Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A telihold szava
A telihold szava : 4. fejezet - Östönök és képességek

4. fejezet - Östönök és képességek

Elindultunk vadászni. Kezdetben még Bella vezette a sort, de nemsokára „véletlenül” mellém került. Olyan gyönyörű volt. Emberként is kitűnt mindenki között, de most már szinte fájt, ha rá néztem. De hiába. Ha egyszer megpillantottam őt nem bírtam levenni róla a szemem. Mondani akartam neki valamit, de amint a szemébe néztem elfelejtettem minden értelmes kérdést. 

(Edward szemszöge)

Elindultunk vadászni. Kezdetben még Bella vezette a sort, de nemsokára „véletlenül” mellém került. Olyan gyönyörű volt. Emberként is kitűnt mindenki között, de most már szinte fájt, ha rá néztem. De hiába. Ha egyszer megpillantottam őt nem bírtam levenni róla a szemem. Mondani akartam neki valamit, de amint a szemébe néztem elfelejtettem minden értelmes kérdést.  De én bármennyire is szerettem volna ő  nem volt hajlandó a szemembe nézni. Hát persze, hogy is gondolhattam, hogy még mindig szeret? Hiszen már húsz éve annak a napnak, hogy ott hagytam őt védtelenül és az én hibám, hogy belőle is egy ilyen lényé lett, mert nem vigyáztam rá. Összetörtem a szívét! Miből is gondoltam, hogy még azóta is csak rám vár? Ő a legszebb vámpír, akit valaha is láttam. Biztos, hogy van valakije a Volturiból vagy valahonnan másholról. Erre a gondolatra összefacsarodott a már 100 éve nem dobogó szívem. Jasper aggodalmasan nézett hátra rám, de aztán intettem neki, hogy nincs semmi gond. Ekkor már kiértünk Volterrából és egy hatalmas erdő felé vettük az irányt. Egyből megéreztem egy pár kóbor farkasnak az illatát.

  • Ha nem bánod megnézhetnénk, hogy te hogy vadászol? – kérdezte udvariasan Carlisle.
  • Öhm… Tessék? – kérdezte Bella, láthatóan valami máson járt az agya és nem hallotta meg a kérdést. Istenem bárcsak láthatnám a gondolatait! – Vagyis igen, persze nem zavar. – mondta Bella majd elindult az előbb említett állatok irányába. Hirtelen megijedtem. Hiszen ezek farkasok! Egy rossz mozdulat és végezhetnek Bellával. Tudom, hogy már vámpír és nem vérfarkasokkal van dolga, de akkor is! Ha valamelyik csak egy karcolást tesz az én Bellámon… pontosabban Bellán, aki régen az enyém volt, de már nem az… szóval, ha bántani meri, valamelyik őt én esküszöm, hogy széttépem.
  • Ne aggódj érte Edward! Hiszen vámpír! Tud vigyázni magára! – mondta Jasper majd halkan hozzátette - Hiszen már húsz éve ezt teszi… - kössz Jasper! Erre most igazán nem volt szükségem – gondoltam magamban majd begyorsítottam. Bár rosszul esett, de igaza volt. Nem voltam vele, nem vigyáztam rá hát most bűnhődnöm kell. Hiszen Bella még csak rám sem akar nézni. Biztosan ő is úgy undorodott tőlem, mint ahogy én önmagamtól. Ekkor Bella már lesben állt és várt a pillanatra, hogy mikor vetheti rá magát a farkasokra. Csak 3-an voltak, ami nagyon meglepő, hiszen nagyobb falkában szoktak élni. Bella felmordult egy picit, amire az egyik felkapta a fejét, de már késő volt. Bella hihetetlen kecsességgel odasuhant hozzá és az állatnak már felvonítani sem volt ideje. Bella végzett vele. Olyan könnyedén teperte le az első állatot, mintha nem is egy farkasról lenne szó. Mire végzett a másik két farkas már eliszkolt. Nem is csodálom, hiszen egy ilyen ügyes ellenféllel álltak szemben. Bellán egy csepp vért sem találtam, de azt láttam rajta, hogy még nem végzett.
  • Hűha! Te aztán tényleg belevaló csaj vagy!- kiáltotta Emett majd a nyakába kapta Bellát, aki eléggé meglepődött a testvérem abnormális viselkedésén.
  • Kössz. Asszem… - mondta Bella és felnevetett. – De megtennéd nekem azt az aprócska szívességet, hogy leteszel? – kérdezte.
  • Neked mester bármit! – kiáltotta majd lerakta a földre. Rosalie eközben féltékeny pillantást vetett rájuk. „ Emett ha nem hagyod abba ezt a viselkedést elfelejtheted a ma esti terveidet” gondolta magában, majd belemart kedvese karjába.
  • Au! Ezt meg miért kellett? – kérdezte Emett kissé sértődötten.
  • Még kérdezed?
  • Itt senki sem értékeli Bellán kívül a humoromat? – kérdezte.
  • Öhm… A humorod… Tudod mit, kedves ezt majd megbeszéljük, ha kettesben leszünk. – mondta végül Rose.
  • Hát ez szép volt. – mondta elismerően Alice. – Hol tanultad ezt?
  • Alice már húsz éve ezt csinálom. Ha nem menne, jól nem érezném magamat túl jól, nem gondolod?
  • Valóban… - mondta és egy kicsit eltöprengett. – Tudjátok attól, hogy néztem Bellát én még nem laktam jól szóval, ha nem bánjátok, elmegyek vadászni. – mondta és a választ meg sem várva el is rohantak Jasperrel.
  • Mi is így vagyunk ezzel – és Rose és Emett sem voltak már sehol.
  • Ha megbocsájtotok mi is mennénk – szólt Esme és Carlisle-al ők is eltűntek. Szóval kettesben maradtunk… Ezt szépen kiterveltétek… - gondoltam.
  • Valami baj van? – kérdezte egy angyal mellettem.
  • Nem nincs semmi gond – mondtam és egyenesen a szemébe akartam nézni, csakhogy ő gyorsan elkapta a tekintetét és a talajt kezdte bámulni. Hát persze el is felejtettem, hogy ő már nem szeret. – Miért kérdezed?
  • Hát… Csak… Mert mióta megláttál egy szót sem szóltál… - valóban. Észre sem vettem, hogy annyira lefoglalt a látványa, hogy elfelejtettem beszélni is. De ezt nem mondhatom neki.
  • Csak nagyon elgondolkodtam valamin – mondtam. Végül is nem hazudtam, csak azt nem mondtam el, hogy ő volt az a „valami” ami úgy lekötötte a figyelmemet.
  • Oh… Értem – mondta, de mintha egy kis csalódottság is lett volna a hangjában. Szóval még is lehet, hogy még érez valamit irántam??? Tudom, hogy nem érdemlem meg, de én lennék a világ legboldogabb férfija, ha ez így lenne.
  • Én, ha nem bánod most elmennék még vadászni. Egy farkassal nem laktam még jól.
  • Veled tarok – vágtam rá rögtön, talán kicsit túl gyorsan is, mert nagyon meglepve állt előttem. – Mármint ha nem zavarok.
  • Már miért zavarnál? – kérdezte és ezzel elindult vadászni. Én egyből követtem őt, és mivel gyorsabb voltam, mint ő pár másodperc múlva már mellette futottam. Fél óra múlva mindketten jóllakva ültünk egy fán. Az éjszaka közepénél járhattunk és a hold teljes erejéből minket világított.
  • Gyere velem! – mondta Bella majd leugrott a fáról és várakozóan nézett fel rám.
  • Hova megyünk? – kérdeztem, de még mindig nem jöttem le a fáról.
  • Majd meglátod, ha odaértünk. – mondta és még mindig engem nézett és várt.
  • Hát jó. – mondtam és mellé ugrottam. Ő elindult az erdő sűrűje felé. Útközben néha-néha egymáshoz szóltunk, de egyszer sem nézett a szemembe. Végül kiértünk egy tisztásra, aminek a közepén egy kis tó feküdt el, amibe egy patak csordogált. A telihold fénye ezüstösen verődött vissza a víztől ránk, amitől bőrünk gyémántosan kezdett ragyogni. A tisztás másik szélét is fák övezték körül.
  • Gyönyörű ez a hely. – ámuldoztam.
  • Ugye? Gondoltam, hogy tetszeni fog… Mindig ide jövök, ha egyedül szeretnék lenni. – mondta.
  • És miért mutattad ezt meg nekem? – kérdeztem mire ő megint a földet kezdte el nézni, de megfogtam az állát ezzel arra kényszeríve, hogy a szemembe nézzen.
  • Nem tudom. Egyszerűen csak úgy éreztem, hogy azt akarom, hogy lásd hol szoktam tölteni a napjaimat. – vallotta be.

(Bella szemszöge)

Mire elmondtam annak az okát, hogy miért hoztam ide karja már a derekamat fogta. A szemei valósággal égették a bőrömet. Ám ekkor hirtelen valami megzavarta a pillanatot…

„ Ott állok a reptéren. A nap tüzesen süt le rám és a körülöttem lévő tömegre. Furcsa… Érzem, ahogy a nap égeti a bőrömet, de nem látom, hogy bárki azt bámulná, hogy hogy ragyogok. Nem is véletlenül. Hiszen nem is ragyog a bőröm! Ez nem normális! Legalábbis nálam nem! Egy kocsi vár rám kicsit arrébb, mellette egy idős férfi. De hisz ez Phill anya új férje! Vagyis 20 éve még új volt. De megváltozott! Teljesen megőszült és elkezdett hullani a haja. És a növesztett egy kis hasat is. Magamra tekintettem. Annyit láttam magamból, hogy hosszú, ősz hajam van. Már értem miért nem csillogott a bőröm. Hiszen ez nem is én vagyok, hanem az anyám. Körbenéztünk az Alngyalvárban, a Colosseumban és egy halom Római nevezetességben. – Ugye jobban érzed magad itt, új környezetben ahol nem gondolsz folyton Bellára – kérdezte Phill mire én bólintottam. Elhagytuk Rómát és tobább indultunk. A környezet nagyon ismerős volt. Nagyon ismerős! Túl ismerős! Jaj, ne! Anyuék Volterrába akarnak jönni! Találkoznak Heidivel. Teljesen elvarázsolja őket a kastély szépsége. Ők a legbuzgóbb látogatók. Folyton kérdezgetik Heidit, aki persze készségesen válaszol nekik. Beviszi őket abba a jól ismert nagy terembe ahol Aroék várnak rájuk. És ekkor…”

  • Ne, ne, kérlek, ne tegyétek! – sikítoztam miközben Edward már aggodalmasan az arcomat fürkészte. Láttam rajta, hogy nem érti miért pánikoltam be ennyire.
  • Bella! Bella mi történt? – kérdezte.
  • Azt hiszem, megvan arra a kérdésre a válasz, hogy tudom-e Alice erejét használni. – Ekkor megérkezett a Cullen család másik fele, Alice vezetésével.
  • Bella… - kezdte volna, de közbeszóltam.
  • Tudom! Én is láttam. – mondtam mire és mindketten rémült arcot vágtunk.
  • Tennünk kell valamit! – kiáltotta Alice.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak