Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végső boldogság
Végső boldogság : 3. fejezet

3. fejezet

Bella szemszöge

- Emlékeztek, hogy mit mondtam mindig is az édesapátokról? – Ez elég hülye kérdés. Félig vámpírok az istenért! Mind a két lányom bólintott, én pedig folytattam. – Hazudtam – mondtam lehajtott fejjel. Ezek után nem tudok a szemükbe nézni. – Az édesapátok él és virul, és ezen a fényképen is rajta van. Az ő neve Edward Cullen…

Már öt perce halálos csendben ülünk. Azóta nem mertem felnézni a lányaimra. vajon itt vannak még?


Bella szemszöge

- Emlékeztek, hogy mit mondtam mindig is az édesapátokról? – Ez elég hülye kérdés. Félig vámpírok az istenért! Mind a két lányom bólintott, én pedig folytattam. – Hazudtam – mondtam lehajtott fejjel. Ezek után nem tudok a szemükbe nézni. – Az édesapátok él és virul, és ezen a fényképen is rajta van. Az ő neve Edward Cullen…

Már öt perce halálos csendben ülünk. Azóta nem mertem felnézni a lányaimra. vajon itt vannak még? Végül mégis felemeltem a fejem, és láttam, hogy a kezük össze van fonódva. tehát kommunikáltak. Tudom, elég meglepő a dolog, de mivel ikrek, ezért van köztük valamiféle kapcsolat. Ha összeérintik bármely testrészüket, akkor gondolatban tudnak kommunikálni.  
Rosaline akkor is hallja a gondolatokat, amikor Renesmee nem fogja a kezét, mert ő az apjához hasonlóan gondolatolvasó. Valami oknál fogva rajtam is tudja használni a képességét, de csak akkor, ha nagyon rám van hangolódva. Renesmee pedig érzékeli, és lemásolja mások képességét. Tehát ha a vámpír nem is tudja, hogy van neki képessége, ő még is megérzi. Csak az az egy dolog a furcsa, hogy a testvére képességét nem tudja lemásolni. A gondolatolvasás Renesmee-nek nem megy.  
Már elég hosszúra nyúlt a csend, én pedig nem bírtam tovább. 
- Lányok! Kérlek, mondjatok akármit! De ez a csend nagyon nyomasztó. Vágjatok a fejemhez akármit, de végre szólaljatok meg.  
Visszahajtottam a fejem, és tovább fixíroztam a nadrágom. Úgy érzem magam, mint egy tinédzser, aki rossz fát tett a tűzre. Hiába… ha az ember tizennyolc éves marad örökre, a régi szokásai megmaradnak.  
- Anya – kezdett bele Renesmee -, mi nem haragszunk rád. Csak szeretnénk megérteni, hogy miért csak most mondtad el? 
Ez egy elég jó kérdés. 
- Magam sem tudom. De ha visszaforgathatnám az időt, akkor mindent másképp csinálnék.  
- Hogy ismerted meg a Culleneket? – Tette fel a következő kérdést Rosaline. 
- Óh, az elég furcsa volt. – mosolyodtam el az emlékre. Eszembe jutott az első nap az iskolában. Edward gyilkos pillantása. Akkor még nem hittem volna, hogy később szerelmet fogok látni azokban a gyönyörű aranybarna szemekben. Főleg azt nem, hogy ez a szerelem rám irányul. 
- Igazából apáddal két külön világ voltunk. Ember, vámpír. valahogy nem nagyon fér össze ez a kettő. Eleinte alig beszéltünk egymással. Ugyanis Edwardnak énekelt a vérem. Nehezen bírt meglenni a közelemben. Aztán egy nap megmentett egy felém száguldó autótól. Minden egy csapásra megváltozott. Rájöttem a titkára, és utána nem volt megállás. Ahogy kezdtük egymást egyre jobban megismerni, egyre jobban egymásba szerettünk. De mint minden kapcsolatban, a miénkben is voltak buktatók. Egy nomád vámpír elrabolt, de sikerült megmenteniük. A tizennyolcadik születésnapomon, pedig majdnem megölt Jasper. Edwarddal szakítottunk. Hosszú hónapok voltak azok. Alig bírom elhinni, hogy most több mint egy egész éven át képes voltam elviselni a hiányát. Azok alatt a hónapok alatt egy lelki roncs lettem. De talán most nektek köszönhetem, hogy nem estem ugyan úgy szét, mint akkor. De térjünk vissza… Végül mégis egymásra találtunk, és eldöntöttük, hogy átváltoztatnak majd. Ugyan is találkoztunk a Volturival – a lányoknak itt egy pillanatra elkerekedett a szeme -, akik megígértették velünk, hogy én vámpírrá változom minél hamarabb. Edward sosem szerette volna ezt, de végül beadta a derekát. Úgy volt, hogy a nászút után, de akkor jöttetek ti rámosolyogtam a lányaimra. - Igen, ők. Akik a Világon a legnagyobb kincseim.  
- Anya, akkor ha jól értem… neked van egy férjed? – kérdezte megdöbbenten Renesmee.  
- Igen.  
- De miért hagytad ott őket? – kérdezte másik lányom.  
Itt egy pillanatra elgondolkodtam. Elmondjam nekik, hogy az édesapjuk ki akarta őket belőlem operálni, csakhogy mentse az én testi épségemet? Feketítsem be előttük apjuk személyét, akit még nem is ismernek, és ezek utána talán majd nem is akarnak megismerni? Ezt nem tehetem. Jobb, ha inkább nem mondom el nekik.  
- Ezt sajnos nem oszthatom meg veletek. De maradjunk annyiban, hogy volt rá okom, és a szívem szakad meg. Ha tudtam volna azt, amit most tudok, akkor nem jövök el. 
- Mert most mit tudsz? 
Igaz a vámpírok nem tudnak sírni, de ebben a pillanatban úgy éreztem, hogy én mégis képes lennék.  
- Azt, hogy van két gyönyörű lányom, akiket megfosztottam az édesapjuktól. Nem láthatta őket felnőni. Bár elég gyorsan növekedtetek még számomra is, de én szinte minden egyes mozzanatnál itt voltam. Őt pedig megfosztottam tőletek. – Közelebb hajoltam, és megöleltem lányaimat, akik nem távolodtak el tőlem, hanem még szorosabban öleltek magukhoz.  
- Egyszer mindent jóvá lehet tenni – suttogta  a fülembe sejtelmesen Renesmee. 
- Ezt, hogy érted?

Renesmee szemszöge

Nem tudom, meg merjem-e tőle kérdezni. De miért ne? Ő hajtogatja itt egyfolytában, hogy bármit megtenne, amivel jóváteheti. Most itt a lehetőség.   
- Utazzunk el Forksba. – Anya megmerevedett, és nem mozdult. Hoppá… most mi történt? 
- Anya, hé jól vagy? – kezdtem el rázni a vállát. Eleinte még üres tekintettel bólogatott, majd észhez tért. nem is kicsit… 
- Mégis, hogy gondolod ezt Renesmee?! – kérdezte kissé feldúltan. – Odaállok az ajtójuk elé és mondom: „Hahó! Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem. de most itt vagyok, és itt vannak a lányaim is! Ó Edward sajnálom, hogy több mint egy teljes éven keresztül megfosztottalak a lányaidtól, de most már itt vannak .” Szerintem egy kissé kibuknának nem gondolod Renesmee? – A végét már szinte kiabálta.  
- Nem én tehetek róla, hogy elhagytam őket! – Most adtam meg a kegyelemdöfést. Ó, én és az a marha nagy szám! Anya elkínzott arccal rám nézett, majd kiugrott az ablakon. Én meg csak ültem ott, és azt kívántam bárcsak valaki megpofozna, és kiderülne, csak álmodtam az egészet. De nem történt semmi. Ránéztem Rosaline-ra, aki dühtől izzó szemekkel meredt rám. 
- Renesmee ezt nem kellett volna! – förmedt rám. – Menj, és keresd meg! 
Ez a parancsoló hangnem elég furcsa volt a testvérem szájából, de én, mint egy robot, engedelmeskedtem neki. Kiugrottam az ablakon, és csak rohantam az erdőn keresztül, anya illatát követve. Hogy lehetek ekkora tuskó?! Hogy bánthatom meg a saját szülő anyámat? Egész úton így marcangoltam magam, de megérdemeltem. Végül már anya illatát egyre erősebben érzékeltem, és ott álltam Rose-ék ablaka alatt. Gondolhattam volna, hogy anya hozzá jön el. Hallgatózni kezdtem: 
- Rose… én nem tudom, mit tegyek! Renesmee-nek teljesen igaza van. Az én hibám, hogy az apjuktól elszakadtak. 
- Bella, abban a pillanatban ezt láttad a legjobb megoldásnak. Ne okold magad miatta! Tudod, hogy Renesmee milyen forrófejű. De ha már Renesmee-nél tartunk – kuncogta el magát Rose. –, látogatónk van.  
Hát persze, hogy észrevett. 
- Ezt, hogy érted? 
- Bella drágám… annyira bele vagy merülve az önsanyargatásba, hogy nem vetted észre, amikor a lányod ide jött a házhoz? 
Csönd. Végül Rose megint megszólalt: 
- Menj ki hozzá. Beszélgessetek. Az lesz most nektek a legjobb. Én meghallgatlak téged szívesen, de a problémákat csak ti tudjátok megoldani.  
Anya felállt, és elindult a kijárat felé. Én odaszaladtam, és megálltam a teraszon. Amint kilépett az ajtón, odarohantam hozzá, és szorosan átöleltem. 
- Anya sajnálom. Annyira sajnálom… - suttogtam bele a nyakába, és elárasztottak a könnyeim.  
- Csss, Renesmee. Semmi baj. Nem haragszom rád. Inkább magamra.  
- De igen is baj! Ha abban a pillanatban azt láttad jónak, hogy elhagyod őket, akkor biztos nyomós okod van rá.  
- Igen, de miután megszülettetek azonnal vissza kellett volna mennem. Úgyhogy ha szeretnétek megismerni az apátokat, nehézszívvel bár, de elengedlek benneteket.  
Alig hittem a fülemnek. Anya, aki eddig nem engedett ki minket óvó „szárnyai” alól, most mégis felajánlja nekünk, hogy utazzunk el?

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!