Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Soha nem felejtelek el
Soha nem felejtelek el : 6. Vallomások

6. Vallomások

Amikor felkeltem már nem voltam egyedül a szobámban. A fejem valakinek a lábán volt, az arcomat pedig egy kéz simogatta. Amikor kinyitottam a szememet, nem hittem el, amit láttam. (...)

Amikor felkeltem már nem voltam egyedül a szobámban. A fejem valakinek a lábán volt, az arcomat pedig egy kéz simogatta. Amikor kinyitottam a szememet, nem hittem el, amit láttam. Matt ült az ágyamon. Amilyen gyorsan csak tudtam kiugrottam, és némán néztem rám. Amikor megjött a hangom a lehető leghülyébb kérdést tettem fel:

-Te most visszajöttél kísérteni, ugye?

Nagy csodálkozásomra Matt elnevette magát.

-Kérlek, nyugodj meg! Nem öltek meg a barátaid és azért jöttem ide, hogy mindent elmagyarázzak neked.

Ha nem ölték meg, akkor két lehetőség van. - futott át gyorsan az agyamon. – Vagy nem vámpír, és akkor minden rendben van. Vagy vámpír, de akkor olyan, mint a Cullen család és nem veszélyes ránk és az emberekre. Kíváncsian vártam a magyarázatot, és reméltem, hogy az első lesz az igaz, mert akkor nincsenek komoly ellenérvek a kapcsolatunk folytatására.

Matt megütögette az ágyat maga mellett.

-Ülj le, mert kicsit hosszú lesz!

Szót fogadtam, és ledobtam magam mellé.

-Szóval, ezt akartam elmondani neked már tegnap is, mert Carlisle és Esme jobb belátásra térítettek. Szerintük őszintének kell lennem veled, még akkor is, ha ez a kapcsolatunk rovására megy. Tegnap megtudtam, miért nem akarsz olyan gyakran találkozni Cullenékkel. Tudom, hogy farkas vagy és hogy gyakorlatilag az egész törzsed az.

-Hogy-hogy nem haltál meg tegnap? – kérdeztem tőle teljesen eltérve a témától, mert számomra most ez volt a legfontosabb.

-Jacob húzott ki a csávából. Vele még a Cullen-házban találkoztam. A barátaid nem igazán akartak hinni nekem, amíg meg nem jelent Jacob és meg nem ismételte azt, amit én is elmondtam. Ezért vagyok itt, mert te nem hallhattad, amit tegnap Samnek és a többieknek is elmeséltem.

Várakozva néztem rá. Most már tényleg érdekelt ki vagy mi ő?

-Azt hiszem, az elején kell elkezdenem. A legfontosabb, hogy nem vagyok vámpír. – A szívem nagyot dobbant. – Legalábbis nem úgy, ahogy te gondolod, hogy az vagyok. – A szívem meg nagyobbat dobbant. Akkor hogyan? – Biztos ismered Edward és Bella kislányát, Nessie-t. Ő egy félig ember, félig vámpír gyerek. Az én apám is pontosan ilyen volt. A félvámpír emberek nagyon-nagyon ritkák. Valójában apámon és Nessie-n kívül én nem is ismerek mást. Tehát bennem már csak negyedrészt van vámpírvér, de a tulajdonságaimra még így is kihatással van. Erősebb vagyok, mint az átlagos emberek, az érzékeim is jobbak, de nem csillog úgy a bőröm, ami néha nagyon jól jön. – Furcsa iróniát éreztem hangjában, de nem akartam megszakítani a történetet, így hagytam, hadd mondja tovább. – És emellett öregszem is. Teljesen úgy, mint a normális emberek. Mostanra legalábbis már igen. Apám még születésem előtt elhagyta anyámat, így sokáig nem is tudtam mi van velem. Egyszerűen csak erősebb és fejlettebb voltam minden korombelinél, és anyám azt hitte, valami bajom van. Amikor tíz éves voltam Alaszkába költöztünk. Ott ismerkedtem meg Carlisle-lel, aki az egyik kórházban dolgozott. Ő rögtön kiszúrta, hogy nem vagyok teljesen normális gyerek, rögtön megérezte a véremben a vámpír szagot. Tudtunkon kívül elkezdett utánam kutatni és csak akkor szólt, amikor már mindennel tisztában volt. Így ismertem meg apám történetét. Miután elhagyta anyámat, hamarosan az olaszországi Volterrába ment és csatlakozott az ottani vámpírklánhoz. Biztos hallottál már a Volturiról…

Bólintással jeleztem, hogy igen.

-Hát igen…apám ott valami baklövést követett el, ezért viszonylag hamar kegyvesztett lett és megölték. Mindezt Carlisle nyomozta ki és én nagyon hálás voltam neki, mert semmit nem tudtam apámról. Néhány hét múlva, anyám rejtélyes körülmények között meghalt. Szerintem egy vámpír végzett vele, bár ezt sosem mondta meg nekem senki. Ezután egy ideig még Cullenékkel éltem Alaszkában, de végül a nagyszüleimhez költöztem. Jó ideig nem is törődtem a múltammal, hiszem megkaptam, amit akartam: tudtam ki volt az apám és választ kaptam a kérdéseim többségére. Innentől kezdve folyamatosan tartottam a Cullen családdal és többször voltam nálunk „nyári nyaralás” címén. A nagyszüleim úgy tudták, hogy anyám régi barátai, így nyugodt szívvel küldtek el hozzájuk. Ilyenkor Esme tartotta bennem a lelket, hiszen akaratlanul is felidéztem a múltat, anyám halálát, a nehéz időszakokat. Rendkívül sok mindent megtudtam viszont a vámpírokról. Egyik nyáron aztán elhatároztam, hogy megnézem magamnak azt a helyet, ahol apám élt: Volterrát.

Rémült pillantást vetettem rá. Bemerészkedni egy vámpírokkal teli városba nem volt túl épeszű dolog.

-Valahogy éreztem, hogy nem lesz bántódásom. Ott aztán nagy „örömmel” fogadtak. Aro még élénken emlékezett apámra, és engem is ígéretes tehetségnek tartott. Csak sajnos nekem nem jöttek be az elveik. Most sikerült megszöknöm pár hete és fontos hírekkel tértem vissza a Cullenekhez.

Tudtam, hogy ez nem tartozik rám. Nem is kérdeztem meg tőle és láttam rajta, hogy nem akarja elmondani. Ha olyan őrült nagy probléma, akkor úgyis bele fogunk keveredni, mert Sam nem fogja hagyni, hogy túl sok vámpír legyen a rezervátum közelében.

-De miért ide jöttél? Miért nem rögtön a Cullen-házba?

-Mert nem tudtam, hol keressem őket. Amikor legutoljára találkoztam velük, még Alaszkában éltek és csak annyit tudtam, hogy Washington államba költöztek. Ahhoz már nem kellett túl nagy kurázsi, hogy kitaláljam, valami esős, borús helyet kell keresnem. Pont szerveztek egy túrát ide a városban, gondoltam, próba szerencse. Hát tényleg szerencsém volt. Nagyon nagy szerencsém. – mondta halkan, és mélyen a szemembe nézett. – Ne haragudj, hogy nem mondtam el, de féltem, hogy őrültnek nézel. Nem sok ember hiszi el a vámpíros mesémet…megpróbáltam, hidd el! – ezen muszáj volt nevetnem.

-Azt ne mondd, hogy elmondtad ezt a sztorit másnak is! – szóltam hitetlenkedve.

-Hát elmondtam. – pirult el Matt. – Kérlek, még egyszer, ne haragudj. Fontos vagy nekem… - mondta úgy, hogy szinte meg sem hallottam. Megint nagyot dobbant a szívem. Fontos vagyok neki. Odabújtam hozzá, majd a fülébe suttogtam:

-Te is fontos vagy nekem.

Arcunk vészes közelségbe került. Nem lehetett kihagyni az alkalmat és úgy tűnt, Matt is ugyanerre gondolt. Szinte egyszerre mozdítottuk meg a fejünket és csókoltuk meg egymást. Nagyszerű érzés volt és örültem, hogy végre megtört az átok, végre újra szabadnak érezhettem magam.

-Honnan tudtad meg, hogy farkas vagyok? – kérdeztem tőle, miután szétváltunk.

-Carlisle mondta el. Ugye nem baj? – kérdezte óvatosan.

-Nem baj. Végül is egyszer úgyis megtudtad volna. Ez nem olyan dolog, amit rejtegetni lehet. – mosolyogtam rá. – Szeretlek. – mondtam halkan és újra megcsókoltam.

-Remélem tudod, hogy az öcséd nagyon félt téged…alig akart beengedni a házba. Jacobnak komoly vitát kellett lefolytatnia vele, hogy megértse, nem akarlak bántani. – mosolygott.

-Seth már csak ilyen… - morogtam, de ekkor már tudtam, mindent el kell követnem, hogy kiengeszteljem az öcsémet.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!