiértünk a fehér homok, puha felületére az egyik ismeretlen, most egy mosollyal közeledett felém.

29. fejezet - Édesebbnél is édesebb

Szozsa914   

Seth szorosan ölelt magához, szemeiben még mindig tükröződött a félelem és a fájdalom ötvöződése. Mélyen belélegezte az életet adó levegőt, s közben remegve simogatta végig puha tenyerével libabőrös hátam.

A szellő  vad táncot járt mindennel, ami elsöprő útjába került. Az eső lassú cseppekben kezdett hullani.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.