Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ne félj, itt vagyok Kicsi Bellám
Ne félj, itt vagyok Kicsi Bellám : Ne félj, itt vagyok kics Bellám

Ne félj, itt vagyok kics Bellám

Zsuzsii  2009.10.11. 10:02

„Ne fél, itt vagyok Kicsi Bellám” 

Aro nem válaszolt a türelmetlen őrök várakozására, csak intett nekik a tisztás északi oldala felé, hogy kövessék.

Edward elkezdett előttük hátrálni engem is és Emmettet is magával húzva. Mi sietve hátráltunk, miközben szemünket a fenyegetésen tartottuk. Jacob lassan vonult vissza, a prém a nyakánál teljesen az égnek meredt és a kivillant agyarait Aro felé mutatta. Renesmee megragadta a farka végét, mint egy pórázt, miközben hátráltunk,  hogy jöjjön velünk. Elértük a családunkat, amikor a sötét köpenyesek is utolérték Arót.


„Ne fél, itt vagyok Kicsi Bellám” 

Aro nem válaszolt a türelmetlen őrök várakozására, csak intett nekik a tisztás északi oldala felé, hogy kövessék.

Edward elkezdett előttük hátrálni engem is és Emmettet is magával húzva. Mi sietve hátráltunk, miközben szemünket a fenyegetésen tartottuk. Jacob lassan vonult vissza, a prém a nyakánál teljesen az égnek meredt és a kivillant agyarait Aro felé mutatta. Renesmee megragadta a farka végét,  mint egy pórázt, miközben hátráltunk, hogy jöjjön velünk. Elértük a családunkat, smikor a sötét köpenyesek is utolérték Arót. A távolság köztük és köztünk most úgy 50 méter lehetett – ez a távolság olyan volt, amelyet bármelyikünk egy pillanat alatt megtesz. Caius azonnal elkezdett Aróval vitázni. 

  • Hogy tudod elviselni ezt a becstelenséget? Miért állunk itt tétlenül egy ilyen szörnyű  bűntény után, hát nem nevetséges ez a hazugság?
 

Aro nem válaszolt. Rezzenéstelen arccal nézett mereven maga elé. Így intett Felixnek és Demetrinek. Azok fél perc alatt mellette termettek, a pillantásuk Aro felé mintha egy istent néznének. Aro bólintott, és mind ketten felénk indultak. Vészesen közeledtek, és féltem tőle, hogy ki fog törni a harc. Mivel fel merült a harc lehetősége, tudtam, ha be következik, én nem fogok tudni segíteni. Nem voltam képzett, és ők harcosok. Igaz, hogy erős voltam, de valószínűleg a Volturi tagjainak kiszámítható. Éreztem ahogy Edward maga mögé tol, majd védelmezően fogja a kezem hátra nyúlva. Demetri meg állt a legelöl álló Carlisle előtt, majd undorító vigyorral próbálta el söpörni az útjából, de fogadott apám gyorsabb volt. Meg fogta Demetri karját, és egy mozdulattal földhöz vágta. A hatalmas vámpír tompa puffanással ért földet. Most az arcán lévő kifejezés meg rémisztett. Rideg volt, és nem takargatta a magabiztos öldöklési vágyat. Hirtelen lépéseket hallottam az erdőből, nem tudtam, hogy ki lehet az. Végül négy vámpír jelent meg az erdő szélén. Boldogság és kétségek kavarogtak bennem a vámpírok láttán. Alice volt az, Jasperrel az oldalán és két, számomra ismeretlen személlyel, akit még életemben nem láttam. Alice emberi szemnek láthatatlan sebességgel ugrott Demetrinek. Meg sem állt az erdő szélén, ahogy ki lépett, már indult is Carlisle és Demetri felé. A Volturi testőrségének tagja éppen akkor állt fel, amikor Alice neki támadt, amitől újra a földön volt. Most sokkal erőteljesebben láttam ugyan azt a ki fejezést az arcán. A gyilkos tekintete most még jobban meg rémisztett, és ahogy róla hirtelen a kis, törékeny Alicera néztem el öntött egy rossz érzés. Mintha előérzet lett volna. Hirtelen fülsértő sikítást hallottam, riadtan fordultam meg saját tengelyem körül, de nem láttam senkit, aki sikítana.  

  • Bella, nyugodja meg, nem lesz semmi baj, nyugodj meg kérlek – rázogatta Edward a vállam.
 

Ekkor jöttem rá, hogy én sikítok. A kezemet a számra tapasztottam. Kapkodtam a levegőt, bár nem volt rá szükségem.  

  • Jól vagyok –  próbáltam hazudni
  • Bella, nem lesz semmi baj. Megígérem – szorított magához Edward
  • Oké. Jól vagyok. – mondtam. Edward közelsége meg nyugtatott, el hitte amit mondtam. Tényleg meg nyugodtam.
  • Bella – nézett rám szomorú tekintettel – meg kell őket védenem őket. Ő az apám az anyám és a húgom. Nem hagyhatom cserben őket.
  • Ne, kérlek. Ne menj, maradj itt, kérlek. – könyörögtem. Magamhoz szorítottam, és belélegeztem bódító illatát. Fájt a gondolat, hogy meg van az esélye, hogy el veszthetem ezt az embert, pont most, amikor végre minden tökéletes volt.
  • A testvérem. – hangja elhaló volt – Vigyázok magamra, és nem hagyom hogy hozzád érjen valaki, érted? Muszáj ezt most meg tennem – mondta
 

Próbáltam szorítani, de ő ki bontakozott az ölelésemből. Nem akartam ott tartani erőszakkal, bár nagyon féltem, hogy baja esik.  

  • Szeretlek –  suttogta, majd ajkaival gyengéden hozzáért az enyéimhez. – Ne félj, itt vagyok Kicsi Bellám.
 

A következő  pillanatban már tőlem távoli volt a hangja. Ekkor Demetri már Alice nyakát szorította. Az ujjai mentén a bőre még sápadtabb lett. Jasper Demetrire támadt, aki újra földön volt. Gyilkos ordítás zengte be a tájat, mely soká vízhangzott. Már Esme is a harc terén volt, Ő most Carlislet védte, aki most már a csatlakozó Felixszel harcolt. Jasper, Alice, és Edward Demetri ellen, Emse és Carlisle pedig Felix ellen harcoltak. Körülnéztem, a családom többi tagja után kutatva. Még éppen el kaptam Jacob pillantását, akinek a hátán Renesmee ült, már az erdő széléről nézett vissza. Mindketten könnyeztek, Nessie Jake bundájába temette az arcát, ő zokogott. Egész testét rázta a sírás, Jacaob pedig megborzongott Edwardék felé nézve. Egy újabb teniszlabda méretű könnycsepp csordult ki a szeméből, majd még egy fájdalmas pillantást vetett rám, és el futott az erdőben. Tudtam, hogy ők innen biztonságban vannak. Fájt a gondolat, hogy a lányomnak azt kellett mondanom, hogy el kell hagynia engem. Emmett felé néztem aki egy másik, számomra ismeretlen vámpírral harcolt Rose éltét próbálván így menteni. Az egész családból csak én nem harcoltam. Újra Edward felé vetettem a pillantásom, aki már Carlisleal és Esmével harcolt Felix ellen. Demetrit és Jaspert már nem láttam, Alice a földön ült. A szemében lévő fájdalomról, és összeomlásról jöttem rá: Jaspert el vesztettük. Edward arcát kezdtem vizsgálni, az ő szemeiben veszteséget, fájdalmat, és végtelen dühöt láttam. Alice felém kezdett kúszni, és én felé indultam. A karjaimba vettem, majd egy távolabbi helyre vittem a harc közepétől. Miközben Alicet próbáltam menteni, Volturi többi tagja felé néztem. Aro önelégült mosolya undorító volt. Olyan volt, mintha most valami jó dolgot cselekedett volna, mintha adott volna valamit a világnak, amivel meg váltja azt. Caius önfeledten nézte a harcot, kezei a háta mögött, mintha csak a híradót nézné. Mikor Marcusra néztem megdöbbentett amit láttam. Az arcán szín tiszta unalom volt. Le ettem Alicet a földre, és mellé guggoltam. 

  • Jasper – nyögte
  • Alice, Jasper már nincs itt. – mondtam, együtt éreztem vele, tudtam mit jelentett neki
  • Meg kell mentenünk Jaspert – mondta. Erőtlen hangjából fájdalom sugárzott
  • Már nem tudjuk. Sajnálom Alice – fájt Jasper el vesztése, még jobban hogy láttam Alice fájdalmát. Amikor ki mondtam a szavakat a húgom szemeiben a szenvedés és kín csillogása sokkal erősebb lett, majd el vesztette az eszméletét. Szemei le csukódtak, és semmire nem reagált.
 

