Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végső boldogság
Végső boldogság : 10. fejezet

10. fejezet

Edward szemszög

Ahogy egyre közelebb hajoltam Bellához, egyre boldogabb lettem. Már épp elértem az ajkait, amikor hirtelen kifutott a karjaim közül, és megállt nekem háttal az ablak előtt. Kezeit maga előtt összekulcsolta, én pedig elveszítettem minden reményem. Hogy is hihettem, hogy ennyi idő után még szeret? Csak egy kósza ábránd volt. Visszajött, de nem miattam. A lányaink miatt. Ők az egyetlenek, akik még összekötnek bennünket, és az emlékeink.


Edward szemszög

Ahogy egyre közelebb hajoltam Bellához, egyre boldogabb lettem. Már épp elértem az ajkait, amikor hirtelen kifutott a karjaim közül, és megállt nekem háttal az ablak előtt. Kezeit maga előtt összekulcsolta, én pedig elveszítettem minden reményem. Hogy is hihettem, hogy ennyi idő után még szeret? Csak egy kósza ábránd volt. Visszajött, de nem miattam. A lányaink miatt. Ők az egyetlenek, akik még összekötnek bennünket, és az emlékeink.  
- Sajnálom 
Nem tudtam többet mondani, lehajtottam a fejem, és el akartam indulni, amikor Bella megfogta a kezem.

Bella szemszög

Edward ajkai vészesen közel voltak az enyémekhez. Hogy képes még ezek után is szeretni? Nem bírtam… nem neki akartam fájdalmat okozni, de nem tudtam volna ennyi idő után csak úgy megcsókolni. Annyi fájdalmat okoztam neki. Nem szabadna ilyen könnyen visszafogadnia.  
Elszaladtam az ablakhoz, és ott folytattam vitát továbbra is az érzelmeimmel. Hogy lehet ilyen kedves mindenki velem? Én mindenkit itt hagytam… a szerelmemet is. Nem szóltam a lányaimról sem! Ők mégis tárt karokkal fogadtak.  
- Sajnálom. – Hallom meg magam mögött Edward megtört hangját. Most biztos azt hiszi, hogy nem szeretem. pedig ez nem így van! 
Odaszaladok hozzá, és még mielőtt el menne megfogom a kezét, és az álla alá rakva a kezem kényszerítem, hogy rám nézzen. A szeme csalódottan csillog, mégis szerelmesen. Igen, csalódott bennem, a szerelmében. Legalábbis azt hiszem, még szeret. 
- Nem miattad van. Magam miatt. Nem érdemellek meg benneteket. Azt sem, hogy ilyen könnyen visszafogadtatok.  
Edward válaszra sem méltatott, kezei közé fogta az arcom, és szenvedélyesen megcsókolt. Emberi életem alatt is imádtam, ha megcsókol, és szinte majd elolvadtam, vámpírként pedig még elképesztőbb és észveszejtőbb volt. Ezután már nem foglalkoztam semmivel és senkivel. Még a saját bűntudatommal sem. Ráérek még vele foglalkozni. Most csak a pillanatnak akarok élni, és persze Edward ajkainak. Amennyire nem akartam az előbb megcsókolni, most annyira akartam. Hirtelen az ölébe kapott, és elindult velem az erdő felé. Közben még mindig csókolóztunk, tehát nem tudom, hogy tudott figyelni a környezetünkre. Végül megállt, és óvatosan leült, hátának egy fa törzsének vetve. Amikor megszakadt a csókunk, szaporán kapkodtuk a levegőt. Hiába, emberi reakciók… pedig még bírtam volna csókolni.  
Szemünkkel egymást tartottuk fogva, végül mégis elszakadtam Edward pillantásától, de csak annyira, hogy körbe tudjak nézni. A réten voltunk. Ez a mi helyünk. De valami mégis megváltozott. Oldalt egy keresztet láttam, rajta egy írással: „Isabella Cullen emlékére.” Halott szívem összeszorult. A kereszt aljában friss virág. Ránézek Edwardra, aki szintén a keresztet nézi. Amit eddig hittem, hogy átélt fájdalmakat, rá kellett jönnöm: sokkal rosszabb volt, mint amit én valaha is el tudtam képzelni. Odament a kereszthez, és kihúzta a földből, majd elém sétált, és oda adta a kezembe. 
- Ha úgy gondolod, ezentúl nem kell majd rád emlékeznünk, és itt maradsz velünk, akkor kérlek, törd össze ezt a keresztet. De ha nem akarsz itt maradni, akkor… 
- Szeretnéd, hogy itt maradjak? – teszem fel a kérdést Edwardnak, aki úgy néz rám, mintha a világ legnagyobb marhaságát kérdeztem volna. 
- Hát persze. Mindennél jobban – majd a karjaiba zár, és újra megcsókol. A kezeimet erősebben fonom a keresztre, és érzem, ahogy molekuláira morzsolódik a kereszt. 
Edward újra elenged, és a kezeimbe néz, amikben nem talál már semmit. Látszik az öröm a szemében, és én is elmosolyodok. Mindennél boldogabb vagyok, és most úgy érzem, ezt a boldogságot nem ronthatja el semmi. Szerelmem a karjaiba kap, és úgy kezd el velem forogni a rét közepén. Végül letesz, és a szemembe nézve ezt suttogja: 
- Szeretlek Isabella Cullen. Mindennél jobban. 
- Én is téged, Edward Cullen. Az életemnél, és mindennél jobban. Persze a lányok esetében vitatható –nevetem el magam, és Edward is velem együtt nevet. 
- Igen, az ő esetükben vitatható – mondja beleegyezően, és kézen fogva visszamegyünk a villába, hogy elmeséljük mindenkinek: újra együtt vagyunk. 

Renesmee szemszög

Miután anyáék elmentek, mindenki találgatott, vajon mi lehet anyáékkal. Aztán hirtelen látomásom lett – gondolom Alice-nek köszönhetően -, és örömujjongásba kezdtem. De nem csak én, hirtelen Alice is táncra perdült. Miután egymásra néztünk, elfogott minket a nevetés. Gondolom ugyan azt láthatta, mint én. 
- Meséljetek már, had örüljünk mi is. A szaftos pletykáknak pedig előre örülök – vigyorog Emmett. Alice odament, és fejbe vágta. Mindenkiből kitört a nevetés, csak Emmett durcizott egy kicsit.  
kopogtak az ajtón, majd be is nyitott. 
- Kop, kop. Van itthon valaki? – kérdezi, de amit meglátja a családot a kanapén, elmosolyodik. Én csak mereven bámulom őt, és azon álmélkodok, milyen szép a mosolya. 
- Hé fiatalok. Nem akartok elmenni az erdőbe sétálni? Érzelmileg kikészítetek – ez volt Jasper. Én csak elnevettem magam, majd kérdőn néztem Jacobra. 
- Kérésed számunkra parancs – mondja Jacob, majd felém nyújtja a kezét.  
- Jobb is, ha elmentek. Nem bírom a kutyabűzt a lakásban. 
- Miről beszélsz Rosalie? – nézek rá kérdőn.  
- Ne mond, hogy te nem érzed – néz rám meglepődötten Charlisle, és mindenki más. 
- Pedig így van. 
- Tehát a bevésődéssel együtt, te nem érzed a szagát. 
- A kis mázlista – morogja Rose. Jacob elneveti magát, majd visszavág. 
- A te parfümödnek sincs jobb illata elhiheted. Megmondanád hol vetted? Mert akkor nagy ívben elkerülöm azt a boltot… 
- Menj innen te rühes korcs, és játssz a bolháiddal! 
Jacob éppen vissza akart szólni, amikor közbevágtam: 
- Elég legyen! Menjünk inkább. Rosalie, te pedig úgy viselkedsz, mint egy dedós. – Erre a mellettem lévő vigyorogni kezdett. – Ez neked is szólt – majd hirtelen lehervadt az arcáról a mosoly. Mindenki nevetni kezdett, csak a két érintett nem. 
- Van spiritusz a kiscsajban – mondta Emmett röhögve. Én is elmosolyodtam, majd magammal húztam Jacobot az erdőbe.  Lesz egy kis beszélgetnivalónk…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak