Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az utolsó kívánság
Az utolsó kívánság : 9. A vacsora

9. A vacsora

Bementünk az étterembe. Egy asztalt foglalt a sarokban. Leültünk és körbenéztem. Minden asztalnál  ültek, tehát ez egy drága és felkapott étterem. A pincér már hozta az étlapokat.


Bementünk az étterembe. Egy asztalt foglalt a sarokban. Leültünk és körbenéztem. Minden asztalnál  ültek, tehát ez egy drága és felkapott étterem. A pincér már hozta az étlapokat.

  • Jó estét! – elénk rakta az étlapokat
  • Köszönjük –feleltünk egyszerre. A pincér el is ment
  • Arra gondoltam, hogy vacsora után elmehetnénk sétálni. –izgatottan nézett rám
  • De mégis hova? –felhúztam a szemöldökömet
  • Az étterem mellet kezdődik egy kis út, ami ki van világítva. Egy tóhoz vezet, a völgy aljában van. Nagyon szép. Na, mit szólsz hozzá? –nagyon lelkesen beszélt
  • Megnézhetjük. –próbáltam én is lelkesnek látszani.

Néhány másodperc után esett le, hogy nem kellett volna belemennem. A tó a völgyben van, az erdőben. Ott fognak minket megtámadni. Remek, elintéztem, hogy ma meg is haljak. Ügyes vagyok. Nem akarok meghalni. Még élni szeretnék, de ha ez a sorsom, hogy még idő előtt kipurcanjak, akkor ma meghalok. Megyek anyám után. Csak bambultam előre és gondolkodtam. Ma nem fogok meghalni, hiszen az álmomban megölöm Danielt, de a hegytetőn. Én is éltem akkor és ő is. A pincér visszajött.

  • Mit hozhatok? –fogta az a kis jegyzetfüzetét
  • A ház specialitását és üdvözlöm a szakácsot. –felelt Daniel mivel még meg sem néztük az étlapot. 
  • Még esetleg valamit? –felhúzta a szemöldökét
  • Még két gyümölcslevet. –vágta rá gyorsan a választ
  • Már is hozom –azzal gyorsan el is ment.

Amíg a vacsorára vártunk egymás néztük. Most örömteli volt a tekintete. Biztos örül neki, hogy meg fog halni. Olyan érzésem támadt most először. mióta itt vagyok nála, hogy fontos vagyok neki. Egy vámpír és egy vérfarkas… remek párosítás. Hogyan kéne elhalasztani a sétálást. Vagy direkt akar odavinni? Nem tudom. A pincér már hozta is a vacsoránkat.

  • Jó étvágyat! –letette a tányért elém
  • Köszönjük. –válaszoltuk.

A leves nem ízlett, mert gomba volt benne, de a főétel már igen és rég ettem ilyen finom desszertet. Egyre közeledett a séta… kirázott a hideg. És ha nem fog bejönni az álmom? Akkor Danielnek vége és nem tudom, hogy akkor velem mi lesz. Félek… nagyon félek. Szerintem jobb lett volna, ha nem tudnék erről az egész támadásról.

  • Nem eszel többet? –kérdezte
  • Nem, elég volt. Nagyon ízlett. –az ablakon néztem kifele.
  • Én sem eszek többet. Rendezem a számlát és mehetünk sétálni. –intett a pincérnek.
  • Hozhatok még valamit? –hátha növelni tudná az étterem bevételét.
  • Köszönjük nem. A számlát kérem. Várjon nem is várom meg, míg idehozza. –egy húszast nyomott a pincér kezébe. –a többit tartsa meg.

Megfogta a kezemet és elindultunk ki az étteremből. Az utat sajnos folytattuk, mivel a tó irányába mentünk tovább. Igaz nagyon szép hely volt. Végig ki volt világítva és a tó egyszerűen csodaszép volt. Megálltunk a közepénél a korlátnál átölelt. Napokig el tudnék itt ülni, de igyekezni kell. Sajnos nem volt a közelünkben egyetlen egy ember sem. Így még jobban ideges lettem. Átölelte a derekamat és jól magához szorított.

  • Szeretlek. –a szemembe nézett
  • Én is. –most döbbentem rá, tényleg szeretem.

Közelített felém, már nem féltem tőle. Adott egy puszit az arcomra, majd megcsókolt, hírtelen elkapta a fejét, de akkor már késő volt. Vámpírok bukkantak fel. Tehát mégis csak igaza volt Davidnek. Átalakult vérfarkassá és elrohant velem. Futott és csak futott, amíg egy barlanghoz nem értünk. Bevitt és ott letett.

  • Itt biztonságban leszel! –megfordult és indult volna elfele.
  • Ne menj el! Itt te is biztonságban leszel! –szóltam utána
  • Nem itt nem leszek biztonságban. Maradj itt, ígérd meg! –nagy szemekkel nézett rám, majd elment.

Ez nem lehet igaz. Meg fogják ölni… a kezem remegett. Egy darabig csak mozgásokat hallottam. Aztán egy óriási csattanást és aztán néma csend volt mindenütt. Lehet, hogy engem keresnek. És ha megtalálnak? Leguggoltam, most lesz végem. Ez a néhány perc több órának tűnt. Nem mertem kimenni, de ki kellett mennem, hiszen nem tudtam, hogy mi van Daniellel. És ha megölték? Kimeredt a szemem. Lassan előbújtam a barlangból. Körülnéztem, de a nagy sötét miatt nem láttam semmit. Hol van? … Hol van? Nem találtam. Elindultam előre, aztán láttam egy fekete foltot a szikla tövénél. Közelebb mentem… ő volt az. Az egész testén karmolások és mély sebek voltak, de nem gyógyultak be azonnal, pedig azt olvastam az interneten, hogy azonnal begyógyulnak.

  • Könnyű elbánni velünk, ha ismerik a gyenge pontunkat. –suttogta
  • Miért nem forrnak össze a sebeid? –leguggoltam mellé
  • Ezüst! Ezüst! –egyre halkabban beszélt. Köhögött, de már vér is jött a száján

Most lejátszódott előttem anyám halála. Még egy embert nem veszíthetek el! Ez is az én hibám.

  • David! David! Gyere elő! Tudom, hogy itt vagy! –üvöltöttem

Az erdőből neszt hallottam, végre előjött. Nagyon dühös voltam és féltem is. Meg fog halni. Miért? Miért? Nem szenvedtem már eleget? Sírva fakadtam. Itt fekszik, mert engem akart megvédeni és ez lett az eredménye.

  • Mit tettetek vele? Mit? Gyógyítsd meg! –dühösen néztem rá
  • Nem tehetem. –majdnem mosolygott
  • Ha meghal egyedül téged foglak okolni ezért –sírtam
  • Akkor sem tehetem. –most nem mert mosolyogni
  • Jó, te akartad! Ha megkapom az erőmet, akár vámpír leszek akár nem, a vámpírok ellen fogok fordulni, míg ki nem írtalak titeket. –dühösen beszéltem.
  • Hát be tudom kötözni a sebeket és el tudom látni a vérzést, de többet nem tudok segíteni. –nekiállt ellátni Danielt. –holnap telihold lesz.
  • Tudom és most jött el annak az ideje, hogy kinyissam a ládát. Holnap este felviszel a hegyre és átváltozok. Megkapom az erőmet és bosszút állok! –leguggoltam mellé. Tudtam, hogy ha megteszem, akkor David kezére játszok. Egyértelmű, hiszen ő mondta, hogy holnap telihold lesz.
  • Rendben, amúgy készen vagyok. –megfogta Danielt és felkapta a hátára.

Elindultunk a kocsihoz és beraktuk a hátsó ülésre, én beültem hátra hozzá. Remélem, hazavisz majd. Olyan dühös voltam még mindig. És ha nem éli túl. Áhh… nem bírom tovább… egy kis villámhoz hasonló valami hagyta el a kezemet. Mi lehet ez? Újra csináltam olyan kis villám izét.

  • David ez micsoda? –kérdeztem
  • Az anyai erőd, a boszorkány képességed. A jobb kezedet tedd a szívére és a bal kezeddel pedig megfogod a jobb kezét. Koncentrálj megint, ezzel a képességeddel meg tudod menteni az életét. –az utat nézte –holnap elviszlek egy helyre. Mutatnom kell valamit.

Csak bólintottam egyet aztán megpróbáltam. Először nem mertem, hiszen valami elektromos izé hagyta el a kezemet… nehogy baja essen a szívének. De tudtam, hogy ez az utolsó esélye. Megpróbáltam. Nem is lehetett észrevenni semmit sem ebből az egészből. Nem rángatózott és nem is kelt fel, de a sebei már nem voltak olyan mélyek. Szerencsére David gyorsan vezetett, így hamar megérkeztünk a házhoz, felvitte és lefektette az ágyra. Még élt. Lefeküdtem mellé és minden mozdulatát figyeltem. David elment én pedig ott maradtam egyedül. Nem ébredt fel csak aludt és meg sem mozdult. Egy idő után elnyomott az álom és én is elaludtam… 

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak