Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A Telihold Sugarai
A Telihold Sugarai : 12. fejezet

12. fejezet

(Bella szemszöge) 

Futottam, rohantam az erdőben, amilyen gyorsan csak tudtam. Futottam az emlékeim elől, így próbálván hátra hagyni a kínjaimat. De sajnos a fájdalom társam volt, mellettem futott kitartóan, végig kínozva engem, még jobban fel tépve a sebeimet. Képtelen voltam terelni a gondolataimat, de mindig csak arra gondoltam, hogy nem sokára vége szakad az életemnek, vele együtt a kínnak, a fájdalomnak, és mindennek. Ez a fájdalom nem volt hasonlítható a tizennyolcadik születésnapom utáni, fél évnyi szenvedéshez. Ez sokkal élesebb volt, sokkal jobban kínzott, mint eddig bármi más. Akkor azt hittem, hogy annál nagyobb fájdalmat nem tudnák túl élni. Tévedtem, most szó nélkül cserélném el az akkor érzett kínt a mostanira. És most még nem is aludhatok, hogy csak egy pár órára is, de ki tudjam kapcsolni az agyam.


(Bella szemszög) 

Futottam, rohantam az erdőben, amilyen gyorsan csak tudtam. Futottam az emlékeim elől, így próbálván hátra hagyni a kínjaimat. De sajnos a fájdalom társam volt, mellettem futott kitartóan, végig kínozva engem, még jobban fel tépve a sebeimet. Képtelen voltam terelni a gondolataimat, de mindig csak arra gondoltam, hogy nem sokára vége szakad az életemnek, vele együtt a kínnak, a fájdalomnak, és mindennek. Ez a fájdalom nem volt hasonlítható a tizennyolcadik születésnapom utáni, fél évnyi szenvedéshez. Ez sokkal élesebb volt, sokkal jobban kínzott, mint eddig bármi más. Akkor azt hittem, hogy annál nagyobb fájdalmat nem tudnák túl élni. Tévedtem, most szó nélkül cserélném el az akkor érzett kínt a mostanira. És most még nem is aludhatok, hogy csak egy pár órára is, de ki tudjam kapcsolni az agyam. Inkább az álmok, mint ez a folytonos gyötrelem. Ekkor hirtelen futás zaját hallottam a hátam mögül. Nem foglalkoztam vele, ehelyett a saját dolgom érdekelt. A cél: Olaszország. Lépteim zaját el nyomta a süvítő szél, de egyre közelebb hallottam magamhoz a szapora lépteket. Próbáltam ki kapcsolni a hallásom, úgy tenni – magammal el hitetni – hogy nincs itt senki, ha van is, nem utánam jön. És főleg azt, hogy nem Ő rohan utánam. Hirtelen suttogást hallottam, és nem más hangja volt az, mint a világ leggyönyörűbb lényé a világon. Edward – a gondolat újabb sebet szakított a mellkasomon. Újra hallottam a suttogást. A nevemen szólított.  

  • Bella –  suttogta újra. Nem bírtam tovább, megálltam és megfordultam.
 

Az érzékeim kiélesedtek, és még a süvítő szél ellenére is érezni véltem bódító illatát, és hallani gyönyörű hangját. Szememmel fürkésztem az erdőt. A ködöt el vitte a szél, és egy magas ember alakja rajzolódott ki a fák között. Messze volt tőlem, de az arc vonásai, a szája íve, az arccsontjának vonala ismerős volt. Százezer közül is fel ismertem volna. Meg dörzsöltem a szeme, hogy a látomásnak vélt alak el tűnjön, és ne álltassam magam a saját elmém által alkotott képet. Reménykedni akartam, de nem láttam értelmét. És miután el vettem a szemem elől a keze, Ő közeledett. Nem látomás volt, nem is a képzeletem szüleménye. Ő volt az. Nem akartam még egyszer át élni azt a kínt, hát futni kezdtem.  

  • Bella, állj meg, kérlek – hangja már nagyon közelről jött. A lábam földbe gyökerezett, nem tudtam tovább menni
 

Egyre csak közeledett, nem torpant meg az arc kifejezésemet látva. Megbánó arca fájdalmat tükrözött. Kezét felém nyújtotta, de én nem tudtam meg mozdulni. Szája még jobban le felé görbült, nem látva együttműködést a részemről. Nem tudtam másra gondolni, csak hogy most itt van. Teljesen le blokkoltam, az agyműködésem ha lehetséges le állt, csak az a részem „működött” amelyik látta, hogy felém közeledik. De az minden egyes porcikámnak jelet küldött, minden egyes részem, ahogy eddig még soha, hogy itt van velem.  

  • Bella, kérlek, térden állva kérlek – itt letérdelt – hogy bocsáss meg nekem. Ezt az egészet csak a boldog jövőnk érdekében tettem. Bármit meg megteszek, hogy megbocsáss. Kérlek – az utolsó  szót már csak suttogta
  • Hogy érted, hogy a közös jövőnk érdekében? – értetlenkedtem, de nem tudom mért hitte, hogy mérges vagyok rá. Hisz az Ő döntése, hogy hogyan határoz az életéről.
  • A rohamaid. Megszűnnek. – suttogta le hajtott fejjel
  • Mi? Ezért volt ez az egész? – kérdeztem két oktávval magasabban a megszokott hangomnál
  • Igen, kérlek bocsáss meg – könyörgő hangjában fájdalom bujkált
  • Nem haragszom – mondtam
  • Mi? – most ő nem értette
  • Edward, mért haragudnék? A te életed, a te döntéseid. – mondtam a szemébe nézve
  • Mi? Tudsz róla, hogy most ordibálnod kéne velem, és meg pofozni, hogy ekkora idióta voltam? – kérdezte hangosabban
  • Mi? De mért? – értetlenkedtem újra
  • Bella – felállt, és a szemembe nézett – az én életem te vagy. Nem élhetek nélküled, a mi életünk fonalai elszakadhatatlanul egymásba vannak fonva. Örökké. – suttogta lágyan a szemembe nézve.
  • Köszönöm – mondtam
  • De mit? – kérdezte mérgesen
  • Hogy itt vagy. Nem tudom meg szokni az érzést, hogy ekkora szerencsém van. Te ugyanúgy az életet jelented nekem. – mondtam a mellkasába temetve az arcom.
  • Bella – mutatóujját az állam alá tette, és fel emelte a fejem. A szemébe néztem – ugyan ezt mondhatnám. Tudod, sosem gondoltam volna, hogy egyszer, bármikor lesz valaki, aki szeret, és akit szerethetek, engedi hogy bűnösen szeressem, és azt tegyem vele, hogy azzá váljon ami én vagyok. Én vagyok a világ legszerencsésebb lénye a világon, hogy meg kaphattalak téged. Mindenestül. – mondta, majd közeledni kezdett.
 

Óráknak tűnő másodpercek után ajkaink össze forrtak. Mikor el szakadtunk egymástól Edward szólalt meg először. 

  • Menjünk, Alice-ék nem tudják biztosan, hogy utol értelek-e – mondta.
 

Nem válaszoltam, csak biccentetem, és fél perc múlva már kézen fogva futottunk a házunkba. Az otthonunkba. Soha nem éreztem még ennyire erőteljesen, és biztosan ezt. Futottunk hát az erdőn át, a lépteink zaját el nyomta a szél suhogása, ahogy utat tört magának a falevelek közt. Nem sok idő volt, még vissza értünk. Ahogy a házba léptünk az egész családom ott várt a nappaliban. Jake és Nessie is ott volt. 

  • Sziasztok –  mosolyogtam
  • Bella, még egy ilyen butaságot meg ne lássak – ugrott Alice a nyakamba
  • Ne haragudj – hajtottam le a fejem, szégyelltem magam
  • Semmi baj – Alice csilingelő hangja az egész házat be zengte
  • Anya – ölelt meg Renesmee olyan hangon, mint aki száz éve nem látott
  • Kicsim – suttogtam – Ne haragudj rám – A lányom nem válaszolt, egyre csak ölelt, és éreztem ahogy a könnyei a pólómat kezdik áztatni. Szorosan magamhoz öleltem.
  • Nyugodj meg, semmi baj. Itt vagyok. – suttogtam lányom fülébe, és ő ha lassan is, de meg nyugodott. Olyan érzésem volt, mint aki vissza kapta a lányát, a családját, a férjét. Egyszerűen az életét.
  • Ne csinálj még egyszer ilyet, nagyon meg ijedtem – mondta Nessie szipogva
  • Meg ígérem, szívem – mosolyogtam
  • Bella – szólalt meg újra Alice. Eddig észre sem vettem, hogy mindenki engem és Rensemeet nézi – Meg terveztem az esküvőtöket. Ha készen álltok nem sokára meg is tarthatnánk
  • Köszönöm Alice. Megbeszéljük ezt holnap, rendben? Most a saját kis kuckómra van szükségem – hálás voltam Alicenek, amiért mindent elintézett helyettem.
 

    Igazán jó, hogy ő  ebben élvezetet lel, és neki ez nem teher. Imád szervezkedni.

  • Induljunk? – kérdezte Edward lágy, megnyugtató hangon
  • Igen – mondtam.
 

Mindenkitől elköszöntünk, jó éjszakát kívántunk, majd a mi kis otthonunkba menekültünk a kíváncsi szemek előle. Jó volt egy kicsit elbújni. Beléptük a házba, és a szoba közepén lévő franciaágy hirtelen nagyon hívogató volt. Mindketten ugyan arra gondoltunk. Eltoltam a pajzsomat, és Edward átélhette az élményt az én gondolataimon keresztül is.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak