Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vampire Story
Vampire Story : 27. rész

27. rész

  • Úgy látom Mike tehetetlen! – nevetett csilingelően Alice, amihez aztán én is és Rose is csatlakozott.
  • Jól vagy? – kérdeztem Edward felé fordulva.
  • Persze! A közelséged megnyugtat. – lehelte a nyakamra, mire én összeborzongtam. Edward felegyenesedett és ránézett Mikera, aki azt sem tudta mit csináljon, így inkább visszafordult az éppen érkező Jessicához. Kicsit elmosolyodtam, majd arcomat szerelmem mellkasába rejtettem.

  • Úgy látom Mike tehetetlen! – nevetett csilingelően Alice, amihez aztán én is és Rose is csatlakozott.
  • Jól vagy? – kérdeztem Edward felé fordulva.
  • Persze! A közelséged megnyugtat. – lehelte a nyakamra, mire én összeborzongtam. Edward felegyenesedett és ránézett Mikera, aki azt sem tudta mit csináljon, így inkább visszafordult az éppen érkező Jessicához. Kicsit elmosolyodtam, majd arcomat szerelmem mellkasába rejtettem.
  • Szerencs, hogy nem jött ide! – motyogtam.
  • Viszont kíváncsi lettem volna, hogy mit fog összevissza dadogni, ha idejön, és Edward gyilkos pillantást vet rá. – nevetett Jazz. Tíz perc múlva Eric lépett fel a színpadra.
  • Sziasztok! Pár percen belül kezdődik a tánc, addig is készüljetek fel lélekben! – mondta.
  • Félsz Bella? – kérdezte Emmett.
  • Nem. – vágtam rá egyből.
  • Sziasztok! – köszönt Angela. – Jaj Bella! Úgy örülök, hogy eljöttél. – ölelt át. Meglepődtem, ugyanis egyik régi barátom sem szokott így köszönni nekem. Edward és Jasper egyből elkapták a kezeimet, de én elmosolyodtam és visszaöleltem Angelát. Engem sosem csábított az emberi vér. Ezért nem csak a képességem miatt voltam különleges, de hatalmas önuralommal rendelkeztem. A fiúk már elengedték a kezemet, így könnyedén öleltem át régi barátnőmet. Miután elengedett, alaposan megnézett, majd elmosolyodott.
  • Nagyon szép vagy! És a ruha is remek választás volt. – mosolyodott el.
  • Nos, köszönöm! De Alice érdeme! Ő tervezte a ruhákat. – intettem kezemmel nővérem felé.
  • Nagyon ügyes vagy Alice, gyönyörű ruhák. – mondta kedvesen Angela.
  • Köszönöm, köszönöm! – tapsikolt legjobb barátnőm. Ekkor a biológia tanárunk lépett fel a színpadra.
  • Szervusztok! Szerintem el is kezdhetjük. Az első táncunk a keringő lesz, amit minden pár egyszerre fog táncolni. Kérlek titeket, mindenki lépjen fel a tánc parkettra. – mondta. Edward kézen fogott, majd egymás mellett sétáltunk, oda, ahová a tanárunk mutatott. Mindenki beállt, és a zene elindult. A párok egyszerre indultak el, és pördültek meg. Eric és Angela gyönyörű emeléseket mutatott be, amit nem csak én figyeltem meg. Végig Edward szemébe néztem, így tudtam, ő sosem hagyná, hogy elrontsam a táncot. Egy rövid ideig, míg szerelmemmel táncoltam, majd kipörgetett, és Jasper karjaiban találtam magam. Rám mosolygott, amit én is viszonoztam. A bátyám nagyon ügyesen táncolt. A tartása erős volt, mégis gyengéden tartott, és a pördüléseknél is figyelt. Míg én Jazzel táncoltam, Rose Edwarddal, Alice pedig Emmettel táncolt. A zene legvégén, ismét szerelmemmel táncoltam tovább. Mikor a zene halkulni kezdett, Edward megpörgetett még kétszer, majd magához húzott és megcsókolt. Elmosolyodtam, majd elváltam tőle. A színpadra ismét a biológia tanárunk lépett fel, és mosolygott.
  • Nos, mit is mondjak! Nem gondoltam volna, hogy ti ennyire jól táncoltok. Kivétel nélkül mindenkinek a ruhája tökéletesen megfelel és a tánctudásotok sem hétköznapi. De szeretnék kiemelni valakit, azaz valakiket. Eris és Angela gyönyörű emeléseket láthattunk tőletek. A Cullen család pedig fantasztikus cseréket mutatott be. – mosolygott, mire mindenki tapsviharba tört ki. Elmondták, hogy ki hányadik lesz a versenyben. Mivel mi hatan egy táncot mutatunk be, így egy helyre raktak minket. De külön pontoznak minket. Ugyanis ebbe direkt nem tettünk cseréket. A negyedik helyet kaptuk. Eric és Angela kezdték, utánuk Mike és Jessica, majd közvetlen előttünk Tyler és Lauren. Mielőtt elkezdődött volna a páros tánc, kaptunk fél óra szünetet. Vicces volt látni, hogy rajtunk kívül mindenki ki volt már fáradva.
  • Félek, hogy elrontom és mindenki rajtam fog nevetni. – kezdtem pánikolni.
  • Bella, nem hiszem, hogy… - mondta szerelmem, de közbe vágtam.
  • Igen, tudom, hogy te ott leszel, és nem engeded, hogy ilyesmi történjen… - folytattam tovább.
  • Bella, kérlek… - vágott ismét szavamba.
  • Ne, inkább, ne is mondj semmit… ismét kezdtem tiltakozni, de most nem tudtam befejezni, mert ajkait az enyéimre tapasztotta. Karjaimat nyaka köré fontam, míg ő a derekamat fogta, így húzott magához közelebb. Persze, hogy a drágalátos bátyáinkat se felejtsük el, mikor megláttak egyből kuncogni, kezdtek.
  • Mi van gyerekek? Elvagyok? Amúgy mellesleg mindenki titeket néz, de ne zavartassátok magatokat. – nevetett Emmett, amihez Jasper is csatlakozott. Elváltam szerelmemtől, és körbe néztem. Emmettnek igaza volt, szinte mindenki minket nézett. Gyilkos pillantást vetettem a fiúkra, így abba hagyták a nevetést. A színpad szélére álltunk, mivel Eric és Angela elkezdték a gyönyörű tangó táncukat. Miután végeztek megtapsoltuk őket, majd Jessica és Mike lépett fel. Ők mambóztak. A táncuk ugyan gyorsan befejeződött, de nagy tapsot kaptak. Utánuk Tyler és Lauren lépett fel a színpadra, és elkezdték rock and roll számukat. A koreográfia nagyon jól meg volt tervezve, így páran a tánc közben is tapsoltak nekik. Miután végeztek, mi következtünk. Nagyon ideges voltam, de testvéreimen semmi nyomát nem láttam az aggodalomnak. Kicsit lenyugodtam mikor beálltunk és Edward szemébe, néztem. Felsóhajtottam, mire elmosolyodott. A zene elkezdődött, mi pedig egyszerre indultunk el. A szám eleje szép, lassú, amit csak sima lépések követtek. Aztán a zene egyre gyorsabb lett és több pörgés és emelés következett. A legjobb benne, hogy a fiúk erősek és elbírnak minket könnyedén. A színpadot könnyen elfoglaltuk, így tökéletesen mutatott a koreográfia. Sokan tapsoltak, aminek örültem. Azt vettem észre, hogy egyszer sem rontottam el egy lépést, vagy forgást sem. A legvége a táncunknak abból állt, hogy Alice, Rose és én hátradőltünk, a fiúk pedig a hátunknál fogtak minket, majd így pörögtünk. Utáltam magas sarkúban forogni, járni, vagy csak abban lenni, de csak emberként. Most már kezdem megszeretni. Miután a pörgést befejeztük, a zene halkult egy kicsit, majd Edward megforgatott, majd meghajoltunk. A zene eközben még mindig ment. Szerelmem megpörgetett, majd Emmett karjaiban találtam magam. Meghajoltunk, majd bátyám is megpörgetett és visszakerültem férjemhez. Rám mosolygott, és levezetett a színpadról. Hatalmas tapsot kaptunk, majd mindenki oda jött hozzánk, hogy gratuláljon, milye fantasztikusak voltunk, meg ilyenek.
  • Köszönjük a Cullen családnak ezt a fantasztikus bemutatót. Ne felejtsétek, hogy a szavazásnál párokra szavazzatok! – mondta a színpadról a tanárunk. Kikerekedett szemekkel bámultam Alicre.
  • Drága Alice! Miért nem mondtad, hogy szavazni is kell? – kérdeztem.
  • Nyugi, Bella! Majd Edwarddal közösen döntesz! Én már láttam. Edward és te is eltervezted! – mondta csilingelően. Ránéztem szerelmemre, majd elmosolyodtam. Közelebb húzott magához, majd belenézett a szemeimbe.
  • Úgy látszik, egyek a gondolataink! – kuncogtam.
  • Ez igaz! – mondta. Miután elengedett, abban a pillanatban Mike, Jessica, Erci és Angela lépett elénk. Testvéreim kicsit meglepődtek, de én elmosolyodtam, persze csak olyan álmosollyal.
  • Hali! Mi járatban erre? – kérdeztem. Rose és Emmett furcsán néztek rám, de miután látták rajtam, hogy cseppet sem kedvességből kérdeztem, elmosolyodtak ők is.
  • Nos, csak annyi, hogy tök jók voltatok! Biztos ti nyertek majd! – hajtotta le a fejét Jessica. Megforgattam a szemeimet. Ugyan! Múltkor még kis híján letépte volna a fejem, most meg itt nyalizik. Ki veszi ezt be?
  • Csak nem féltékeny vagy? – kérdezte Jasper. A régi barátaim kikerekedett szemekkel néztek bátyám felé. A suliban, de még az utcán sem szólt emberekhez csak, ha nagyon, muszáj volt. Kicsit beleolvastam Jessica gondolataiba.
  • Most komolyan Jasper Hale szólalt meg? El sem hiszem! Ő sose szólalt meg társaságban. Mindig csak Alicehez beszél, vagy a család többi tagjához. Nos, mindegy a hangja olyan gyönyörű. Nem is tudom, olyan, mint Edwardé, fantasztikus, leírhatatlan. Nem is tudom, vajon Emmettnek is ilyen hangja van? Mondjuk neki sem hallottam még a hangját, de ahogy kinéz, nem hiszem, hogy olyan lenne, mint a testvéreié. Vajon Aliccel szakítana a kedvemért? Mondjuk én most Mikeval járok, de bármit megadnék, hogy csak az egyik Cullen fiúval csókolózzak. Istenem! Milyen érzés lehet? – gondolkozott el túlságosan is. Kicsit megszorítottam Edward kezét, majd ránéztem. Láttam rajta, hogy ő is olvasta Jessica gondolatait. Egy halk morgás tört fel a mellkasomból, de olyan halk volt, hogy még az előttem álló emberek sem hallották, persze testvéreim egyből felém kapták a fejüket, Jasper pedig a hátam mögé jött és megfogta a vállam. Akármennyire nagy az önuralmam, nem tudom megállni, hogy le ne tépjem Jessica fejét.
  • Jobb lenne, ha most elmennétek! – mondta Rosalie, egyáltalán nem kedvesen, majd mellém sétált és megfogta a másik kezemet, majd kicsit távolabb kezdett húzni. El a fényről, az emberektől távol. Mikor szinte teljes sötétség vett körül minket a többiek elengedtek én meg az iskola falának dőltem. Felsóhajtottam, majd könnyek nélkül zokogtam.
  • Bella, drágám! Nyugalom, nincs semmi baj! Kérlek, ne sírj, nincs miért! Hallod! Itt vagyok veled. – ölelt át szerelmem. Ránéztem, majd a fejemet a vállára hajtottam.
  • Kösz, hogy lefogtatok! Nem sok hiányzott, hogy letépjem a fejét. – motyogtam.
  • Ez az én húgom! – vigyorgott Emmett. Felkuncogtam, majd elmosolyodtam, bár belül még mindig dühös voltam.
  • Mégis miket gondolt az a lány, hogy Bella, ennyire, hogy is fejezzem ki magam… - tudakolta Alice.
  • Energikus lett. – fejezte be a mondatot Jazz. – Bár belül majd nem szétrobbant. – tette még hozzá.
  • Nos, Jessica, kicsit túlságosan is elgondolkozott azon, hogy milyen lehet valamelyik Cullen fiúval csókolózni. – sziszegtem, majd a fény felé néztem, ahol Jessica táncolt. Aztán visszanéztem a többiekre, akik mind kikerekedett szemekkel néztek rám. Kivéve ugye szerelmemet.
  • Na, jó! Az a kis csitri nem éli meg a holnapot! – húzta fel magát idősebbik nővérem. Emmett fogta vissza, de miután látta, hogy így egy könnyen nem fog megbirkózni szerelmével, szembefordult vele, majd megcsókolta. Rose egyből lenyugodott, és belemosolygott csókúkba.
  • Én ezt nem hiszem el! Még oda jön nyalizni, aztán meg ráhajt a férjeinkre. – sziszegte Alice. – Nem csodálom Bella, hogy le akartad tépni a fejét. – tette még hozzá.
  • Lányok! Próbáljunk meg a versenyre figyelni! Még a végén elmegyünk és lehet, hogy nyernénk. – mosolygott Jazz.
  • Én felhívom anyut, hogy Renesmee alszik-e már. – jelentettem ki, majd elővettem a mobilomat. Kicsöngött, majd Esme szólalt meg.
  • Halló? Szia Bella! Mi a helyzet? – kérdezte.
  • Szia anyu! Semmi különös, csak gondoltam felhívlak, hogy mi történik otthon. Renesmee alszik már? – kérdeztem.
  • Nos, az előbb még aludt! De Carlisle most jött haza, úgyhogy felébredt. – sóhajtott Esme.
  • Nehezen alszik vissza? – kérdeztem aggódva.
  • Nos, nem annyira! Csak hiányoztok neki. – jelentette ki.
  • Mond meg neki, hogy nem sokára megyünk. Ha minden jól megy, akkor két óra múlva ottjon vagyunk, de ne várjon meg, hanem aludjon. – mondtam.
  • Rendben! További jó mulatást! Sziasztok! – köszönt el, majd én is így tettem.
  • Tudod húgi! Jól áll neked ez az anyuka szerep. – kuncogott Jazz. Elmosolyodtam, majd tekintetem megint a színpadra tévedt. Még mindig táncoltak.
  • Na és mi a helyzet otthon? – kérdezte Rose.
  • Nos, Renesmee már elaludt egyszer, de fel kellt, mert Carlisle megérkezett. Esme pedig még mindig nem tudta visszaaltatni. – mondtam. – Nem értem, hogy miért ilyen nehéz elaltatni. – gondolkoztam hangosan.
  • Nos, ezt senki nem érti. – húzta el a száját Alice. – De jobb, ha visszamegyünk, mert két perc múlva kezdődik az eredményhirdetést. – tette még hozzá. Kézen fogtam szerelmemet, majd együtt mentünk a többiek után. Mikor a táncolókhoz értünk minden szempár ránk szegeződött.
  • Tudtam, hogy Jessica mindenkinek elmondja. – sziszegtem, de csak testvéreim hallották. Jessica sétált mellénk Mikekkal kézen fogva.
  • Lenyugodtál? Vagy kell esetleg nyugtató? – kérdezte gúnyosan, majd elnevette magát. Viszont rajta kívül senki nem nevetett. Vagy megijedtek testvéreimtől, vagy csak nem akartak nevetni.
  • Te meg befejezted a szemétkedést? – kérdezte cseppet sem kedvesen Edward. Megsimogattam a karját, de ő hajthatatlan volt.
  • Ha még egyszer, bármit is mondasz a húgomra, akkor meg fogod bánni. – szólalt meg Jasper. Jessica kicsit hátrált, majd inkább becsukta a száját, és visszasétált Angela mellé.
  • Kösz, hogy kiálltatok mellettem. – mosolyogtam.
  • Nos, ez természetes! – mondta szerelmem.
  • Kérek mindenkit, hogy jöjjön kicsit közelebb. Kezdődik az eredményhirdetés! – jelentette ki a tanárunk. Szerelmemmel, Alice és Jasper párosára szavaztunk. Tudom, hogy ez így érdekes, de nem baj!
  • Nos, úgy gondoltuk, hogy ebben az évben, csak az 1. Helyezés kap díjat. Remélem, nem bánjátok. – közölte a tesnevelés tanárunk Mrs. Webber.
  • Akkor biztos, hogy a Cullenék nyernek. – hallottam meg Lauren szomorú hangját.
  • Nagyon sok szavazás érkezett, de összeegyeztettünk. Nos, a versenyt megnyerte, és a legjobb táncos pár díjat megnyerte Alice Cullen és Jasper Hale. – mosolygott a biológia tanárunk. Hatalmas taps tőrt ki, miközben Alice és Jasper a színpadra álltak. Átvették a díjat, majd Jasper megcsókolta Alicet.
  • Gratulálunk nektek! Gyönyörűen táncoltatok, és a szavazatokat látva, a többiek is így gondolják. – mosolygott a tesi tanárunk.
  • Nos, köszönjük mindenkinek a szavazatokat! – mosolygott tündérien legjobb barátnőm. Mikor visszajöttek mellénk, odaszökkentem Alice elé, majd megöleltem.
  • Ügyesek voltatok! – mondtam.
  • Köszi Bella! – ölelt vissza Alice. – Nem gondoltam, hogy mi fogunk nyerni. – tette még hozzá. Furcsán néztem rá, ahogyan a többiek is.
  • Alice direkt nem nézte a jövőt, hogy neki is meglepetés legyen. – válaszolt kimondatlan kérdésemre Jazz. Így már minden világos volt.
  • Menjünk haza! Semmi kedvem itt maradni a sok ember között. Szerencse, hogy már csak két nap és utána hétvége. – nyafogott Rose.
  • Szerintem is jobb, ha hazamegyünk. Remélem a lányunk, már alszik és nem vár meg minket. Bár, ahogy őt ismerem. – kuncogtam. Beszálltunk a kocsikba, majd hazafelé indultunk. Szerelmemmel egész végig hallgattunk. Mikor a ház elé értünk, kiszálltam, Edward pedig a garázsba hajtott a kocsival. A házban csend volt, semmi zaj. Reménykedtem benne, hogy Renesmee már alszik, de nem így történt. Kislányom és szüleim, Carlisle dolgozószobájában voltak, és beszélgettek. Legalábbis Carlisle és Esme, mert Renesmee valamit nagyon is olvasott. Elmosolyodtam. Esme megsimogatta unokája arcát, majd felém mutatott.
  •  
    Jogok

    Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

    Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

     

     
    A nap idézete
     
    Videók és zenék
     
    Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
     
    Navigálódj!
     
    Heti játék
     
    Szerepjáték
     
    Fanartok
     
    csetelj kedvedre^^

    Az oldalt 2-en! szerkesztik!

     
    A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
     
    A történetek
     
    Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
     
    Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
     

    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!