Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az örök éjszaka fénye
Az örök éjszaka fénye : 8. fejezet

8. fejezet

Kiléptünk a napfényre, és a szemhéjaimon keresztül is láttam, ahogyan Edward bőre csillog. A mennyasszonya vagyok, és most hihetetlenül boldog. Még mielőtt ki léptünk volna az erdőből meg csókolt, fel kapott, és el indultunk a rét közepe fel. Furcsálltam, de egyáltalán nem bántam hogy még mindig csókol. Mikor márvány ajkai hozzá értek az enyéimhez a szívem kalimpálni kezdett, és még most sem csillapodott. Most erőteljesebben csókolt mint eddig valaha, de mindeddiginél mélyebb érzésekkel.


 

Kiléptünk a napfényre, és a szemhéjaimon keresztül is láttam, ahogyan Edward bőre csillog. A mennyasszonya vagyok, és most hihetetlenül boldog. Még mielőtt ki léptünk volna az erdőből meg csókolt, fel kapott, és el indultunk a rét közepe fel. Furcsálltam, de egyáltalán nem bántam hogy még mindig csókol. Mikor márvány ajkai hozzá értek az enyéimhez a szívem kalimpálni kezdett, és még most sem csillapodott. Most erőteljesebben csókolt mint eddig valaha, de mindeddiginél mélyebb érzésekkel. Ajkaim el nyíltak, és a nyelve vad táncot járt a számban. Egyre jobban szorított magához, de nem okozott fájdalmat. Kívántam őt, most jobban mint valaha. Le rakott a földre, de csókunk nem szakadt meg. Le feküdt mellém, és még jobban csókolt. Nem tudtam mire vélni, de nem érdekeltek a határok, nem érdekelt a veszély. El kezdtem ki gombolni az ingét, és ő sem tétlenkedett.

  • Ne haragudj rám, de nem tudom abba hagyni. Most már nem. – mondta két csók között.

Testem minden szegletét fel fedezte a csókjaival, és ettől én is csak még jobban be indultam.

Én ezt a nász éjszakára szántam volna, de nem érdekelt hogy hol vagyunk, hogy ki láthat meg. Csak az érdekelt hogy Edward itt van velem, és engem akar, mindenestül.

El kezdte a nyakamat csókolgatni, és nagyon jól esett a hideg ajkai érintése. Márvány karjával még közelebb húzott magához, és én csak azt éreztem, hogy hihetetlenül boldog vagyok. Már fél meztelenek voltunk mind ketten. Mikor rá néztem ő is a szemembe nézett, és láttam azt a tüzes szenvedélyt a szemében, ami amikor találkozott a pillantásunk még erősebb lett.  

Mikor meg érkeztünk a kis rétre a Cullen ház előtt Edwardnak segítenie kellet, szédültem egy kicsit, de nem egészségügyi okból. Végtelenül, hihetetlenül boldog voltam. Be nyitottunk az ajtón, Alice oda jött hozzám, meg ölelt, és rá nézett az alkaromra, amin egy horzsolás látszott, de csak halványan. Fülig érően mosolyogni kezdett. Mindenkinek köszöntünk, fel mentünk Edward szobájába, Esme még meg kérdezte nem vagyok – e éhes, de meg mondtam neki hogy nem kívánok semmilyen ételt. Nem is gondoltam most az evésre, és egyáltalán az emberi szükségleteimre. Csak az érdekelt hogy Edward velem van, és hogy mi történt a rétünkön. Ködösen érzékeltem, hogy Alice mért mosolygott annyira. Aztán hirtelen belém hasított: Edward meg kérte a kezem. Ez életem legszebb napja. El mentem tusolni, és volt még egy- két folt a testemen, de egyik sem fájt. Fogat mostam, majd vissza mentem Edwardhoz. Ugyan úgy feküdt az ágyon, mint amikor el mentem. Gyönyörű volt, a csillagokat nézte messze révedő szemmel, egyik márvány kezével könyökölt az ágyon, így támasztva a kezét. Szobor szerű mellkasa meztelen. Szinte fájdalmasan szép volt, és az enyém. Nem sokára össze házasodunk, és ettől a gondolattól csak még jobban boldog voltam. Ha így folytatom a sok boldogságtól szívrohamot fogok kapni. Ha le érettségiztem én is vámpír leszek. Nem tudom mikor lesz az esküvőnk, nem nagyon beszéltünk erről. Igazábl a ma délután folyamán semmiről sem beszéltünk. Mikor le feküdtem Edward mellé teljes erővel zúdult rám az álmosság. Nem szóltunk egy szót se, mikor már el helyezkedtem aranybarna tekintetét a szemeimbe mélyesztette, és nem emlékeztem semmire, csak azt tudtam hogy it fekszik mellettem, és soha többé nem ereszt el. Nem fog el menni sehová, velem lesz az örökkévalóságban.  

Ki pihenten, és boldogságtól telve ébredtem. Edward márvány mellkasán feküdve ma reggel is a világ leggyönyörűbb hangját hallottam, amiből csak úgy sugárzott a boldogság.

  • Jó reggelt szívem! – mondta halkan
  • Köszönöm- mondtam, a hangom csak suttogás, de tudtam hogy meg hallja
  • Mit? –kérdezte, és a hangja most kíváncsi volt
  • Hogy itt vagy nekem, nem tudom mit csinálnék nélküled – mondtam, és éreztem ahogyan el pirulok.

Kéz fejével gyengén végig simított az arcomon

  • Ugyan ezt mondhatnám én is – suttogta közvetlenül a fülembe

Gyorsan kapott egy szájrapuszit, és mi előtt még ki léptem volna az ajtón fél oldalas mosolyra húzta a száját.

  • Tíz perc, el ne menj – incselkedtem. Látványosan meg dermedt. Mi után meg fésülködtem, és fogat mostam vissza mentem a szobába, és teljesen ugyan olyan pózban találtam.

Mikor ki nyitottam ajtót még mindig nem mozdult, oda futottam hozzá, még egy puszit nyomtam az ajkaira majd oda szaladtam az ajtóhoz, ki nyitottam, és el mikor már nem voltam a szobában el kezdtem be csukni, be hajoltam, és intettem neki. Hallottam hogy fel áll az ágyról, és el indul ki felé. Hátrafelé futottam, és teljesen el felejtettem hogy milyen béna vagyok. Mikor láttam hogy ki jön az ajtón boldogan sikkantottam, ő jött utánam, nagy léptekkel, de emberi tempóban. Valami keménybe ütköztem, ami meg is fogott. Alice volt, nagy mosollyal rám nézett.

  • Pont hozzátok megyek, láttam hogy Charlie fel fog hívni, és meg mondja hogy tovább maradnak, csak öt nap múlva jönnek vissza. – énekelte csilingelő hangján Alice.

Ahogy fel fogtam mit mondott hallottam hogy csörög a mobilom. Hanyatt- homlok szaladtam be érte.

  • Halló? – szóltam bele mi után sikerült ki kutatnom a farmerom zsebéből – pontosabban mi után el kezdtem kereseni és Edward már a hátam mögött állt fülig érő mosollyal, és a kezében a rezgő- zenélő mobilommal. –
  • Hé, Bells. Figyelj, kicsit tovább maradunk a tervezettnél, persze csak ha nem baj  - szólalt meg apám.
  • Dehogy baj, apa. Szórakozz nyugodtan, mikorra vagytok várhatóak a mostani tervez szerint? – kérdeztem, és közben mosolyogtam.
  • Körülbelül öt nap múlva, de biztosan nem baj? Mert akkor…-
  • Mondtam hogy nem baj, nagyon jól érzem magam itt, miattam ne aggódj. – szakítottam félbe
  • Rendben, akkor csütörtökön találkozunk – mondta
  • Oké, szia apa, további jó szórakozást Billynek is – mondtam, és meg nyomtam a „hívás vége” gombot

Edward végig mögöttem állt, még mindig mosolyogva.

  • Mit csinálunk ma? – kérdeztem tőle.
  • Alice szerint ma vihar lesz, és a többiek szeretnének baseballozni – mondta még mindig örömtől csengő hangon.
  • Rendben, nekem nincs ellene kifogásom
  • Oké, szólok Carlislenak hogy minenki benne van – szólalt meg Alice, még egyszer rám nézett egy nagy mosollyal az arcán, és le szaladt a lépcsőn.

Mikor fel öltöztem le mentünk, és éreztem a reggeli illatát. Mindenki nagyon kedves volt, de egész nap Emmett nevetésétől volt hangos a ház, amint a tegnapi „incidensünkről” marháskodik. Senki nem nevetett vele, de látszólag nem zavartatta magát. Egyszer, mikor már zavart a dolog, kíváncsi voltam Rosalie reakciójára, és rá tévedt a pillantásom, mikor találkozott a pillantásunk, számomra hihetetlen dolog történt. Rosalie rám mosolygott, és nem gúnyosan. Nem tudtam ezt mire vélni, de gondoltam majd meg kérdezem Edwardtól, végül is ő a gondolat olvasó. Vissza mosolyogtam, és el kezdtünk össze pakolni, hogy el induljunk a baseball –tisztásra, ahol azóta nem jártam, mióta James, és csapata üldözőbe vett.

 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak