Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Soha nem felejtelek el
Soha nem felejtelek el : 1. Az álom

1. Az álom

Szokásommal ellentétben, most csak az első fejezethez írok egy kis kommentárt, a többihez nem.
A történet Leah Clearwaterről szól és a 4. rész után játszódik. Van benne szerelem, kaland, fény derül néhány titokra, szóval remélem mindenről szó van benne, ami Titeket érdekel.
Jó olvasást!

Már megint ott álltam az iskola előtt. Ugyanabban a ruhában, amiben mindig. Ugyanott, ugyanakkor és előre tudtam mi fog következni. Mégsem tudtam kinyitni a szememet, kilépni az álomból, ami időről időre visszatér. Mivel tudtam, hogy úgysem fogok felébredni, hagytam, hadd sodorjon magával.

Az iskola szépen volt feldíszítve, hiszen bál volt. Az első és utolsó iskolabálunk közösen. És soha nem lesz több. Ott álltam, a gyönyörű, anyám varrta ruhámban és vártam Rá. Rá, aki életem nagy szerelme volt. Lépteket hallottam magam mögött, de tudtam, hogy ki az, nem kellett hátranéznem. Két erős kar ölelt át. Még mindig nem fordultam meg. Sam hozzám bújt és egy puszit nyomott az arcomra. Nem mondott semmit, ahogy sosem az álmaimban, csak megfogta a kezemet és bevezetett az iskolába.

Ha az eddigi megrázkódtatások nem lettek volna elegendőek számomra, a fantáziám egy újabbal ajándékozott meg. A táncparketten farkasok voltak. Sehol egy diák, egy tanár, csak farkasok. Mindegyik rám vicsorgott és hirtelen nekem támadtak. Persze tudtam már, hogy nem lesz semmi bajom, de mindig megijedtem a vérben úszó szemeik láttán. Még most is kerestem Samet, de nem volt sehol. Tudhattam volna... A farkasok szerencsére nem tudtak a közelembe jönni, mintha egy láthatatlan fal lenne közöttünk.

És akkor észrevettem szerelmemet: ott állt a falnál és - mint mindig - észre sem vette, hogy a farkasok meg akarnak támadni engem. Már rég nem is engem nézett, hanem Emilyt, az unokatestvéremet.

Ezt a pillanatot sohasem tudtam megszokni. Annyira fájt, annyira rosszul esett, annyi megdöbbentő volt. A kapcsolatunk mindig az igazságon alapult. És mégis, az álmomban úgy éreztem Sam megcsalt engem. Pedig ő ezt sose tette volna meg velem. Tisztelt annyira. Mindig őszinte volt velem, legalább is azt hittem. Persze vannak olyan dolgok, amikről jobb, hogy csak utólag szereztem tudomást, de néha úgy érzem jobb lett volna, ha sosem tudom meg az igazat.

Álltam ott és nem mozdultam. Csak néztem őket, ahogy Sam ölelgette Emilyt, ahogy megcsókolta. Nekem pedig folytak a könnyeim és nem tudtam mit csinálni. Sosem mertem közelebb menni hozzájuk, féltem, hogy eltűnik a fal, ami megvéd a farkasoktól. Most viszont eldöntöttem, hogy nem érdekelnek ezek az állatok, hiszen én is közéjük tartozom, bármikor át tudok változni és meg tudom védeni magam.

Óvatosan léptem egyet, a láthatatlan fal még mindig állt. Felsóhajtottam és léptem még egyet. Úgy tűnt nem kell félnem a támadástól, így merészebben lépkedtem Samék felé. Amikor odaértem, esélyem sem volt bármit is mondani. Sam olyan dühösen fordult felém, ahogy talán még sohasem láttam.

- Ez a te hibád! - kiáltotta és rámutatott Emilyre. Ránéztem a lányra és felkiáltottam. Emily arca hirtelen olyanná vált, mint amilyen most: arca jobb oldalán három mély sebhely.

Hangos kiabálásomra ébredtem fel. Nem Emily arca váltott ki belőlem ilyen reakciót, hanem a bűntudat. Igen, Samnek igaza volt. Én vagyok a felelős Emily sebeiért.

Felkeltem az ágyamból, mert éreztem, hogy az egyre fokozódó idegesség és kétségbeesés szorít belülről.

Örültem, hogy nincs itthon senki. Nem tudtam volna mivel kimagyarázni korai kelésemet és sikítozásomat, amit valószínűleg anyu és Seth is meghallottak volna. Persze Seth így is tudja, hogy valami bajom van, és valószínűleg amint tud, fut haza, de erről nem beszélek senkivel. Ezt a dolgot magamnak kell rendeznem a fejemben és a lelkemben. Csak ez nem olyan könnyű, már több éve próbálok túljutni Samen, de nem megy. A továbblépést az sem könnyíti meg, hogy szinte minden nap látom. Az a pár hét jót tett Jacobbal és az öcsémmel, de a falkák újra egyesültek és most újra Sam parancsol nekem is.

Gondolataimból korgó gyomrom riasztott fel. Tegnap este holt fáradtan estem haza és már nem volt energiám vacsorát csinálni.

Gyorsan lementem a konyhába és körülnéztem hátha akad valami ennivaló. Sajnos, amióta anya „jóban van” Charlie Swannel, azóta kevesebbet van itthon, így kevesebb ideje is jut a háztartásra. Nem akarom bántani, neki is kijár a boldogság. Szinte egy időben vesztette el a férjét, és a gyerekeit. Hiszen amióta a falka tagjai vagyunk mi sem töltöttünk túl sok időt itthon.

Éppen elkészültem a szendviccsel, amikor berobbant Seth.

- Mi történt veled? – kérdezte idegesen, majd amikor körbenézett és látta, hogy nincs semmi baj, leült mellém. – Már megint az a hülye álom. – sóhajtotta. Ismert annyira, hogy rögtön tudta mi a helyzet. Nem kérdezett semmi, úgysem válaszoltam volna neki. Sam tabu téma volt kettőnk között.

- Hagyjuk. – mondtam halkan. – Mi újság az erdőben? – Próbáltam elterelni a gondolatait.

- Semmi különös. Még egy vérszomjas vámpír sem akart betörni az éjszaka.

- Seth! – szóltam rá mérgesen. – Ezzel ne viccelődj. Az elmúlt időben sajnos túl sok vámpír volt ezen a vidéken.

- És még mindig túl sok van? – kérdezte incselkedve Seth. Tudta, hogy nem szeretem Cullenéket. Igazából a rezervátumban senki sem szerette őket, csak az öcsém…na meg Jacob, de ő egy más eset volt.

- Seth. – sóhajtottam. – Nem normális ez a vérszívómánia…

Nem szólt semmit. Visszavágáson törte a fejét, de nem jutott semmi jó az eszébe.

Ezek voltunk mi: a testvérek, akik imádják, mégis egyfolytában ugratják egymást. Nem is tudom, mi lenne velem Seth nélkül. Unalmas lenne az életem, az biztos.

Az öcsémre néztem és úgy tűnt már máshol jár az esze.

-Ja, egyébként Sam kért, hogy szóljak neked: ma este te meg ő lesztek őrségben.

Na, már csak ez hiányozott! Nagy levegővétel közben lehajtottam a fejemet az asztalra.

-Már csak ez hiányzott mára… - morogtam.

-Nyugi. Ki fogod bírni. – veregette meg a vállamat az öcsém.

-Muszáj lesz. – mondtam kényszeredett mosollyal, miközben a megkezdetlen szendvicset Seth elé toltam. – Kéred? Nekem mennem kell. Ma valami nagy csoport jön és még találnom kell valakit, aki helyettem vezetgeti őket a rezervátumban.

-Köszi, úgyis éhes vagyok.

Nem vártam meg, amíg befejezi a reggelit, mert már amúgy is késésben voltam. Sietve, szinte futva tettem meg az utat a munkahelyemig. Egy turisztikai központban dolgoztam, mint idegenvezető. Csak sajnos ez elmúlt időben kevesebbet jártam be, mint kellett volna. Persze mindenki tudta, hogy a „törzs fontos ügyeivel” vagyok elfoglalva. Ezt Sam adta be nekik, aki nagyon nagy befolyással rendelkezik még az idősebbek között is. Hihetetlen mire képes az a fiú és hihetetlen, hogy nem bírok túllépni rajta. Talán az is megnehezíti a helyzetemet, hogy Sam barátként kezel, és nem úgy mint egy exbarátnőt. Sosem emlékeztetett azokra a dolgokra, amik akkor régen történetek…és én sem akarok rájuk emlékezni. De sajnos az álmok gyakran mutatnak olyan dolgokat, amiket nem akarunk, így minden éjszaka láthatom a múlt darabkáit.

Hirtelen a központ épülete tűnt fel előttem amely rögtön visszarántott a valóságba. Egy kis hagyományos építmény volt, amilyet őseink a „sátrak utáni” időkben használtak. Persze minden látogatónak az az első kérdése: hol vannak az indiánsátrak? Ilyenkor ki kell ábrándítanunk őket, hogy mi már régen nem wigwamokban lakunk. Ezen ők mindig úgy meglepődnek. Nem tudom miért hiszi azt mindenki, hogy az őslakók lemaradnak a fejlődésben. Itt is van telefon, tévé, internet, autó, mobiltelefon…vagyis minden, ami a civilizált élethez szükséges. Annyi a különbség, hogy mi ápoljuk a hagyományainkat és megemlékezünk elődeinkről.

Amikor beléptem az ajtón már tudtam, hogy elkéstem: ott volt már a csoport. Így nem fogom tudni őket lepasszolni senkinek. Na mindegy, maximum vár rám egy kicsit Sam. Biztos megérti majd, hogy nem akartam ezeket a szegény turistákat egyedül hagyni egy kupac farkas között…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!