Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végső boldogság
Végső boldogság : 4. fejezet

4. fejezet

Bella szemszöge

Én magam sem hittem el, hogy ezt mondtam. De mégis. Bár féltettem a lányokat, de ha ez minden vágyuk, én nem állok az útjukba. Én tehetek róla, hogy nem ismerhetik az apjukat. Akkor megadom a lehetőséget, hogyha akarják mégis megtudják ismerni.

Rose-nak igaza van, a problémákat csak Renesmee-ékkel tudom megoldani. Őt szeretem a legjobban az alaszkai klánból. Ő mindig megért engem.


Bella szemszöge

Én magam sem hittem el, hogy ezt mondtam. De mégis. Bár féltettem a lányokat, de ha ez minden vágyuk, én nem állok az útjukba. Én tehetek róla, hogy nem ismerhetik az apjukat. Akkor megadom a lehetőséget, hogyha akarják mégis megtudják ismerni.

Rose-nak igaza van, a problémákat csak Renesmee-ékkel tudom megoldani. Őt szeretem a legjobban az alaszkai klánból. Ő mindig megért engem. Több mint a legjobb barátnőm. Ő a „bizalmasom”. Mindenben segít, és mindig jó tanácsokat tud osztani. Ő már régebben tudja a történetemet, de nem rótt meg érte. Mellettem állt mindvégig. És a többiek is. A férje Robert is nagyon kedves volt mindig velünk. A lányok is szerették őket, hiszen sokat tanultak tőlük, és az első három napot ameddig az átváltozásom tartott velük töltötték. Szerették volna, ha csatlakozunk hozzájuk, de én nem akartam. Nem azért mert nem szerettem őket, csak egyszerűen nem.

Renesmee-vel gyorsan hazaértünk. nagyon izgatott volt, hogy tényleg megengedem nekik, de erről Roseline-t is meg kellett kérdeznünk, hogy beleegyezik-e. Egyedül nem engedem el őket. Vagy együtt mennek, vagy sehogy. Egész jól kiegészítik ugyan is egymást. Renesmee mindig is forrófejű volt, de ő talán az erősebb testvér. Rosaline pedig mielőtt cselekszik mindig gondolkozik.  
Amint beértünk az ajtón, Rosaline is a nyakamba ugrott, és így álltunk ott összeölelkezve mind a hárman. 
- Lányok, akkor beszélnünk kellene… 
El is engedtek engem, és bementünk a konyhába. Erre a helységre is szükségünk volt, hiszen a lányok emberi ételt is ettek. Ilyenkor jól jött az emberi életemben is meglévő főzőtudományom. Bár vámpírként nem érzem az ételek ízét, a lányok szerint így is remekül főzöm. Viszont ezeken kívül vérre is szükségük van, ezért két hetente mindig megejtünk együtt egy vadászatot.  
- Miről van szó? – kérdezte Rosaline. 
- Arról, hogy anya megengedi nekünk, hogy elmenjünk megismerni a Cullen családot – mondta Renesmee izgatottan. Rosaline-nek szinte a szája is tátva maradt a meglepetéstől, de aztán az ő arcán is megjelent egy óriási mosoly, és megölelt. 
- Anya ez komoly? 
- Igen, de ne kérdezzétek meg még ilyen sokszor, mert a végén nem engedlek el benneteket. Tudjátok milyen nehéz már így is, hogy még nem mentetek el? Már most hiányoztok! 
- Köszönjük anya – mondták egyszerre a lányok. 
- De nem biztos, hogy sikerrel jártok. A Cullenek lehet, hogy már elköltöztek Forsk-ból.  
- Anya, mikor indulhatunk? – kérdezi izgatottan Renesmee. Még meg sem beszéltünk mindent, de ő már menni akar. Ez egy kicsit rosszul esett. El hiszem, hogy látni akarják az édesapjukat, de nekem ez akkor is fáj, mert engem itt hagynak egy kis időre egyedül. 
- Ha akarjátok, akkor ma megveszem a jegyeket, és holnap már repülhettek is. Így hamarabb hazajöhettek – mondtam kicsit szomorúan. Rosaline odajött hozzám, és megölelt. Látta, hogy milyen szomorú vagyok, és próbált vigasztalni. 
- Nyugi anya. Visszajövünk. Nem maradunk sokáig, maximum egy hónapig. De ha akarsz, akkor majd utánunk jössz. 
- Nem hiszem, hogy ez meg fog történni. De arra kérlek benneteket, hogy nagyon vigyázzatok magatokra. Alig múltatok el egy évesek. Tudom, úgy néztek már ki, mint egy felnőtt, de akkor is féltelek benneteket. Alaszkán kívül még sosem mentetek messzebbre.  
- Vigyázni fogunk egymásra, ne aggódj – nyugtatott Rosaline. Ehhez mindig is értett. Akármilyen rossz a helyzet, ő képes megnyugtani. 
- Lányok, akkor ne húzzuk az időt. Felhívom a repteret és foglalok nektek helyet egy Port Angelesbe tartó járatra. Addig ti pakoljatok be. 
A lányok még egyszer megöleltek, és izgatottan felrohantak az emeletre.

Éppen tárcsáztam a repteret, amikor elfogott a pánik. Mit művelek? Elengedek a lányaimat csak úgy egy kis kiruccanásra. Minden sarkon veszélyek vannak. és ha összetalálkoznak egy pár nomád vámpírral? Jó, hogy ők is félig vámpírok, de akkor is. Nem engedhetem el őket…  
Jaj Bella. Gondolkozz már! Ha most visszavonod, akkor megutálnak. Joguk van az apjukhoz. 
De ha féltem őket… 
Két énem így viaskodott bennem. A belátó anya, aki elengedi a gyerekeit, és az aggódó szülő, aki nem szeretné elengedni őket. De ha most nem mennek el, akkor soha. Tudom, mert nem engedném el őket. 
Közben valaki felvette a telefont, és egy jó ideje már „haló”-zott, amikor feleszméltem. 
- Jó napot! Két jegyet szeretnék egy Port Angelesbe tartó járatra. 
- Rendben. Kérem egy pillanat – hallottam, ahogy bepötyög valamit a billentyűzeten - Ma este hét órakor indul egy. Megfelel? 
- Későbbi járat nincs? – Csak legyen. Nem akarom ilyen hamar elengedni a lányaimat.  
- Sajnálom, de a holnapi járatot törölték bizonyos okokból. Csak a jövő héten lesz legközelebbi járat. 
A belátó anya énem győzött. Aki elengedi a lányait.  
- Akkor a ma esti járatra kérek két jegyet. Első osztály, és ha lehet akkor egymás mellé. 
- Egy pillanat… megvan. Rendben, lefoglaltam a helyeket.  
- Köszönöm! További jó napot. 
- Szívesen, Önnek is.

Uhh… nah akkor nagy ölelés, és este hétig nem engedem el a lányokat itthonról. Nem tudom, hogy fogom kibírni. Szerintem az idegeikre fogok menni. Ahogy magam ismerem, minden órában minimum kétszer felhívom őket. 
- Lányok! – kiabáltam fel az emeletre – Lefoglaltam a helyeket! 
Mind a két lány lerohantak hozzám. Nem vághattam valami boldog arcot, mert mind a ketten odajöttek hozzám, és vígasztaltak. 
- A repülő… ma este indul. Hét órakor. A legközelebbi járat két nap múlva indul – mondtam csalódottan.  
- Anya… köszönjük! – mondta Renesmee, és megint a nyakamba borult. 
- Akkor köszönj, ha nem foglak zaklatni óránként – nevettem el magam. – De valahogy majd meg kell állnom, hogy csak reggel és este vagy épp csak reggel hívjalak fel benneteket. 
Hirtelen könnyek nélküli zokogásban törtem ki. A lányaim elmennek. Még sosem töltöttünk egymástól távolabb egy órát. Teljesen szét fogok esni.  
Végül már a lányok is sírtak. Ott ültünk a lépcső aljában, még egy jó órán át, végül mindannyian abbahagytuk a sírást.

Renesmee szemszög

El sem tudom képzelni, hogy már a reptéren vagyunk. Alig pár órával később még a lépcső  alján sírtunk. nagyon nehéz anyától elszakadni. nekem nem is annyira, de Rosaline… Már tíz perce ölelgetik egymást, a gép pedig mindjárt elmegy. nem mondom, hogy én nem szeretem anyát, és nem nehéz az elválás, de ezt azért mégsem kellene csinálni. Végre Rosaline elengedte anyát, most pedig én öleltem meg még utoljára.  
- Anya, kérlek vigyázz magadra, és az alaszkai barátainkra is. – Nem mondtam neki, de Rosalie-nak írtam egy sms-t, hogy nagyon vigyázzanak anyára. Az alaszkai klán innen jobban tud rá figyelni, mint mi Forks-ból. Ránk pedig nem nagyon kell majd vigyázni, hiszen ott leszünk egymásnak. És persze majd a Cullenek is.  
„Kérjük az utasakat, hogy szálljanak fel a Port Angelesbe tartó járatra. Kérjük az utasokat… „ 
- Lányok, ez a tiétek – szipogta anya, és még egyszer megölelt minket. Két oldalról megpusziltuk az arcát Rosaline-nel, és már indultunk is a repülő felé.

A felszállás és minden más is simán ment. Lassan megérkezünk Port Angeles-be, ott pedig kölcsönzünk egy kocsit. Anya szerint ott is szálljunk meg egy szállodában, de nekem jobb ötletem támadt. Először elmegyünk Forks-ba, és ott megérdeklődjük valahol, hogy nincs-e kiadó lakás.  
Rosaline-nel is megosztottam ezt a leszállás befejeztével, ő pedig kézzel-lábbal ellenkezett. Sosem szeretett eltérni semmilyen tervtől.  
- Renesmee ez hülyeség! 
- Nyugi… ha nem találunk kiadó lakást, akkor visszajövünk ide és kiveszünk egy szobát. nem nagy ügy. Egy kicsit lazíts. Nem otthon vagyunk, ahol anya figyeli minden mozdulatunk. 
- Te egy kicsit túl jól érzed magad. Tudod mit! Csak miattad jöttem el, mert anyát nem akartam ott hagyni. De láttam, hogy te mennyire ide akarsz jönni, ezért is egyeztem bele. De most már kezdem megbánni. 
- Bocsi. Tudom, igazad van. nekem is rossz volt otthon hagyni anyát, de szeretném megismerni a Culleneket. és minél közelebb akarom magam tudni hozzájuk. Sajnálom, de tudod milyen vagyok… 
- Tudom – mosolyodott el Rosaline -, de pont ezért szeretlek. 
Nevetve megöleltük egymást, és elindultunk az autókölcsönző felé, ahonnan pár perccel később egy Volvo ülésén távoztunk. Mind a ketten letettük a jogsit, de én jobban tudok vezetni, mint drága tesókám. Imádok száguldani. Az én tempómmal alig fél óra alatt beértünk Forks-ba. A vezetési stílusom akár egy autóversenyző is megirigyelhetné.  
„Isten hozott Forks-ban” 
Ez a tábla jelentette jelen pillanatban a mindenem. A Cullen családot, és főleg Edwardot, az apánkat. 
- Végre, megérkeztünk – szólalt meg mellettem Rosaline nem kis izgalommal a hangjában.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak