Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Rosalie és Emmett - A kezdetek
Rosalie és Emmett - A kezdetek : Rosalie és Emmett - A kezdetek

Rosalie és Emmett - A kezdetek

  2009.11.02. 14:20

A nevem Rosalie Hale. Fajom vámpír. Amit utálok. Ember szerettem volna maradni. Egy gyönyörű emberi életet szerettem volna. Nem kaptam meg. Egy vegetáriánus vámpír családban élek. Van egy testvérem Edward. Állítólag engem neki szántak, de én nem éreztem többet testvéri szeretetnél iránta. Viszont ő érezhetne. Mindenkinek tetszettem emberi életemben. Gyönyörű voltam. De most van valaki, aki nem. Mert Carlisle-t megértem. Ő neki ott van Esme. De Edward?


A nevem Rosalie Hale. Fajom vámpír. Amit utálok. Ember szerettem volna maradni. Egy gyönyörű emberi életet szerettem volna. Nem kaptam meg. Egy vegetáriánus vámpír családban élek. Van egy testvérem Edward. Állítólag engem neki szántak, de én nem éreztem többet testvéri szeretetnél iránta. Viszont ő érezhetne. Mindenkinek tetszettem emberi életemben. Gyönyörű voltam. De most van valaki, aki nem. Mert Carlisle-t megértem. Ő neki ott van Esme. De Edward? Különb vagyok másoktól. Már emberi életemben gyönyörű voltam, most pedig vámpírnál még gyönyörűbb. Sóhajtottam. Edward felmordult a szomszéd szobában, hogy hagyjam már abba.
- Elmegyek vadászni - jelentettem be, és már ott sem voltam a házban. Az ösztöneimre hagyatkozva levadásztam egy szarvast, majd egy rókát. Aztán megéreztem azt a bódító illatot. Emberi vér illatát. Becsuktam a szemem, és mélyet szippantottam. Az illat végigperzselte a torkom, és futni kezdtem irányába. Kezdtem elveszteni az emberi tudatom, amikor keveredett bele más illat is. Medve vér. Ez kicsit bemocskolta, de csak futottam tovább.
- Segítség - suttogta valaki erőtlenül. Megtorpantam és megpillantottam arcát. Azt a gyönyörű arcot. Azokat az élettel teli szemeket, amik most gyengén csillogtak. Aztán láttam, ahogy a medve újra lesújt, végig szántva a fiú mellkasán, és hallottam annak fájdalmas kiáltását. A medvét gyorsan leszereltem, pontosabban nekihajítottam egy fának. Aztán a fiút kezdtem figyelni. Nem halhat meg!
- Segíts - suttogta, és lehunyta a szemét.
- Ne! Tarts ki! Én nem tudom, de lesz segítség! Csak tarts ki! - a végén már siránkoztam. Óvatosan felvettem a földről és szörnyülködve hallottam fájdalmas nyögését. Aztán elkezdtem futni vele. Az út borzalmas volt. Próbáltam minél messzebbre tartani magamtól a fiút, de a menetszél a vérét az arcomba fújta. Több alkalommal is azt hittem, nem tudok megálljt parancsolni magamnak.  Megpróbáltam nem lélegezni, de úgy semmit nem éreztem, és talán mazochista vagyok, de vágytam az égető illatára, hogy kitartsak. Kellett nekem ő. Első látásra beleszerettem. Amit láttam a szemében megigézett.
- Már nincs messze - ismételgettem neki és kétségbeesetten észleltem, hogy szívverése egyre rendezetlenebb. Aztán megpillantottam a házunkat.
- CARLISLE!!! - ordítottam, amibe az egész erdő belezengett. Edward és Esme a nappaliban voltak, amikor berontottak, és rögtön megcsapta őket a vér szaga. Szemük éhesen csillogott.
- NEM! - ordítottam újra. Megrázták a fejüket és gyorsan kiiszkolta. Megkönnyebbültem, hogy velük legalább nem kell foglalkozni. Közben leért Carlisle.
- Segíts Carlisle! - mondtam neki. Megrázta a fejét.
- Segíts most! Kérlek - suttogtam parancsoló hangon, a vége viszont elcsuklott, ahogy a fiú szíve kihagyott egy verést.
- Nem tudom hogy... - kezdett bele.
- MOST RÖGTÖN CSINÁLD, MERT MEGHAL! AZONNAL! CARLISLE MEG TUDOD CSINÁLNI ÉN NEM! KÉRLEK! - ordibáltam. Carlisle megadóan sóhajtott és lassan lehajolt a fiúhoz.
- El fog múlni - suttogtam neki, aztán elfordultam. Nem tudnám végig nézni. Hallottam, ahogy Carlisle fogai áttépik a bőrt, aztán az izmokat és az erekhez hatolnak. Aztán vártam. Nem történt semmi. Nem tud leállni? Sarkon fordultam, de láttam, hogy már túl van rajta. Megkönnyebbülten sóhajtottam, és leültem a fiú mellé. Aztán vártam. Másnap elmentem vadászni, de a többi öt napot ott ültem mellette. Közben a többiek kifaggattak, hogy ki ő, és miért hoztam el. Carlisle és Esme megértően bólintottak, Edward hitetlenkedve rázta a fejét. Hallottam, ahogy leáll a szíve a fiúnak, és lassan kinyitja a szemét.
- Nyugi!! - csitítottam és átugrottam a kanapén Emmett elé állva. Bűbájosan elmosolyodtam, mire lenyugodott. Újra elvigyorodtam.
- Figyelj, ez most neked bizonyára nagyon furcsa... - kezdtem és elmagyaráztam mi lett belőle.
- Akkor összegezzük...én egy szupererejű vámpír lettem, aki jófiú és állatokra vadászik? - kérdezte. Bólintottam. A levegőbe bokszolt. Kérdőn Edwardra néztem, aki közben bejött a szobába. Csak vállat vont. Ezt még megbeszélem vele. Aztán besétált Esme, és Carlisle is.
- Akkor velünk maradsz? - kérdezte Esme, és én gyorsan Emmett felé kaptam a pillantásom. Bólintott. Rajtam és Esmén boldog mosoly terült szét, Edward szemében bujkáló izgatottság volt, ami csak rosszat jelenthet, Carlisleon nem látszott semmi. Megköszörülte a torkát,  és leléptek, ügyesen ott hagyva minket.
- Miért mentettél meg? - kérdezte Emmett csendesen.
- Micsoda? - kérdeztem hüledezve.
- Miért mentettél meg?! - a hangjában ingerültség csattant. A kis újszülött vámpírocska ingerült lett.
- Hát...nem tudom...amikor...amikor megláttalak. - dadogtam össze-vissza. Mély lélegzetet vettem és elhadartam.
- Amikor megláttalak, egy új érzés tört fel bennem - Emmett szeme újból döbbenten elkerekedett. Én elfordítottam a fejem.
- Értem - mondta szinte suttogva. Éreztem, hogy most teljesen össze van zavarodva, kicsit kínos volt a csönd.
- Akkor elmegyünk vadászni, vagy mit csinálni? - kérdezte.
- Persze! - mondtam mosolyogva. Örültem, hogy végre másról beszélünk. Elindultam, és hallottam, hogy követ. Elkezdtem futni, mire ő is rákapcsolt. Mellettem futott, tudtam, hogy meg tudna előzni, viszont nem tudta merre menjem. Megtorpantam, mert megéreztem egy szarvascsorda szagát. Ő is megállt és szembe állt velem.
- Érzed őket? - kérdeztem. Bólintott.
- Hányan vannak? Meg tudod mondani merre? - kérdeztem. Becsukta a szemét, és úgy koncentrált.
- Öten, dél felé - mondta magabiztosan.
- Hatan vannak, egy a folyóparton - mondtam nevetve. Újra becsukta a szemét.
- Tényleg! - mondta, újabb nevetésre ösztönözve engem.
- Jó most csukd be a szemed és csináld amit az ösztöneid súgnak. - mondtam.
- Amit az ösztöneim súgnak? - kérdezett vissza bujkáló mosollyal. Mire gondol már megint? Becsukta a szemét. Aztán hirtelen előttem termett és megcsókolt, olyan hévvel, hogy a földre estünk. Nevetni kezdtem.
- Hé azt hittem vadászunk! - mondtam, de amint a lázas szemébe néztem, nem bírtam ki, hogy ne csókoljam meg újra, és újra.
 Éppen a pólót téptem le róla, amikor észbe kaptam.
- Ezt most nem kéne - mondtam és elhúzódtam.
- Miért nem? - kérdezte és mohón felém hajolt, de én kitértem előle és felálltam. Elkezdtem porolni a nadrágom.
- Mindjárt utánunk jönnek Edwardék... - kezdtem.
- Ja, persze a pasid! - Ordította és felugrott dühösen.
- Hé! Nyugi! Nem a pasim. A testvérem. Úgy gondoltam, nem illendő pózban és öltözékben találnának meg... - húztam el a számat, és a széttépett pólójára mutattam. Emmett elvigyorodott.
- Ja, hogy az - mondta.
- Na jó gyorsan egyél valamit, aztán menjünk. - Mondtam. Megnéztem, ahogy vadászik, elég jól csinálta, és én nyugodtan gyönyörködhettem, felsőtestében.

Az ajtón mentünk be, amikor Emmett a derekamra tette a kezét és belépett. Carlisle-ék már vártak ránk. Emmett szúrós szemmel nézett Edwardra. Kihívóan.
- Nyugi haver, nem happolom el a csajod - mondta Edward, és elnevette magát. Emmett is lazított és ő is nevetni kezdett.

2 évvel később

Egy tó partján üldögéltünk. Tavasz volt, és most bontakoztak a virágok. Emmett, a szerelmem, akiért halott szívem is dobogna, letépett egy virágszálat, és a hajam közé tűzte gyengéden. A bőröm kissé melegebb lett, ahol hozzámért. Egymásra mosolyogtunk, majd megcsókoltuk egymást.
- Szeretlek - mondta és úgy nézett le rám, hogy azt hittem mentem elájulok.
- Én is - mondtam. Emmett felém hajolt, és kissé remegő kézzel elkezdte kigombolni a felsőm.
- Hé lassabban! Közterületen vagyunk! - mondtam, pedig én is majdnem elfelejtettem. Egy kajánul vigyorgó tinédzser párra mutattam. Emmett halkan szitkozódott.
- Nyugi, egy egész öröklétünk van még - susogtam mézéden hangon a fülébe.
- Tudom - mondta és elvigyorodott, majd újra megcsókolt. Egy örök életünk van és vele lehetek. Ennél jobb már nem is lehetne. Szinte.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!