Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Londoni bújócska
Londoni bújócska : Menekülés

Menekülés

(Bella szemszöge)

A kanapén feküdtem. Körülnéztem a tágas nappaliban, és sokadszorra is megállapítottam, hogy ez nagyon idegen nekem. Minden bútor fehér, a vakolat mély bordó, a fekete szőnyeg szabályosan a hófehér parketta közepére borul, a falat egy hatalmas tükör díszíti. A TV nincs bekapcsolva, alig használom. Tekintetem a kis asztalra téved, amelyen rendetlenül hevernek a tollak, cetlik, könyvek, jegyzetek. Tisztaságmániás vagyok, és állandóan takarítok, de ez az asztal sosincs rendben. Ahogy elpakolok, teli is lesz mindenféle kacattal. 
A kanapé kényelmes, bőrből van, és puha párnákkal raktam teli. A helyiség összhangja tökéletes: kényelmes, otthonos, megnyugtató, és elegáns. De engem nem nyugtat meg. Nem vagyok hozzászokva ehhez az eleganciához, a puccparádéhoz. 
 
De ez itt nem Forks. Ez London. A fiatalok álma. Nekem is. Legalábbis azt hiszem, próbálom erről győzködni magam. Régen a kedvenc városom volt, mindenképp el akartam jutni ide. Erre a gondolatra fájdalmasan összerándult a gyomrom. Edward jutott róla eszembe. Mint mindenről. Edward jutott eszembe, a régi, vidám Edward, aki mindent meg akart tudni rólam, és minden apró kérdésével letámadott. Milyen helyeken voltál?És hová szeretnél eljutni? Szánalmas. Minden apróságról eszembe jut. Beteges. De ez itt nem Forks! Ez itt London! Pontosabban a Camden Negyed. 
Camden Town a kisipari művészetek melegágya, és mára London egyik legnépszerűbb turista attrakciójává emelkedett. 
Ez London szívében levő, talán a legmultinacionálisabb, legmultikulturálisabb, legszínesebb városrésze, egyedülálló piacaival, emberi forgatagával, ötszáz éves pubjaival, rengeteg történelmi, építészeti, és művészeti csodájával együtt. 
Butikok, szórakozóhelyek, bárok, mozik, nagyáruházak... Minden, amire egy életvidám tizennyolc éves lány vágyik. És ez nem én vagyok. 
 
Mit keresek itt egyáltalán? Semmit. Azért jöttem, hogy elbújjak. Hogy elrejtőzzek Forks elől, a forksiak elől, az osztálytársaim elől, a családom elől, az élet elől, a világ elől. És főként az emlékek elől. Idemenekültem Angelával, aki talán az egyetlen, aki őszinte hozzám, és akinek nem frusztrál a társasága. Bár így sincs meg túlságosan a csajok egy lakásban, távol mindentől, egyedül és önállóan feeling. 
Az elmúlt félévben nem tudtam mással lekötni magam, így állandóan a tanulásra koncentráltam. Angela az egyik legjobb tanuló a volt osztályunkban, így neki sem jelentett problémát mindenből előrehozva leérettségizni. És most itt van március vége. Mi szabadok vagyunk. 
A londoni School of Oriental and African Studies hallgatói vagyunk a Development Studies és hindi nyelv szakon. A Development Studies a társadalomtudományok olyan speciális ágazata, amely a harmadik világbeli országok szociális és gazdasági fejlesztésének elméletével és gyakorlatával foglalkozik. Az itt végzett szakemberek nemzetközi és civil szervezeteknél, valamint kutatóközpontokban helyezkedhetnek el. 
 
Hetente összesen hét óránk van, valami előkészítő-féleség. Naponta két-három óránál többet nem vesz el az életünkből. A lakást, számlákat, mindent a szüleink fizetnek. Jól hangzik mi? Hát akkor mért nem lódulunk bulizni és shoppingolni egész nap, ahogy más is tenné? 
Az ok nem más, mint hogy mindketten túl vagyunk egy fájdalmas szakításon, ami azt illeti, én fél éven belül a másodikon. És túlságosan is zárkózottak vagyunk ahhoz, hogy miniszoknyában, tűsarkúban, és bizarr éppenhogycsakruha-toppocskákban nekivágjunk Londonnak. 
Igazából az itt eltöltött eddigi egy hét alatt nem is mentünk sehova, csak suliba. Nekünk már az is csoda hogy egymás előtt meg tudunk nyílni, és esténként sokat beszélgetünk. 
Így már nem is tűnik annyira jó választásnak ez az új levegő-projekt. Túl sok a szabadidőm. És ha egyedül vagyok, csak agyalok. Kegyetlenül rám törnek az emlékek, akárhova nézek, bár semmi emlék nem köti Edwardot ide. Ide nem. Itt nincs semmi. De mégis minden. És ez is röhejes. Még mindig rajta kattog az agyam, pedig halihó, azóta jártam Jacobbal! És nem fájt a szakítás. Megkönnyebbültem, nem is gondolok rá. Ez normális? 
Nem. Nyilván. 
 
Elég! Ennek nincs értelme! Már semmin sem tudok változtatni! Edward nem jön vissza, és én nem fogok kiszeretni belőle, még akkor sem ha az elkövetkezendő húsz évben rajta agyalok. Természetesen ez a józan eszem felfogása, a szívem mélyén azért még van bennem egy kis szorongás, amiért eljöttem, így ha akar sem talál meg, esélyt sem adok neki hogy megpróbáljon mindent jóvá tenni. 
 
Állj! Ez hülyeség. A francba is, egy vámpírról beszélek! Meddig tart neki kihallgatni Charlie gondolatait, és keríteni egy londoni telefonkönyvet?! Semeddig. De még Forksba sem fog visszamenni. Soha. Nem tudtam elfojtani a reménykedést, de jól sejtettem: soha többé nem tette be a lábát Forksba. Ezt persze akkor még nem tudhattam biztosan. 
 
Így hát felálltam, és kimenekültem a konyhába, majd nekiláttam valami kajaféleséget csinálni vacsira. Angelának ma van egy esti órája, tíz előtt nem ér haza, addig egyedül leszek, muszáj lekötnöm az agyam. És biztos örülni fog, hogy nem kell pizzát rendelni... 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal