Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vámpír notesz

1. Hirtelen esemény

Virág   

„Kedves naplóm!

Ma nagyon jó dolog történt velem! Jessicával, a legjobb barátnőmmel, elmentem vásárolni a Plaza-ba, és egy nagyon szép ruhát vettem magamnak, mivel holnap lesz a bál az iskolában. Peter, a barátom, 6 órakor jön értem. Már alig várom! Még csak egy hónapja járunk, és még nem csattant el az első csók. Talán holnap! Anyu és Apu szívesen fogadják, sőt, nagyon jól fogadják hogy barátom van, mivel látják, hogy boldog vagyok. Én is nagyon jól érzem magam most. A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Mindig szivecskéket rajzolgatok a füzetembe is, mindenhova.

2. Egy szörnyű nap

Virág   

Másnap könnyes szemmel ébredtem. Nem volt sem rémálmom, és nem is pisiltem be. Egyszerűen csak nagy megrázkódtatás ért a minap. Azt szeretném érezni, hogy ez csak egy rossz álom! De nem! Amint körbenézek a szobámban, látom hogy minden cuccom, ketyerém, ruhám össze van csomagolva, és egymás hegyén hátán állnak a bőröndök. A könnyeim újra folyni kezdtek. Eszembe jutott, hogy apu nincs többé.

3. Az új hely

Virág   

Miután sikeresen kipakoltam, azért még ettem egy mogyoróvajas szendvicset, hogy nehogy éhen haljak a suliig, bár anyu állítása szerint csak 3 sarok. Nagyon meleg volt, ezért felvettem egy sárga ujjatlan felsőt, és egy miniszoknyát papuccsal.  

Az iskola tényleg nem volt messze, gyalog mentünk, úgy érzem így is fogok iskolába járni.

4. Jered

Virág   
„ Egyedül vagyok egy városban. Senki nincs a közelemben, mégis érzem, hogy valaki figyel. Tudom, mégsem fogom fel. Veszély fenyeget, mégsem tudok megmozdulni. Valami csörömpölést hallok mögüllem. Most már tudom, hogy figyelnek. Lassan elkezdtem egy kocsma felé sétálni. Az agyam még mindig nem tudja felfogni, hogy szaladnom kéne. Már csak pár lépés, már csak 1 másodperc, és akkor rájöttem hol vagyok. Ez a vadnyugat. Nem tudom hogy kerültem ide, nem érzem, hogy itt kéne lennem. Most, ideértem épségben. Nem történt semmi. Hozzám ér egy jeges kéz, és visszaránt.

5. Titok

Virág   

Minden ember titkok leple alatt - mint az éjszaka leple alatt - éli valódi, igen érdekes életét. Minden egyéni lét titkon alapszik, a kultúrembernek részben talán ezért olyan fontos, hogy az egyéni titkot tiszteletben tartsák. 

Anton Pavlovics Csehov 

6. Egy hosszú, boldog nap...

Virág   
A hét többi napja nagyon gyorsan eltelt, és már itt is a péntek! Megbeszéltük, hogy iskola után mind a hárman bent maradunk segíteni feldíszíteni a tornatermet. Csütörtökön pedig szólni kellett, hogy ki jön. Az iskolában kezdtem megszeretni a többi embert is, és a kedvenc tanárom a történelem tanár, Mrs. Jonsons lett, Carly és Jered anyukája.

7. Bál

Virág   

Másnap korán ébredtem. Jered alattam egyenletesen szuszogott. Nem akartam megmozdulni, nehogy felébresszem. Végül már annyira elzsibbadtam, és éhes is voltam (hát persze egy óra mozdulatlan fekvés megártott), óvatosan lemásztam az ágyról. Lassan elsétáltam az ajtóig, ami nem akart elsőre kinyílni. Megrántottam befelé, és nagy hanggal végre kinyílt. Jered felpattant az ijedség miatt. Tágra nyílt szemekkel nézett rám, tényleg nagyon megrémült.

8. Egy fájó szív

Virág   

Gyalog indultam el. Sietve. Tudtam, hogy nincs olyan messze a házunk. Hamar hazaérek. Mögöttem egy autó búgását hallottam. Gyönyörűen dorombolt. Nem lehet másé mint… Jered. Miért jött utánam? Nem fogta fel, hogy át kell gondolnom a dolgokat? Mit akarhat? Ó, talán… talán hát persze… Rajtam maradt a felsője. Azonnal levettem, amikor észbe kaptam, és meg álltam. Persze gondolom észrevette, és letekerte az ablakot. Egyből beraktam rajta. És tovább indultam. Még mindig jött.

9. Furcsa dolgok

Virág   
Tudod, nem minden olyan egyszerű, mint aminek az emberek gondolják. Néha valakiért vagy valamiért keményen meg kell harcolni. Most pont nem arról beszélek, hogy én harcolok érted, hanem arról, hogy most te fogsz harcolni valamiért, ami számodra a legfontosabb. Mindennel meg kell birkóznod, amivel csak lehet. Nem tudsz ellene semmit tenni. Már elkezdődött. Én sem tudtam tenni ellene semmit. Nézz rám! Egy szörnyeteg vagyok.

10. Utazás

Virág   
Kimentünk a ház elé, ahol egy óriási BMW várt minket. Nem tudom, hogy Jered honnan szerezte ezt a nagy kocsit, de a lélegzetem is elállt. Hatalmas volt, és tágas. Az összes bőrönd elfért benne, ami úgy körülbelül 15 volt, vagyis fejenként 5. Soha életemben nem láttam, hogy egy-két hétre ennyi cuccot bepakolna valaki, de hát megtörtént.

11. fejezet - Dilemma

Virág   
  • Vámpír? –  kérdeztem remegő hangon. – Mármint egy igazi, nem olyan mint Carly, hanem tényleg hús-vér?
  • Ne aggódj, megoldjuk! Mindet meg fogunk oldani! – morogta nem nagy bizalommal, és széles mellkasához ölelt.
  • 12. Party

    Virág   
    A 12 órás úton rettentő  jól szórakoztunk, énekeltünk, szójátékoztunk, és minden mást is, ami eltereli a figyelmünket arról a vámpírról, aki követ, és lehet, hogy most is a nyomunkban van. Mindent megtettek, és sikerült is addig, amíg meg nem álltunk egy kicsit pihenni. Akkor nem tettük meg azt a hibát, hogy bementünk egy szállodába. Lehet, hogy azzal a portással, vagy dolgozóval is ugyan az történt volna, mint múltkor. Talán jól is tettük. Enni is csak egyszer álltunk meg, de akkor rengeteg kaját vettünk. Nem történt semmi gond. 

    13. Versenyfutás az idővel

    Virág   
    Könnyezve sétáltam be Jered szobájába, aki akkor még lent volt a szórakozóhelynél. Még mindig rám vár. Remélem, nem lesz nagyon mérges azért, mert megszöktem tőle. Csak nem fog kiabálni, vagy igen? Mi van, ha azt hiszi, hogy bántott az a valaki. Akivel még csak találkozni sem tudtam, mert elkéstem. Elkéstem. Most mit tegyek? Meg fog keresni, és „eltűntet”. Már a veszély zóna közepén állok. Kimászni viszont nem könnyű. Csak két út vezet, és én, mindegyiknél rosszul járnék.

     
    Jogok

    Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

    Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

     

     
    A nap idézete
     
    Videók és zenék
     
    Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
     
    Navigálódj!
     
    Heti játék
     
    Szerepjáték
     
    Fanartok
     
    csetelj kedvedre^^

    Az oldalt 2-en! szerkesztik!

     
    A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
     
    A történetek
     
    Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
     
    Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
     

    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.