Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vampire's War
Vampire's War : 1. Bevezetés

1. Bevezetés

A sötét utcán sétáltam, és azon gondolkoztam, mit is csináljak, ugyanis épp az elmúlt fél órában rúgtak ki a munkahelyemről. Most kereshetek magamnak másik állást. Ráadásul mérges voltam, mivel szerintem egy dolgozó elbocsájtásához nem elég annyi, hogy véletlenül ráönt egy pohár bort az egyik vendégre. De hát mit tehetek én arról, hogy meglöktek? Végül is mindegy, az a fontos, hogy perpillanat nincs munkahelyem, és egyenlőre fogalmam sem volt, miként fogok másikat találni. 

A sötét utcán sétáltam, és azon gondolkoztam, mit is csináljak, ugyanis épp az elmúlt fél órában rúgtak ki a munkahelyemről. Most kereshetek magamnak másik állást. Ráadásul mérges voltam, mivel szerintem egy dolgozó elbocsájtásához nem elég annyi, hogy véletlenül ráönt egy pohár bort az egyik vendégre. De hát mit tehetek én arról, hogy meglöktek? Végül is mindegy, az a fontos, hogy perpillanat nincs munkahelyem, és egyenlőre fogalmam sem volt, miként fogok másikat találni. 

   Ekkor vettem észre, hogy egy sötét alak közelít felém. Először megijedtem, de aztán megláttam, az alak egy nő. Méghozzá egy nagyon szép nő, kétségtelenül jóval szebb mint én. Még a fekete dzseki miatt sem tűnt csúnyábbnak. Hosszú, sötét haja volt, és meglepően fehér bőre. Kicsit irigy voltam, bezzeg én most valószínűleg rémesen nézek ki, mivel egészen eddig csak sírtam. 

   Nagyon meglepődtem, amikor a nő megállt nem messze tőlem, majd lassan felém közelített. Mit akarhat tőlem? Erőt vettem magamon, és a tekintetét kezdtem keresni. Az arca gyönyörű volt, és kiragyogtak a fekete szemei. Olyan furcsa volt, ilyen sötét szemet még sohasem láttam. De ő egyre csak jött, majd két lépéssel előttem megállt. Hirtelen én is megtorpantam. Egy darabig nézett engem, azután végre megszólalt. 

  • Hogy hívnak? – kérdezte, és én elámultam hangjának bársonyos csengésén.
 
  • Lucy Sensai – válaszoltam automatikusan.
 
  • Hány éves vagy, Lucy?
 
  • Tizenkilenc – vágtam rá, de nem nagyon értettem, hová akar kilyukadni.
 
  • Hmm…pont jó – mormogta olyan halkan, hogy nem voltam benne biztos, tényleg kimondta-e, vagy csak én képzelődöm.
 

    Gyorsan körbenézett, majd még egy kicsit közelebb jött hozzám. Teljesen össze

voltam zavarodva, csak néztem az egyre közeledő csodálatos arcot. 

  • Lucy, szeretnélek megkérni valamire – kérlelő volt a hangja, és úgy hangzott, mintha énekelte volna a szavakat.
  • Mire? – kérdeztem, de egyre furcsább volt az egész szituáció.
 
  • Arra, hogy ne sikíts. 
 
 

                        ________________ 

     Nem tudtam, hogy mit akar csinálni, de végig futott rajtam a borzongás, amikor odahajolt hozzám, és a száját a nyakamra tapasztotta. 

      A következő pillanatban érezem ahogy valami bemegy a bőröm alá. Nagyon rossz volt, de pár másodperc múlva már nem éreztem és a nő is távolabb ment, csakhogy én így a földre zuhantam. 

      Normális esetben az eséssel foglalkoztam, de most ennél valami sokkal fájdalmasabb dologra koncentráltam. Valami forró dolog áradt szét bennem, ami annyira égettet, hogy azt hittem abban a pillanatban meg fogok halni. Olyan szörnyű volt, hogy még sikítani sem tudtam.  

      A nő odajött, óvatosan felemelt, és olyan gyorsan indult el velem. Annyira sebesen haladt, hogy azt hittem repülünk. Bár ezzel a fájdalom miatt alig tudtam foglalkozni.

      Nemsokára lelassított, majd egy fekete sportkocsi hátsó ülésére fektetett, ő maga pedig a volánhoz ült. A motor halkan életre kelt, majd a sötét utcákon kanyargott.

Meg akartam kérdezni, hogy hová visz engem, de egy hang sem jött ki égő torkomon. Miközben rákanyarodott az autópályára, én hátul a bőrülésen vonaglottam kínomban. Legalább azt tudtam volna, hogy mi történik velem. Próbáltam elvonni a figyelmemet a fájdalomról, ezért próbáltam kitalálni, hogy merre megyünk. Ez nem nagyon sikerült, mivel odakint koromsötét volt. A nő valószínűleg gyorsan vezetett, legalábbis én úgy éreztem. 

      Már jó ideje mentünk, amikor az autó a sima betonról letért valami mellékútra. Ezen nagyon rázkódott a kocsi, ezért a sofőr is lassított valamelyest. Újabb végtelen percekig csak az én belső égésemre tudtam figyelni. Aztán egy házat láttam meg, bár ahhoz sötét volt hogy meglássam milyen is valójában, de azt azért ki tudtam venni a körvonalaiból, hogy elég nagy.

      Valami garázsféleségbe hajtott be a nő, majd leállította a motort, és kivett engem a kocsiból. Megint „repülni” kezdett, és bement egy szobába, ahol lerakott engem valami ágyra, és kisuhant a szobából. 

      Most egyedül voltam a fájdalmammal, a kétségbeesésemmel és az értetlenségemmel.

Egyik rosszabb volt mint a másik, de én igyekeztem mindent kizárni magamból, de ez nem nagyon sikerült. Olyannyira nem, hogy kezdtem azt kívánni, bárcsak meghalnék. Ilyenre még sose gondoltam, de most bármit el tudtam volna viselni, kivéve ezt a kínt. 

      Sokáig voltam ott egymagam. Néha hallottam, hogy csapódik az ajtó de nem volt erőm megmozdítani a fejem és megnézni, hogy ki jött be. Számomra úgy tűnt, nagyon lassan telik az idő. Nem tudtam mikor lesz ennek vége, mikor halok már meg. Az ajtócsapódások mindenfelől hallatóak voltak, néha valami beszédszerűt is érzékeltem. Egyetlenegy dologra koncentráltam: nem akartam a fájdalmat érezni.  

      Az idő csak telt, bár azt nem tudtam megállapítani, hogy milyen gyorsan. Éreztem ahogy minden fényes lesz egy időre, aztán már megint sötét volt. Csak egy valami maradt állandó: a fájdalom. 

  • Mindjárt vége – szólt az a bizonyos gyönyörű hang.
 

Nem tudtam, hogyan érti, de én szinte lángoltam minden egyes testrészemnél. A szívem dübörgött, az égé elviselhetetlen volt. Aztán mintha elvágtak volna mindent…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!