Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A Telihold Sugarai
A Telihold Sugarai : 17. fejezet

17. fejezet

(Edward szemszöge)

A karjaimban vittem Bellát a házba, nemtörődve semmi mással. A csomagokat a verandán hagytam, azok most nem számítottak. Nagyon örültem neki, hogy Bellának mennyire tetszett a sziget. Tetszett neki az ajándékom, és ez mindennel felér. A kilátástól -  melyet az éjszakai óceán végtelensége jelentett - pedig egyenesen el volt ámulva. A szemében a boldogság fénye újra és újra boldoggá tett engem is.  Még a verandán emeltem fel szerelmemet, csókunk az óta sem szakadt meg. Bellát az ágyra fektettem.


(Edward szemszöge)

A karjaimban vittem Bellát a házba, nem törődve semmi mással. A csomagokat a verandán hagytam, azok most nem számítottak. Nagyon örültem neki, hogy Bellának mennyire tetszett a sziget. Tetszett neki az ajándékom, és ez mindennel felér. A kilátástól -  melyet az éjszakai óceán végtelensége jelentett - pedig egyenesen el volt ámulva. A szemében a boldogság fénye újra és újra boldoggá tett engem is.  Még a verandán emeltem fel szerelmemet, csókunk az óta sem szakadt meg. Bellát az ágyra fektettem.

  • Be hozom a csomagokat  - mondtam meg szakítva a csókot, de Bella nem engedett el.
  • Ne menj – mondta. A lábait a derekam köré fonta, kezével pedig a tarkómat tartotta.

Vággyal telt szeme maradásra bírt, a csomagjaink rá értek. A levegő szinte izzott körülöttünk. Ha bár a vágy köde elöntötte elmém, minden egyes mozdulatomra figyeltem. Teljesen tökéletessé akartam ezt tenni Bellának. Ez az ő estéje, és most semmi nem számított ezen kívül. Nem érdekeltek a saját vágyaim, vagy a külvilág. Tökéletessé akartam tenni, ha már az első nász utunkon  – létemtől fogva – nem tudtam mindent meg adni.  Bella bőre szinte égette az enyémet, de mégis, ahol hozzám ért libabőrös lettem. 

Reggel léptek zajára lettünk figyelmesek.  Mind ketten felkaptuk a fejünket.

  • Megnézzük? – kérdezte Bella
  • Menjünk – mondtam. Féltem, hogy valami vagy valaki el fogja rontani a nászutat.

 

 

El indultunk ki az ajtón miután fel öltöztünk. Bella mögöttem jött, én el indultam a zaj irányába. Nem tudtam szigeten lakó állatokról, bár biztos voltam benne, hogy vannak itt különféle fajokból példányok. Éreztem egy illatot. Valamilyen ragadozó állat vérének illatát.

  • Uhm, érzed? – kérdezte Bella
  • Igen – mondtam
  • Vadászunk? – kérdezte – Szomjas vagyok
    •  
    • Vadásszunk -  mondtam. Bella rám nézett, majd mosolyogva indult az illat irányába.

 

 

Az ösztöneim beindultak, az illat bódító volt, és tényleg rég vadásztam. Más irányba indultam mint Bella. Ilyenkor mindig szabadságot hagytunk egymásnak. Az illat újabb hullámokban csapta meg az orrom. Gyorsabban kezdtem futni, és nem figyeltem oda, hogy csendben legyek. Most csak a vér irányított. Hallottam az állat rémült futásának gyors iramú lépteit, de tudtam, hogy gyorsabb vagyok. Nem sok idő telt el még utol értem a hegyi oroszlánt. Nem is gondoltam volna, hogy itt él ilyen faj. A bennem élő szörny kéjesen felmorgott. Rá vettem magam a nagytestű állatra, majd vérének elbódító ízét élveztem pár percig. Meg lepődtem a mértéktelen jól lakottságomon egy oroszlántól, bár egyáltalán nem bántam. Máskor sokkal több vér kell ennek az állapotnak az eléréséhez. A torkomban már elhanyagolható volt a lángok nyaldosása. Ezt már teljes mértékben meg szoktam, el tudtam viselni. Elindultam meg keresni Bellát. Éreztem az illatát, melyet ezer közül, és végtelen távolságokból is felismernék. Futni kezdtem, és nem sokkal később már a karjaimban tartottam Bellát. Ő nem rég végzett az evéssel, és fura módon ő is egyetlen darab oroszlánnal jól lakott.

  •  
  • Biztosan a táplálkozásuk miatt van. Ha a táplálékuk számukra táplálóbb, a vérük nekünk is többnek tűnik. Laktatóbb – magyaráztam

 

 

Bella mosolygott, próbált el nyomni egy kacajt. Kérdőn néztem rá, erre el nevette magát.

  • Min nevetsz, édesem? – kérdeztem derekára helyezve a kezem.
    •  

    Olyan aranyos vagy amikor ilyen komolyan magyarázol. – mondta nevetve. Én is el mosolyodtam.

 

 

Tényleg, annyira boldog volt! Ő volt az életem értelme, Bella mindent ki ölt belőlem, amitől egy szörnyre hasonlítottam volna. Az egyetlen dolog, ami emlékeztetett arra, hogy vámpír vagyok a vérszomjam volt. Minden, ami addig voltam, míg Bellával nem találkoztam, a rideg személyiségem, és a fagyott, érzéketlen szívem meg változott. Nincs olyan lény a világtörténelemben, aki jobban szeretett volna valakit, mint én Bellát. Ő volt a legtisztább lelkű lény a világon vámpír léte ellenére. Arra gondoltam, hogy először milyen nehéz volt el viselnem, a tudatot, hogy szerelmes vagyok. Először nem ismertem fel az érzést sem. Féltem, szinte rettegtem tőle, hogy árthatok neki. Sok-sok baj, és nehézség után végre tényleg, mindketten teljesen boldogok lehetünk. Egymással. Máshogy nem is menne, el fogadtam a tényt, aminek pár évvel ez előtt, mikor Bella tizennyolc éves lett még az ellenkezőjében bíztam. Mi nem lehetünk egymás nélkül boldogok. Akkor azt hittem, hogy Bella képes rá, alá becsültem az érzéseit, amiért örök időkig átkozni fogom magam. De próbálok a jelenben élni, ami az Ő társaságában nem nehéz. Sőt, nem is tudnék a múltban élni Bellával az oldalamon. Soha az életemben nem voltam még ennyire biztos a boldogságom szilárdságában. Örökké. Örülök, hogy akkor végül az önző felem győzött, amelyik mindenestül magának akarta Bellát. Ha akkor nem a szívemre hallgatok, nem lennénk most itt együtt. Az eszem folyamatosan azt sugallta: Ki kell bírnod, Belláért. Ki kell bírnod, Belláért. De végül nem bírtam ki. Ez az én nagy szerencsém.

  • Mire gondolsz most? – szakította meg a gondolatmenetemet szerelmem
  • Arra, hogy ha akkor – Bella tudta, melyik időszakról beszélek – nem a szívemre hallgatok, most is külön lennénk. Te nem lennél vámpír, és nem lennél velem. És el ismerem, hogy te sem lehettél volna boldog nélkülem. – mondtam. Bella megértő mosollyal nézett rám.
  •  
  •  
  • Igen, ez az én nagy szerencsém. Győztek az érzések – suttogta hozzám bújva.

 

 

Nem válaszoltam, csak megcsókoltam. A vad, felszínes vágyakat most gyengéd, de annál mélyebb érzések váltották le.

  • Szeretlek – suttogtam
  • Én is téged – mondta. A szemeiben érzelmek villództak. Boldogság, szerelem, öröm, és ahogy arra az időre gondolt, amikor nem voltam vele szomorúság. Újra meg csókoltam, és ebben a csókban minden egyes percünk benne volt. Minden külön, és együtt töltött percünk, minden egyes éjszaka, a saját lakásunkban, és az összes külön töltött perc amikor én nem voltam ott neki. És ő sem volt velem, bár ön hibámból. Ez a csók mindent kifejezett.
  •  
  •  
  • Örökké – csak ennyit mondtam.

Órákig álltunk az erdőben egymás szemébe nézve, szavak nélkül mondva el, mennyire szeretjük egymást.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak