Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Stars of the Future
Stars of the Future : 9. rész

9. rész

Alice piszok nagy sebességgel vetette magát bele az előkészületekbe. A keresztelőt Nessiéknél tartjuk meg, így mind a farkasok, mind mi ott lehetünk, remélem veszekedés nélkül. Nagyon kiborító volt ez a három nap, amíg Alice távol volt. Az egész család úgy viselkedett, mint akiből kiszívtak minden életerőt. És igen, pont ezt tette Alice.


Alice piszok nagy sebességgel vetette magát bele az előkészületekbe. A keresztelőt Nessiéknél tartjuk meg, így mind a farkasok, mind mi ott lehetünk, remélem veszekedés nélkül. Nagyon kiborító volt ez a három nap, amíg Alice távol volt. Az egész család úgy viselkedett, mint akiből kiszívtak minden életerőt. És igen, pont ezt tette Alice. Ő az, aki folyton boldog és mosolyog, énekel, ha vicces képet lát, ami be fog következni, magában is képes kacagni, és ez a kacaj mindenkit jókedvre derít. Most viszont, tényleg olyanok voltunk, mint amilyennek először hittem a vámpírokat. Emett megpróbálta oldani a hangulatot, folyton poénokat mesélt, de senki nem tudott nevetni. Így fogta magát, és elhúzott Rosalievel együtt.

Jaspert volt a legrosszabb látni. Vagyis nem láttuk, mert mióta Alice elment, ki sem mozdult a szobából. Közben Nessie elmondta Jacobnak is a történteket, aki nagyon megharagudott rá és persze rám is, hogy nem voltunk képesek elmondani neki, amikor ő az apja.

Így Jacob se ment haza két napig, valahol farkasként megszállt az erdőben. Én, pedig Nessievel voltam és vigasztaltam, -bár soha nem voltam jó ilyenekbe-, így csak azt hajtogattam, ne aggódjon, úgyse bírja ki sokáig nélküle Jake. Amikor visszaért, én is visszamentem Edwardhoz, aki már nagyon hiányolt 2 nap után. Ő nem haragudott, soha nem haragszik rám, bármit is tennék.

Esme a harmadik napon nem bírta tovább és felment Jasperhez, aki már nem volt ott. Mindannyian a keresésére indultunk, de a tengernél elvesztettük a szagot. A család teljesen szét akart hullani, már én is így éreztem, amikor Nessie átjött, így kicsit megnyugodtam az unokámmal a kezemben. Úgy látszott, Esmére is nyugtatólag hatott Spinny, így kézből kézbe adtuk.

Már esteledett, amikor be akartunk jönni a rétről. Annyira szép idő volt, hogy kimentünk egy kicsit játszani. Mindenki felugrott, amikor megéreztük a szagot. Alice volt az, Jasperrel kéz a kézben jöttek vissza. Nessie sírógörcsöt kapott és odarohant, majd Alice nyakába ugrott.

-Alice! Alice! Ne haragudj. Szeretlek. Nagyon sajnálom. –szaladt oda hozzá Renesmee.

-Nyugi Nessie. Semmi gond nincsen. Nem is tudnék rád haragudni. –ölelte meg Alice.

-Szia Alice! Tudod, nagyon hiányoztál, ilyet ne tegyél még egyszer!! –szóltam rá parancsolóan. Tényleg nagyon hiányzott. A legjobb barátnőm lett, mindent megbeszéltünk, amikor pedig szükségünk lett volna egymásra lelécelt.

-Igen is. Te is hiányoztál Bella. Sajnálom, hogy ilyet tettem.. –mondta, és lehajtotta a fejét.

-Megértelek. Ez nem mindennapi hír, amit ha meghallasz, lehet, hogy rosszul érint, de nem törődsz vele. Gyere be, nehogy elszaladj megint nekem! –fogtam meg a kezét.

Amikor bementünk, Spinny még aludt a kiságyban, amit vettünk neki Edwarddal a múlthéten. Kézzel faragott fenyőfából készült kis ágy volt. Amikor bementünk a boltba, rögtön kiszúrtam, és el is hoztuk.

Alice rögtön melléült, sóhajtott egy nagyot, és megsimogatta. Nagyon nehéz lehet most neki, ezt mindenki érezte, de főként Jasper, aki a sok fájdalomtól kínzott arccal ült le Alice mellé.

-Nem kell ideülnöd, ne szenvedj! Menj fel a szobába, mindjárt megyek én is. –mondta Alice, de közben le sem vette a fejét Crispinről.

-Jobban szenvedtem, amikor nem voltál velem. De inkább felmegyek a szobába és megvárlak. –szólt Jasper és kuncogva felsietett.

Spinny elkezdett mocorogni, majd ásított egy nagyot, és mosolyogva kinyitotta a szemeit. Elkezdett kapálózni Alice felé, hogy vegye fel. Erre mindenki kíváncsian Alicere nézett, aki most megszeppent, mint egy kiskutya.

-Gyerünk! Vedd fel bátran. Hiszen a tiéd is egy szinten. –vette fel Nessie a gyereket, majd odanyújtotta Alicenek.

-Én. Nem merem. Olyan törékeny, törékenyebb, mint te voltál. –mondta, és elkezdte rágcsálni a körmeit.

-Jajj, bízz magadban egy kicsit! Ha nem akarod, ne mis fogod bántani! –unszoltam.

-Hát jó. Akkor add ide, de ha valami gond lesz, soha nem bocsátom meg magamnak. –sóhajtott, és kinyújtotta a kezét.

-Jól áll a kezedben. –mondta Rosalie, aki kéz a kézben jött be Emettel az ajtón.

-Jó, hogy visszajöttél hugi. Olyan volt a hangulat, mint egy hullaházban. –kopogtatta meg a fejét Emmett.

-Vigyázz! Még megijeszted. Szia kicsi Crispin. Én kis uno.. Keresztgyerekem.

-De hogy ijed meg. Engem szeretnek a gyerekek. Ugye kis fickó?! –mondta Emmett, és megcsikizte Spinnyt, aki hangos sírással jelezte, hogy nincs ínyére a dolog.

-Na tessék! Ennyire szeretnek téged a gyerekek. –nevetette el magát Alice.

Az egész éjszakát Alice kezében tölthette Spinny, és bár Alice nem látta, Jasper a második lépcsőfokról nézte őket, mint egy boldog apuka.

-Azt hiszem ideje mennünk. Éhes a kicsi! Gyere Nessie! –rontott be Jacob a házba, reggel nyolc körül.

-Neked is, szia. Amúgy meg azt még elviselem, hogy örökbe fogadtátok, mert ez így jó, hogy a közelemben lehet. De az, hogy még meg se engeded, hogy itt legyen Nessie és ő, már túlzás. –mondta Alice morogva.

-Álljunk csak meg! –tette fel Jacob a kezeit. –Én nem azt mondtam, hogy nem láthatod. De az egész éjszakát itt töltötték, és végre visszamehetünk a házunkba is. A családommal akarok lenni.

-Rendben. De egyszer hallom, vagy látom azt, hogy nem engeded, hogy idejöjjenek, nagyon megbánod! –adta át a kicsit Nessienek Alice.

-Hidd el ilyen nem lesz, mert van saját döntésem, és ez pont olyan, amibe nem szólhat bele! Sziasztok! –mondta Nessie és mindenkinek egy puszit nyomott az arcára.

-Sziasztok! –mondta mindenki egyszerre, amin jót nevettünk.

-Nem értem. Alice miért látod még mindig azt, hogy mi harcolunk a farkasokkal? –nincs is rá  semmi okunk, szólt Edward, és megfogta a fejét, mintha fejfájás gyötörné.

-Hidd el Edward én sem. Csak még mindig ugyanazt a képet látom. Bella középen, mi meg egymással szemben. És hiába próbálom megfejteni, egyszerűen még nem jött el az ideje, hogy megtudjuk. –sóhajtott Alice. –Én viszont most megyek, és megszervezem a keresztelőt. Bella neked velem kell jönnöd. Carlisle akarsz a pap lenni? Hát persze, hogy te leszel. Szerezd be az engedélyt meg a ruhákat. Rose rád bízom a ruhákat. Spinnynek viszont én választom ki. Emmett te menj Rosalie-val, úgyis meg akartatok beszélni valamit. –kacsintott Emmettre aki egy „kinyírlak” jelet mutatott neki. –Edward te meg Esme keressetek egy helyszínt, vagy nem is azt majd én akarom. Viszont vendéglista kellene. Írjátok össze. –mi megyünk is, sziasztok!

-És velem mi lesz? –jött le bánatosan Jasper a lépcsőn.

-Te majd megkapod a magadét, ha hazajöttem. –nevette el magát Alice.

-Ezt mondtad este is. De rendben kapsz még egy esélyt, szeretlek! –ment fel ismét a szobába Jasper.

-Alice, kicsim, annyira jó, hogy újra itt vagy, és vidám vagy. Ez hiányzott az életemből, három majdnem teljes napig. –ölelte át Esme.

-Én is szeretlek Mami. –de most mennünk kell, mert két nap múlva keresztelő. –ölelte vissza Alice.

Úgy látszik minden visszatért a régi kerékvágásba. Visszatért az egész család, újra egy egészet alkottunk. Jövő héttől az iskola is elkezdődik, ahová ismét visszatér a rejtélyes Cullen család, kibővülve Nessievel és velem. A gondolatokból, egy ismerős arc észrevétele zökkentett ki. Nagyon emlékeztetett valakire, de úgy látszik ő is ugyanúgy észrevett, és elgondolkozott ki vagyok én. Hmm. Nem érdekes, gondoltam magamban, amikor elhajtottunk mellette, és ismét Alicere figyeltem, aki folyamatosan a keresztelőről beszélt.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak