Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az utolsó kívánság
Az utolsó kívánság : 2. Itt a vég

2. Itt a vég

Anyám hazajött, éppen akkor, amikor a kocsiból szálltam ki. Dühösen nézett rám. Nem szóltam semmit, inkább hallgattam. Daniel beindította a motort és gyorsan lelépett. Áruló! Itt hagy a legnagyobb pácban. Ezért még megfizet. Gyorsan kinyitottam az ajtót, anya a konyhába vette az irányt én meg gyorsan leültem a nappaliban. Kínos fél óra következett. Nem szólt senki senkihez. Na, én nem fogom ezt megtörni. Inkább felmegyek. Lopakodva elindultam a lépcső fele, de anyám megállított.


Anyám hazajött, éppen akkor, amikor a kocsiból szálltam ki. Dühösen nézett rám. Nem szóltam semmit, inkább hallgattam. Daniel beindította a motort és gyorsan lelépett. Áruló! Itt hagy a legnagyobb pácban. Ezért még megfizet. Gyorsan kinyitottam az ajtót, anya a konyhába vette az irányt én meg gyorsan leültem a nappaliban. Kínos fél óra következett. Nem szólt senki senkihez. Na, én nem fogom ezt megtörni. Inkább felmegyek. Lopakodva elindultam a lépcső fele, de anyám megállított.

  • Állj csak meg. –szigorúan mondta
  • Igen anya? Mi a baj?- próbáltam ártatlan képet vágni
  • Na, ne add itt nekem az ártatlant! –most a tűzhelynél kevergetett valamit- apád világosan megmondta, hogy nem találkozhatsz ezzel a fiúval!
  • Tudom anya, de én szeretem őt és Daniel nem az apámba szeretett bele. Ja és még valami, arról nem tehetek, hogy apának üldözési mániája van. Inkább kezeltesse magát! –dühösen néztem rá
  • Elhiszem. Igazad van, ha tényleg szereted, akkor egye fene. De apád nem fog neki örülni. Mit csináltál volna, ha nem én jövök haza, hanem apád? –felhúzta a szemöldökét
  • Nem tudom, nem így történt. Meghívtam vacsorázni, az étteremben fogja bejelenteni, hogy én és ő. Legalább nem tud jelenetet csinálni. –mosolyogtam
  • Rendben, benne vagyok. Hoztam neked valamit. –a pultra mutatott – egy fekete kis ruci. Biztos tetszeni fog! Remélem, örülsz neki.
  • Igen nagyon tetszik! –a ruha egy fekete szűk koktélruha volt. Egyik kedvenc színem a fekete, úgyhogy ennek nagyon örültem.

Felmentem a szobámba, gyorsan fel is próbáltam, a ruha dögösen állt rajtam. Csak az estére tudtam, gondolni. Délután az e-mailjeimet olvasgattam és rengeteg sms-t kaptam. Pl.: Boldog szülinapot Viki vagy Boldog 18. szülcsinapot Babám… Örültem ezeknek az üzeneteknek. Apa 4 óra után hazajött és már csak néhány óra volt hátra. Közben Danieltől is kaptam egy üzenetet, alig várja már az estét. Indulás előtt másfél órával elkezdtem készülődni. Lezuhanyoztam, felvettem a ruhát, megcsináltam a hajamat, aztán pedig kisminkeltem magam. Kaptam még egy új fekete tűsarkút, mert anyám szerint borzasztóan néztem volna ki lapos sarkúban, de én nem szerettem a magas sarkú cipőt, olyan magas vagyok benne, mint egy zsiráf. A hajamat szépen feltűztem, ilyenkor örültem, hogy göndör a hajam, de amúgy gyűlöltem.

  • Kicsim gyere már!- kiabált fel apa egy kicsit dühösen.

A lépcsőn jöttem lefele, a hajam tökéletesen állt és a fülemben egy pici fülbevaló ékeskedett. A ruha tökéletesen állt, szerencsére nem estem el a magas sarkúban. Na, még csak az hiányzott volna. Apa először csak nézett, de aztán valahogy nem tetszett neki ez az egész.

    -      Miért csípted ki így magad? –kérdezősködött apa

    -      Jaj, hagyd már a mi kis szülinaposunkat! – védett meg anya

Beültünk az autóba. Az út alatt nem szólalt meg senki. Feszült volt a hangulat, de nem értettem, hogy miért. Megérkeztünk, apa kinyitotta az ajtót. Az étterembe belépve gyorsan szétnéztem, láttam Danielt. Intett nekem, én megint elpirosodtam, de visszaintettem. Leültünk és már jött a pincér.

  • Jó estét! –szólított meg minket a pincér és közben átadta az étlapokat
  • Köszönjük. –mondta apa- úgy 15 perc múlva jöjjön vissza.

Értetlenül néztünk egymásra anyával.

  • Drágám van valami baj? – Anna ideges lett
  • Ami azt illeti igen. Szerintem már tudnia kéne az igazságot! –anya még idegesebb lett. Na, jó ez már egy kicsit zavaros
  • Miről kéne tudnom? –tudom, hogy ezt nem kellett volna, de úgyis erre a kérdésre vártak
  • Nem is tudom, hogy hol kezdjem… -az asztalt nézte
  • Talán az elején. –megfogtam a kezét
  • Örökbe fogadtunk. Anyádat valami baleset érte, a rendőrség mai napig nem tudta tisztázni a körülményeket. Amikor rátok találtunk a kezében szorított. Rám bízott téged. Adott egy ládát, amit majd jövőre nyithatsz ki. Megígértem neki, hogy nagyon fogok rád vigyázni. Kórházba szállították, de a sérülései súlyosak voltak és másnap meghalt. Nagyon sajnálom!  –sírt.

Ezek után én csak ültem és leragadtam az örökbe fogadtunk mondatnál. A szüleim régen meghaltak. Akkor ki vagyok én? Nem vagyok tagja a Greenberg családnak. Ezt nem hiszem el. Megértem, hogy amíg kicsit voltam nem mondták el. De már  nem vagyok kicsi. Több évvel ezelőtt is már megértettem volna. Tessék remek szülinapom van. „ Szeretünk kicsim boldog szülinapot, ja és elfelejtettük mondani, hogy örökbe fogadtunk.”

Ez nem várhatott volna, mondjuk holnapig, szerintem jobb lesz, ha hazamegyek.

A szememet előre meresztettem és próbáltam nem tudomást venni erről az egészről. Még meg is csíptem magam, hátha csak álmodom, de ez sajnos nem álom, hanem VALÓSÁG! A hangok egyre távolodtak. Aztán jött még rossz hír. Már, úgy ahogy felfogtam ezt az egészet, amikor megjelent egy nő. Leült apa mellé és a kezét simogatta.

       -   Anna még el kell mondanom valamit. –a nő apa szavába vágott

      -   Majd én folytatom. Ben el akar válni tőled! A nevem Emma. –mondta a nő

Rájöttem, hogy Emma apa titkárnője. Áh… a tipikus főnök a titkárnővel. Mit eszik rajta? Egy bamba liba, csak a papírjaival rohangál oda meg vissza és olyan kivágott felsőket visel, hogy a púpjáig be lehet látni. Anya sírva fakadt és elrohant.

  • Anna várj! –kiáltott utána apa, de semmi értelme sem volt
  • Apa, -felálltam- Daniellel járok, nem érdekel a véleményed, szeret engem és én is őt. Ezek után azt csinálsz, amit akarsz. Sőt befejezhetnéd ezt az üldözési mániádat. Tudd meg nem csak körülötted forog a világ. Ja, és még valami, ezek után ne várd el tőlem, hogy apának szólítsalak. Szia, jó szórakozást a kis titkárnőddel! –elmentem

Felkaptam a táskámat és az ajtó felé siettem, szerettem volna minél hamarabb eltűnni innen. Daniel jött utánam és az ajtóban elkapta a csuklómat.

  • Várj! Hazaviszlek, amint látom Anna elvitte az autót. –most egyáltalán nem érdekelt Daniel
  • Rendben. Van más választásom? – ránéztem, de ő csak nevetett

Beültem az autóba, egy kicsit zaklatott voltam. A házunk előtt tűnt fel, hogy még Anna nincs itthon. Fura, vajon hova mehetett? Majd hazajön. Kinyitotta az ajtót  és bementem.

  • Ha akarsz, bejöhetsz. Úgy sincs itthon senki. –ránéztem és ő bejött- Ülj le a nappaliban, csak egy perc és jövök, megyek átöltözni.
  • Rendben. Menj nyugodtan. –leült a nappaliban és a tv-t kapcsolgatta.

Én gyorsan felmentem és felkaptam egy melegítőt és egy pólót. A hajamhoz nem nyúltam és a sminket sem mostam le. A szoba után a konyhába vettem az irányt, csináltam magamnak egy szendvicset és leültem én is a nappaliba.

  • Kérsz te is egyet? –kérdeztem
  • Köszi, nem, nem vagyok éhes, de ruhában jobban néztél ki. –mosolygott
  • Hát ezt most minek vegyem? Bóknak vagy sértésnek? Tehát akkor most csúnya vagyok? –felhúztam a szemöldököket
  • Egyértelműen bóknak. –átölelt

Nem mondtam semmit, úgy ültünk a nappaliban, mint egy szerelmes pár, senki nem zavart minket. A tv-t néztem Daniellel. Nem akartam arra gondolni, hogy mi lesz, ha apa hazajön, de már kicsit nyugtalan voltam anyám miatt. Vajon miért nem jött még haza? Talán történt vele valami? Esetleg elment? Elutazott? Jobb lesz inkább, ha megnyugszok. Na, és apa vajon hol van? Bizonyára a kis titkárnőjét csókolgatja. Hogy tehetett ilyet anyával és velem is? Nem volt elég feldolgoznom, hogy örökbe fogadtak? Nem ő még tett rá egy lapáttal. Ez szemétség volt tőle. Ezek után vajon haza mer jönni? Az is lehet, hogy ő is el fog tűnni akárcsak anya. Akkor itt leszek magamban… hát nem tudom, hogy most ennek örüljek, vagy inkább dühös legyek. Teljesen mindegy. Anya majd hazajön, biztos kiszellőzteti a fejét, hát apa… nem tudom mit csinál. A gondolataimat a telefon csörgése törte meg.

  • Halló? – kérdeztem az ismeretlen nőtől
  • Jó estét. Greenberg ház? –ekkor már tudtam, hogy van valami gond
  • Igen, de kivel beszélek? –a szívem a torkomban dobogott
  • Az anyját baleset érte, a korházban fekszik, a sérülései súlyosak –mondta a nő nyugodt hangon
  • Értem, azonnal megyek. –az ájulás határán voltam

A kagyló kiesett a kezemből, és csak bambán néztem előre. Daniel gyorsan elkapott, nehogy összeessek. Leültetett a kanapéra és gyorsan hozott nekem egy pohár vizet.

      -    Mi a baj? Kivel beszéltél? –nagy szemekkel nézett rám és a válaszomat várta

      -    Anyát…anyát…anyát baleset érte. Azonnal a kórházba kell menni! –már sírtam

      -    Jó rendben azonnal indulunk. –megfogta a kezemet és azonnal a kocsi felé vettük az irányt.

A házat be sem csuktam, Daniel nagyon gyorsan ment, de ez nem zavart. Még egy jó hír. Anyám a kórházban fekszik, súlyos sérülésekkel. Ha ezt így megmondták a telefonban, akkor vajon milyen sérüléseket szerzett? A kórházban gyorsan kerestem egy nővért. Minden olyan lassúnak tűnt, de csak nekem. Mivel egy perc számomra egy órának tűnt.

      -    Elnézést. Meg tudná mondani, hogy Anna Greenberg- et hol találom?

      -    2. emelet jobbra 110. szoba.

      -    Köszönöm.

Ahogy felértünk megpillantottam az orvosokat amint jönnek kifele a szobából. Nagyon megijedtem, hiszen csak az anyukámról van szó. Lassan odamentem és láttam, hogy még él.

  • Hogy vagy? –leültem az ágya melletti kis székre
  • Jobban leszek, tudom. Haragszol rám? –suttogta
  • Nem, nem haragszom, arról nem tehettek, hogy anyám megsérült. Inkább köszönetet kéne mondanom, neked.
  • Köszönöm. Apád hol van? –köhögött egyet
  • Nem tudom, miután elrohantál én is elmentem, Daniel vitt haza. –néhány könnycsepp lefolyt az arcomon
  • Ne sírj! Jobban leszek. Az igazi neved, Mary.
  • Tényleg? –ezen már csak nevetni tudtam-, hogy történt ez veled? –itt már sírtam
  • Pontosan nem emlékszem. Gyorsan hajtottam –közben köhögött- és frontálisan nekimentem egy teherautónak. Aztán felcsavarodtam egy fára. –már alig bírt beszélni- A doboz a szekrényemben van és a kulcsa a fiókomban. Viki alig kapok levegőt! –már lilult a feje.
  • Anya nehogy meghalj itt nekem. Erős vagy túléled. Nem mehetsz el tőlem, nem marad nekem senki. –sírtam, bömböltem és akkor besípolt a gép.

Néhány ápoló rohant be a terembe, engem szó szerint kitoltak. Ott álltam az ablaknál  és nem bírtam felfogni ezt az egészet. Még berohant két orvos. Ahogy láttam, hogy újraélesztik, minden eltávolodott tőlem. Nem hallottam körülöttem hangokat, csak a szívem dobbanását a fülemben. Egy dobbanás anyára a defibrillátort teszik, még egy dobbanás anya mellkasa felugrik. Még egy dobbanás ismét megpróbálják, és végül letakarják. Nem bírtam elhinni, anya meghalt. Ez az én szerencsém, Boldog szülinapot Viki. Ez nem lehet igaz. Megcsíptem magam hátha ez csak egy rossz álom. Kijött az orvos aztán meg az ápolók.

  • Sajnálom. –közölte aztán meg elment

Sajnálom? Ennyivel el vagyok intézve, neked lehet, hogy eggyel kevesebb, de nekem nincs anyám. Daniel megölelt, most valahogy nem úgy vert a szívem.

  • Meghalt! Miért? Miért? Miért? …mindkét anyám halott. Már semmi nem köt ide. –zokogtam, könnyeim patakban folytak végig az arcomon
  • Nyugodj meg! Súlyosak voltak a sérülései. Én még itt vagyok neked. –még erősebbe átölelt. Én meg csak sírtam és sírtam…

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak