Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Édes álmok
Édes álmok : 4. rész

4. rész

/Bella/ 

Már két hete Esme szigetén vagyunk. Egy hete Edward kitalálta, hogy mi lenne, ha ő tartaná nekem az iskolai órákat, mivel nem mehetek vissza egy ideig Forks-ba. Én készségesen belementem, mert tudom, hogy Edwarddal még egy tanítási óra is lehet érdekes. Nagyon örült a döntésemnek, úgyhogy még aznap összeállította az órarendem. Matek, angol, töri, spanyol, biológia és más természettudományi tantárgyak szerepeltek a napirendemen. Már másnap ébreszett engem reggel.


/Bella/ 

Már két hete Esme szigetén vagyunk. Egy hete Edward kitalálta, hogy mi lenne, ha ő tartaná nekem az iskolai órákat, mivel nem mehetek vissza egy ideig Forks-ba. Én készségesen belementem, mert tudom, hogy Edwarddal még egy tanítási óra is lehet érdekes. Nagyon örült a döntésemnek, úgyhogy még aznap összeállította az órarendem. Matek, angol, töri, spanyol, biológia és más természettudományi tantárgyak szerepeltek a napirendemen. Már másnap ébreszett engem reggel.

-Kicsim! -szólított meg. Még félálomban is nagyon jó volt hallgatni édes hangját. -Ideje suliba menni. -mondta viccesen. Gyorsabban, mint általában, kikeltem az ágyból, átöltöztem és a konyhaasztalhoz ültem. Kedvesem csak nevetett sürgős tanulhatnékomon.

Első órám történelem volt. Edward mindent részletesen elmagyarázott az egész általános iskolai anyagból, hogy megértsem, ha eddig nem bírtam. Úgy gondolta, így sokkal hatákonyabban tud majd nekem bonyolultabb dolgokat is elmagyaázni. És teljesn igaza volt. Miután teljes mértékben megértettem egy-egy esemény alapját, már jobban átjárt a történet mélysége. Például, hogy miért váltották le ezt a vezetőt arra, vagy milyen indítékai voltak a felkelőknek a felkelésre.

A mai óra anyaga az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc. Peches nép a magyar. -gondoltam magamban. Szerencsétleneket mindig elnyomta valaki. A tatár, a Habsburg, a török, a osztrák és a szovjet. Szinte sosem voltak szabad, független ország.

-Figyelsz te rám, Bella? -kérdezte kicsit megbántódva kedvesem.

-Persze, csak végiggondoltam, mit tanultam eddig a magyarokról. -válaszoltam.

-Rendben, szóval... -kezdte Edward. -A múltkor a Rákosi-rendszerről tanultunk. Melyik pártból került ki Rákosi Mátyás?

-A kommunista pártból. -vágtam rá.

-Úgy van. 1956-ban azonban leváltották Rákosit és a helyére Gerő Ernő lépett. -magyarázta. Valahogy Edwardnak van egy bizonyos magyarázási módszere, amit ha az ember hallgat, megérti a lényeget.

-Ez a miniszterelnökváltás nem tetszett a népnek, mert Gerő ugyanolyan keménykezű politikus volt, mint Rákosi. A vártozásért az egyetemisták kezdtek tenni. 16 pontba szedték követeléseiket. Köztük volt, hogy Nagy Imre vezetésével indítsanak új kormányt és hogy távolítsák el az országból a szovjet csapatokat.

Én mindezeket bőszen írtam.

-Végül október 23-án indult meg tüntetés délután 3-kor a Petőfi-szobornál és a Bem-téren.

Edward még hosszasan taglalta, mi történt 1956-ban Magyarországon. Mindent végigvettünk, ami fontos volt. Az óra végén a szokásos kérdezz-felelek jött.

-Mi történt október 24-én? -kérdezte kedvesem.

-Öhm... -gondolkodtam el. Ránéztem a majdnem két oldalas jegyzetemre. Ott virított a megoldás kihúzva szövegkiemelővel. -Nagy Imrét miniszterelnökké választják. -mondtam.

-Helyes. És hol voltak hevesebb ellenállások, mikor megérkeztek a szovjet tankok?

Erre tudtam a választ.

-Baros tér, Széna tér, Kilián-laktanya,  Korvin köz, Tűzoltó utca és Mester utca. -kezdtem sorolni, mire Edward mosolyogni kezdett.

-Remek. A mai anyaggal végeztünk. -zárta le a témát Edward. -Délután még egy kicsit biológiázunk.

Én csak bólintottam. Beleraktam a jegyzeteket a töris mappámba, majd feltettem a direkt nekem készített tanulósarok egyik polcára. Nagyon otthonan éreztem magam ott. Teljesen úgy nézett ki, mint a Forks-i íróasztalom. A parafatáblákon a képeim lógtak az órarendem körül. Ott volt többek között egy kép Mikeról, Jessicáról, Angeláról, Benről és Ericről, valamint egy kép rólam és Edwardról. Hamar eljött a délután. Ismét a konyhaasztalnál találtam magam.

-Ma az ember szaporodását fogjuk tanulni. -kezdte Edward. Én fülig vörös lettem ettől a kijelentésétől. Kedvesem felvillantotta félholdas mosolyát, majd folytatta.

-Bella, tudom, hogy kényes téma, de erről is beszélnünk kell! -mentegetőzött Edward.

-Rendben. Essünk túl rajta! -mondtam majd nagy levegőt vettem és kifújtam.

Edward lassan magyarázta el az egész történetet. Kicsit hosszúra nyúlt, mert minden második mondatánál elpirultam. Végül nem kérdezett semmit ismétlésképpen. Megértettem, de mégis fura volt a fiúmtól hallani ezeket. Épp az ágyon feküdtem az Üvöltő szeleket olvasva, miközben Edward a mellkasomon feküdt és a szívverésemet hallgatta. Egyszer csak megszólalt a telefon. Edward feltápászkodott, majd felvette. Nem hallottam a beszélgetésből semmit, csak annyit tudtam biztosan, hogy Alice hívta. Kedvesem miután lerakta a telefon, rámnézett és egy nagyot sóhajtott.

-Mi történt? -kérdeztem.

-James már nem fenyeget minket. -közölte ünnepélyesen. Én is fellélegeztem egy picit, ám Edward folytatta. -De Victoria bosszút esküszött. -fejezte be.

Emiatt egy kicsit elszomorodtam. De Edward pillantása egyáltalán nem tükrözte ugyanezt. Sőt, még mosolygott is. Valamit titkolhat előlem. De vajon mit? Egy pillanatra felmerült bennem a gondolat, hogy talán szeretné, ha én is harcolnék velük Victoria ellen. De ez képtelenség. Ismerem Edwardot. Sohasem változtatna át. Mi lehet akkor a mosoly tárgya?

-Ma este elmennék Rióba. Itt hagyhatlak egyedül éjszakára? -kérdezte félve. Rögtön az ugrott be: "Nem. Maradj velem!" De hagynom kell elmenni.

-Oké. -adtam meg magam.

-Sietek vissza, ahogy tudok. -ígérte.

A nap további részét olvasással töltöttük. Vagyis igazából lementünk a tengerpartra, ahol egy szál bikiniben napoztam Edward kedvéért, miközben olvastam az Üvöltő szeleket. Edward mellettem feküdt és ő is olvasott valami titokzatos borítású könyvet. Nem derült ki, hogy mit. Alkonyatkor gondoltam, már nem érdemes olvasnom, mert mindjárt besötétedik. Kedvesem hirtelen felkapott és nagy mosollyal nézett rám.

-Szeretnél egy esti fürdőzést? -kérdezte a tenger felé intve.

-Kössz, nem.

-Akkor irány a ház, kisasszony.

Letett a földre, mire én nekiiramodtam. Természetesen 10 lépés után megbotlottam és beleestem a homokba. Edward felsegített, miközben közdött a nevetés ellen.

-Mondtam már, hogy gyönyörű vagy kék bikiniben? -kérdezte vágyakozással teli szemmel.

-Nem. Nem mondtad még. De köszönöm. -azzal apró csókot adtam mosolyra húzódó ajkaira. A további eséseket elkerülve lassan sétálva indultam el a ház felé. Edward szorosan a nyomomban volt. A hálószobába érve levetettem magam az ágyba és kényelmesen elhelyezkedtem. Kedvesem a konyha felé indult, majd pár perc múlva visszatért egy kis rántott hússal, krumplipürével és salátával.

-A vacsora tálalva. -adta át nekem a tálcát. Készségesen enni kezdtem, mire Edward elrohant és a pizsimmel tért vissza. Szintén kék színű volt úgy, ahogy a fürdőruhám is. Miután a vacsival végeztem, elballagtam zuhanyozni. Ma igazán jól esett a hidegebb zuhany. A napon kicsit kimelegedtem. 10 perc után kiszálltam a zuhany alól, magamra tekertem egy tötölközőt és kisétáltam a nappaliba. Edward épp a Seattle és környéki híreket nézte. Elmentem mellette és a szobában átöltöztem. Bebújtam a párnák közé, majd Edward megjelent mellettem.

-Későre jár, drágám. Ideje eltenned magad holnapra! Jó éjszakát! -mondta és elkezdte dúdolni az altatómat. Nem sok kellett nekem. Szemeim lecsukodtak és elaludtam. Az utolsó, amire emlékszem, hogy Edward feláll mellőlem és lemegy.  

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal