Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az örök éjszaka fénye
Az örök éjszaka fénye : 9. fejezet

9. fejezet

El sem hiszem hogy ekkora hatással vagyok Bellára. Először érzelmi nyomorékká teszem, depresszióba esik, majd visszajövök,  lefekszem vele, és majd ki csattan az örömtől. Az eddigi életemben nem láttam még olyan örömtől, és boldogságtól sugárzó teremtést mint amilyen Bella volt az elmúlt hat napban. Így csak még gyönyörűbb, és a jókedve ragadós. Bármelyik családtagomra  ránézek csak mosolyogni látom. Ellentétben azzal, hogy  három hónapja még egyik sem mosolygott, a légkör nehéz, szomorú, fájdalmas volt, mikor Kanadában éltünk. És ezt mind miattam. A réten történteket nem bántam meg. Nem számítottam erre, de gyönyörű volt az a délután.


 

El sem hiszem hogy ekkora hatással vagyok Bellára. Először érzelmi nyomorékká teszem, depresszióba esik, majd visszajövök,  lefekszem vele, és majd ki csattan az örömtől. Az eddigi életemben nem láttam még olyan örömtől, és boldogságtól sugárzó teremtést mint amilyen Bella volt az elmúlt hat napban. Így csak még gyönyörűbb, és a jókedve ragadós. Bármelyik családtagomra ránézek csak mosolyogni látom. Ellentétben azzal, hogy  három hónapja még egyik sem mosolygott, a légkör nehéz, szomorú, fájdalmas volt, mikor Kanadában éltünk. És ezt mind miattam. A réten történteket nem bántam meg. Nem számítottam erre, de gyönyörű volt az a délután. Naplemente, gyönyör, boldogság, és erő. Igen, erő, nem hittem magamról hogy ennyire korlátozni tudom magam. Egész éjjel csak gondolkozom, Bella feje a mellkasomon pihen, barna haja szét terül a testemen, és álmában is mosolyog. Én a csillagokat nézem, sokszor nyújtottak támaszt nekem, mikor Bella nem volt velem. Pontosabban én nem voltam vele. Mindig csak ültem, és azt képzeltem hogy Bella itt van mellettem. És mikor – ha csak egy kis időre is – ki szakadtam az álmodozásaimból, hihetetlen fájdalom gyötört, hogy ordítani tudtam volna. Éreztem hogy Bella meg mozdul, kezét át vetette a hasamon és kicsit magához húzott, mire én természetesen engedelmeskedtem. Semmit nem tudnék meg tagadni tőle. Az arcára néztem, még mindig mosolygott. Próbáltam ki találni mit álmodhat, de fogalmam sem volt. Az ember nem is gondolná, milyen védtelenek is tudnak lenni a vámpírok, ha nem működik a jól meg szokott képességük. Bár az erőm, és a gyorsaságom meg maradt, nem tudok olvasni a gondolataiban, ami nem egyszer nagyon frusztráló tud lenni. De a közelsége meg nyugtató, nem érdekel hogy tudok- e olvasni a gondolataiban. A távolléte kibírhatatlan lenne ezek után. A nap már elő jött a hegyek mögül, narancssárgára festve ezzel az eget. A nap már el kezdett fel vándorolni az égen, mikor Bella ki nyitotta a szemét, egyből az én tekintetemet keresve. Csokoládébarna szeme gyönyörű volt ma is.

  • Jó reggelt, szívem – szólaltam meg halkan

Fel ült az ágyon, nyújtózkodott, nyomott az orromra egy puszit, és mi előtt ki lépett volna a szobám ajtaján meg szólalt.

  • Jó reggelt! Tíz perc, el ne menj sehová mert úgyis meg talállak – mondta mosolyogva, majd ki lépett az ajtón, és  be csukta maga után. Hallottam ahogyan nyitódik és csukódik a fürdő ajtaja. Majdnem tíz perc múlva a fürdő ajtó nyitódódott, majd egy pár másodperc múlva Bella lépett be az ajtón meg fésülködve, de nem fel öltözve. Grimaszolt.
  • Mi a baj? – kérdeztem aggódva
  • Az, hogy én négy napra pakoltam ruhát. És mivel már hat napja vendégeskedem nálatok, ki fogytam a tiszta ruhákból. – mondta, és elhúzta a száját.
  • Meg oldom. Fél perc. – mondtam, és lefelé a lépcsőn magamban mosolyogtam. Olyan aranyos volt mikor grimaszolt.
  • Alice – szóltam. Jasper társaságában ültek a tv előtt, de egyikük sem nézte. Ahogy meg hallotta a nevét egyből felém kapta a fejét.
  • Adnál Bellának ruhát? El fogtak a tiszta ruhái, mivel csak négy napra pakolt. – Láttam ahogyan fel csillan a szeme
  • Hát persze – énekelte, majd fel pattant, és fel ment a lépcsőn. Mire fel értem már próbálta a szobájába rángatni Bellát.

Közölte velem hogy várjak. Be mentem a szobámba és el indítottam a Clair De Lune –t. Azt a számot amit akkor hallgattunk, mikor Bella először itt járt nálunk. Kellemes emlékeket csalt elő ez a szám, és ezen mosolyognom kellett. Körülbelül húsz perc után hallottam Alice szobájának ajtatját nyitódni.

  • Alice, röhejesen nézek ki – panaszkodott Bella
  • Senki nem néz ki röhejesen akit én öltöztetek fel – válaszolta

Ki mentem és meg láttam Bellát. Gyönyörű volt. Égszínkék blúz, és egy divatos farmer volt rajta.

  • Látod, mondtam hogy tetszeni fog neki – mondta Alice az arckifejezésemet látva, egy önelégült mosoly kíséretében.
  • Gyönyörű vagy, és te egyébként sem tudnál röhejesen ki nézni. – mondtam még mindig el ámulva.
  • Köszönöm – mondta Bella szégyenlősen, majd az arcán vörös foltok jelentek meg

Hirtelen Alice keze le hullott Bella vállairól, a tekintete üres lett. Néztem a látomást.

Egy vörös hajú macskaszerű  nő próbálja Bellát meg ölni.

  • Mi történt? – kérdezte Bella aggódva, de én és Alice sem tudtunk meg szólalni.
  • Valaki mondjon már valaki valamit! – a hangjában most félelmet hallottam.

Fél másodperc alatt Bella mellett termettem, óvóan át ölelve egész testét.

  • Victoria – szólalt meg Alice, a hangja rémült.
  • Bántani akar, meg akar ölni, ugye? – kérdezte Bella már kétségbe esve.
  • Bánatani akar, de egy újjal sem érhet hozzád, ezt garantálom. – mondtam, és még jobban magamhoz szorítottam az életem egyetlen értelmét.

Az nap senki nem ment sehová, mindenki a nappaliban ült. Mikor elmondtuk Carlisle –nak ő ésszerűen el kezdett gondolkodni, ami nekem nem ment. Én csak Bella védelmére tudtam gondolni.

  • Alice, nem láttad hogy kivel jön, vagy más részletet az elmondottakon kívül? – szólalt meg Carlisle
  • Nem, csak amit elmondtam. Bella és Victoria egyedül vannak egy mezőn. Victoria felsőbbrendűen mosolyog. – mondta Alice, a hangja még mindig kétségbe esett.
  • Rendben. Bellát mostantól állandó védelem alatt tartjuk. Beszélnünk kell Charlieval, hogy had maradjon nálunk, még ez le nem zárul. Majd ki találunk valamit, most Bella biztonsága a legfontosabb. – mondta a fogadott apám.
  • Egy percre sem engedlek el – suttogtam Bellának. A karjaimban volt, és rémült szemekkel nézett végig a családomon. A családunkon. Remegett a félelemtől, én pedig próbáltam nyugtatni.

Ma nem mentünk fel a szobámba éjjelre. Az egész család lent ült a nappaliban, azon gondolkozva, miként változtassuk meg Alice látomását. Meg fogom ölni Victoriát, darabokra szaggatni, és elégetni az utolsó cafatig. Bella szemén nem láttam álmosságot. Bár én sem nagyon tudnék aludni emberként, ha tudnám hogy egy őrült, mindenre elszánt vámpír üldöz, és meg akar ölni. De Bella nem a saját biztonsága miatt aggódott. A mienkért, a fogadott családjáéért, és legfőképpen az enyémért. Hiába tudja, hogy milyen erősek vagyunk, hiába bízik meg bennünk annyira, még is miattunk aggódik. El mondtuk neki már százszor, hogy meg tudjuk védeni magunkat ő mégis azon idegeskedik, hogy mi lesz ha egyikünknek baja esik.

  • Bella, mi meg tudjuk védeni magunkat, nem kell minket félteni. És magad miatt sem aggódj, minden bizonnyal el fogjuk intézni Victoriát. – hallottam, és nem hittem a fülemnek.

Rosalie nyugtatta Bellát. Rá néztem az ölemben fekvő mennyasszonyomra, és a szemében most döbbenetet láttam. Rosalie mióta kedves Bellával? Úgy néz ki el fogadja, és ennek nagyon örültem. Éreztem hogy ez valaminek a kezdete lesz.

  • Végül is minek tegyem még ennél rosszabbra számára? – gondolta Rosalie, és ezt nem nekem szánta.

- Uhm, köszi Rosalie –  mondta Bella, még mindig döbbenten, majd láttam ahogyan le csukódnak a szemei, és mély álomba zuhan. Az ölemben aludt, de most nem mosolygott. Egész éjjel forgolódott, és én nagyon aggódtam érte.

 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak