Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Soha nem felejtelek el
Soha nem felejtelek el : Epilógus - Soha nem felejtelek el

Epilógus - Soha nem felejtelek el

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki végigolvasta a történetemet! Remélem tetszett! Nem valószínű, hogy fogok még írni ilyet, valahogy a Twilight nem az én stílusomba tartozó téma. Szeretem, és csinálom az oldalt, de írni...azt nem hiszem! Köszönöm még egyszer! Jó szórakozást a végéhez!

Nymphi


Nem gondoltam volna, hogy ezután valaha is újra boldog lehetek. Matt halála komoly veszteség volt. Néhány napig igazából fel sem fogtam mi történt. Vártam, mikor nyílik ki az ajtó, és lép be a mosolygós, szép arcával és csókol meg, úgy ahogy mindig szokott. De nem jött, hiába vártam.

Egyik délután aztán nem várt vendég érkezett. Carlisle Cullen lépett be a bejárati ajtón. Megéreztem, hogy hozzám jön, de nem volt kedvem senkivel sem beszélni. Az egyetlen élő ember, akivel kommunikáltam Seth volt.  Ő végig mellettem volt, és nem engedte, hogy egyedül legyek. Tudta, hogy akkor még nagyobb depresszióba esnék és talán most már nem is tudnék kikászálódni belőle.

Szinte minden éjszaka ott aludt a szobámban, aminek nagyon örültem, mert mostanában egyre rosszabbul voltam. Álmaimban Matt széttépett teste rémisztgetett és általában hányinger kerülgetett, amikor felkeltem. Seth nagyon aggódott értem. Nagyon hálás voltam jelenlétéért. Sosem beszélt nekem Mattről, hanem inkább mindig a falkában történt dolgokkal szórakoztatott.

Szóval Carlisle Cullen meglátogatott. Ő volt az első vámpír, akit azóta láttam, hogy Matt meghalt. Igazából nem is akartam őket látni, csak a rossz emlékek jöttek volna elő. Tudtam, hogy Cullenék nem hibásak, de mégis vámpírok voltak.

Carlisle odalépett a kanapéhoz, amin feküdtem. Megint a rosszullét kerülgetett, de azért megpróbáltam felülni. Megszédültem és majdnem leestem az ágyról. Ha Seth és Carlisle nem kapnak el, akkor már a földön feküdtem volna.

-Inkább maradj fekve. – mondta halkan Seth.

Én kérdőn néztem Carlisle-re, mégis csak ő volt az orvos.

-Igaza van az öcsédnek. – szólalt meg, de tudta ő is, hogy kérdésem nem erre irányult. – Seth! Beszélhetnék a nővéreddel négyszemközt?

Az öcsém habozott. Csak akkor ment el, amikor bólintottam. Carlisle sápadt arcára néztem. Szemében szomorúság csillogott.

-Sam megengedte, hogy eljöjjek hozzád. – kezdte. – Mindenki aggódik érted. Amióta hazajöttél ki sem tetted a lábad itthonról.

-Nem érzem teljesen jól magam… - suttogtam halkan, mivel megint úgy éreztem, hogy az amúgy is kevés reggelim ki akar jönni belőlem.

Carlisle aggódva nézett rám.

-Elég sápadt vagy. Mióta érzed rosszul magad?

-Amióta… - elcsuklott a hangom. Carlisle így is értette mióta. Próbáltam összeszedni magam. El akartam mondani mi bajom van, de úgyis tudtam, hogy az egész a stressz és a gyász miatt van.

-Szinte minden reggel rosszul vagyok, napközben szédülök, ha fel kell állnom… - folytattam volna a felsorolást, a férfi azonban megállított. Idegesen csengett a hangja, amikor megszólalt:

-Mikor volt utoljára havi vérzésed? – szegezte nekem a kérdést Carlisle.

Én megdöbbenten néztem rá. Komolyan azt akarja mondani…

Jobban belegondolva, amióta Matt-tel voltam, tényleg nem volt semmi bajom, de…

-Nem! Az nem lehet. – nyögtem ki halkan. – Carlisle! Nem lehet…nem most…

-Ez nem biztos. – próbált gyorsan megnyugtatni. – Nagyon sok más oka is lehet.

De ekkor már tudtam, hogy nem lehet más oka. Nem foghatom az álmokra, a gondjaimra, nem.

 

Itt állok az újonnan megépült házunk előtt és nem hiszem el, hogy ez tényleg megtörténik velem. Fogom kisfiam kezét, mellette pedig ott áll a férjem, akit tényleg szeretek. Ő elfogadott olyannak, amilyen vagyok: egy összetört nőnek, aki gyászolja gyermekének apját. A férfi, aki szeretett mindent tudott a múltamról, a jelenemről és mindent tudni fog a jövőmről is. Még mindig szerettem a szívem mélyén Mattet és ez sosem fog elmúlni, hiszen minden pillanatban őt látom a kisfiamban. alig bírom elhinni, hogy ennyire hasonlít apjára. Mintha a kis Matthew Glowt látnám.

Megsimogattam fiam fejét. Nagyon sóhajtottam: nem tudtam milyen sors vár rá? Benne is folyik vámpírvér, de már annyira kis részben, hogy szinte semmi sem látszik belőle. Talán kicsit jobb képességekkel bír, mint kortársai, de egyébként olyan, mint egy átlagos gyerek. az én génjeimet viszont nagy részben örökölte, így akár farkas is lehet belőle.

Én azóta nem változtam át, amióta terhes lettem. Sokat beszélgettünk erről Seth-szel és Sammel, de úgy döntöttünk mindkettőnknek az lesz a legjobb, ha nem veszem fel farkasalakomat. Akkor én már tudtam, hogy felhagyok ezzel a létformával, hiszen felelős lettem a gyermekemért. Így én már nem tartozok a falkába, mégis mindenről tudok, hiszen Seth olyan nagy örömmel mesél nekünk erről. az öcsém imádja a nagybácsi szerepet és tökéletesen végzi ezt.

És a férjem? Őt a kórházban ismertem meg. A szülést Carlisle vezette le (elég nehéz lett volna kimagyarázni magasabb testhőmérsékletemet), de Dan többször is megvizsgált és a bent töltött idő alatt szerelmes lett belém. Hiába próbáltam lebeszélni róla, megszerette a fiamat is, és már olyanok vagyunk, mint egy nagy család.

Boldog voltam, és büszke, hogy ilyen életem lehet. Egy valami viszont mindig feltűnt a vendégeknek, akik eljöttek hozzánk. Egy fénykép, ami a kandalló párkányán állt: Matt képe. A kereten négy szó állt: Soha nem felejtelek el.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!