Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Egy új élet kezdete
Egy új élet kezdete : Az első találkozás

Az első találkozás

Miután elkaptunk két-két szarvast úgy döntöttem, hogy én oroszlánra fogok most vadászni. Mivel Sarah nem igazán volt oda a nagyobb állatokra, ő szarvasra vadászott továbbra is. Elváltunk, majd én a hegyekbe rohantam. Megéreztem áldozatom édes vérét, és egy szempillantás múlva már a földön harcoltam vele.

Miután elkaptunk két-két szarvast úgy döntöttem, hogy én oroszlánra fogok most vadászni. Mivel Sarah nem igazán volt oda a nagyobb állatokra, ő szarvasra vadászott továbbra is. Elváltunk, majd én a hegyekbe rohantam. Megéreztem áldozatom édes vérét, és egy szempillantás múlva már a földön harcoltam vele. Sokáig küzdött az életéért, de végül sikerült kiszívnom az összes vérét. Aztán hírtelen mögöttem feltűnt a párja. Mivel a nőstények könnyebbek, vele gyorsan elbántam. De most egy hím volt velem szemben, és azzal még nem harcoltam. Nem ijedtem meg, de azért kicsit meglepődtem. Majd minden félelmem elmúlt, mikor rám támadt. Próbáltam küzdeni, de túlságosan is nagy volt, nálam jóval nagyobb. Attól rettegtem, hogy Sarah nehogy ide jöjjön, mert ő még nem harcolt húsevővel. De egyszer csak az oroszlán lekerült rólam és egy fiú ölte meg, amilyen gyorsan csak tudta. Én azt sem tudtam, hogy mi történik, nem fogtam fel, így csak feküdtem a földön. A ruhám teljesen szétszakadva, darabokban állt rajtam. A fiú felém sétált, és felsegített a földről. Bronzszínű haja, és fekete szeme volt, de most biztos csak a szomjúság miatt. Izmos volt, mégis nyúlánkabb.

  • Szia! Őmm... kösz, hogy megmentettél. – mondtam. Halkan kuncogott, majd szólásra nyitotta a száját, de be is csukta egyből, mert a távolból meghallottunk egy kiáltást.
  • Mark! Merre vagy? – kérdezte a hang, majd testet is öltött. Egy gyönyörű lány lépet ki a homályból. Rövid, fekete haja volt és aranybarna szeme. Alacsony, és olyan fiatalnak tűnik. Kecsesen mozog, és gyorsan. Ez most komoly? Ők is azok, mint mi? És állat véren élnek? Ez remek… azt hiszem. Majd a lány mellett feltűnik egy sokkal magasabb szőke hajú fiú. Annyira különböznek, mégis ugyan olyanok. A fiú átkarolja a lány derekát és kissé maga mögé, tolja. Majd utánuk feltűnik testvérem és egy másik fiú. Fekete rövid hajú és nagyon izmos, vagy két méter magas lehetett.
  • Sarah! – kiáltottam, majd felé sétáltam, lassan, mégis mintha repülnék.
  • Jól vagy? – kérdezte aggódva.
  • Igen… most már. – néztem a mögöttem álló fiúra, aki segített nekem. Elég sokan voltunk már itt, de még mindig jött két alak, az erdő homályából. Egy világosbarna, vállig érő alacsonyabb nő… majdnem olyan volt, mint Poppy. A mellette álló férfi, magas szőke hajú, ő is kissé izmos, de nem annyira. Most voltunk nyolcan, de megérzetem szüleim illatát, és kicsit megkönnyebbültem. Megfogtam ikrem kezét, majd húzni kezdtem az erdő széléhez, mivel most egy réten álltunk. Armand és Poppy 10 másodperccel később érkeztek, és egyből mellettünk álltak.
  • Kiket köszönthetünk? – kérdezte a szőke, magas férfi, aki szerintem a családfő volt.
  • Ők Sarah, Mary a fogadott lányaim, a feleségem Poppy és jó magam, Armand Wood. – mutatott ránk apám. – És önök? – kérdezte még.
  • A feleségem Elizabeth… és a fogadott gyermekeim… Ashley, Mark, Beno, Jackson és én Marius Marlow. – mutatott körbe. – Szóval a Wood család. Nagyon örülök. – mosolygott kedvesen.
  • Marlow klán? – kérdezte Poppy. - Sokáig nem hallottunk felőletek. Látom a családod növekedett. – mosolygott vissza.
  • Igen, nos. Mi járatban erre? – kérdezte Elizabeth.
  • Ugyan ezt kérdezhetnénk mi is! – mondta Armand.
  • Mi már egy éve itt élünk. – adta meg a legfontosabb választ Jackson.
  • Aha. Mi pár napja érkeztünk. – közölte Sarah. Beno ránézett, és elmosolyodott, majd kacsintott egyet. Ikrem felkuncogott, majd gyorsan abba is hagyta.
  • Valamit viszont nem értek… mit kerestetek pont ezen a helyen, ahol vadásztam? – kérdeztem.
  • Nos, nekem ez a kedvenc vadászterületem, mivel az oroszlán a kedvencem. – adta meg a választ Mark, majd rám mosolygott.
  • Nahát! Marynek is! – szólalt meg testvérem.
  • Sarah! – mondtam kicsit dühösen.
  • Bocsi! – hajtotta le a fejét.
  • És te, hogy találkoztál a testvéremmel? – kérdeztem, most a magas, fekete, hatalmas izommal rendelkező fiú Beno felé fordulva.
  • Nem lenne jobb máshol megbeszélni a dolgokat. Mondjuk nálunk! – vetette fel a kérdést Marius.
  • Nem is tudom… Mary, Sarah? – kérdezte felénk fordulva. Aprót biccentettünk mindketten, majd erősen koncentráltunk az egész családra. Viszont nagyon meglepődtem a gondolatokon. Marius kedvesen szerette volna fogadni az újakat, míg Elizabeth, anyámmal szeretett volna beszélgetni… és mi is megtetszettünk neki. Ashley nagyon kedvesnek tűnt, már éppen azt tervezgette, hogy milyen jó barátnők leszünk mi hárman. Jackson csak Ashleyt féltette kicsit, de lenyugodott hamar, és ő is szeretett volna kicsit közelebbről megismerni minket. Benot csak Sarah érdekelte, de kedvesnek tűnik, így semmi kifogásom, hogy ő meg az ikrem. Na jó, mindegy ezek még mind oké, de Mark gondolatait mért nem hallom? Nem értem. Eddig ilyen sosem volt. Mindegy. Mikor kikapcsoltam egy kis ideig a gondolatolvasást, észre vettem, hogy mindenki engem bámul.
  • Adjatok még egy percet. – mondtam, majd megfogtam ikrem kezét.
  • Mit gondolsz? – kérdeztem. – A gondolataik elég meggyőzőek. – mondtam.
  • Én sem láttam, semmilyen veszélyt, sőt Ashleyvel nagyon jól kifogunk, jönni. – mosolygott.
  • Nekem viszont valami nem tetszik. Ugyanis nem hallom Mark gondolatait, olyan fura. Velem még nem történt ilyen. –mondtam szomorúan.
  • Ez komoly? Jesszus! – nevetett fel, mintha száz csengő egyszerre szólalt volna meg, tökéletes párhuzamban. Játékosan oldalba böktem, de nem számított rá, így eldőlt a fűben, de magával húzott így épp, hogy mellé estem. Felnevettem, majd felugrottam; testvérem is így tett.
  • Nos? – kérdezte Poppy.
  • Felőlünk mehetünk. – mosolyogtam, mire ikrem is biccentett.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal