Twilight Fanfiction
Adashi ficjei
 
Adry ficjei
 
Alice Cullen ficjei
 
Ameli ficjei
 
Angyal ficjei
 
Anna ficjei
 
Becky ficjei
 
Bella08 ficjei
 
Ben Vincent ficjei
 
Beth ficjei
 
Betty ficjei
 
Bexika ficjei
 
Bojti ficjei
 
Bubi ficjei
 
CATie ficjei
 
Christine ficjei
 
Csilla ficjei
 
Ditty ficjei
 
Dóó ficjei
 
Drusilla ficjei
 
Drytta ficjei
 
echoCHANNEL ficjei
 
Eridanus ficjei
 
Esme Cullen ficjei
 
Falatka ficjei
 
Gabriella ficjei
 
Hencii ficjei
 
Inka ficjei
 
InkHeart ficjei
 
Interjú Rakovszky Zsuzsával, a Twilight - saga könyvek fordítójával
 
Jessie ficjei
 
Kanga ficjei
 
Kata ficjei
 
Katica ficjei
 
Kik@ ficjei
 
Klaudya ficjei
 
Kléra ficjei
 
Lacrima ficjei
 
Lettina ficjei
 
Lice ficjei
 
Lillci ficjei
 
Lilymooo ficjei
 
Liws ficjei
 
Liza ficjei
 
Mókrina ficjei
 
Nessie ficjei
 
Netta ficjei
 
Nikcimaci ficjei
 
Noa ficjei
 
Nymphi ficjei
 
Pancsy95 ficjei
 
Pipike ficjei
 
Puszmó ficjei
 
Raven ficjei
 
Rosalie ficjei
 
Stephenie ficjei
 
Szandi ficjei
 
Szandika_vivike ficjei
 
Szandy ficjei
 
Szozsa914 ficjei
 
Tinka ficjei
 
Titti ficjei
 
Vampire Bella ficjei
 
Vampire Nóri ficjei
 
Via ficjei
 
Vikcsih ficjei
 
Virág ficjei
 
Virdzsi96 ficjei
 
Vivi2424 ficjei
 
Vivika95 ficjei
 
Wámpírlány ficjei
 
Wedó ficjei
 
Zytus ficjei
 
Zsu ficjei
 
Zsuzsii ficjei
 
zsuzska ficjei
 
Íróink blogjai
 
Buta Bárányok
 
¤Ennyien voltatok..¤
Indulás: 2006-08-24
 
¤Login¤
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Édes álmok
Édes álmok : 7. rész

7. rész

/Edward/ 

Döntésképtelenségemnek véget kell vetnem. El kell mondanom Bellának a tervem.

Döntöttem. Elmondom, de csak ha rákérdez. Annyira úgysem látszik rajtam, hogy folyton el vagyok gondolkodva.


/Edward/ 

Döntésképtelenségemnek véget kell vetnem. El kell mondanom Bellának a tervem.

Döntöttem. Elmondom, de csak ha rákérdez. Annyira úgysem látszik rajtam, hogy folyton el vagyok gondolkodva.

Mire ezt végiggondoltam, egy meleg kezet éreztem az arcomon.

-Jó reggelt, báránykám! -fordultam Bella felé. Ezen név hallatán mosoly terült szét az arcán, ami nem sokkal később lefagyott. Aggódó tekintettel nézett rám.

-Min rágódsz, amióta megérkeztünk? -kérdezte váratlanul. Tévedtem. Az elgondolkodásaim nyilvánvalóak voltak. Tehát itt a vallomás ideje. Kicsit korai ugyan, de megígértem magamnak.

-Hát... -kezdtem bizonytalanul, mert még nem állt bennem össze, mit fogok mondani. -Az a helyzet, hogy szeretném, ha az örökkévalóságig velem maradnál.

Láttam kedvesemen, hogy nem érti. Talán túl álmos még a vallomásomhoz. Már mindegy. Ő akarta annyira tudni. Majd ha teljesen felébredt, megérti. Inkább dúdolni kezdtem az altatóját. El is szenderedett a szám közepén. Én pedig egy jobb, érthetőbb megfogalmazáson kezdtem töprengeni. Órák múlva Bella forgolódni kezdtett. Majd kipattant a szeme és a kezem után nyúlt, ami szerencsére nem volt messze. Hevesen kapkodta a levegőt.

-Edward! -sóhajtotta megkönnyebbülten. -Hála az égnek. -mondta, majd átölelt.

-Mi a baj, drágám? Rosszat álmodtál?-kérdeztem.

-Igen. -mondta, de elcsuklott a hangja az előtörő könnyektől. Most kérés nélkül elkezdte mesélni az álmát.

-Szörnyű volt. Az egyik pillanatban még veled voltam a szobádban, aztán egyszer csak az öntudatlanság elrántott tőled... -ösztönösen szorosabban öleltem. -...és valamiféle tűz szét akart tépni. De nem kívülről, hanem inkább az ereimben.

-Ne aggódj! Nem lesz semmi baj. -nyugtattam meg haját simogatva.

-Tudom. De én nem bírok távol lenni tőled. -ismerte be. -Akkor olyan üresnek érzem magam. Mintha egy hatalmas lyuk lenne a mellkasomon. Egy örökkévalóság, mire a vadászatból visszaérsz.

Nem tudtam megszólalni. Azt eddig is tudtam, hogy szeret, de azt nem gondoltam volna "álmomban" sem, hogy ilyen nehéz neki nélkülem. De annak gondolatára, hogy minden emberileg és nem emberileg lehetséges módon (Eclipse :P) hozzám akarja kötni magát, megdobbant halott, mozdulatlan szívem.

-Ha már az örökkévalóságnál tarunk... -váltott szomorúból kicsit vidámabb hangnemre. -Képzeld, álmodtam egy olyat is, hogy azt mondtad, hogy örökké velem akarsz lenni.

Ledöbbentem. Szóval álomnak hiszi. Fel kell világosítanom.

-Az nem álom volt, kedvesem. -mondtam lágyan orcáját simogatva. Legszebb mosolyommal fűszerezve.

-Nem álom? -képedt el a legszebb teremtés a földön.

Ráztam a fejem.

-Te nem vagy olyan kreatív, hogy ilyeneket álmodj. -viccelődtem. Bella sértődötten keresztbe vonta a karját a mellén, miközben elfordult tőlem. Mint egy durcás kisgyerek, aki nem kapta meg a Medve sajtját. (xD)

Alig egy perccel később megenyhült és újból megölelt. Nem tudtam a mozdulatát mire vélni. Bár mikor volt Bellának egyetlen épeszű reakciója?

-Ha azt akarod, hogy veled maradjak örökre az azt jelenti, hogy... -puhatolózott Bella. Végre rájött.

-Mondd csak ki, drágám! -ösztönöztem izgatottan.

-Át fogsz változtatni?

-Igen, Bella. Az esküvő után bármikor megteszem. Amikor csak akarod.

Láttam, hogy kissé legörbül a szája. Mintha bizonytalan lenne.

-Nem akarod? -kérdeztem kissé szomorkásan.

-Hogyne akarnám. -cáfolt rá. -De Edward... -közelebb húzódott hozzám, és a szemembe mondta. -Nem kell ekkora önmegtartóztatást vállalnod, ha úgy érzed, nem fog menni. Akkor inkább várjunk vele egy kicsit.

-Semmiben nem voltam még biztosabb. Mert tudom, hogy ezt szeretnéd. -vallottam be mélyen elveszve gyönörű, csokoládébarna szemeiben. Ajkai után nyúltam és lágyan megcsókoltam. Nem húzódtam el időben, ami az így is törékeny önuralmam rovására ment. Épp a határt készültem átlépni, mikor észbekaptam és reflexszerűen elhúzódtam.

-Köszönöm. -ölelt magához és arcát a nyakamba rejtette. -köszönöm, hogy iyen nagy áldozatot vállalsz értem. Nem is érdemlem meg.

-Dehogynem. -mondtam teljes mértékben biztosan, majd hátát kezdtem simogatni.

Az egész napot átkirándultuk. Jártunk a korallzátonyon, ahol még búvárkodhattunk is. Vagyis csak Bella búvárkodott. Én inkább az erőfitogtatással voltam elfoglalva, és hogy mennyi ideig bírom levegő nélkül.

Délután hegyet másztunk. De azt sem a hagyományos módon. Bella mászott oltalmazó kezeim alatt. Sokkal biztonságosabb így, de úgy láttam az arcán, hogy rettentően dühíti, hogy ennyire vigyázok rá.

Este hulla fáradtan esett be szerelmem a hálószobába.

-Úgy látom, elfáradtál. -állapítottam meg kuncogva.

-De szerintem te is. -kockáztatta meg. Nem volt igaza. -Majd én felrázom a hangulatot. -jelentette ki és elvonult a fürdőszobába magára zárva az ajtót. Pár perc múlva átsétált a gardróbba, pár perc elteltével pedig vissza a fürdőbe. Nem sokkal később lenyomódott a tölgyfaajtó kilincse. Úgy éreztem, különösen figyelnem kell, ezért a szemem az ajtóra szegeztem. Káprázatos menyasszonyom kilépett a fürdőszobából. Egy csodás, rövid ujjú, mélykék blúz volt rajta egy fodros, fekete szoknyával, ami alig takarta el tökéletes combjait. A lábán egy lapos talpú, fekete balettcipő volt. A haját kontyba tűzte egy nagy csattal, amit azonnal kivett, hogy haját megrázva bársonyos, gesztenyebarna haja a vállára omoljon. Kacérkodó tekintettel bámult rám és várta, hogy szóhoz jussak. De nem ment. Aprólékosan végigmértem szerelmem minden egyes négyzetcentiméterét, de nem tudtam betelni vele. Vágyakozásom kezdett utat törni magának. Féloldalas mosolyom elfoglalta a helyét, mire Bella rámvetette magát. Számítottam erre a reakcióra, mégis váratlanul ért. Hevesen kezdett csókolni, miközben lerúgta magáról a cipellőket. Egy pillanatra elhúzódtam, hogy elmondjam neki, amit már valószínűleg tud.

-Szemkápráztató vagy! -dícsértem meg, és most én estem neki. A vágyam má régen felülmúlta vérszomjamat, szóval nem érdekel a vére. Én Bellát akarom. MOST. Kívánom, akár a drogos a heroint. Nem tudok neki ellenállni, főleg ha ilyen szexi.

-Szóval így akarsz felrázni? -kérdeztem. -Nincs ellenemre.

-Nekem sem. -felelte és újból megcsókolt. Hevesebben, mint az előbb.    

 
Jogok

Természetesen az összes jog Stephenie Meyert és a kiadókat (legyen az bármilyen nyelvű) illeti. A szereplők, a helyszínek mind Stephenie fantáziájának érdeme.

Az oldalon megjelenő fanfictionöket kérés és a szerző engedélye nélkül elvinni tilos!

 

 
A nap idézete
 
Videók és zenék
 
Ezek vagyunk mi - Avagy bemutatkoznak a szerkik
 
Navigálódj!
 
Heti játék
 
Szerepjáték
 
Fanartok
 
csetelj kedvedre^^

Az oldalt 2-en! szerkesztik!

 
A nagy fanfictioníró pályázat - 2010
 
A történetek
 
Cullenék karácsonya - Cullens' Christmas - a novellák
 
Miként lettem a Volturi tagja?! - a novellák
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal