Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A Telihold Sugarai
A Telihold Sugarai : 11. fejezet

11. fejezet

(Bella szemszöge) 

A házban ülve, az ajtót kémlelve, néha-néha kilesve az ablakon vártam, hogy Edward hazaérjen. Alice azt mondta, hogy szól neki. Hazaértünk a vadászatból, kedvenc testvérem a nagy házba ment, én pedig hazajöttem. Bár siettünk vissza, de elég jól laktam ahhoz, hogy a szememben ne legyen fekete árnyalat. A vadászat során nem volt „rohamom”, pedig ez általában akkor következik be, ha nem érzem Edward közelségét. Olyankor a szemem önkényesen le csukódik, és meg jelennek az akkori emlékeim. Nem mindig ugyan úgy, de általában nincs el térés. Ijesztő, és kiszolgáltatott helyzet, nem tudok vele mit kezdeni. Nem tudom kontrollálni a szemem elé vetülő képeket. Csak akkor tudok”fel ébredni” ha érzem, hogy Edward velem van. Hallom a hangját, érzem az érintését. Ilyenkor újra a valóságban találom magam. Újra és újra élem a buli után történteket. Soha nem tudtam igazán meg emészteni, bár erről Edward nem tud. Ha erre gondoltam mindig visszatért – ha nem is akkora mértékben – a fájdalom. Ilyenkor Edward mindig meg nyugtatott. Az ablakhoz mentem, de nem láttam semmi olyat, ami érdekelne. Csak az eső kopogása törte meg a halott, szinte félelmetes csendet.


(Bella szemszöge) 

A házban ülve, az ajtót kémlelve, néha-néha kilesve az ablakon vártam, hogy Edward hazaérjen. Alice azt mondta, hogy szól neki. Haza értünk a vadászatból, kedvenc testvérem a nagy házba ment, én pedig haza jöttem. Bár siettünk vissza, de elég jól laktam ahhoz, hogy a szememben ne legyen fekete árnyalat. A vadászat során nem volt „rohamom”, pedig ez általában akkor következik be, ha nem érzem Edward közelségét. Olyankor a szemem önkényesen le csukódik, és meg jelennek az akkori emlékeim. Nem mindig ugyan úgy, de általában nincs el térés. Ijesztő, és kiszolgáltatott helyzet, nem tudok vele mit kezdeni. Nem tudom kontrollálni a szemem elé vetülő képeket. Csak akkor tudok”fel ébredni” ha érzem, hogy Edward velem van. Hallom a hangját, érzem az érintését. Ilyenkor újra a valóságban találom magam. Újra és újra élem a buli után történteket. Soha nem tudtam igazán meg emészteni, bár erről Edward nem tud. Ha erre gondoltam mindig visszatért – ha nem is akkora mértékben – a fájdalom. Ilyenkor Edward mindig meg nyugtatott. Az ablakhoz mentem, de nem láttam semmi olyat, ami érdekelne. Csak az eső kopogása törte meg a halott, szinte félelmetes csendet. A levegő hőmérséklete lecsökkent, volt egy rossz előérzetem. Valamilyen megmagyarázhatatlan erő hatalmába kerített. Féltem. Nagyon rossz előérzetem volt. Be kapcsoltam a tévét, hátha el múlik. Váltogattam a csatornák közt, volt valamilyen főzőműsor, majd egy be telefonálós átverés, megint főzés, aztán különböző amerikai sorozatok, és filmek. Meg akadt a szemem az egyik csatornán, amin egy „horrorfilm” ment. A vámpírnak szánt fő gonosz egy nőt követett. A béna, kecsesnek egyáltalán nem mondható mozgása feltűnő volt, és a mű fogai sem voltak igaziak. A mű vér más mosolyt csalt az arcomra, és a nő alatt lévő vértócsa számomra érthetetlen volt. Az érzés ezek ellenére sem múlt el, továbbra is szorított, mintha – bár nem volt rá szükségem – nem kaptam volna levegőt. Tovább kapcsolgattam. Újra főzőműsor, majd megint be telefonálás. Újra egy amerikai sorozat. Egy fiú, és egy lány volt a képernyőn, a fiú sárosan, térden állva könyörgött a lánynak, hogy engedje vissza az életébe. Hirtelen ki akartam kapcsolni a tévét. Ezt a távirányító bánta, de végül is ki kapcsolt. A szemhélyamra a már ismerős ólomsúly nehezedett. Csak reménykedtem, hogy Edward nem sokára meg érkezik, és ki szabadít, ebből a szörnyű rémálomból. Most minden valóságosabbnak tűnt, mint eddig bármikor. Nagy meglepetésemre most a közös házunkban voltam. Edward be lépett az ajtón, és hideg hangon közölte, hogy menjünk a folyóhoz. 

  • Rendben –  mondtam. Edward nem nézett rám, csak hidegen, ütemesen lépkedett előttem.
 

Ki értünk a folyópartra. Ott velem szembe állt, majd meg szólalt. Kétségbe voltam esve. 

  • Bella, elmegyek. Nem bírom tovább a rohamaidat. – a hangja hideg, semmi érzelmet nem tükrözött
  • Mi? – kérdeztem megtört hangon. Nem mehet el, nem hagyhat itt.
  • El megyek – hangjában még most sem hallottam több érzelmet
  • Ne, Edward, nem teheted ezt. Nem teheted meg ezt velem még egyszer. Az nem lehet. Nem – sikoltottam. Pislogtam egyet, kettőt, hármat. De semmi. Nem ébredtem fel, de ez nem lehet a valóság.
  • Isten veled – mondta. Homlokon csókolt, majd el futott. Mikor már nem láttam, és nem is hallottam a süvítésének hangját össze zuhantam.
 

A térdeim hirtelen nem bírták el a súlyomat. Éreztem a nedves földet a térdem, majd a tenyerem alatt. Mikor az arcbőrömhöz tapadt a sár már nem tudtam magamról. Csak azt tudtam, hogy ez a valóság, nem sikerült annyira össze zuhannom, hogy a kínok, melyek most földig tiportak meg szűnjenek. Nem tudom meddig feküdhettem ott, csak az esőcseppek kopogását érzékeltem magamon, és magam körül. A lemenő nap fénye egyre kevésbé világított meg, és én azt kívántam, hogy a lemenő nappal had múljak el én is.  

  • Edward, ne menj el – nyöszörögtem. Csak hánykolódtam éberség és  ájultság közt. Nem tudtam volna megmondani, hogy esik- e az eső, vagy el állt.
 

Nem jött válasz. Én egyre csak Edward nevét nyöszörögve feküdtem a sárban. Nem hittem volna, hogy vámpírként is lehetek ilyen állapotban. Fagyott, összetört szívem darabjai mintha belülről szúrták volna a mellkasomat. És az az ismerős tátongó űr a mellkasomban újra meg jelent, most sokkal nagyobb erővel zúdítva rám a fájdalmamat, mint amennyire emlékeztem rá. Hirtelen langyos kezeket éreztem a nyakamnál és a derekamnál. Nem tudtam meg mondani ki az, azt sem volt erőm fel mérni hogy az illető vámpír, vagy ember, vagy vérfarkas. 

  • Minden rendben lesz, Bella. Megígérem. Minden rendben lesz – megismertem Alice hangját.
 
 

Éreztem hogy futni kezd, majd hullámokban a Cullen ház illatát. Onnan tudtam, hogy be léptünk a házba, hogy a hőmérséklet melegedett. Pár másodperc múlva Alice le tett a kanapéra. 

  • Összefogom sározni a kanapét – akartam tiltakozni, de nem jött ki hang a számon. Ehelyett csak Edward nevét nyöszörögtem.
  • Minden rendben lesz, meglátod. – Alice hangja nagyon kedves volt
  • Elment – nyögtem, majd újra elöntöttek az emlékeim,  hogy ott hagyott egyedül a folyóparton.
 

Nem érkezett válasz, kinyitottam a szemem. Ott állt az egész családom, csak az nem, aki számomra legtöbbet jelent. Mindenki kémlelően figyelt. Esme sajnáló arckifejezése nagyon jól esett, bár ez se enyhített a folyamatosan érzett, szorító, égető érzésen. 

  • Egyedül akarok lenni – suttogtam. A hangom számomra is ijesztően meg gyötört.
  • Fe viszlek – mondta Carlisle, majd átkarolta a nyakam és a derekam.
 

Fel értünk a szobába, Carlisle az ágyba fektetett. 

  • Szükséged van valamire? – kérdezte az ajtóból
  • Edward – csak ennyit tudtam ki nyögni
 

Carlisle szó nélkül ki ment az ajtón. Hallottam az emeletről Esme suttogását. 

  • Ekkora hatással van rá? – kérdezte Alice-től
  • Igen – válaszolta Alice
 

Úgy döntöttem nem akarok többet hallani. Úgy döntöttem ki kapcsolom az érzékeimet. Be csuktam a szemem, és Edward arca vetült a szemem elé. Az arcán ugyan az a hideg kifejezés ült, mint amit a folyóparton láttam. Fel nyitottam a szemem. Fel pattantam az ágyról. Én ezt nem bírom tovább. Tollat és papírt fogtam, és írni kezdtem. 

„Sajnálom, de én nem élhetek Edward nélkül. Nem tudom el viselni ezt még egyszer. Nagyon szeretlek titeket.                                            

                                                                  Bella” 

Letettem a tollat, és olyan helyre raktam, ahol biztosan megtalálják. Kiugrottam az ablakon, majd rohanni kezdtem  Olaszország felé

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak