Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az örök éjszaka fénye
Az örök éjszaka fénye : 10. fejezet

10. fejezet

Victoria engem akar. És biztos vagyok benne hogy nem  csak szimplán  megölni. Megkínozni, hogy még jobban fájjon. James elvesztését akarja megtorolni, azt hogy Edward megölte a társát. És mi van ha Edwardnak valami baja lesz? Azt nem élném túl. Vagy bármelyik családtagnak. Nem bocsátanám meg magamnak ha bármelyiküknek baja esne, ráadásul miattam. Edward mindig azt mondja hogy miatta ne aggódjak, nekik semmi bajuk nem lesz, megtudják védeni magukat, és el fogják intézni Victoriát. Az életemet adnám, hogy Edward élhessen. Egy olyan világban, amelyben ő nem létezik értelmetlen lenne az élet, még ha én meg is haltam. Alice annyi újat látott hogy esik az eső a réten ahol vagyunk, és Edward ahogyan látta a látomást, szerinte mindez a mi rétünkön történik majd meg.


 

Victoria engem akar. És biztos vagyok benne hogy nem  csak szimplán  megölni. Megkínozni, hogy még jobban fájjon. James elvesztését akarja megtorolni, azt hogy Edward meölte a társát. És mi van ha Edwardnak valami baja lesz? Azt nem élném túl. Vagy bármelyik családtagnak. Nem bocsátanám meg magamnak ha bár melyiküknek baja esne, ráadásul miattam. Edward mindig azt mondja hogy miatta ne aggódjak, nekik semmi bajuk nem lesz, megtudják védeni magukat, és el fogják intézni Victoriát. Az életemet adnám, hogy Edward élhessen. Egy olyan világban, amelyben ő nem létezik értelmetlen lenne az élet, még ha én meg is haltam. Alice annyi újat látott hogy esik az eső a réten ahol vagyunk, és Edward ahogyan látta a látomást, szerinte mindez a mi rétünkön történik majd meg. De egy a baj: Forksban mikor nem esik? Nem tudtunk meg semmi újat ezen kívül. Edward azt mondta hogy tartsuk távol magunkat attól a réttől egy időre. Egyet értek vele. Mi van ha ketten vagyunk, és Edwardra támad, és én nem leszek képe meg védeni őt? Edward karjaiban feküdtem rémülten a Cullen család nappalijában. Újra. Charlie- tól Carlisle el kért, nem tudom milyen indokkal. Minden este itt aludtam el, a szerelmem karjaiban, kétségek között. Az elmúlt egy hétben Rosalie kedves volt velem, aminek örültem, de nem tudtam mire vélni. Nem volt még alkalmam Edwardtól meg kérdezni hogy mitől van ez.

    - De mitől félünk, hisz heten vagyunk? Ő pedig egyedül, ha minden igaz. Simán el intézzük! – mondta Emmett jó kedvűen. Csak ő látta izgalmasnak ezt a helyzetet.

    - Emmett, ez Bella számára nagyon veszélyes. – szólt halk hangon Esme.

    - Victoria elég okos, hogy ki eszeljen valamit. Nem akarok senkire rá ijeszteni, de mindenki nagyon legyen résen, és minden egyes másodpercben valakinek figyelnie kell Bellára, ha Edward vadászna – szólalt meg Carlisle

    - Én nem megyek sehová! – csattant fel Edward

    - Fiam, ha nem vadászol el gyengülsz, és nem lesz elég erőd Bella meg védésére – mondta Carlilse szelíd, nyugtató hangon

    - Rendben, de csak a közeli erdőbe, most nem nagyon tud érdekelni a vad állomány – mondta Edward. A szeme már majdnem folyékony ónix, csak egy vagy két árnyalat hiányzott, hogy a éj fekete legyen.

    - Ed, holnap menj el vadászni, addig mi hatan tudunk Bellára vigyázni. – szólalt meg Alice

    - Jó, este el megyek, és ahogy tudok jövök vissza. De úgy vigyázzatok rá, mint a szemetek fényére.

    - Úgy lesz, ne aggódj - nyugtatta Carlisle

Egy réten voltam. A mi rétünkön. Egyik pillanatban Edward mellettem feküdt, majd el tűnt, és pedig rémülten néztem körbe.

    - Edward! – ordítottam, de nem érkezett válasz

    - Edward! – próbálkoztam még egyszer, de senkit nem láttam.

Egyszer csak meg jelent Victoria, mellette két, számomra ismeretlen vámpír.

Én egyre csak Edward nevét ordítottam, Victoria el törte a kezem, és a lábaim. És én csak a számomra a világot jelentő nevet kiabáltam.

    - Edward! – most már zokogtam, és csak a félelmet éreztem, hogy mi van ha Edwarddal történt valami. Hirtelen mérhetetlen fájdalom hasított a tarkómba, majd arra lettem figyelmes, hogy valaki a nevemet ismételgeti rémülten, és a vállamat rázogatja.

    - Bella! Bella, mi történt? Jól vagy? Itt vagyok, ne félj! – Edward rémült hangját hallottam, és most már nem a rázogatott, a keze a vállamon pihent, majd magához vont. Elő törtek a könnyeim, és csak zokogtam.

    - Semmi baj, itt vagyok Bella, itt vagyok, biztonságban vagy. – suttogta Edward, és én nem tudtam abba hagyni a sírást.

Körülbelül fél óra el teltével kiürültek a könny csatornáim, Alice hozott egy pohár vizet, és le ült mellém.

    - Mit álmodtál? – kérdezte halk, csilingelő hangon.

    - Ott voltunk a réten Edwarddal, egyszer csak el tűnt, és én csak a nevét ordibáltam, Victoria el törte a vég tagjaimat, de én attól féltem hogy Edwardnak valami baja esik. Aztán el kezdtem sírni, és arra ébredtem hogy szólongattok, és hogy Edward rázza a vállam. – hadartam, de nem törtek elő újra a könnyeim. Nem is vettem észre, hogy mennyire szomjas vagyok, csak miután meg ittam az egész pohár vizet.

    - Itt vagyok, senki nem bánthat. – suttogta Edward

Szorosabban hozzá bújtam, és át karoltam a nyakát. Ő is szorított az ölelésen. A fejem iszonyúan hasogatott. Sokáig ültünk így.

    - Carlisle, adnál valami fejfájás csillapítót? Iszonyúan hasogat… - szólaltam meg hosszú csend után, még mindig Edward ölében ülve.

    - Természetesen, fél perc és jövök. – és el is tűnt. Nem telt bele tizenöt másodperc, és meg jelent a lépcső tetején egy gyógyszeres dobozzal.

    - Tessék – mondta, és a kezembe adott egy pirulát, Alice pedig egy újabb pohár vízzel kínált. El kezdett múlni a fej fájás, és szépen lassan el álmosodtam. Álom nélkül aludtam, és ki pihenve keltem Edward karjaiban.

    - Jó reggelt – mondta halkan. Fel néztem az ajtó fölötti fali órára. Reggel kilencet mutatott.

    - Nagyon békésen aludtál, én közben el mentem vadászni.

    - Jó reggelt – mondtam, a hangom álmos. Fel ültem, kinyújtózkodtam, és kértem tíz perc emberi időt.

    - Rendben, de Alice veled megy. – mondta Edward, ellenkezést nem tűrő, szigorú szemekkel.

    - Jól van. – mondtam, és el indultam fel a lépcsőn. Alice hang nélkül követett, és be jött velem a fürdőbe is.

Mikor fel öltöztem – pontosabban Alice fel öltöztetett – meg fésülködtem, meg mostam a fogam és az arcom. Vissza mentünk a nappaliba, és megint reggeli illatát éreztem, ami be csalt a konyhába. Az asztal meg terítve, rajta egy adag pirítóssal, és vajjal.

    - Köszönöm, Esme – néztem rá őszintén mosolyogva

    - Ez csak természetes, édesem – válaszolt kedvesen, és le ült az asztalhoz velem szemben

    - Tényleg nem kell féltened minket. – mondta

    - De nem tudom ki verni ezt a fejemből...

    - Meg tudjuk védeni magunkat, heten vagyunk, Victoria egyedül, legalábbis Alice látomásai szerint. Nem lesz semmi baj. – nyugtatott kedves, anyai hangon.

    - Látom nagyon otthon érzed magad itt, ennek nagyon örülök – mondta még mindig ugyan azon a hangon.

    - Igen, és hálás vagyok nektek ezért – válaszoltam én is mosolyogva

    - Semmiség kedvesem – mondta

Mikor meg ettem a reggelimet újra a nappaliban ültünk, és a levegő kicsit önfeledtebb volt. Gondolom Jasper be vetette a képességeit. Jobban éreztem magam mint bár mikor, a látomás óta,és hálás voltam neki ezért. Mindenki nagyon rendes volt velem és Jaspert, és Rosaliet is közelebb éreztem magamhoz mint eddig bár mikor.

 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak