Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Csilla - Jól nézz körül
Csilla - Jól nézz körül : 1. fejezet

1. fejezet

Lábujjhegyen mentem végig a szűk sikátoron. A szememet becsuktam - úgy könnyebb koncentrálni. Bár a szemem csukva volt, minden más érzékemet szabadon hagytam. Az orrom után mentem így teljesen szabadon mozogtam a sötét utcán. Egy macska is megirigyelte volna a mozgásomat, olyan könnyedén ugrottam át a vaskerítést, amivel körbe volt határolva a hatalmas ház.

Lábujjhegyen mentem végig a szűk sikátoron. A szememet becsuktam - úgy könnyebb koncentrálni. Bár a szemem csukva volt, minden más érzékemet szabadon hagytam. Az orrom után mentem így teljesen szabadon mozogtam a sötét utcán. Egy macska is megirigyelte volna a mozgásomat, olyan könnyedén ugrottam át a vaskerítést, amivel körbe volt határolva a hatalmas ház. Megálltam a nedves füvön és figyeltem. Rózsa, liliom, eső és nedves föld illatot hozott felém a szél. Tehát jó helyen járok.  
Kinyitottam a szemem és akkor megláttam. 
Az ablak nyitva, a fehér függönyt könnyedén meglengeti a szél. Halvány fény vetül ki az ablak mellett lévő fára. Mély levegőt vettem. Az érzés végigjárta a testemet a fejemtől teljesen a lábvégekig. Nagyot nyeltem és megragadtam egy fa ágát. Könnyedén felhúztam magam, egy ugrással azon az ágon ültem, amire pont az ablak nyílik. Egy darabig hallgattam, ahogy a levegőt veszi és dúdolni kezdtem a szívdobogásának ritmusát. Az ajkamba haraptam, amikor a szél felém sodorta az illatát.  
Beugrottam az ablakon. Csendben, hangtalanul tettem le a lábam a parkettára. Ott volt, az ágyban feküdt. 
             Közelebb mentem, lassan mert az illat egyre csak erősödött. Megálltam az ágynál és először körbe néztem. A szobában minden csupa fodor volt, rózsaszín díszpárnák hevertek a földön. Aztán végignéztem rajta is. A vékony selyemruha hozzásimult az áttetsző, fehér bőréhez. Egy ideig követtem az erei vonalát, majd megráztam a fejem és az íróasztalhoz mentem, felvettem néhány papírt onnan. Mintha ezeket láttam volna az erdőben. Meglepve suttogtam: 
- Kották? 
           Akkor meghallottam, hogy valami nincs rendjén. Mintha a szívverése felgyorsult volna. Megfordultam. Ott ült és hunyorogva engem nézett. Nyílván nem látott- az emberi szem erre nem képes a sötétségben - de hallani hallhatta a papír susogását, ahogy felvettem. Egy pillanat alatt ott termettem, kezemet a szájára tapasztottam. 
- Nehogy sikítani merj! – suttogtam a fülébe és a szemébe néztem. Kitágult a szeme és a szíve most már egyre hevesebben vert. Még így is láttam, ahogy a vér a bőre alatt ide-oda cikázik. A méreg a számban egyre elviselhetetlenebb lett, ezért elfojtottam a lélegzetemet, amíg hozzá beszéltem: 
– Most elengedlek, de egy apró nyikkanás és véged van! – utasítottam és elvettem a pillantásom a nyakáról, hogy csakugyan megértett-e. Óvatosan bólintott. A légzése felgyorsult, szinte zilált, ahogy elvettem a kezem a szájáról.  
- Ki vagy te? – szegezte oda és maga alá húzta a lábát.  
Merően néztem rá.  
- Aki itt kérdéseket tesz fel, az én vagyok.  
Meglepődött, az arcát újra elöntötte a forróság. Elfordultam nem akartam, hogy meglássa a szememben a vágyat a vére iránt-bár előtte ezer féle ötlet eszembe jutott, hogyan végezhetnék vele. Újra az asztalhoz mentem, éreztem a tekintetét a hátamon. Felvettem a kottákat és meglengettem a levegőben miközben beszéltem hozzá. 
- Ezeket Maxus-tól kaptad? – kérdeztem, bár tudtam a választ. Láttam, amikor egy padon ülve átnyújtotta neki. 
Először a kottákra nézett majd rám. Bólintott. Megkönnyebbültem, hogy nem kérdéssel válaszolt. Tehát, mégiscsak egy értelmes halandóval van dolgom. Felültem az asztalra és keresztbe tettem a lábam. 
- Mióta ismered? 
Elgondolkodott. 
- Körülbelül egy hónapja. 
Egy hónapja? Akkor biztosan rájött már mindenre. Gondosan összeraktam magamban a képet. Egy hónapja láthattam a római klubban. Akkor valószínűleg ott ismerhette meg azt az áruló Maxust. 
- Valami történt vele? – kérdezte aggódó hangon. Kizökkentet a gondolkozásból, rá meredtem. Attól fél, hogy valami történt Maxussal? Összevontam a szemöldököm, ahogy próbáltam megfejteni az arckifejezését. Várakozóan nézett. 
- Nem hinném. –válaszoltam hosszú csönd után – De te erről miért nem tudsz? Mikor találkoztál vele utoljára? 
Feszengve csavarta a takaróját. Valószínűleg kínosan érintette a téma. Arról ne is beszélve, hogy az éjszaka közepén betörnek a szobájába és kérdezgetni kezdik. 
- Ugye tudsz róla, mi vagyok? – szegeztem oda. 
Bólintott. 
- Igen. –válaszolta és újra szólásra nyitotta a száját, de végül becsukta. Vártam. – Kedd óta nem láttam. - mondta végül. 
- Ma csütörtök van.  
Az éjjeli szekrényen lévő órára nézett. Hajnali kettő volt. Csütörtök. Elmosolyodtam, hogy nem akarta elhinni, hogy tisztában vagyok a napokkal. 
- Miért jöttél? Igen tudom, csak te kérdezhetsz, de azt hiszem, jogomban van tudni. 
- Nem éppen. – mondtam nyersen- Összebarátkoztál egy vámpírral –ezt a szót erősen megnyomtam a kellő hatás kedvéért - aki a Vulturi tagja, de amióta találkozott veled- elhúztam a szám- eltűnt. Tudom mi vagy – löktem oda undorodva és közelebb lépkedtem- vámpirista. Szeretnéd, ha a véredet vennék, igaz? Te is egy akarsz lenni közülünk? – most már nem rejtegettem mennyire vágyom a vérére. Annyira közel hajoltam hozzá, hogy az arcunk szinte súrolta egymást. A levegőt olyan szaporán vette, hogy felkavarodott körülöttem a levegő. Nagyot nyelt, én pedig néztem, ahogy a nyakán megjelennek az izzadságcseppek. Hátrasöpörtem egy hajtincset a válláról és beszagoltam az illatát a bőrének. Gyümölcsös illata volt. Milyen kár, hogy nem én találtam meg hamarabb.  
- Te Tanya vagy igaz? – préselte ki a száján a falhoz simulva. 
Döbbenten néztem rá. 
- Honnan tudod a nevem? 
Önelégült mosoly jelent meg az arcán, amint rájött, hogy némi sebezhetőséget vélt felfedezni rajtam. Eltereltem a gondolataimat az édeskés illatáról, és próbáltam az arcvonásaimat elrendezni. Nehéz volt, mert a holdfénye bevilágított a szobán és pont a jobb oldalára vetült a fény. Ott ahol az előbb elsöpörtem egy hajtincset. 
- Sok mindent tudok rólatok. Többet, mint hinnéd! – mutatott rá és magabiztosan felszegte az állát. Ebben biztos voltam. Épp ez a baj. 
- Hmm. Valóban? – kérdeztem tettetve a nemtörődömséget és felhúztam a felső ajkam, hogy megnyaljam a fogamat, úgy, hogy ő is rendesen lássa. Amikor megjelent az arcán a félelem, elmosolyodtam és lassan a nyakához nyomtam az arcomat. A bőröm azonnal felforrósodott, az illata elködösítette az elmémet. Ha, nem tanultam volna évszázadokig, hogyan kell ettől megtürtőztetnem magam, most biztosan holtan heverne az ágyon. Éreztem, ahogy a pulzusa lüktet a nyakánál. Milyen kár! – gondoltam és elhúzódoztam.  
A szeme csillogott a félelemtől. 
- Nos, elmondod nekem hol van Maxus? – kérleltem mézes mázosan. Egy pillanatig pislogott, majd összeszűkült a szeme. Fojtatni akarja a játékot?  
- Tudom, hogy vannak békés vámpírok is. – kezét összekulcsolta a mellén- Te is az voltál! Hiába is tagadod, Maxus elmondott mindent! Azt mondta élnek még szerte a világon olyan vámpírok, akik nem isznak emberi vért. 
- És te ilyen vámpír szeretnél lenni? – vontam fel a szemöldököm. Elfojtottam egy mosolyt erre a gondolatra. Miből gondolja, hogy Ő majd képes lesz kontrolálni magát? Alig vannak, akiknek sikerült és azt se hetek alatt tanultál meg. Tapasztalatból tudom. Nekem se sikerült. 
- Talán – vonta meg a vállát- de azt hallottam már lehet kapni szintetikus vért. Abban a vámpirista helyen is kapható, ahová Maxus el szokott vinni péntekenként. 
Felpattantam.  
Halkan felsikított ijedtében. Észre se vette, de kicsúszott a száján a válasz, amit hallani akartam ezért az ablakhoz mentem. Kérdőn nézett rám, majd kinyitotta a száját. 
- Miért csinálod ezt? 
Rámeredtem. 
- Micsodát? 
- Azt, hogy megakadályozott, hogy boldog legyen valaki. Nyomozol valaki után csak azért, mert elmondott néhány ,, szupertitkos információt” – az ujjával gesztikulált miközben kimondta.  
- Ezek a dolgok több ezer évesek. Mit tudhatsz te erről? 
- Azért mert ember vagyok, még nem hülye. 
- Már értem mi ragadta meg benned Maxust. – halkan felnevettem- Mindig is szerette a kihívásokat! – na, majd meglátja, mit kap tőlem. Erre a gondolatra elmosolyodtam. Ez volt a munkámnak a kedvenc része. 
- Nem vagy magányos? 
Vicsorogva válaszoltam. 
- Nem. – észrevette, hogy hazudok ezért elmosolyodott – De ezen könnyen lehet segíteni. – újra az ágyánál termettem és megragadtam a hálóingjét. Nem bántottam, de kezét védelmezően maga elé tette.  
Nem akar ő vámpír lenni. Naná, hogy nem. Csak egy gyáva ember.  
        Elengedtem, puffanva esett vissza a matracra. Felpattantam az ablakpárkányra és neki támaszkodtam az ablakkeretnek. Hagytam, hogy magához térjen. 
- Egyébként…ne aggódj. – a holdfényben az arca még sápadtabbnak tűnt- Te is megkapod a jutalmad. Csak imádkozz, hogy én húzzalak ki! – elvigyorodtam, amikor eltűnt az arcáról minden érzelem. A hányingerrel küszködött, valószínűleg az ájulás is kerülgette. 
Utolsó erejével undorodva rám nézett. 
- Valaki miatt csinálod ezt, igaz? 
Lefagyott az arcomról a mosoly. Eszes lány.  
Fejemmel eltakartam a hold sugarait és hagytam, hogy meglássa a szememben visszatükröződő fényt.  
A félelemtől elakadt a lélegzete. 
- Visszaalszol magadtól, vagy segítség kell hozzá? – kérdeztem és nevetve kiugrottam az ablakon a nedves fűre.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal