Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kártyán nyert szerelem
Kártyán nyert szerelem : 28. - 29. fejezet

28. - 29. fejezet

Daniel futás közben azon gondolkozott, amit Edward mondott. „Mondjuk úgy, hogy véletlenül nem rejtették vissza elég jól a bejáratot.” Hogy értette ezt Edward? Ezek szerint a Volturi emberei valamiért Angliában jártak? Hiszen sosem hagyják el Olaszországot, ha nem muszáj. Ha valaki elhagyja Volterrát annak nagyon nyomós oka van. Ezek szerint valakit keresnek. Nem közülük valót keresnek, mert arról mindig hallani a pletykákat, hogyha egy Volturi eltűnik. Bár erre talán összesen egyszer volt példa, úgy hallottam – gondolkozott Daniel, azután pedig megtorpant, mert rátört a felismerés.  


Daniel futás közben azon gondolkozott, amit Edward mondott. „Mondjuk úgy, hogy véletlenül nem rejtették vissza elég jól a bejáratot.” Hogy értette ezt Edward? Ezek szerint a Volturi emberei valamiért Angliában jártak? Hiszen sosem hagyják el Olaszországot, ha nem muszáj. Ha valaki elhagyja Volterrát annak nagyon nyomós oka van. Ezek szerint valakit keresnek. Nem közülük valót keresnek, mert arról mindig hallani a pletykákat, hogyha egy Volturi eltűnik. Bár erre talán összesen egyszer volt példa, úgy hallottam – gondolkozott Daniel, azután pedig megtorpant, mert rátört a felismerés.  

-         Te jó Isten. Az a két vámpír a Volturihoz tartozott? Mit kerestek itt? Vajon mit akartak azoktól a vámpíroktól? Jesszusom, akkor biztosan az a vámpír kellett nekik, amelyik elviharzott. A lány nem hagyta, hogy széttépjem. Vajon mit követett el? De ha nem akarták, hogy bántsam, akkor ez nem ítélet végrehajtás volt, hanem valami más. Csak el akarták kapni. Ez felettébb különös. A Volturi a nagy mészárlások óta ki sem dugta az orrát Volterrából, most meg kiküldenek két embert is, hogy keressenek meg valakit. Vajon Edward megtudott valamit? Biztosan olvasott a gondolataikban. Majd ha odaértem megkérdezem tőle. Biztos többet tud, mint amennyit én.

Daniel fejében továbbra is az a kérdést visszhangzott, hogy vajon mit akartak attól a vámpírtól. Szélsebesen rohant az erdő felé, ahol Edwarddal találkoznia kellett. Amikor odaért Edward egy fának támaszkodott és elmosolyodott.

-         Vadásztál is közben, hogy ennyi ideig tartott? – kérdezte Edward nevetve.

-         Ez nem vicces, csak eszembe jutott pár dolog út közben és megálltam gondolkodni egy kicsit – mondta Daniel és közben morcosan nézett a fának támaszkodóra.

-         Értem. És jutottál valamire?

-         Miért kérdezed, ha már úgy is kikutakodtad a válaszokat? Most is itt vagy bent. Igaz? – kérdezte Daniel és a homlokára mutatott.

-         Igen, sajnálom. Tanuld meg Mariontól, hogy hogyan rejtheted el a gondolataid, hogyha zavar – vigyorgott Edward.

-         Nem azt mondtam, hogy zavar. Azt mondom, hogy ne játszadozz velem. Szóval mit tudtál meg arról a két vámpírról? Úgyis tudod, hogy erre vagyok kíváncsi – mondta Daniel és leült egy kidőlt fára.

-         Őszintén szólva, meglehetősen bosszantó a helyzet, mert nem tudtam meg szinte semmit – mondta Edward egy kicsit elszomorodva.

-         Mi? – döbbent meg Daniel. – Nem hallgattad ki a gondolataikat?

-         De igen, csakhogy semmilyen lényeges információ nem szivárgott ki a gondolataikból.

-         Lehet, hogy tudták mi a képességed?

-         Nem hiszem, szerintem csak nagyon koncentráltak. Elég különösek voltak, mintha az egész vámpírvilág sorsa tőlük függött volna – gondolkozott el Edward.

-         Ezt meg, hogy érted? – kérdezte Daniel kíváncsian.

-         Ameddig együtt voltam velük csak azt visszhangozták gondolatban, hogy „nem állhatunk meg a cél előtt. Végre megtaláltuk. Vissza kell vinnünk. Csak az igazság számít. Valószínűleg átvert minket” – idézte Edward a gondolatokat.

-         Ez nagyon furcsa. Vajon miféle átverésről beszélhettek? – kérdezte Daniel kíváncsian.

-         Fogalmam sincs. A férfi, amikor nem ezekre gondolt, akkor csakis arra, hogy sértetlenül kell hazavinnie azt a lányt. Annyi biztos, hogy mérhetetlenül tisztelte azt a nőt, úgyhogy valami magas rangú személy lehet – mondta Edward határozottan.

-         Jó lenne tudni, hogy mi is a céljuk. Biztosan nagyon fontos ügy, hogyha nem elég, hogy Volturik hagyták el miatta Volterrát, de ráadásul még magas rangú is – tűnődött Daniel.

-         Tanuld meg Daniel, hogy a Volturi lehet, hogy nagyon bölcsnek és igazságosnak képzeli magát, de ők is csak vámpírok! Ne érezd magad náluk alacsonyabb rendűnek. Bármilyen hihetetlen olykor még ők is tévednek! Magas rangú volt a nő vagy sem, elmentek és jobb is így – csattant fel Edward. Istenem, ezt most hangosan is kimondtam? Te jó ég. Idióta! Ezt nem kellett volna. De már olyan régóta kikívánkozott belőlem. El kell simítanom ezt a kirohanást, még mielőtt gyanússá válnék – gondolta Edward.

-         Sajnálom, Edward! Nem akartalak megbántani – hajtotta le a fejét Daniel bűnbánóan. Vajon, miért lett ilyen ideges? Talán valami rosszat mondtam?Edwardra nem jellemzőek az ilyesfajta érzelmi kitörések – gondolkodott el Daniel.

-         Nem, én sajnálom Daniel. Értsd meg, hogy szerintem azért, mert ők a fajunk vezetői, attól még nem kell valami felsőbbrendű lényként gondolni rájuk.

-         Rendben, megértettem. Kérdezhetek valamit?

-         Persze. Kérdezz nyugodtan – mosolyodott el Edward.

-         Mit mondtak, amikor utolérted őket? Miért mentek el csak úgy szó nélkül?

-         Nem mondtak semmit, mert nem értem utol őket a tenger előtt, oda pedig nem akartam követni őket. Ms. Swan biztonsága most fontosabb, mint egy magyarázat arra, hogy miért hagytak itt minket szó nélkül – mondta Edward nyugodtan.

-         Mi? Leráztak téged? Hogyan csinálták? Hiszen nálad gyorsabb vámpírral még sosem találkoztam, és az a férfi sérült is volt – döbbent meg Daniel.

-         Igazság szerint már nem volt sérült. Két medve után már elég jól nézett ki, már csak néhány sebe volt, de a csontjai összeforrtak. Már a harmadikat kezdte, a nővel, amikor elmentem egy negyedikért, mert meglehetősen szomjasnak tűntek, mire visszajöttem már nem voltak sehol. Őszintén szólva nem figyeltem a gondolataikat, mert nem gondoltam volna, hogy fogják magukat és elmennek. Csak a vadászatra koncentráltam – magyarázkodott Edward.

Ekkor Daniel hatalmas hahotában tört ki és Edwardnak először fogalma sem volt, hogy mi történt vele, ezért elkezdett egy kicsit kutakodni a fejében.

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan nézhetett ki két Volturi, amikor medvével oltja a szomját. Még életemben nem hallottam ilyesmiről. Volturik, amint Edward szigorú intelmei miatt megtántorodnak, és szó nélkül medvét isznak. Ezt meg kellett volna valahogyan örökíteni az utókor számára, mert ilyen soha többé nem fog történni ez szinte biztos – gondolta Daniel aki már a földön feküdt a nevetéstől. Ezt már Edward sem bírta tovább. Látta Daniel fejében az elképzelt képet arról, ahogy „vendégeik” a medvéből isznak fintorogva. Ekkor Edwardból is kitört a nevetés, amikor néhány perc múlva végre alábbhagyott a jókedvük eszükbe jutott, hogy Isabella és Marion már biztos nagyon aggódik értük, hogy mi történhetett. Úgyhogy gyorsan elrejtették a titkos járatot és elindultak a Swan kastély felé, hogy megnyugtassák az ottaniakat. Útközben Edward elcsípte Daniel gondolatait Marionról, és mosolyogva hallgatta őket egészen a kastélyig. Amikor megálltak a kastélynál Edward nem bírta megállni és megállította Danielt mielőtt még beértek volna, hogy Marion még véletlenül se hallja.

-         Daniel? – mondta Edward és rámosolygott a férfira.

-         Tessék? Valami baj van? – kérdezte Daniel.

-         Nem, baj az nincs – vigyorgott Edward.

-         Akkor meg mi történt. Miért mosolyogsz így? – döbbent meg Daniel.

-         Miért nem mondod meg Marionnak, hogy nagyon kedveled? – kérdezte Edward.

-         Hogy mi? Nem mondod komolyan, hogy még futás közben is kihallgattad a gondolataimat? – háborodott fel Daniel.

-         Bocsánat. Esküszöm, hogy most nem volt szándékos, de szinte kiabáltál gondolatban a boldogságtól, hogy nemsokára megint láthatod őt – mondta Edward bűnbánóan.

-         Megbocsátok egy feltétellel – mondta Daniel szigorúan.

-         Mi lenne az? – kérdezte Edward sürgetően.

-         Nem mondhatod el neki, hogy tetszik. Soha. Megértetted? Komolyan mondom, nem akarom, hogy megtudja.

-         Miért nem? Marion nagyon kedves lány, és nem hiszem, hogy ne kedvelne téged. Vagy összevesztél vele valamiért? Mert néha nagyon idegesítő tud lenni.

-         Nem erről van szó. Csak tudod, ismerik az egész életemet hála neked. Ezért még megfizetsz egyébként – intett Edward felé figyelmeztetően. – Nem hiszem, hogy jobban meg akarna ismerni egy ilyen alakot, mint én – mondta lesütött szemekkel.

-         Ezt meg, hogy érted pontosan? – kérdezte Edward.

-         Mi az még nem olvastad ki a fejemből? – döbbent meg Daniel.

-         Nem, mert tudom, hogy nem szereted, amikor azt csinálom és most egyébként is beszélgetünk, úgyhogy inkább megvárom, amíg elmondod. Persze csak ha elmondod, ha nem akkor kiolvasom a fejedből, mert nem értelek.

-         Tudod Marion olyan tiszta és ártatlan. Sosem bántott embereket és annyira közvetlen és kedves. Tudom, hogy jobbat érdemel, mint én – mondta lesütött szemekkel.

-         Most egészen olyan voltál, mint én régen – mosolygott Edward.

-         Ezt most én nem értettem. Elmagyaráznád? – kíváncsiskodott Daniel.

-         Tudod régen én is mindig azt hittem, hogy nem érdemlem meg a boldogságot, és ezért nem találom meg a páromat – mondta Edward.

-         De most megtaláltad az igazit, ha jól sejtem – mosolygott Daniel.

-         Én is azt hiszem, és ez a lényeg. Nem az számít, hogy mennyit kellett várnom rá, hanem az, hogy végre velem van. Szerintem Marion és te jól összeilletek, de nem ismerem Marion érzéseit. Ha akarod, akkor viszont lehet, hogy sikerülne megtudnom pár dolgot az érzéseiről – vigyorgott Edward.

-         Mégis hogyan tudnál meg bármit is? Hiszen azt mondtad, hogy állandóan a görög ABC-t ismételgeti, ha a közelébe érsz, vagy a saját kis szerzeményeit – nevetett Daniel.

-         Igen, ez tényleg így van, de történetesen nagyon jól ismerem a legjobb barátnőjét, akinek valószínűleg mindent elmond – vigyorodott el Edward.

-         Mégis, hogyan akarod kiolvasni Ms. Swan gondolataiból, hogy mi a véleménye rólam Marionnak? Nem hiszem, hogy éppen az én sorsom foglalkoztatná, amikor kettesben vagytok. Egyébként sem lenne tisztességes – mondta Daniel.

-         Igazából csak arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, és ha akar válaszol, ha nem, akkor nem. Egyébként Ms. Swan valamiért kivétel a képességem alól. Nem látok a fejébe, és nem tudom, hogy miért nem, de elég bosszantó. Bár azt hiszem, hogy lassan kezdek hozzászokni.

-         Nos, hogyha válaszol a kérdésedre, akkor örömmel vennék egy kis segítséget arról, hogy mit gondol rólam Marion – mosolygott Daniel.

-         Rendben, akkor ezt megbeszéltük – mosolygott Edward is. – Akkor most menjünk és mondjuk el, hogy a látogatóink mégsem jönnek. Igazság szerint egy kicsit így nyugodtabb vagyok. Nem tudom, hogy meddig tudtam volna őket medvén tartani. Nem nagyon ízlett nekik attól tartok – kuncogott Edward.

-         Igen, megértelek. Azon viszont nagyon meglepődtem, hogy senki nem menekült el sikoltozva a kastélyból, amikor megtudták, hogy kiket akarunk ide hozni. Sőt még kedvesek is voltak. Egészen hihetetlenek az itt élők. Eddig engem még senki nem kedvelt, de ezek az emberek olyan kedvesek hozzám.

-         Igen, engem is nagyon meglepett az, ahogy fogadtak, amikor megérkeztem – mosolygott Edward. – Ne izgulj, gyorsan hozzá lehet szokni – mondta Edward vigyorogva.

Edward és Daniel elindultak Isabella szobája felé, mert sejtették, hogy a két lány ott tartózkodik, mint mindig, amikor egy kicsit kettesben maradnak. Mindig kihasználják a lehetőséget egy kis csevelyre. Amikor az ajtó elé értek bekopogtattak és vártak, hogy a lányok beengedjék őket.

 

29. fejezet

Amikor a lányok meghallották a kopogtatást, nagyon megörültek, és azonnal beinvitálták a két férfit az ajtó túloldaláról.

-         Szabad! – kiáltott ki Isabella.

Az ajtó kinyílt és Edward belépett rajta Daniellel az oldalán. A lányok kérdő tekintettel figyelték a két a férfit, de meg is könnyebbültek, hogy mindketten itt vannak teljesen épségben.

-         Hol van a két vendég? – kérdezte Isabella kíváncsian. – Már a vendégszobában?

-         Nem, kisasszony. Nem jöttek velünk ide. Folytatták az útjukat – válaszolta Edward.

-         De hiszen azt mondtad, hogy súlyosan megsérült – lepődött meg Marion és Daniel felé fordult.

-         Igen, valóban súlyosak voltak a sérülései, de Edward sokat vadászott nekik, így gyorsan meggyógyult – mondta Daniel Marionnak.

-         Nos, akkor remélem, hogy rendben elérik a helyet ahová tartottak – mondta Isabella őszintén.

-         Ebben biztos lehet. Nem lesz semmi bajuk, most már jól vannak és hazafele tartanak azt hiszem – mondta Edward.

-         Honnan jöttek? – kérdezte Marion.

-         Nos, nem vagyok biztos benne, mert nem ők mondták, de azt hiszem, hogy Volterrából – mondta Edward.

-         Tessék? – döbbent meg Marion.

-         Ezt úgy érti, hogy az a két vámpír abból a családból származik? – lábadt könnybe Isabella szeme, de visszatartotta a sírást.

-         Igen, kisasszony. Úgy értem – mondta Edward szomorúan.

Marion és Daniel nem igazán értették a reakciókat, de Marion úgy gondolta, hogy jobb lenne, ha kettesben hagynák őket, mert ez nyilván valami közös titok lehet, és szerette volna, hogyha meg tudják beszélni, hogy mi a baj. Edward? Marion vagyok. Szeretnéd, hogyha kettesben hagynánk titeket? Úgy érzem, hogy talán most az lenne a legjobb nektek. Persze, ha még szeretnél mondani valamit, akkor maradhatunk is – szólt Marion Edwardhoz gondolatban. Edward döbbenten fordult Marion felé, hiszen a lány nem szokott hozzá gondolatban beszélni, de jelen esetben nagyon hálás volt neki a diszkrécióért. Szóval kettesben szeretnél maradni Isabellával? – tette fel ismét a kérdést Marion. Edward hálásan nézett a lányra, és bólintott. A lány elmosolyodott, majd odalépett Daniel mellé.

-         Daniel, mit szólnál hozzá, hogyha körbenéznénk a birtokon? Csak a biztonság kedvéért – mondta Marion.

-         Ahogy gondolod. Természetesen örömmel elkísérlek – mondta gyorsan Daniel.

-         Akkor mi megyünk is. Rendben? Majd később visszajövünk – fordult Marion Isabella és Edward felé.

-         Rendben – mondta Edward és megint hálás tekintettel nézett Marionra. – Legyetek óvatosak, kérlek.

-         Természetesen. Egyébként is ketten vagyunk. Nem lesz semmi baj – mondta Daniel.

Marion megfogta Daniel kezét, és maga után húzta ki a szobából, miközben még mindig kedvesen mosolygott Edwardra és Isabellára. Amikor kiértek a szobából és becsukódott az ajtó Isabella rögtön Edwardra vetette magát és szorosan átölelte. Edward nagyon megdöbbent a hirtelen mozdulattól, de azért nagyon jól esett neki és visszaölelte a lányt.

-         Nagyon sajnálom, hogy találkoznia kellett velük. Hogy van? Minden rendben? Ugye nem keveredett bajba? Nem ismerték fel? – záporoztak a lányból a kérdések.

-         Egyre jobban, köszönöm. Ez jól esik – fúrta a fejét a lány hajába. - Nem ismertek fel, és nem keveredtem bajba. Ne féljen, kisasszony, nem miattam jöttek ide – mondta Edward gyorsan.

-         Akkor jó. Már kezdtem nagyon megijedni – motyogta Isabella a vállába.

-         Nincs semmi baj, és nem is lesz. Már elmentek, és nem jönnek vissza – nyugtatta Edward a lányt.

-         Van egy meglepetésem az Ön számára – mondta lány kicsit megnyugodva.

-         Meglepetés? Nekem? – döbbent meg Edward.

-         Igen. Remélem, hogy tetszeni fog – mosolygott rá a lány, majd az ágyhoz lépett és kivett a párnája alól egy kis csomagot.

-         Mi ez? Miért kapom? – kíváncsiskodott Edward.

-         Nyissa ki és meglátja. Azért kapja, mert szeretem – mosolygott Isabella és lábujjhegyre állt, hogy csókot nyomjon Edward szájára.

Edward visszacsókolt, majd elvette a kis csomagot, és izgatottan kinyitotta. Amikor meglátta, hogy a családja fényképe van benne egy csodálatosan szép ezüst keretben meg sem tudott szólalni a meghatottságtól. Szorosan magához húzta Isabellát és újra megcsókolta, majd magához ölelte. Így álltak még néhány percig boldogan, azután Edward megszólalt.

-         Köszönöm. Ennél szebb ajándékot még soha nem kaptam – mondta Edward és mélyen Isabella szemébe nézett.

-         Nagyon szívesen – mosolygott a lány. – Reméltem, hogy tetszeni fog.

-         Kérdeznem kell valamit Ms. Swan – mondta Edward hirtelen.

-         Mi lenne az? Bármit kérdezhet – mosolygott a lány.

-         Egy kicsit ideges vagyok – mondta Edward zavartan. - Egy pillanat és visszajövök.

Edward ebben a pillanatban kiviharzott a szobából. Isabella nem értette, hogy mi történt hirtelen. Hiszen minden rendben volt még egy perccel ezelőtt. Csak állt ott a szobában és mozdulni sem bírt a döbbenettől.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Eközben Forksban Jasper mellett hirtelen rubint fény csillant és kedvese jelent meg. Jasper boldogan elmosolyodott.

-         Kipihented magad, Kedvesem? – kérdezte gyengéden.

-         Igen, azt hiszem, hogy készen állok rá, hogy újra felkeressem Edwardot. Remélem, hogy sikerülni fog újra és nemsokára kijutunk innen – mondta Alice reménykedve.

-         Kicsim, mielőtt elindulnál megtennél valamit a kedvemért? – kérdezte Jasper.

-         Természetesen. Neked bármit – mosolygott rá Alice.

-         Kérlek, nézd meg a többieket, hogy nyugodtan alszanak-e még – mondta Jasper.

-         Rendben, de miből gondolod, hogy nem alszanak már nyugodtan? – kérdezte Alice aggódva.

-

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak