Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A Telihold Sugarai
A Telihold Sugarai : 5. fejezet

5. fejezet

(Edward szemszöge) 

Tíz év telt el, mióta Bellával összeházasodtam. Ma van az évfordulónk. Újra és  újra visszatekintve az együtt töltött közös évekre, mindig az a következtetésem, hogy életem legjobb, és legokosabb döntése volt, hogy végül vissza tértem hozzá, és nem hagytam el többé. Bellának fogalma sincs az ajándékomról, csak Alice és Emmett tudja mi az. Újra meg fogom kérni a kezét, és a saját szavaimmal fogok az oltár előtt meg esküdni, hogy soha, de soha nem fogom magára hagyni. Többet érdemel azoknál a régi szavaknál, melyeket minden esküvőn eldarál a pap. A saját gondolataimat fogom neki ott el mondani neki.


(Edward szemszöge) 

Tíz év telt el, mióta Bellával összeházasodtam. Ma van az évfordulónk. Újra és  újra visszatekintve az együtt töltött közös évekre, mindig az a következtetésem, hogy életem legjobb, és legokosabb döntése volt, hogy végül visszatértem hozzá, és nem hagytam el többé. Bellának fogalma sincs az ajándékomról, csak Alice és Emmett tudja mi az. Újra meg fogom kérni a kezét, és a saját szavaimmal fogok az oltár előtt meg esküdni, hogy soha, de soha nem fogom magára hagyni. Többet érdemel azoknál a régi szavaknál, melyeket minden esküvőn eldarál a pap. A saját gondolataimat fogom neki ott el mondani neki.

  • Jó napot uram, miben segíthetek? – kérdezte a nő illedelmesen, amikor be léptem az antik ékszer boltba. Az ötven körüli, sovány nő el kerekedet szemekkel nézett, de ezt már meg szoktam.
  • Jó napot – köszöntem vissza – eljegyzési gyűrűt szeretnék. A nő szája lefelé kezdett görbülni, de elég gyorsan ki pakolta a gyűrűket. Volt ezüst, és arany is, de első pillantásra egyik sem fogott meg. Majd jobban meg néztem őket, és meg akadta a szemem az egyik darabon. Ezüstből volt, és egy apró gyémánt volt a tetején. Esztétikus volt, és szép tiszta. Nem túldíszített, de elegáns. Tökéletes volt.
  • Ezt kérem – mutattam rá a kiválasztott darabra
  • Tessék – ejtette a tenyerembe. Biztosra vettem, hogy Bellának tetszeni fog, nem szereti a túldíszített dolgokat, Ő az egyszerűség embere.

Szó nélkül a nő  kezébe nyomtam a bankkártyámat. Le húzta a kártyát, majd a kezembe nyomta.

  • Köszönöm – mosolyogtam, majd el indultam a kijárat felé
  • Viszlát – köszönt még utánam az eladó

A Volvó a parkolóban állt. Idegesítő dolog volt takargatni a gyorsaságomat, hisz fél másodperc alatt ott lehettem volna az autóban. Mikor odaértem, már az esküvőn járt az eszem. Tudtam, hogy kicsit elhamarkodom, hisz még a kezét sem kértem meg. Gyorsan haza értem, közben fejben már az esküvőt szerveztem. A réten álltam meg a kocsival, és Bella már az ajtó előtt várt. Mivel a házunknál voltunk, nem kellett elrejtenem mi is vagyok, és fél másodperc múlva már Bellát csókoltam.

  • Szia – mosolyogtam rá. Csak azért szakítottam meg a csókot, hogy a szemébe nézhessek.
  • Szia – mosolygott Ő is. Múlt hét óta, mióta Jacob és Renesmee jegyesek, szakadatlan a jókedve.
  • Boldog tízedik házassági évfordulót nekünk – mondta, majd hozzám simult.
  • Neked is, szerelmem – suttogtam a hajába, majd puszit nyomtam rá.
  • Szeretnéd látni az ajándékodat? – kérdezte izgatottan Bella
  • Hát persze – mosolyogtam rá
  • De először te – incselkedett –na, mi az? Lássuk –láthatólag nagyon jó kedve volt, és a szeme is színtiszta boldogságot, és szerelmet sugárzott.
  • Ezt nem igazán lehet meg fogni. Úgy értem, az egész eszközét meg lehet, de amit én adok, az nem egy tárgy. – mondtam, mire Bella kérdően nézett rám
  • Meg kaphatom? – kérdezte bájos hangon, nem tudtam ellenállni, plusz még az a végtelenül aranyos, könyörgő nézés. Hihetetlenül nagy hatást gyakorol rám.
  • Hát persze, de előbb menjünk be – halvány mosoly jelent meg az arcomon, ami lassan terjedelmesebb lett.
  • Itt már meg kaphatom? – könyörgött tovább
  • Régebben nem lelkesedtél ennyire az ajándékokért – a tizennyolcadik szülinapján – erre gondolva tépő, kibírhatatlan fájdalom lett rajtam úrrá. Meg kellett ölelnem Bellát, hogy érezzem a közelségét – nem engedte hogy ajándékot adjunk neki, és csak vonakodva fogadta el őket.
  • Kíváncsivá tettél – még mindig izgalom volt a hangjában, szerencsére nem vette észre az előbbi össze zuhanásomat. Nem akartam, hogy miattam legyen rossz kedve. Annyira jó látni, hogy milyen boldog. Az a sok életerő, az energiája végtelen. Most is reménykedő, és boldog szemekkel találom magam szembe, ha rá nézek. A pillantása szeretetteljes volt.
  • Rendben – mondtam, és térdre ereszkedtem az életem értelme előtt –Bella, hozzám jössz még egyszer? – kérdeztem. Bella reakciója először döbbenet volt, és –bár nem gondoltam volna, hogy ezt lehet fokozni – még nagyobb boldogság a szemében, és szerelem. Végtelen, megpecsételt, örök szerelem.
  • Igen – mondta. A hangjáról is csak úgy sütött a boldogság, nem is tagadhatta volna le. Az ujjára húztam a gyűrűt, majd fel álltam, és meg csókoltam.
  • Szeretlek – mondta, mikor ajkaim hagyták szóhoz jutni. A szemem viszketni kezdett. Sírtam.  Meg döbbentem ezen a tényen, de egyáltalán nem bántam. Soha nem is szégyelltem a Bella iránt táplált érzéseimet, és vágyaimat.
  • Én is. Örökké – suttogtam szerelmem fülébe. Most legszívesebb világgá kürtöltem volna az érzett boldogságomat. Legszívesebben a világ közepére álltam volna, és úgy ordítottam volna teljes torkomból, hogy „Szeretlek Bella”.
  • Az ajándék – volt egy olyan érzésem, hogy megint el tereltem a figyelmét, és mindent el felejtett. Csak mosolyogtam Bellára
  • Gyere – fogta meg a kezem, és húzott a garázs felé, ahonnan nem sokkal ezelőtt jött Rose, Em, És Jazz. Mindhárman takargatták a gondolataikat. Rosalie a feltételezéseim szerint múlt éjszakai „akcióján” gondolkodott, Emmett úgyszintén. Jazz pedig a szorzótáblát mondogatta magában. Meg érkeztünk a garázsba. Egy új autó volt ott le takarva.
  • Az enyém? – kérdeztem Bellára nézve
  • Hát persze, nézd meg – mosolygott szeretetteljesen, és boldogan.

Közelebb mentem a letakart ajándékhoz, és egy mozdulattal le rántottam róla a takaró  ponyvát. Egy Volvó volt, jóval újabb, mint az enyém. A színe fekete, belül vajszínű kárpitozással. Nagyon keveset gyártottak belőle, mert kicsi volt rá a kereslet az ára miatt.

  • Ez tökéletes – ámuldoztam
  • Az te vagy – simult hozzám Bella.

Az anyós üléshez sétáltam, és ki nyitottam neki.

  • Mrs. Cullen, lenne kedve velem egy kört tenni az új autómmal? –kérdeztem megjátszott akcentussal
  • Hát persze, Mr. Cullen. – mondta, majd közelíteni kezdett az arcával az én arcomhoz. Nem bírtam kivárni, gyorsan oda hajoltam hozzá, és meg csókoltam.

Bella becsukta maga mögött a kocsi ajtaját, és annak támaszkodott, én pedig szorosan simultam az Ő testéhez. Az egyik keze a hátamon, a másik keze pedig a derekamon pihent. Az én kezeim pedig arcát simogatták, körbejárva az álkapcsa, majd egész feje körvonalát. A nyakát kezdtem csókolgatni, mikor megszólalt.

  • Most nem lehet, megígértem Nessie-nek, hogy hatkor találkozunk. Öt óra van. – suttogta lemondó hangon – de este a tiéd vagyok. – tudtam hogy talál megoldást a helyzetre.

Játékosan a szemem előtt kezdte lengetni a kulcsot.

  • Köszi - kaptam ki a kezéből gyors mozdulattal, mire ki nyújtotta rám a nyelvét. Újra kinyitottam az anyós ülés felőli ajtót, és szó nélkül szállt be a kocsiba. Én is beszálltam, és elfordítottam a kormányt.

A motor halkan életre kelt, sokkal halkabb volt mint az én régi kocsim. Csak azért nem cseréltem még le, mert érzelmileg kötődtem hozzá. De most, ezt a kocsit Bellától kaptam, ezért még többet jelent, de a régi jó szürke autómat sem fogom el adni. Van elég hely a garázsban, és bármikor szüksége lehet rá valakinek, és különben sem lenne szívem meg válni tőle. Ha van új autóm, ha nincs. Már az úton voltunk. Az autó hangtalanul suhant Forks sűrű ködjén át.

  • Merre  menjünk? – kérdeztem meg hosszú csend után, amit csak a motor halk dorombolása szakított meg
  • Mindegy, hisz veled vagyok – mosolygott Bella

Boldogan vesztem el a szeméből  áradó szeretetben, és boldogságban.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak