Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Soha nem felejtelek el
Soha nem felejtelek el : 5. Kalamajka

5. Kalamajka

Hazaérve rögtön láttam, hogy eggyel több ember van a házban, mint ahánynak lennie kellett. Charlie Swan ott ült a nappalinkban és éppen egy poharat tett le az asztalra. Anyu mellett ült és elmélyülten beszélgethettek, amíg be nem léptem az ajtón. (...)

Hazaérve rögtön láttam, hogy eggyel több ember van a házban, mint ahánynak lennie kellett. Charlie Swan ott ült a nappalinkban és éppen egy poharat tett le az asztalra. Anyu mellett ült és elmélyülten beszélgethettek, amíg be nem léptem az ajtón. Láthatóan nem számítottak rám, mivel Charlie karja anyám nyaka körül volt. amint megjelentem gyorsan szétváltak, mintha nem történt volna semmi. Pedig a helyzet egyértelmű volt.

Nem volt semmi bajom Charlie-val, de nem igazán örültem, hogy anyunak udvarol. Végül is apu csak nemrég halt meg és nem igazán találtam illendőnek…ahogy a törzs öregebb tagjai sem. De anyu már felnőtt volt, és tudta mit csinál. Legalábbis reméltem, így próbáltam nem törődni velük. Egyszerűen csak be akartam köszönni, de még be sem léptem, anyu már futott a bejárathoz.

-Mit történt? Hol hagytad Mattet?

-Nem mondtam, hogy Cullenékhez akart menni? Elkísértem Forks határáig, aztán onnan már egyedül ment.

-Igazán elkísérhetted volna. – mondta anyu szemrehányóan.

Én csak fintorogtam egyet. Reméltem, hogy ezt nem gondolta komolyan.

-Anyu! Matt nagyfiú már, tud vigyázni magára. Seth itthon van?

-Itthon. amikor hazaért nem szólt semmit, csak felrohant a szobájába. Összevesztetek?

-Egy kicsit. De most megpróbálom kiengesztelni.

Anyu bosszúsan megrázta a fejét. Én gyorsan beintegettem a nappaliba Charlie-hoz és köszönés nélkül felsiettem az emeletre Seth szobájához, aminek az ajtaja csukva volt. Óvatosan bekopogtam és vártam, hogy öcsém kiszóljon, de úgy tűnt tudta, hogy én vagyok.

-Seth! Kérlek, ne haragudj! Kicsit feldúlt voltam, de nem akartalak megbántani. Beszéljük meg, légy szíves!

Seth nem válaszolt, így vártam még egy kicsit, de végül feladtam. Ismertem az öcsémet: ha nem engedett be eddig, akkor már nem is fog.

Reméltem, hogy majd megenyhül és rendesen meg tudjuk beszélni ezt a kis vitát kettőnk között.

Mivel már napok óta nem aludtam egy jót, ezért úgy döntöttem, megpróbálok pihenni egy kicsit. Besötétítettem, és az egész délutánt átaludtam. Este segítettem anyunak vacsorát csinálni. Az étkezés elég szűkszavúan zajlott, mivel Seth nem beszélt velem, és egyikünknek sem volt kedve beszélgetni sem anyuval, sem Charlie-val, aki ott maradt vacsorára is.

Mivel Sam nem hívott össze újabb egész falkás kutatást, ezért folytathattam jól megérdemelt pihenésemet és mély, álomtalan alvásban töltöttem az éjszakát.

Reggel felfrissülten ébredtem. Miközben a kenyeremet kentem a reggelihez, megcsörrent a kapucsengő.

-Ki lehet az ilyen korán? – kérdeztem magamtól. Mivel rajtam kívül még senki nem volt fenn, gyorsan az odafutottam és kinyitottam az ajtót. Matt állt velem szemben.

-Jó reggelt! – köszönt. – Remélem nem keltettelek fel. Beszélnem kellene veled.

-Szia. – válaszoltam neki. – Nem, már ébren voltam. Mit szeretnél tőlem ilyen korán? – kérdeztem tőle gyanakodva. Vajon mit hallhatott Cullenéktől, hogy hajnalban idejön és beszélni akar velem. Reméltem semmi rosszat, mert nem szerettem volna, ha idejekorán véget ér bimbózó kapcsolatunk.

-Hát jobb lenne, ha valahol máshol beszélnénk meg. – nézett körbe, mintha attól félne, hogy valaki kihallgat minket. Majd a szeme megakadt az erdőn, ami a házunk közelében terült el.

-Jó persze, egy pillanat, csak megreggelizem. Addig gyere be, kérsz egy szelet kenyeret?

-Köszönöm, de nem. – mosolygott rám kedvesen. – De nagyon aranyos tőled.

Amilyen gyorsan csak tudtam befaltam a vajas kenyeret – szalámit vagy valami mást már nem is raktam rá, nehogy Mattnek a kelleténél többet kelljen várnia rám.

Előszedtem egy papírt, amire ráírtam:

„Mattel vagyok, majd jövök. Leah”

-Csak azért, nehogy aggódjon értem. – mondtam Mattnek. – Mehetünk.

Nem is kellett mondania, hogy mit szeretne, automatikusan elindultam az erdő felé. Mattnek teljesen igaza volt abban, hogy arra nem sok ember jár, főleg nem reggelente. A séta közben egyre közelebb lépkedtünk egymáshoz, majd Matt megfogta a kezemet. Én alig érezhetően megrándultam, mert érintése hideg volt. Egy ostoba gondolat cikázott át az agyamon, amint nagyon gyorsan ki is vertem a fejemből.

Csak hideg a reggel. – győzködtem magam.

Kézen fogva mentünk végig az utcán és nagyon szerettem volna, ha kicsit többen járkálnak kinn. Akkor mindenki láthatta volna: Leah Clearwater túltette magát Sam Uley-n!

Az erdőn szélén átvettem az irányítást és a közeli tisztás felé vezettem Mattet. A rét olyan volt, mint amikor utoljára itt jártam: nem nagy, de számunkra pont megfelelő. A közepén volt egy kisebb szikla. Odahúztam Mattet és leültünk egymás mellé. Csillogó szemekkel vártam mit szeretne nekem mondani, és nagyon reméltem, hogy olyasmit, amit én is érzek. Akkor végre hivatalossá válna a kapcsolatunk.

Matt nagy levegőt vett.

-Leah! Nem voltam teljesen őszinte veled.

A szívem megdobbant. Ugye nem azt akarja mondani, hogy egész ideáig csak játszott velem?

-Ezt…ezt nem teljesen értem… - mondtam, miközben próbáltam összeszedni a gondolataimat.

Matt már nyitotta volna válaszra a száját, amikor megcsörrentek a bokrok, amik a tisztást körülvették. Hirtelen tíz farkas ugrott ki a fák közül és azonnal körbevettek minket. A velem szemben vicsorgó állatban felismertem Samet, mellette jobb oldalon Seth morogott.

Matt felugrott a helyéről és ijedten nézett a falkára. Én gyorsan elé léptem, nehogy bárki is bántsa és mérgesen Samre kiáltottam:

-Mit akartok itt? Azonnal tűnjetek el innen!

Láttam Samen is és az öcsémen is, hogy azt akarják, változzam át farkassá, de eszemben sem volt. Végül Sam változott vissza emberré.

-Leah! Vigyázz vele! – mutatott Mattre. – Ő az a vámpír, aki behatolt a területünkre.

Döbbenten néztem szerelmemre. Hát tényleg igaz volt a sejtésem, tényleg vámpír lett volna? Hogy ne gondolják, hogy fölényben vannak, elnevettem magam, bár ez a nevetés nem volt igazi.

-Ne nézz hülyének! Nem gondolod, hogy észrevettem volna, ha egy vámpírral randizgatok? Azért még én se vagyok ennyire…

Matt halkan félbeszakított, miközben közelebb húzott magához.

-Leah! Épp erről akartam beszélni veled… - suttogta halkan a fülembe. Olyan hirtelen fordultam meg, hogy még bele is szédültem.

-Mi van? – néztem rá értetlenül.

Hazudott nekem. A bizalmamba fogadtam és végig játszadozott velem. Könnyes szemmel néztem rá, majd se szó, se beszéd elrohantam, kifelé az erdőből. Tudtam, hogy ha elmegyek a tisztásról a többiek rávetik magukat és megölik, de annyira fájt az újabb csalódás, hogy nem törődtem vele.

Nem bírtam elhinni, hogy ez megtörténhet velem. Először Sam hagy el, aztán meg a férfiról, aki udvarol nekem kiderül, hogy vámpír. De tudnia kellett, hogy én farkas vagyok, éreznie kellett. Lelassítottam. Valami nem stimmelt az egész történetben. Valamit nem értettem: miért játszotta el az úriembert és miért udvarolt nekem, ha csak meg akart ölni? Erre nem tudtam válaszolni, de igazság szerint nem is nagyon érdekelt jelen helyzetemben.

Nem kell nekem megértenem egy vámpír gondolkodásmódját. Biztos a vérükben van, hogy elcsábítják az áldozataikat, mielőtt megeszik őket.

Hazaérve becsaptam magam után az ajtót, nem törődve azzal, anyuék felkeltek-e. Gyorsan felszaladtam a szobámba, nehogy valaki meglásson. Nem akartam kérdésáradatot, nem akartam magyarázkodni. Egyszerűen beledőltem az ágyamba és sírtam, amíg el nem aludtam.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!