Újra Edward felé kaptam a fejem. Már csak ő harcolt, nagyon távolról hallottam Esme sikoltását, majd mintha el szakították volna abba maradt. El kezdtem érezni a füst szagát, mely most fojtogatott. Nem hagyhattam hogy Edward egyedül harcoljon, de kétségei voltak afelől, hogy mi lesz Aliceszel. Végül az ösztöneimtől vezérelve indultam el segíteni szerelmemnek. Közben egy röpke pillanatig a tanúink felé néztem. Azt hittem, hogy csak három vámpír harcol a Volturitól, de most láttam csak, hogy nagyon sok harcos volt a kezükben. Az összes a mi oldalunkon álló vámpírt le foglaltak. Voltak, akik el mentek, de aki itt maradt az harcolt. Két vörös szemű vámpír kúszott a látó terembe, felénk közeledtek. Felix Edwardnak ugrott, én pedig hátulról a hátára ugrottam. Az hátra nyúlt, és el hajított. Egy fának csapódtam, ami nagy reccsenéssel félbe tört. Fel álltam, és vissza rohantam Edwardhoz, aki még mindig Felixszel harcolt. Mikor mellkason rúgta Felixet rám nézett, és meg szólalt 

  • Bella, ne, kérek menj el – suttogta Edward. Csak én hallottam. Hangja el gyötört volt,és féltő.
  • Nem, mi együtt vagyunk. Nem hagylak cserben. – válaszoltam
 

Felix issza futott hozzánk és a karját felém emelte, de Edward elém ugrott. Hangos morgás hagyta el ajkait, majd rá ugrott a harcosra, és le tépte annak fejét. A teste erőtlenül esett össze. Meg öleltem.

  • Szeretlek – mondta – vigyázz magadra. Nem élném túl ha… - a hangja el csuklott. Nem tudta ki mondani, de újra belém hasított egy érzés. Egy érzés, hogy egy pillanat alatt dőlne romba az életem.
  • Én is téged – válaszoltam.
  • Edward, vigyázz – ordítottam. A két vámpír, akikre nem rég lettem figyelmes most Edward mögé került.
 

Későn szóltam. Az egyik lefogta hátulról szerelmemet, a másik pedig az én kezeimet tartotta a hátam mögött. Sikerül ki tépnem a kezeimet a fogva tartóm markából, és az Edwardot lefogó vámpírnak ugrottam. Itt mintha az idő meg állt volna. Meg ogtam Edward egyik kezét, és egy csókot nyomtam az ajkaira. A kezünkre néztem, és itt az idő újra indult. Elszakadtunk egymástól, és a mögöttem lévő vámpír le ráncigált a társáról. Mielőtt még el kapott volna meg érinthettem Edward arcát, a szemeiben mérhetetlen fájdalmat és küzdelmet láttam. Nem volt már erőm harcolni. Tudtam, hogy most meg ölik őt, és akkor nekem is végem. Mikor el hurcolták előlem össze omlottam. Égető, és mégis jéghideg, minden egyes sejtemet külön-külön szét romboló fájdalom lett úrrá rajtam.  

  • Ezt meg kell néznünk – mondta izgatottan az engem lefogó vámpír
 

Elkezdett arra vonszolni, amerre Edwardot is vitték.  Szemeimet szorosan zárva tartottam, nem akartam látni, ahogyan Edwardot szét tépik. A gondolat még nagyobb fájdalmat okozott, nem tudtam meg állni a lábamon. Még egyszer ki nyitottam a szemem, és még egyszer utoljára Edward szemeibe néztem. Égető fájdalmat, és szenvedést láttam benne. Újra szorosan le zártam a szemeimet. Még egy utolsó, fájdalmas hörgést hallottam.

  • Ne félj, itt vagyok Kicsi Bellám – ezek voltak Edward utolsó szavai, majd vége lett.
  • Most te jössz – vihogott társával együtt szerelmem gyilkosa.
 

Éreztem a fájdalmat, de mindent el nyomott az érzés: Elvesztettem az életemet, vele kell halnom. Végül csak fényt láttam. Fehér, hívogató fény volt, és egy ismerős ember alakja közeledett felém. A szemei smaragd zöldek voltak, a bőre pedig akár egy emberé. 

  • Ne félj, itt vagyok Kicsi Bellám. – suttogta a földöntúli hang. Boldogan omlottam óvó karjaiba.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!