Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vampire Story
Vampire Story : 8. rész

8. rész

Majd meglátjuk! – mondta Emmett.

·     De a fák éljék túl, kérlek titeket! – Múltkor is fájt Esmenek. – mondtam nekik, és mindhármuknak adtam egy taslit.


·     Majd meglátjuk! – mondta Emmett.

·     De a fák éljék túl, kérlek titeket! – Múltkor is fájt Esmenek. – mondtam nekik, és mindhármuknak adtam egy taslit.

·     Ezt most mért kaptuk? – kérdezte Jasper, mintha nem tudná.

·     A sok fáért! – mondtam, de megpusziltam mindhármuk arcát. Kicsit nehéz volt Emmettnek adni, de felemelt, hogy segítsen rajtam.

·     Na jól van! De csak óvatosan! – mondtam nekik.

·     Rendben van! – mondták egyszerre. A fiúk kimentek, én pedig a lányokhoz mentem.

·     Miről beszélgettek? – kérdeztem.

·     Arról, hogy a suliba kellene pár új ruha! – tapsikolt Alice.

·     Aha. Értem. – mondtam.

·     Mi a baj? És ne mond, hogy semmi, mert nem fogom elhinni! – mondta Rose. Mért kell mindent észrevennie. – mondtam, de csak magamban.

·     Igazából……..az iskola, nem akarom Renesmeet itt hagyni! – mondtam és lehajtottam a fejem.

·     De, hisz nem lesz egyedül. Anyu itt lesz és vigyáz rá! – öleltek meg nővéreim.

·     Persze, ezt nem is firtatom, de akkor is, annyira hiányozni fog! – zokogtam.

·     Ugyan, csak pár óráig nem fogod látni! – mondta Rose.

·     Igaz, jól van! Akkor milyen ruhát veszünk fel, a suliba? – kérdeztem, most már mosolyogva.

·     Úgy gondoltuk, hogy én zöldbe leszek, Jasper kedvéért. Rose pirosba, Emmett kedvéért, és te kékbe, Edward kedvéért. Na mit szólsz? – kérdezte Alice.

·     Nekem tetszik! – mosolyogtam.

·     Szuper, akkor induljunk is vásárolni! – mondta idősebbik nővérem. Elköszöntem kislányomtól és már mentünk is. Hat üzletbe mentünk be és ott mindegyikbe Alice 30 ruhát próbáltatta fel velem. Végül is kilenc zacskóval jöttünk ki mind a hat üzletből és úgy mentünk haza. A fiúk elől persze alaposan elrejtettük. A nap többi részében Renesmeevel játszott mindenki. Reggel pedig nagy bánatomra, készülődtünk a suliba. Rose, Alice és én az új ruháinkat vettük fel, aminek a fiúk nagyon örültek. Emmett kocsijával mentünk! A suliba érve, szerencsére nem volt még senki a parkolóban.

·     Túl korán jöttünk! Most várhatunk vagy fél órát is! – nyafogott Rosie.

·     Nyugi Rose! Hamar eltelik ez az idő! – csitítgatta Jasper, és úgy vettem észre, hogy a képességét is használja, ettől Rosalie kicsit lenyugodott. Sorba jöttek a diákok, és mindegyik megnézegetett minket, de főleg engem magának. Hallottam, hogy Edward mellettem kicsit ideges, szerintem a gondolatok miatt. Ezért megfogtam a kezét és megcsókoltam.

·     Köszönöm! – mondta és megölelt. Elindultunk a bejárat felé, és bement mindenki a saját órájára. Örültem, hogy Edwarddal lehetek minden órán, így neki is és nekem is könnyebb volt. Mikor bementünk az osztályba, mindenki tátott szájjal nézett minket, amitől nagyon rosszul éreztem magamat. Szerencsére történelmünk volt, így egy drámát néztünk meg: Rómeó és Júlia. Nagyon szerettem ezt a történetet, igaz most kicsit unalmas volt, mert már többször láttam és olvastam is. Ezért halkan beszélgettünk szerelmemmel, úgy, hogy senki nem hallotta és látni se látta, mivel mindenki a filmmel volt elfoglalva.

·     A tanár mindjárt engem fog nyaggatni! – mondta szerelmem és mosolygott.

·     Mr. Cullen, válasszon egy idézetet, amit Rómeó mond a műben! – mondta a tanár.

- Rendben! – mondta Edward. – Itt az ágyam és én elhomályosultam. A test unta az életet, Húzom az igaz csillagokat végzetemig. Szememnek májusi pillantás az utolsó idő, Egyek a karok, az utóbbi és Szívemben hordozom őt, Csókkal pecsételtük meg egymást, Örökkévaló halálvásár – zsákmány! – mondta és közbe rám nézett, nem törődve a többiekkel. Az összes lány Edwardot nézte, ami kicsit idegesített. A tanár, kicsit meglepődött, hogy úgy tűnt szerelmem figyel az órán, ezért tovább folytatta a filmet. A többi órán is így voltunk elfoglalva, néha engem is kérdeztek, de nem sokszor. Nagyon sokat gondolok Renesmeere, mit csinálhat most? Esmevel van? – kérdeztem magamban. Elmentünk a menzára, de persze nem ettünk semmit, csak a látszat kedvéért vettünk ételt. Leültünk az asztalhoz, és már mindenki ott volt. Megláttam a szemem sarkából a régi barátaimat: Mikeot, Jassicát, Angelát és Ericet. Nagyon beszélgettek valamit, de nem nagyon hallottam. Ekkor oda jöttek hozzánk, és rám néztek.

Sziasztok! Bella? Bella Swan? – kérdezte Angela meglepetten.

Inkább már Bella Cullen! – javította ki Alice csilingelő mosollyal.

Aha, értem! – mondta Jessica. – Szóval most már nem is fogunk találkozni és nem is fogsz, velünk beszélgetni? – húzta fel magát.

·     Úgy tűnik, sajnálom! – mondtam és lehajtottam a fejem.

·     Szóval, a Cullenék megtiltották neked, hogy szóba állj velünk! Értem. – mondta Mike és nagyon mérgesnek látszott. Nekem nagyon nem tetszett ez a hangnem és úgy vettem észre, hogy családomnak sem.

·     Na ide figyelj! Semmi közöd nincs hozzá, hogy milyen a családom és, hogy milyen lettem! Igen, talán kicsit változtam és örülök is neki. Jó, talán amikor ide jöttem, kedves voltál velem. Most pedig jobb, ha leszállsz rólam! – mondtam és kirohantam az ebédlőből. Sajnos az egész ebédlő engem figyelt, de láttam Edwardon és testvéreimen, hogy nem haragszanak rám, sőt még viccesnek is találták, hogy lekiabáltam Mikeot. A kocsihoz mentem, leültem és az oldalához dőltem. Az arcomat a térdemre hajtottam és könnyek nélkül sírtam. Észre sem vettem, hogy Rose és Alice mellettem vannak.

·     Edward bent marad és kicsit, elküldte az ő hangnemében Newtont! – nevetett Alice.

·     Jaj lányok, ez egy kicsit sem vicces! – mondtam.

·     De, hogy nem! Miután kimentél, Emmett nagyon nevetett, csoda, hogy nem hallottad! – Nincsen semmi baj! – mondta Rosalie és magához ölelt.

·     Köszönöm! – mondtam. Bementünk a fiúkhoz és mindenki engem nézett. Szerelmem jött oda hozzám és lágyan megcsókolt.

·     Ne félj! Mike és a barátai egy ideig biztos nem jönnek a közelünkbe! – mondta azzal a fél oldalas mosollyal, amit annyira szeretek.

·     Hát ez nem semmi volt hugi, nagyon energikus is tudsz lenni! – nevetett Emmett, de Rose fejbe vágta.

·     Emmett fejezd be! – mondta Alice és ő is fejbe vágta. A többi órán nem volt semmi érdekes, ezért gyorsan eltelt. Mikor hazaértünk, kislányom már az ölembe volt és átölelt.

·     Olyan jó, hogy végre haza jöttetek! Megmutathatom mit csináltunk nagyival? – kérdezte mosolyogva.

·     Persze! – mondtam neki. Renesmeenek az volt a képessége, hogy ha megérint valakit, meg tudja neki mutatni, hogy mit csinált azon a napon. Esmevel elmentek a városba sétálni, vásárolni és bementek Carlislet meglátogatni a kórházban. Renesmeenek nagyon tetszett a kórház.

·     Biztos jól szórakoztatok! – mondtam neki, és rá mosolyogtam.

·     Nektek milyen volt a suli? – kérdezte fogadott anyám.

·     Szórakoztató! – nevetett Jasper. Ezen kicsit ideges lettem, ezért bosszúból, szenvedélyesen megcsókoltam Edwardot. Jasper arcáról egyből lekerült a mosoly.

·     Jól van, na megértettem! Most már abba hagynátok? – kérdezte. Láttam rajta, hogy rosszul érzi magát, így inkább elengedtem férjemet.

·     Mi történt? – ijedt meg Esme.

·     Bella kicsit letámadta Mike Newtont! De nyugi anyu szerencsére csak leordította a fejét! – nevetett Emmett. Őt inkább elkezdtem ütni többször. Esme kicsit elmosolyodott. Ennek nagyon örültem, nagyon féltem, hogy nem fog tetszeni neki a dolog, de Carlisle még hátra van! – gondoltam magamban. Remélem, ő is ilyen pozitívan fogja venni a dolgokat. Este kilenckor jött meg fogadott apám. Renesmee már aludt, így Edwardal együtt mentem be Carlisle dolgozó szobájába. Bátortalanul bekopogtam.

·     Szabad! – jött bentről egy hang. Bementünk, ő pedig mosolyogva fogadott.

·     Üljetek le! – mondta kedvesen. Természetesen elfogadtuk és leültünk a fotelokba.

·     Hallottam, hogy mi történt! És ne aggódj, nem haragszom, sőt szerintem vicces is! – mosolygott rám. Nagy kő esett le a szívemről.

·     Tényleg? – lepődtem meg. - Nem haragszol rám? Köszönöm apu! – mondtam és megöleltem. Úgy gondoltam, hogy el kéne mennünk vadászni, de nem jött velünk senki, mert már voltak. Szóltam Rosenak, hogy amíg mi távol leszünk Edwardal, addig figyeljenek kislányunkra. Nővérem nagyon örült neki. A vadászatunk nem tartott sokáig. Elkaptunk 3 szarvast fejenként, és gondoltuk elmegyünk sétálni, hogy Rose több időt töltsön Renesmeevel. Kézen fogva sétáltunk.

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!